Şimdi Ara

d smart internet 7 gündür aktif olmadı yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 8 haziranda televizyon + internet baglattim televizyon ayni gün aktif odu internette 3 is gününde olucak dediler 7 günü geçti hala yok her gün arıyorum biz telekoma bildirdik net süre veremeyiz 10 dakka sonra da olabilir ertesi günde olabilir diyolar ne yapabilirim nasıl olucak Türk Telekomu arıyorum biz bişey yapamayız diyolar kaldim ortada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• btk ya şikayetini yaz. bak bakalım nasıl açıyorlar
  • aramaya devam et dostum,biraz sert konus bagır cagır emin ol işe yarıyacak
  • Modül ile neden kullanmadınız keşke öyle yapsaydınız en garantisi bence o şuan için. Hem aylık faturadan kurtulmuş olurdunuz. Modül destekleyen tvniz veya uydunuz yoksa orası ayrı tabi.
  • Sonunda bağlandı ama neler cektim ariyorum siz soyleyin nabalım diyolar öyle sacma konusuyolar ki sinirden bagirip cağiriyorum sert bir işe yaramadı eve gidince btk ya dilekce yazarım dedim eve gelmeden net aktif oldu ama açıkçası keşke bağlatmasaydım diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rahat_lnsan -- 26 Haziran 2015; 22:19:57 >
  • Tv ile birleşik netleri bu yüzden sevmem.telekom topu tv ye atar tvdekiler telekomla halledin der o yüzden fena

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.