Şimdi Ara

iPad 4 2019'da alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Yeni bir tablet arayışı içerisindeyim. Android'den biraz sıkıldığım için İos gibi platformlara geçmeyi planlıyorum. iPad tabletler çok pahalı olduğu için 2.el piyasasına baktım. iPad 3 - iPad 4 - iPad mini 2 gibi tabletler vardı.

iPad 3 ile ilgili araştırmalar yaptım. Bazı kaynaklarda iPad 2'den bile yavaş olduğunu söylüyordu. O yüzden iPad 3'ten soğudum. iPad 4'e gelince... uzun süre android kullandığım için iPad 4'ün 2 çekirdek ve 1gb ramı garip geldi. Fakat iOs'un stabilitesinin yüksek olduğunu öğrenince ve oyun performansının da iyi olduğunu öğrenince içim rahatladı.

Son olarak iPad mini 2 ile iPad 4 arasında çok fark var mı ? Ayrıca 2019'da iPad 4 almak mantıklı mı ?

• Alinmaz derim net bid sekilde. En basit işlemlerde bile cihaz yorulacaktır. iPad Air 2’nin aşağısına bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki daha hesaplı iPad ürünü bulunur mu ?
  • iPad air

• Adam gibi deneyim istiyorsanız iPad 5-6'dan aşağısına bakmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPad 4 bizim evde var çocuklara verdim ama pubg gibi oyunlar onu desteklemediği için (zaten o kadar yıllık tabletten böyle bir şey beklenmez.) genellikle YouTube ders roblox , minecraft gibi oyunlar oynuyorlar şikayetleride pek yok.Son sürüm iOS 10 da yani.Hala hızlı.Arada bir bende bakıyorum.

Alabilirsiniz.

• Bütçenin ne kadar olduğu ile ilgili.
    300 liraya ipad 1 alınır,
    400'e ipad 2
    500'e ipad 3
    600'e iPad Air
    900'e iPad Air 2

gibi gidiyor. Dikkat edersen Air ile Air 2 arasında bir kırılma var. İşte alman gereken tablet Air dir. 300 ipad 1 e verene kadar 600 Air'e vermek aşırı derecede fazla mantıklıdır.. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 12 veya 11 mi alınmalı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2017 de ipad 4 ü 375 tl ye elden çıkartmıştım bezdirmişti beni. İos 10 yüklenince berbat hale geliyor. Ama youtube için vs kullanılabilir ekranı güzeldir.

• Bence alınmaz netflix dahi yüklenemiyor diye biliyorum...

• Konuya bir soru da ben ekleyeyim.

ipad 4 ün ön camı kırıldı. İç ekranda bir sorun yok. İzmir'de bir teknik servise sordum 550 lira dedi.
    Sorum bu para verilir mi değil de. Ekranı değiştirsem mi diye tereddütte kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matematiksell

Bütçenin ne kadar olduğu ile ilgili.
    300 liraya ipad 1 alınır,
    400'e ipad 2
    500'e ipad 3
    600'e iPad Air
    900'e iPad Air 2

gibi gidiyor. Dikkat edersen Air ile Air 2 arasında bir kırılma var. İşte alman gereken tablet Air dir. 300 ipad 1 e verene kadar 600 Air'e vermek aşırı derecede fazla mantıklıdır.. :)
    Hocam bu fiyatlara çalıntı olmayan iPad air/air 2 nasil bulacağız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.