Şimdi Ara

D-SMART ALINIR MI ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
6.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben digiturk'teki belgesel kanallari süper demedim o'da fiyasko. 2 tane NG var digerleri eşantiyon belgesel bile denilmez digitürkteki kanallara.
    dsmartta ise: discovery ve animal planet var. bu sadece bu ikisi için alinmaz dedim.

ha benı tatmin etmiyor , belki siz discovery hastasisiniz onun için sizin için degebilir.
    dsmart bu 2 kanalin yanına bitane NG ve NG wild koyabilse yanı en azindan klasik NG koysa ozaman Dsmart belgesel konusunda 4/4lük olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Ben digiturk'teki belgesel kanallari süper demedim o'da fiyasko. 2 tane NG var digerleri eşantiyon belgesel bile denilmez digitürkteki kanallara.
    dsmartta ise: discovery ve animal planet var. bu sadece bu ikisi için alinmaz dedim.

ha benı tatmin etmiyor , belki siz discovery hastasisiniz onun için sizin için degebilir.
    dsmart bu 2 kanalin yanına bitane NG ve NG wild koyabilse yanı en azindan klasik NG koysa ozaman Dsmart belgesel konusunda 4/4lük olur.

Animal Planet
    Discovery Channel
    Discovery World
    Discovery Science
    Discovery Travel and Living
    Discovery Da Vinci Learning
    Investigation Discovery

Bu kadar belgesel kanalı seni tatmin etmiyorsa sana diyecek bir şey yok dostum.

Digiturk açmış Bio diye bir kanal ünlülerin biyografilerini yayınlıyor bunu da belgesel kanalı diye sunuyıor.Crime and Investigation fena değil o da Bio ile dönüşümlü yayınlanıyor artık. Bio'dakilerde ünlü olsa ha arada bazen ünlü denk geliyor , Bill Gates falan ama kalan zamanlarda mal mal insanları yayınlıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Ben digiturk'teki belgesel kanallari süper demedim o'da fiyasko. 2 tane NG var digerleri eşantiyon belgesel bile denilmez digitürkteki kanallara.

İyide ben zaten sizin yorumunuza karşı yazmadım Sizin digiturk kanallarına süper dediğinizi de iddaa etmedim Sizin yorumunuzu sayfanın üst tarafında yeni gördüm Bugün yazılan mesajlara cevap yazdım Ayrıca arkadaşın bahsettiği gibi sadece 2 kanal yok dsmartta Ben özellikle Da Vinci Learning kanalını çok beğeniyorum Bir konuyu çok uzun işlemek yerine daha kısa zaman işleyip diğer konulara geçiyor Anlatım, görüntüler ve konu seçimi olarak discovery yerine Da Vinci Learningi izlemekten daha keyif alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

arkadaslar , standart bir model receiverim var, turksat vehotbird uydular var ve tuplu tv de izliyorum.

simdi lcd tv alacagim ve hd zevkini de almak istiyorum. dmart HD 720p sanirim.

belgesel ve normal kanal( kanalD) nin HD yayin yaptigi bilgisi beni DSmarta cekti.
    bu elimdeki receiveri cope mi atacagim?

ve ne kadar odeyecegim dmart hd ye gecis icin??
    kanal D normal yayinlari mi HD? dicovery var okudugum kadariyla HD olarak ( ama turkce altyazili?)

baska neler var?

Şimdi receiveriniz modül girişi var ise dsmart modül alın yoksa receiveri uygun bir fiyata satın veya hediye edin Yanlız modül girişi varsa bile cihazınız hd olmadığı için hd yayın alamazsınız
    Lcd aldığınız zaman hdsmart cihazı aylık ödemeli fiyatla veya nakit/kredi kartına taksit şeklinde alın Satış Fiyatı 429TL
    Benim size önereceğim ise aynı fiyata next ye18500 hd modeli Dsmartın kendi cihazı olmadığı için kanal sıralamalarını kendiniz yapabiliyorsunuz Yaklaşık 20 gündür kullanıyorum çok memnunum Bu cihazı alana dsmart modül ve kart, 1 yıllık giriş paketi ve 6 ay hd paket hediye ediliyor Bu konuyu bu seçeneklerden biri ile hallet Dsmart cihazları içinde next ye18500hd içinde soracaklarını cevaplayabilirim
    Dsmartın hd kanalları şunlar

Kanal D HD, HD TV Smart, Discovery HD, Eurosport HD, Animal Planet HD, Sinema TV HD, Sinema TV HD2, Star TV HD

Kanald hd ve star tv hd sürekli hd yayın yapmıyor Günün belli saatleri hd yayın yapıyor Birçok dizi hd ve show programları hd oluyor Mesela yaprak dökümü aşk-ı memnu benim annem bir melek beyaz show okan bayülgen vs hd yayınlanıyor Yayınlar gayet kaliteli Star tv hd de şampiyonlar ligi maçları hd yayınlanıyor Tavsiye ederim
    Hd tv smart 24 saat hd yayın yapıyor Gece bile Yine şampiyonlar ligi maçları bazı diziler sinemalar otel şehir tanıtım programları var Bunuda tavsiye ederim
    Discovery hd ve Animal Planet hd sürekli hd ama yabancı dilde yayın yapıyor Yanlış bilmiyorsam altyazıda yok Fakat görüntüler ve programlar çok iyi Alt yazı seçeneği veya türkçe dublajında yakında ekleneceğini düşünüyorum
    Sinema tv hd ler ise filmin kalitesine göre güzel yayın yapıyor Yani seçenek çok
    Şimdi hd cihaz ve paket alınca insan ilk başlarda programı bırakıp sadece yayına görüntülere bakıyor ve detayları inceliyor Onun için birçok şey gözüne batıyor Mesela hd yayınlarda kalite kalite değişiyor Sinema tv sd de yayınlanan çok kaliteli bir filmle sinema tv hd de yayınlanan vasat bir hd film görüntü kalitesi olarak birbirine yakın duruyor Ama film kaliteli ise görüntü keyif veriyor Yada şampiyonlar ligi maçları genellikle çok kaliteli oluyor Ayrıca kanald hd ve star hd kanalları hd yayın yapmadığı zaman yada reklamlarda atv sd nin yanına bile yaklaşamıyor Bazen atv sd gerçekten güzel programlar yapıyor Yinede sd yayına göre hd gerçekten çok iyi
    Aklınıza takılan birşey olursa elimden geldiği kadar yardımcı olurum

Bi ilavede benden, sormuşsunuz, D-Smart 720p değil 1080i yayın yapıyor. Kanal D HD ve Star HD'deki yayınların hepsi Full HD ve çok net ancak Ozay06'nın da dediği gibi Sinema TV kanallarının kalitesi yayınlanan filmin kaltiesine göre değişiyor ama ortalama olarak iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: speedy85

http://www.youtubetc.com/musicvideo.php?vid=820984c26

http://www.videorandum.com/video/2508/D-Smart--Baba--%C5%9Eahan-G%C3%B6kbakar

http://video.eksenim.mynet.com/jacqual/D_Smart_Reklam_F_lmi/38823/

bu videoları izledikten sonra D-Smart'ın şimdiki haline baktıktan sonra önünden bile geçmemek lazım

Eline sağlık.

D-Smart olsun, Digiturk olsun bu kafayla giderse bu insanlara TRT 1'i bile paket yayın olarak dayatmak müstahaktır.

TRT 1 dediğim kanalda Galatasaray - Fenerbahçe maçlarının naklen yayınlandığını hatırlıyorum bir zamanlar. Özel kanallar da vardı o zamanlar. Siyah beyaz zamanlar değil yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: speedy85

http://www.youtubetc.com/musicvideo.php?vid=820984c26

http://www.videorandum.com/video/2508/D-Smart--Baba--%C5%9Eahan-G%C3%B6kbakar

http://video.eksenim.mynet.com/jacqual/D_Smart_Reklam_F_lmi/38823/

bu videoları izledikten sonra D-Smart'ın şimdiki haline baktıktan sonra önünden bile geçmemek lazım

Eline sağlık.

D-Smart olsun, Digiturk olsun bu kafayla giderse bu insanlara TRT 1'i bile paket yayın olarak dayatmak müstahaktır.

TRT 1 dediğim kanalda Galatasaray - Fenerbahçe maçlarının naklen yayınlandığını hatırlıyorum bir zamanlar. Özel kanallar da vardı o zamanlar. Siyah beyaz zamanlar değil yani.

Sloganları "Türkiye'nin faturasız dijital platdormu D-Smart"'tı ama şimdi alakası yok. Kar edemeyince dönüş yaptılar.

• BUNDAN SONRA DSMART a ÜYE OLACAK ARKADAŞLAR ŞUNU GÖZE ALSINLAR,, SİZİN DSMART ALMANIZA NEDEN OLAN İLGİ DUYDUĞUNUZ KANALLARDAN BİRİSİ YADA BİR KAÇI BİR GÜN DSMART TARAFINDAN SİZDEN GERİ ALINIP, YENİ BİR PAKET İÇERİSİNE KONUP,. SİZE YENİDEN SATILABİLİNİR. Yani bu kadar dürüst ticaret erbabı bunlar.
  • Sakin bulasmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.