Şimdi Ara

D-SMART ALINIR MI ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
6.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atlantis42
    AKTİVASYON BELEŞ

Nasıl oluyor anlamadım daha bugün kaç tane bayiye sordum 45 liraydı yanlış hatırlamıyorsam aktivasyon ücreti ödüyorsunuz en başta dediler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

@kankys , katiliyorum yazdiklarina zaten takip edenler onlari az cok biliyorlardir.

Dsmart alinir mi ? ne için aldıgına bagli ?
    Futbol içinse : Hayır alinmaz.
    Belgesel içinse: hayir alinmaz.
    Hd kanallarin içinse : kesinlikle Alınmaz.
    ADult veya çizgi film içinse: yine alinmaz.
    Dsmartta şuan en güzel paket sinema paketleri , ha bunlarda dört dörtlük filmler mi gösteriyorlar ? kesinlikle hayir. nerde duyulmamiş filmler hep onlari oynatiyorlar içlerine bitane yeni film katiyolar 2007-2008 yapimi işte yepyeni filmler diyolar.

Dsmart'in para kazanmasi için futbol maclarini göstermesi lazim. birakin Türk ligini eski maclari gösteriyolar sürekli. ülkemizin takımı avrupa oynayacagi macinida birakin gidin kahve'den izleyin.

ne çabuk unuttunuz şu günleri daha bir kac ay önceydi. adamlarin yayınladiklari maç böyle oluyor. SS altta.

D-SMART ALINIR MI ?

Herşey tamamda belgesele laf edersen gülerler sana

Digitürkmü iyi belgesel konusunda ?

Verdiğim paraya göre bence iyi D-Smart , inşallah böyle devam eder ilerde daha kanal eklenir

• quote:

@kankys , katiliyorum yazdiklarina zaten takip edenler onlari az cok biliyorlardir.

Dsmartta şuan en güzel paket sinema paketleri , ha bunlarda dört dörtlük filmler mi gösteriyorlar ? kesinlikle hayir. nerde duyulmamiş filmler hep onlari oynatiyorlar içlerine bitane yeni film katiyolar 2007-2008 yapimi işte yepyeni filmler diyolar.

Dsmart'in para kazanmasi için futbol maclarini göstermesi lazim. birakin Türk ligini eski maclari gösteriyolar sürekli. ülkemizin takımı avrupa oynayacagi macinida birakin gidin kahve'den izleyin.

ne çabuk unuttunuz şu günleri daha bir kac ay önceydi. adamlarin yayınladiklari maç böyle oluyor. SS altta.

D-SMART ALINIR MI ?

Sadece belgesel konusundaki fikrinize katılmıyorum. Ben sadece belgesel izlemek için aldım, daha iyi alternatif vardı da biz mi bilmiyorduk acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: kankys

valla ben olsam almam. şimdi kullananlar memnun olanlar bana alınmasın kızmasın. bu benim düşüncem.

düşüncemi biraz yazayım.

hatırlarsınız bolca reklam döndü. faturasız izle, televizyona para ödeme. faturasız digital platform falan. maşallah şimdi bakıyoruz nerden nasıl para alsak diye neler yapıyorlar. bir de dansöz müyüz biz diyorlardı hani benim gözümde asena dan, tanyeliden daha iyi kıvırıyorlar.

uefa maçları futbol smartta diye bas bas bağırdılar. sonra ne oldu. maçı başka kanala aldılar neden uefa avrupa ligi olmuş adı o yüzden extra para ödemek gerekiyormuş. insanlar bu dandik cihazlara dünya kadar para verdiler ne için maçlar için.. ama orda da güzel bir dansözlük oldu.. bunları herkes biliyor aslında anlatmama da gerek yok.

şu an 2008 ve öncesi kullanıcılar discovery kanallarının çoğunu, moviesmart, eurosport gibi kanalları ücretsiz izliyorlar. ama burda da hiç bir garanti yok açıkçası.. bi bakarsınız futboldaki gibi isim değişikliği olur pat başka kanal olur ücretsiz olmaz derler.. olmaz mı sizce ? bence olabilir. çünkü ben böyle dansözlüğü bunlarda gördüm.

Almak isteyen bunların hepsini bilerek alsın sonra yok şöyle oldu yok böyle oldu demesin.

açıkçası bu adamlar ne vaat ettilerse şimdi tersini yapıyorlar. çokta iyi yapıyorlar bizim insanımız balık hafızalı. sansui free tv leri aldılar.. akıllanmadılar şimdi d-smart aldılar belki bi ümit dediler ama baktılar yine aynı.. şimdi d-smart pvr çıktı onu alırlar.. yarın başka bişi çıkar onu alırlar.. daha sonra daha da güzel bişi çıkar onu da alırlar.. ama bu aldıkları ürünlerin hepsi dönsözlerin ürünüdür bunu unuturlar sorun burda .. bu ürünlerin dansözlerin ürünü olduğunu bile bile alıyorsanız sorun yok.

hayırlı olsun.

aynen şu anda eski d smart kullanıcısıyım. ama elbet bizede bi numara çekerler.

temennim tabiki aylık ücret sistemine geçmemesi yönünde. inş geçmez. ama geçersede dsmarta o parayı vereceğime kablotv ya da digiturk alırım daha iyi

• belgesel kanalı konusunda discovery üstüne tanımam
  • slm arkadaşlar ben beko 830 d smart uydu alıcı aldım herşey normal gözüküyo ama kanal d star ve mac kanallarında dizi veya mac başladıgında reklam giriyo ses gidiyor ve donuyor reklamda locada sinama keyfi var diyo satın almak icin tuşa basın diyo bunu cihazdan kapatma varmı yoksa d smart arayıptamı yapılıyor bi yardımcı olursanız sevinirim tşkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuer

slm arkadaşlar ben beko 830 d smart uydu alıcı aldım herşey normal gözüküyo ama kanal d star ve mac kanallarında dizi veya mac başladıgında reklam giriyo ses gidiyor ve donuyor reklamda locada sinama keyfi var diyo satın almak icin tuşa basın diyo bunu cihazdan kapatma varmı yoksa d smart arayıptamı yapılıyor bi yardımcı olursanız sevinirim tşkler.

Dsmart'ta cogu zaman dogan grubunun kanallarinda o tur reklamlar giriyor. Ancak bildigim kadariyla kumandanizdan "geri" tusuna bastığınızda o reklamın kayboması lazım. Donma gibi bir problemin de olmaması gerekiyor...
  • tşkler
  • BAZI ARKADAŞLAR AKTİVASYON ALINMASINI SORMUŞ. BAYİLER KAMPANYALARDAN Bİ HABER. BAYİ BANA YOK DEDİ YANINDA MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARADIM OK DEDİ VE ALDIM. AKTİVASYON ALINIRSA 19.99+3TL CİHAZ KİRASI (24AY SONUNDA 72 TL YE SİZİN)--AKTİVASYONSUZ OLURSA 27.99 (24AY SONUNDA CİHAZ 19TL YE SİZİN) TABİ BUNLAR AİLE PAKETİ FİYATI
  • Arkadaşlar bugun futbol paketli d smart ın fiyatını sordum 29.99 maxi paket + 3tl uydu, yani toplamda 33tl.. Ama maxi paketin içinde belgesel, çocuk ve film paketleride var ama ben istemiyorum.. Sadece avrupa ligi maçları için d smart düşünüyorum, ama futbol paketi diye bişey yok giriş paketi üstüne alabileceğim.. Reklemlarda istediğini al istemediğini alma diyor.. Belgesel paketi 9tl, film paketi 9 tl, çocuk paketi 5tl ama istemedende bunlarada para veriyo gibi olucam, nolucak şimdi? D smart'a bunları istemiyorum ben deyince "tabi paralarını ödemeyin bunların" demez sanırım.. O zaman neden istediğini al istemediğini alma diye reklam yapıyorlar ki anlamadım bilen varsa açıklayabilirse çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 16 Şubat 2010; 21:10:13 >
  • quote:

D-SMART ALINIR MI ?

Arkadaşım peki şimdi ben belgesel seyretmek istiyorum , gidip Digiturk mü alacağım. Aylardır Digiturk var bende 1 saatten fazla izlemedim , geçen komşuya indik Discovery'ler yardırıyor ortalığı. National zaten full tekrar , adam akıllı yapım yok zaten , rezalet. Türkiye'de adam akıllı belgesel seyretmek için tek çare D-Smart , bu bir gerçek.

Ha film kanalları eski diyorsun. Digiturk süper sanki. Yahu şu kanalda 10'dan fazla doğru düzgün film izlemedim aylardır üyeyim. Dandik filmleri toplamışlar , beyler bakın yeni filmler falan var diyorlar. Nefes Sinema TV'de oynayacak biz de daha salona girmedi.

İkisi de kazık , ikisi de dolandırıcı. Ama ücret sorun değilse HD , belgesel ve sinema alanlarında D-Smart'ı tek geçerim kanal olarak.

• dt ün oldugu yerde ds ın adı gecemez..... ds alınmaz arkdaslar....belgesel mi ? ilginc ,,,, hotbirt de kakılı. nede olsa ds ta yabancı dile verıo belgesellerı..

next yeni makina cıkardı , dobratech ,, bilen arkadaslar muhakkak vardır.... aylardır bu makınayı beklyen cogunluk ,, makına dsmartla beraber satıldıgı için almıyor...next merkezi tel mail yagmuruna tuttular.. ustelik sadece 125 lıra için...yanı makına artı 125 dsmart hd modul için...

herkes biliyo... dsmart bitti.....
  • Evde digiturk sd ve d smart sd kullanıyorum Digiturk görüntüsü D Smart'ın yanında tam anlamıyla çamur gibi Birçok forumu okuyunca göreceksiniz Benim gibi sadece Lig Tv izlerim görüntü kalitesi benim için önemli değil diyorsanız Digiturk alın Yok maçla işim olmaz ben görüntü istiyorum diyorsanız kesinlikle DSmart derim Hd yayın kullanırım derseniz ikiside güzel sonuç veriyor Tamamen istediğiniz içerik ve fiyata göre düşünün Mesela d smartın sinema tv lerini ben beğeniyorum Belgesel olarak birçok iyi kanal var İkisininde en kötü tarafı kanal sıralamalarını kendilerinin yapması
  • Paran varsa d-smart yalan birader git digitürkünü al ben digitürk kullanmadım ama d-smartın uydudan farkı yok eğer d-smarta gidip bilmem kaç milyon vereceğini git 80-90a bir uydu al inanki aynı işlevi görür.
  • bence siz ds hiç izlememişsiniz ezbere konuşuyorsunuz.

quote:

Orijinalden alıntı: keremtgm

dt ün oldugu yerde ds ın adı gecemez..... ds alınmaz arkdaslar....belgesel mi ? ilginc ,,,, hotbirt de kakılı. nede olsa ds ta yabancı dile verıo belgesellerı..

next yeni makina cıkardı , dobratech ,, bilen arkadaslar muhakkak vardır.... aylardır bu makınayı beklyen cogunluk ,, makına dsmartla beraber satıldıgı için almıyor...next merkezi tel mail yagmuruna tuttular.. ustelik sadece 125 lıra için...yanı makına artı 125 dsmart hd modul için...

herkes biliyo... dsmart bitti.....
  • dsmarta para kazandırmakmı,Allah yazdıysa bozsun...
  • arkadaslar , standart bir model receiverim var, turksat vehotbird uydular var ve tuplu tv de izliyorum.

simdi lcd tv alacagim ve hd zevkini de almak istiyorum. dmart HD 720p sanirim.

belgesel ve normal kanal( kanalD) nin HD yayin yaptigi bilgisi beni DSmarta cekti.
    bu elimdeki receiveri cope mi atacagim?

ve ne kadar odeyecegim dmart hd ye gecis icin??
    kanal D normal yayinlari mi HD? dicovery var okudugum kadariyla HD olarak ( ama turkce altyazili?)

baska neler var?
  • şu an digiturk sinema paketine üyeyim ve birde standart paketim var durmadan sinyal sorunu yaşıyorum adamları arıyorum yönlendirdik yönlendirdik f1 izliyim dedim ..iç oldu f1 tivibudan izlemek zorunda kaldım. toplam olarak aylık ödedigim tutatr 65 lira d-smartı aradım pvr makine ile 30-40 lira ödiyeceğimi söylediler şimdi benim işim sadece film başka bir şey degil evet belgeselde izlerim ama maç asla izlemem d-smart aile paketimi , ( 30-40 lira ) yoksa digiturk sinema paketi ( 50-60 ) liramı ona göre yarın iptal ettirip d-smarta geçicem ??? bu arada digiturk normal alıcısını kullanıyorum pvr veya hd degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

arkadaslar , standart bir model receiverim var, turksat vehotbird uydular var ve tuplu tv de izliyorum.

simdi lcd tv alacagim ve hd zevkini de almak istiyorum. dmart HD 720p sanirim.

belgesel ve normal kanal( kanalD) nin HD yayin yaptigi bilgisi beni DSmarta cekti.
    bu elimdeki receiveri cope mi atacagim?

ve ne kadar odeyecegim dmart hd ye gecis icin??
    kanal D normal yayinlari mi HD? dicovery var okudugum kadariyla HD olarak ( ama turkce altyazili?)

baska neler var?

Şimdi receiveriniz modül girişi var ise dsmart modül alın yoksa receiveri uygun bir fiyata satın veya hediye edin Yanlız modül girişi varsa bile cihazınız hd olmadığı için hd yayın alamazsınız
    Lcd aldığınız zaman hdsmart cihazı aylık ödemeli fiyatla veya nakit/kredi kartına taksit şeklinde alın Satış Fiyatı 429TL
    Benim size önereceğim ise aynı fiyata next ye18500 hd modeli Dsmartın kendi cihazı olmadığı için kanal sıralamalarını kendiniz yapabiliyorsunuz Yaklaşık 20 gündür kullanıyorum çok memnunum Bu cihazı alana dsmart modül ve kart, 1 yıllık giriş paketi ve 6 ay hd paket hediye ediliyor Bu konuyu bu seçeneklerden biri ile hallet Dsmart cihazları içinde next ye18500hd içinde soracaklarını cevaplayabilirim
    Dsmartın hd kanalları şunlar

Kanal D HD, HD TV Smart, Discovery HD, Eurosport HD, Animal Planet HD, Sinema TV HD, Sinema TV HD2, Star TV HD

Kanald hd ve star tv hd sürekli hd yayın yapmıyor Günün belli saatleri hd yayın yapıyor Birçok dizi hd ve show programları hd oluyor Mesela yaprak dökümü aşk-ı memnu benim annem bir melek beyaz show okan bayülgen vs hd yayınlanıyor Yayınlar gayet kaliteli Star tv hd de şampiyonlar ligi maçları hd yayınlanıyor Tavsiye ederim
    Hd tv smart 24 saat hd yayın yapıyor Gece bile Yine şampiyonlar ligi maçları bazı diziler sinemalar otel şehir tanıtım programları var Bunuda tavsiye ederim
    Discovery hd ve Animal Planet hd sürekli hd ama yabancı dilde yayın yapıyor Yanlış bilmiyorsam altyazıda yok Fakat görüntüler ve programlar çok iyi Alt yazı seçeneği veya türkçe dublajında yakında ekleneceğini düşünüyorum
    Sinema tv hd ler ise filmin kalitesine göre güzel yayın yapıyor Yani seçenek çok
    Şimdi hd cihaz ve paket alınca insan ilk başlarda programı bırakıp sadece yayına görüntülere bakıyor ve detayları inceliyor Onun için birçok şey gözüne batıyor Mesela hd yayınlarda kalite kalite değişiyor Sinema tv sd de yayınlanan çok kaliteli bir filmle sinema tv hd de yayınlanan vasat bir hd film görüntü kalitesi olarak birbirine yakın duruyor Ama film kaliteli ise görüntü keyif veriyor Yada şampiyonlar ligi maçları genellikle çok kaliteli oluyor Ayrıca kanald hd ve star hd kanalları hd yayın yapmadığı zaman yada reklamlarda atv sd nin yanına bile yaklaşamıyor Bazen atv sd gerçekten güzel programlar yapıyor Yinede sd yayına göre hd gerçekten çok iyi
    Aklınıza takılan birşey olursa elimden geldiği kadar yardımcı olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: ofazli

şu an digiturk sinema paketine üyeyim ve birde standart paketim var durmadan sinyal sorunu yaşıyorum adamları arıyorum yönlendirdik yönlendirdik f1 izliyim dedim ..iç oldu f1 tivibudan izlemek zorunda kaldım. toplam olarak aylık ödedigim tutatr 65 lira d-smartı aradım pvr makine ile 30-40 lira ödiyeceğimi söylediler şimdi benim işim sadece film başka bir şey degil evet belgeselde izlerim ama maç asla izlemem d-smart aile paketimi , ( 30-40 lira ) yoksa digiturk sinema paketi ( 50-60 ) liramı ona göre yarın iptal ettirip d-smarta geçicem ??? bu arada digiturk normal alıcısını kullanıyorum pvr veya hd degil

Kullandığınız tv lcd mi yada boyutunu bilmiyorum ama her iki platformuda kullanan biri olarak şahsi görüşüm maçlarla işi olmayan sinema ile ilgili olan bir kişinin dsmart alması lazım Çünkü sinema tv kanalları bence digiturk ten daha iyi Ayrıca dsmarthd kullanırsanız sinematv, sinematv2, sinematv aile, sinematvhd, sinematvhd2 kanalları var Sinema tv ler genellikle aynı programları farklı saatlerde yayınlıyor ama hd ler farklı filmler oluyor Toplamda 5 tane sinema kanalınız var Belgesel olarak dsmartta alternatif çok ve görüntü kalitesi dsmartın daha iyi Ben maçlar dışında digituk u hiç açmıyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.