Şimdi Ara

SÜPER PI NEDİR? NASIL ALINIR ? NEDEN ALINIR ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır görüyorum o.c. hastaları süper pı diye hop oturup hop kalkıyorlar amaç ne program ne neden böyle bir değer heycanlandırıyor sizi bende öğrenmek istiyorum.

not: süper pı diye araştırdım formda bişey çıkmadı

• alıntı : buldum :)
    peki link verebilecek olan warmı ?
    Süper pi programı pi sayısının virgülden sonraki sayıları hesaplamak için kullanılır. testi yapmadan önce hesaplanması gereken rakam miktarını seçer ve hesaplatırsınız. bu işlem sırasında işlemci hesaplamayı yapabilmek için var gücüyle çalışır. hesaplama sonuda programcık bize bir süre belirtir. bu süre ne kadar kısa olursa işlemci performansı o kadar yüksek olur.işlemci performansı, ısınma testi gibi testlerde kullanabilirsiniz. sanıyorum uzun yıllar önce uzak doğu ülkelerinden birinde ( büyük ihtimal japonya) bir süper bilgisayarı test etmek için yazılmış bir programcıktır
  • eve gidince göndereyim sana...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelesh463

eve gidince göndereyim sana...

saol
  • OC. yaptıktan sonra yukarıda yazan hesaplama tekniğiyle işlemci ve rami zorlayarak sistemin stabil çalışıp çalışmadığını öğrenmek için kullanılır. En yüksek değer 32m 'dir. 32m test'ini sorunsuz geçmeside herzaman için sistemin stabil olduğunu kanıtlamıyor. Diğer test programlarından da geçmesi gerekiyor. Prime95, orthos, Everest ,3dmark06 vs.vs.
  • Millet niye 3dmark kasıyorsa bu da onun gibi bişey işte.10 saniye altına inince madalya vermiyolar yani
  • 2-3 fps için ekran kartını upgrade eden var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı sizce ?
    10 ay önce açıldı
    Bu Sistem Alınır mı?
    2 ay önce açıldı
    7.5k ya bu sistem alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.