Şimdi Ara

D-SMART ALINIR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
6.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babam şu son günlerde D-SMART PVR 'yi gördü ayda 14 TL diyince etkilendi

Aydın DOĞAN gerçi ne kadar doğru şeyler yapar bilmesemde ve annemde aynı şeyi söylese alıcak besbelli artık dönüş yok.

Belgesel kanallarını çok sever - Birde yayını kaydet - ileriki geri çekmek ister.

Tüplü TV var

Kaça mal olur bu bize ? ( Kutu kiralık olcak )

• Modüllü giriş ile modülsüz arasında ne tür bir farklılık oluyor acaba ?
  • Modül girişli uydu alıcılarında eğer elinde bir başka platformun modülü varsa takıp izleyebiliyosun. Örneğin modüllü Digiturk üyesiysen yada olmayı düşünüyorsan Digiturk'ü de bu alıcı ile izleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilentOfGoats -- 2 Şubat 2010; 20:02:45 >
  • Çok teşekkürler sayenizdeki aklımdaki soru işaretleri gitti

Tekrar teşekkür ederim
  • Rica ederim, forumun amacı bu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentOfGoats

Modül girişli uydu alıcılarında eğer elinde bir başka platformun modülü varsa takıp izleyebiliyosun. Örneğin modüllü Digiturk üyesiysen yada olmayı düşünüyorsan Digiturk'ü de bu alıcı ile izleyebilirsin.

Bende D Smartın modüllü receiver var Digiturkten kart isteyip bu cihazda kullanacağımı söyledim "Olmaz sadece bizim cihazlarımızla izleyebilirsiniz" dediler Bahsedilen olay eskiden beri modül kullananlar için geçerli sanırım Yeni aboneler için D Smart cihazda digiturk kartı takıp çalıştıramıyorsunuz diye biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CANON 50 D alınır mı ?
    15 yıl önce açıldı
    7.5k ya bu sistem alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Mi 13 ultra alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla ben olsam almam. şimdi kullananlar memnun olanlar bana alınmasın kızmasın. bu benim düşüncem.

düşüncemi biraz yazayım.

hatırlarsınız bolca reklam döndü. faturasız izle, televizyona para ödeme. faturasız digital platform falan. maşallah şimdi bakıyoruz nerden nasıl para alsak diye neler yapıyorlar. bir de dansöz müyüz biz diyorlardı hani benim gözümde asena dan, tanyeliden daha iyi kıvırıyorlar.

uefa maçları futbol smartta diye bas bas bağırdılar. sonra ne oldu. maçı başka kanala aldılar neden uefa avrupa ligi olmuş adı o yüzden extra para ödemek gerekiyormuş. insanlar bu dandik cihazlara dünya kadar para verdiler ne için maçlar için.. ama orda da güzel bir dansözlük oldu.. bunları herkes biliyor aslında anlatmama da gerek yok.

şu an 2008 ve öncesi kullanıcılar discovery kanallarının çoğunu, moviesmart, eurosport gibi kanalları ücretsiz izliyorlar. ama burda da hiç bir garanti yok açıkçası.. bi bakarsınız futboldaki gibi isim değişikliği olur pat başka kanal olur ücretsiz olmaz derler.. olmaz mı sizce ? bence olabilir. çünkü ben böyle dansözlüğü bunlarda gördüm.

Almak isteyen bunların hepsini bilerek alsın sonra yok şöyle oldu yok böyle oldu demesin.

açıkçası bu adamlar ne vaat ettilerse şimdi tersini yapıyorlar. çokta iyi yapıyorlar bizim insanımız balık hafızalı. sansui free tv leri aldılar.. akıllanmadılar şimdi d-smart aldılar belki bi ümit dediler ama baktılar yine aynı.. şimdi d-smart pvr çıktı onu alırlar.. yarın başka bişi çıkar onu alırlar.. daha sonra daha da güzel bişi çıkar onu da alırlar.. ama bu aldıkları ürünlerin hepsi dönsözlerin ürünüdür bunu unuturlar sorun burda .. bu ürünlerin dansözlerin ürünü olduğunu bile bile alıyorsanız sorun yok.

hayırlı olsun.

• iyi paketleri var ama çok pahalı bnece bu fiyatlara bu kanallar izlenmez
  • Bu cihaz HD kalitesinde yayın veriyor mu? HD uydu alıcısı mı düz uydu alıcısı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankys

valla ben olsam almam. şimdi kullananlar memnun olanlar bana alınmasın kızmasın. bu benim düşüncem.

düşüncemi biraz yazayım.

hatırlarsınız bolca reklam döndü. faturasız izle, televizyona para ödeme. faturasız digital platform falan. maşallah şimdi bakıyoruz nerden nasıl para alsak diye neler yapıyorlar. bir de dansöz müyüz biz diyorlardı hani benim gözümde asena dan, tanyeliden daha iyi kıvırıyorlar.

uefa maçları futbol smartta diye bas bas bağırdılar. sonra ne oldu. maçı başka kanala aldılar neden uefa avrupa ligi olmuş adı o yüzden extra para ödemek gerekiyormuş. insanlar bu dandik cihazlara dünya kadar para verdiler ne için maçlar için.. ama orda da güzel bir dansözlük oldu.. bunları herkes biliyor aslında anlatmama da gerek yok.

şu an 2008 ve öncesi kullanıcılar discovery kanallarının çoğunu, moviesmart, eurosport gibi kanalları ücretsiz izliyorlar. ama burda da hiç bir garanti yok açıkçası.. bi bakarsınız futboldaki gibi isim değişikliği olur pat başka kanal olur ücretsiz olmaz derler.. olmaz mı sizce ? bence olabilir. çünkü ben böyle dansözlüğü bunlarda gördüm.

Almak isteyen bunların hepsini bilerek alsın sonra yok şöyle oldu yok böyle oldu demesin.

açıkçası bu adamlar ne vaat ettilerse şimdi tersini yapıyorlar. çokta iyi yapıyorlar bizim insanımız balık hafızalı. sansui free tv leri aldılar.. akıllanmadılar şimdi d-smart aldılar belki bi ümit dediler ama baktılar yine aynı.. şimdi d-smart pvr çıktı onu alırlar.. yarın başka bişi çıkar onu alırlar.. daha sonra daha da güzel bişi çıkar onu da alırlar.. ama bu aldıkları ürünlerin hepsi dönsözlerin ürünüdür bunu unuturlar sorun burda .. bu ürünlerin dansözlerin ürünü olduğunu bile bile alıyorsanız sorun yok.

hayırlı olsun.

Açıkcası yukarıdaki yazının tamamına katılıyorum.2008 yılında dsmart-ready alarak bu sisteme dahil olmuştum, O zaman aynı kalite ve aynı standarttaki cihazlar 50-100 tl arasında dolaşırken bu cihaza 169 TL vermiştim. İlk 1 aylık ücretsiz kullanımdan sonra ;

Eylül ayında yoğun bir şekilde başlattıkları ;Uefa ve Şampiyonlar ligi maçları 2012 ye kadar Futbolsmart ta reklamlarından sonra 169 TL daha verip smart-paket aldım: Kartın üzerinde yazan kanallar abonelik tarihinde açıksa ve aktivasyonu yapılmışsa ömür boyu (cihaz ömrü) ücretsizdir diye bir cihaz sözleşmesi de vardı. Buna rağmen zaman için de;

Movies 24-movies 24 erotica,d-plus gibi vbg kanalları direk kapattılar yerine paralı kanallar açıldı, Futbolsmart ,yeşilçam tv ve dspor gibi kanalların için boşaltılarak paralıları açıldı. Bunlar ne kadar daha açık kalır tam bir muamma.. Cihaz bozulduğunda (garanti süresi bittikten sonra) bu kanalların tamamına hoşçakal diyebiliriz. Cihaz garanti süresi , cihaz arıza yapma ortalamaları çıkartılarak, minimum eşik değerinden veriliyor.. Bu cihazlar 2-3 sene içinde bozulmaya başladığında elimizdeki kanallar da gidecektir.

Ayrıca 2012 yılında FUTBOL SMART kanalı da bedava olmayacak..

Herşeye rağmen ;

dsmart açıldığından beri ; fx,pembesmart (!) , çocuk ve belgesel kanalları çizgisini (vasat) değiştirmedi.

• Gecen sene DSmart + internet seklindeki bir kampanyadan uye oldum.

39,90 TL ucret veriyorum. Bunun icinde internet baglintim da var.

Benim sikayetim de kanallarin icinin bosalmasi.

Ornegin Futbol smart kanalinda iskocya liginden baska bir sey izleyemez hale geldik. Ispanya, Ingiltere, Almanya, Fransa gibi ulkelerin ligleri zaten diger kanallarda.
    DSpor'da BankAsya 1.lig veriliyor. 2-3 ay sonra o da bitecek yayin ihalesini TRT aldi. Onumuzdeki yildan itibaren BankAsya Ligi TRT'de.
    Eurofutbol kanali zaten Sadece UEFA maclari icin yayinda. Turk takimlari icin 1 yilda yapilacak 5-6 tane mac icin uste para vererek uye olmak ne derece gerekli..

Spor konusundaki durum bu.

Sinema konusunda da Movies 24 kanali yayindan kalkti. MovieSmart kanali var ama orada gosterilen filmler de bence oldukca eski.Zaten diger kanallarda defalarca gosterilmis filmler.

Geriye kaldi SinemaTV ve Belgesel kanallari..

DSmart zaten Lig ihalesine girmedi bile. Elindeki 2.Lig maclarini da kaybetti. Eger uye kaybetmek istemiyorsa ucretlerini cok daha ekonomik seviyelere indirmeli ve sinema, belgesel kanallari ile HD kanallarin sayisini arttirarak icerigini zenginlestirmeli bence.

Aksi takdirde uye sayisinda cok ciddi dususler olacagini tahmin etmek hic de zor degil...

• quote:

Orijinalden alıntı: e_equal_mc2

quote:

Orijinalden alıntı: kankys

valla ben olsam almam. şimdi kullananlar memnun olanlar bana alınmasın kızmasın. bu benim düşüncem.

düşüncemi biraz yazayım.

hayırlı olsun.

Açıkcası yukarıdaki yazının tamamına katılıyorum.2008 yılında dsmart-ready alarak bu sisteme dahil olmuştum, O zaman aynı kalite ve aynı standarttaki cihazlar 50-100 tl arasında dolaşırken bu cihaza 169 TL vermiştim. İlk 1 aylık ücretsiz kullanımdan sonra ;

Eylül ayında yoğun bir şekilde başlattıkları ;Uefa ve Şampiyonlar ligi maçları 2012 ye kadar Futbolsmart ta reklamlarından sonra 169 TL daha verip smart-paket aldım: Kartın üzerinde yazan kanallar abonelik tarihinde açıksa ve aktivasyonu yapılmışsa ömür boyu (cihaz ömrü) ücretsizdir diye bir cihaz sözleşmesi de vardı. Buna rağmen zaman için de;

Movies 24-movies 24 erotica,d-plus gibi vbg kanalları direk kapattılar yerine paralı kanallar açıldı, Futbolsmart ,yeşilçam tv ve dspor gibi kanalların için boşaltılarak paralıları açıldı. Bunlar ne kadar daha açık kalır tam bir muamma.. Cihaz bozulduğunda (garanti süresi bittikten sonra) bu kanalların tamamına hoşçakal diyebiliriz. Cihaz garanti süresi , cihaz arıza yapma ortalamaları çıkartılarak, minimum eşik değerinden veriliyor.. Bu cihazlar 2-3 sene içinde bozulmaya başladığında elimizdeki kanallar da gidecektir.

Ayrıca 2012 yılında FUTBOL SMART kanalı da bedava olmayacak..

Herşeye rağmen ;

dsmart açıldığından beri ; fx,pembesmart (!) , çocuk ve belgesel kanalları çizgisini (vasat) değiştirmedi.

dostum bak orada yanılıyorsun.futbolsmart 2012 yılından sonrada açık ve ücretsiz olacak ama diğer kanallar gibi içi boşaltılıp sıradan bir kanal olabilir.fenerbahçe galatasaray trabzonspor ve beşiktaşın hazırlık ve avrupa ligi ön eleme maçları 2012 yılına kadar futbolsmartta olacak.

• Kesinlikle tavsiye etmem. 7 tane belgesel kanalı var, 7 side aynı şeyleri dönüp dolaşıp gösteriyor. Geri kalan ne var spor kanalı, bide akıllı tv var. Bi işe yaramaz, boşuna almayın derim ben.
  • Futbol maçları izleyeceksen al derim
  • şiddetle tavsıye ederım mıllet hıkaye anlatıyor ayda 12 mılyon neye vermıyoruzkı
    goruntu kalıtesı mukemmel devasal fark var
    kanalları kendı guncelleıyor
    belgesel kanalları super dıscovery anımal super
    ntv ve trt dekı yabancı macları sıfresız yayınlıyor
    ıdda maclarını canlı takıp edebılıyorsunuz
    yesılcam var

fakat lıg macları ıcnse dıgıturk al derım yok maclar benım ıcın onemlı degılse dsmart kesınlıkle on numara
  • futbolla alakam olmadığı için bana göre 10 numara bir izleme sistemi
  • bende var ama kesinlikle tavsiye etmem
  • ben alalı 3 gün oldu çok memnunum hafta sonu olsada başbaşa kalsam diyorum. malum mesai olunca erken yatıyom. AİLE PAKETİ = İLK BİR AY FULL BELEŞ + SON ÜÇ AY HEDİYE + AKTİVASYON BELEŞ + AKILLI KUMANDA + 1 ADET DERGİ + 24 AY SONUNDA 19 TL ÖDEYEREK CİHAZ BENİM TOLAM AYLIK 27.99. BEN BU DİGİTÜRKÜ VARYAAA YILLARCA KAZIKLANMIŞIM. BENİM MAÇLA FALAN FAZLA İŞİM OLMAZ. FLİM TAKILIYORUM. VE KESİNLİKLE AYDIN DOĞAN OUT AMA D-SMART İN
  • @kankys , katiliyorum yazdiklarina zaten takip edenler onlari az cok biliyorlardir.

Dsmart alinir mi ? ne için aldıgına bagli ?
    Futbol içinse : Hayır alinmaz.
    Belgesel içinse: hayir alinmaz.
    Hd kanallarin içinse : kesinlikle Alınmaz.
    ADult veya çizgi film içinse: yine alinmaz.
    Dsmartta şuan en güzel paket sinema paketleri , ha bunlarda dört dörtlük filmler mi gösteriyorlar ? kesinlikle hayir. nerde duyulmamiş filmler hep onlari oynatiyorlar içlerine bitane yeni film katiyolar 2007-2008 yapimi işte yepyeni filmler diyolar.

Dsmart'in para kazanmasi için futbol maclarini göstermesi lazim. birakin Türk ligini eski maclari gösteriyolar sürekli. ülkemizin takımı avrupa oynayacagi macinida birakin gidin kahve'den izleyin.

ne çabuk unuttunuz şu günleri daha bir kac ay önceydi. adamlarin yayınladiklari maç böyle oluyor. SS altta.

D-SMART ALINIR MI ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 11 Şubat 2010; 13:04:17 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.