Şimdi Ara

D&R - Siparişte Sorunların Yaşandığı Bir Firmadır - Alışverişlerde Sıkıntılar Mevcut

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
24
Favori
76.890
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Her gün saat 17.45'e kadar verdiğiniz siparişler; 1-5 iş günü içerisinde kargo şirketine teslim edilir. "

Hayatımda gördüğüm en saçma yazı olabilir.
  • 2'liyi anlarım da 3'lü 5'li sipariş nasıl bir ihtiyaç biçimi olabiliyor? Tüm ailene mi alıyorsun yani evde kimsede mouse yoktu öylece bakıyordunuz bilgisayara ve bu fırsat ile hepiniz mouse sahibi mi oldunuz?

Şimdiden söyliyim böyle sipariş verenler yüzünden bu iş iptal olur.
  • Artık kendime bir kural koyuyorum ve ihtiyacım olmayan ürünü sırf ucuz diye almayacağım. Bu ürüne ihtiyacım yok, bilgisayar kullanmıyorum ve almayacağım. Şu anda kendime hakim olmaya çalışıyorum ve almayacağım almayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dh5959

100 tane aldım iptal olacak mı diye bekliyorum :)

Yatırım Araçları:

Altın, döviz, hisse senedi, repo, gayrimenkul, tahvil, kablosuz mouse ...
  • Bir ölücünün adım adım ölüm fermanı.

-Kaptım 153288465644 tane haber veren arkadaşa teşekkürler.

-Ürünler gelecek yoksa yıkarız o firmayı.

-Hülooğğğğ haydi sosyal meydaya, şikayetvara yazıyoruz.

-Thh'ye gideceğim. Gerekirse mahkemede faiziyle alacağım.

-İstiklal marşı ve kapanış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deutchwhy22

gecen aynsını 40 tl ye zar zor toptancıdan aldım,şimdi 15 den gorunce 3arkadas 5 er tane aldık

15 er alaydiniz inş iptal olur siparisin
  • Sitede denk geldim 1 adet sipariş verdim işleme alındı.
    D&R - Siparişte Sorunların Yaşandığı Bir Firmadır - Alışverişlerde Sıkıntılar Mevcut
    http://www.dr.com.tr/Elektronik/Logitech-M185-24Ghz-Kablosuz-Optik-Tarama/Tabletler-Cevre-Birimleri/Cevre-Birimleri/Mouse/urunno=0000000402798

Arkadaşlar öncelikle mağduriyetiniz için kusura bakmayın. Uygun bir fırsat olduğunu düşünüp sizinle paylaşmıştım fakat bu derece büyük bir firmanın bu denli düzenbazlık yapmasını hiçbirimiz tahmin edemezdik. Toplu olarak şikayetvar.com sitesi üzerinden şikayette bulunmayı öneriyorum ben. En azından firma rezilliği herkes tarafından görülsün. Herkese talebiniz üzerine iptal edildi maili göndermişler bana da geldi. Sahtekarlıktan başka bir şey değildir bu. Arayıp stok problemi olduğunu söyleseler ufak da bir indirim tanımlasalar insanlara herkes daha mutlu olacaktı eminim.
    https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/7593103/d-r-dogan-holding-sahtekar-bir-firmadir/pr5vs

Arkadaşlar linkten destekleyin. Biz de firmayı mağdur edelim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Almadım çünkü olması gereken fiyat, bimde 19.90 liraya satılmıştı... almadım çünkü erkek adamın eline küçük geliyor ve bu da zamanla elinizin ağrımasına sebep oluyor. almadım çünkü dr ye güven olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlksnrr

Zamanında Turkcell sarı kutu'dan 3 tane M185'i bedavaya aldığım için bana göre hiç sıcak değil.

ben de zamanında dominostan 20-30 tane orta boy pizza yedim hatırlayan hatırlar sosyal pizza olayını. şimdi napıyım bir daha pizza yemiyim mi sıcak değil diye?
  • Şikayetlere cevap vermeye bile tenezzül etmiyorlar ki.
    sikayetvar da hiçbir şikayete cevap yazmamışlar uzun zamandır.
    Kapıda ödeme filan varsa , organize olup yüzlerce sipariş verip , ödeme yapmadan iade etmek suretiyle pişman edelim bu yüzsüz , utanmaz herifleri.
  • Thh'ye dosya masrafı için dilekçe verecektim, yanına d&r'ı da ekliyorum.

Karar gelince de ticaret bakanlığına şikayette bulunacağım. Takipte kalın
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

bu ne abi. 23 tane aldım hemen kargoya verdiler

Ooo biz çoktan kullanmaya başladık hocam size yeni mi kargo yaptılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

Bu çok alanların pişkinliği de beni öldürecek

https://forum.donanimhaber.com/silin--120073750#120073750

Bu şekilde satacaktır adamlar. Sıcak fırsatlarda görüp aldıkları ürünü satmaları zor olmaz.
  • d&r terbiyesiz bir firma anlaşılan.

Normalde zaten fiyatları pahalı. Birdaha ürün almayarak batmalarına katkı sağlamak lazım.
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    aç topluluğu diyorsan ne işin var burda defol git.sanamı sorcam ben dinimi imanımı.adı üstünde burası sıcak fırsatlar burda ayıp yok insanlar ucuz bişeyler alabilmek için paylaşımda bulunuyorlar.
  • Dayanın şikayet vara. En azından performansları düşsün.
  • Her yönüyle ticari ahlaktan uzak davranış sergiliyorlar.biz talep etmeden talebiniz üzerine iptal ettik diyorlar.

Ki bu siparişi tedarik edemedik de diyemezler her yerde toptancılarda olan ürün.

1 ay içinde tedarik yoluna gitmek zorundalar. Sözleşmeye göre Türkiye sınırları içerisinde tedarik edemeseler işte o zaman iptal edebilirler.

Tüketici hakem heyeti kararı kesin lehimize sonuçlanacaktır. Ben gitmeyi düşünüyorum yeter artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertewas

Adamlar ne parası iade edecek. Bunlar bu işleri planlı yapıyor. Koskoca Doğan holdinge bağlı şirket ürün mü temin edemiyor? Hepsiburada olan stoğu yollarsın, olmadı piyasadan sorar yollarsın. Adamın derdi mal yollamak olsa. Adam kim bilir ne kadar çekti piyasadan. ülkenin karışık olduğu şu zamanlar parayı çekiyor, bir hafta on gün elinde tutuyor, döviz repo hangisi karlı ise parayı ikiye katlayıp sonra sana iade edecek. Sipariş isteğiniz üzerine iptal edildi diye yalan mesaj atmayı biliyor siparişi iptal edince parayı karta niye iade etmiyorsun?

Bundan sonra bırak D&R, Doğan holding ilişkili Hepsiburada ve diğer bağlantılı yerlerden bile alışverişi yapmamayı düşünüyorum. Bırakın basit bir özrü, hem sömürüp mağdur edip bir de insanları aptal yerine koyuyorlar.

Dostum senin 14 liranla mı şirket para çevirecek akıl var mantık var. 1000 tane satılmış olsa 14 bin lira eder. 2000 tane satılmış olsa 28 bin eder. Bu kadar para 1 tane D&R mağazasının aylık kirası anca eder. Bu kadarcık parayla kaç yüz milyon tl lik şirketin nakit akışını mı döndürecekler. Yazmadan önce bir düşün. Ha bu olay n11 de falan yaşansa uyduruk bir mağaza sahibi yapmış olsa bu davranışı tamam derim doğruluk payı var derim ama çok çok büyük bir şirket söz konusu burda. Ha bir de döviz altın almıştır diyenlere neremle güleceğimi bilemiyorum, 14 bine 28 bine neyin dolarını alacaklar da kar edecekler. Eleştirin eleştirmesine D&R ı ama mantıklı eleştiriler yapın

• Arkadaşlar kimsenin siparişi uçmaz eğer göndermezlerse de parayı iade ederler. Sakin olun biraz.. Zaten çoğu kişi ya tutarsa diyerek almıştır diye düşünüyorum. Bekleyelim görelim gelecek mi, iptal mi olacak.
  • Adamların siparişi hemde sanki biz talep etmişiz gibi iptal etmeleri ahlaki bir tutum değil. Bugün müşteriye bunu yapan, böyle davranan yarın dolandırırda. Bu başlıkları açanlardan bile şüphe duymaya başladım. Adam kasıtlı bir iki üründe fiyatı düşürüp sonra meşhur forumlarda sıcak fırsat gibi başlıklarla piyasadan belkide milyonlarca lira çekip- 3-4 gün bu parayı kullanıp sonra isteğiniz üzerine sipariş iptal edildi yalanıyla müşteriyi salak yerine koyuyor. bakalım topladığı o parayı ne zaman iade edecek karta...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.