Şimdi Ara

digiturk lig tv ve d-smart aynı anda izlenemez mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
14.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beşiktaş ın Avrupa maçları için d-smart zorunlu gözüküyor ama ben lig maçlarınıda izlemek istiyorum
    Elimde zaten goldmaster 9400vci var buna digiturk modülü taktığımda lig tv izleyebiliyorum bilfiğim kadarıyla ama d-samart için illa kendi cihazı lazım sanırım

Peki d-smart uydu alıcısı aldım diyelim bunun modül girişine digiturk kartı takabilir miyim yani 2 adet uydu alıcısı istemiyorum hepsini tek cihazda halledeöez miyim?

• maalesef hayır!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: safranboy

Arkadaşlar
    Beşiktaş ın Avrupa maçları için d-smart zorunlu gözüküyor ama ben lig maçlarınıda izlemek istiyorum
    Elimde zaten goldmaster 9400vci var buna digiturk modülü taktığımda lig tv izleyebiliyorum bilfiğim kadarıyla ama d-samart için illa kendi cihazı lazım sanırım

Peki d-smart uydu alıcısı aldım diyelim bunun modül girişine digiturk kartı takabilir miyim yani 2 adet uydu alıcısı istemiyorum hepsini tek cihazda halledeöez miyim?

izleyebilirsin ancak dsmart cihazına lig tv modülünü ve kartını takarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 9 Ağustos 2007; 17:33:07 >
  • bu sekilde kesin oluyor mu
    quote:

Orjinalden alıntı: onboardx

quote:

Arkadaşlar

izleyebilirsin ancak dsmart cihazına lig tv modülünü ve kartını takarak.

• evet oluyor.
  • tesekkürler peki hangi d-smart cihazını önerirsiniz
  • cihazların hepsi aynı humax üretimi dilediğinizi alabilirsiniz.yeni kanallarda yakında 15 ağustosta luli baby ch,7 eylülde kids co,interkatif izle-öde kanalları loca1 ve loca2 de test yayınında şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 9 Ağustos 2007; 20:42:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben yanlış bilmiyorsam, dsmart ile digiturk aynı uydudan yayın yapmıyor, bu durumda tek reciever ile nasıl ikisi de seyredilebilir?
    saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: od1907

ben yanlış bilmiyorsam, dsmart ile digiturk aynı uydudan yayın yapmıyor, bu durumda tek reciever ile nasıl ikisi de seyredilebilir?
    saygılarımla

Digiturk Lig TV yi Turksat'tan veriyor o açıdan Lig TV yi sorduguna göre arkadaşımız sorun olmaz
  • Arkadaşlar merhaba,
    bildiğim kadarı ile digitürk yeni modüllü üyelik vermiyor.sadece eski üyeler devam ediyor.bu sebepten dsmart cihazlarına modül takıp seyretme şansı yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

quote:

ben yanlış bilmiyorsam, dsmart ile digiturk aynı uydudan yayın yapmıyor, bu durumda tek reciever ile nasıl ikisi de seyredilebilir?
    saygılarımla

Digiturk Lig TV yi Turksat'tan veriyor o açıdan Lig TV yi sorduguna göre arkadaşımız sorun olmaz

uyanık dijitürk, sırf dsmartın önünü kesmek için, modüllü satışlarında verdiği modül+kart ile ancak eutel sattan ligtv yi izleyebiliyoorsun, ama dijitürk makinası alırsan turksattan izliyorsun.
    yani koca bir

• Kusura bakmayın, ben yanlış biliyormuşum!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: iyikler

Arkadaşlar merhaba,
    bildiğim kadarı ile digitürk yeni modüllü üyelik vermiyor.sadece eski üyeler devam ediyor.bu sebepten dsmart cihazlarına modül takıp seyretme şansı yok.

daha önceden lig tv modül ve kartını alan arkadaşlar.. eğer d-smart da alırlarsa paşalar gibi izlerler..

sadece yeni üyelere modül + kart satılmıyor sırf d-smart yüzünden..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lincoln10

quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

quote:

saygılarımla

uyanık dijitürk, sırf dsmartın önünü kesmek için, modüllü satışlarında verdiği modül+kart ile ancak eutel sattan ligtv yi izleyebiliyoorsun, ama dijitürk makinası alırsan turksattan izliyorsun.
    yani koca bir

kesinlikle haklısın. aynen benden de bir

• cahil sorusu modül ne ola ki :)
  • Allah cezasını versin bunların
  • quote:

Allah cezasını versin bunların

katılıyorum kardes sana..ben ne alacağımı şaşırdım şimdi..d-smart mı alsam dt mü yoksa sadece uydu mu?en büyük zevkim bjk yı evde izleyeyim diyorum kafam allak bullak oldu..bizi yine cafelere mahkum edecek bu adi herifler
  • arkadaşlar bende d-smart kullanıyorum ve lig tv izlemek istiyorum. vestel bayisindeki satıcı son kampanyadaki cihazla birlikte modüllü kart verdiklerini 16 ay 41.90 YTL ödediğinizi ve makinanında sizin olduğunu söyledi.. modüllü kartınızı d-smart uydu alıcınıza takarsanız ligtv yi izleyebileceğimizi söylüyorlar.
    doğru olup olmadığını bilen arkadaşlardan açıklamasını rica ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Octopressin

arkadaşlar bende d-smart kullanıyorum ve lig tv izlemek istiyorum. vestel bayisindeki satıcı son kampanyadaki cihazla birlikte modüllü kart verdiklerini 16 ay 41.90 YTL ödediğinizi ve makinanında sizin olduğunu söyledi.. modüllü kartınızı d-smart uydu alıcınıza takarsanız ligtv yi izleyebileceğimizi söylüyorlar.
    doğru olup olmadığını bilen arkadaşlardan açıklamasını rica ederim.

doğru diyor modüllü lig tv kartını dsmart cihazın modül girişine taktığınızda lig tv yi izleyebilirsiniz.
  • arkadaşlar 2 gündür arıyorum d smarta takacak lig tv modülü bulamadım eskilerden..zaten yeni vermiyorlar bende küfrederek 16 aylık kampanyadan alacağım napayım başka şansım yok tek tesellisi receiver ım yok onun yerine dandik bir receiver ve lig tv izleyeceğim 41 ytl ye..bir de aile paketi filan diyorlar dedim müşteri temsilcisine aile pakati istemiyorum yok illa veriyoruz dediler ben bu haftasonu alacağım mecburen
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.