Konsollar çok güzel maşAllah şuan oturduğum evimde yerim yok olsa birini kesin alırdım Playstation koleksiyonum var benimde Xbox 360 ım vardı son çıkan kasa kırılamıyor diye satmıştım hala bir Xbox 360 arayışındayım koleksiyonum için. Değerini bilen kişilere gider inşAllah konsollar
Teşekkürler, iki cihazında ilk sahibiyim. Yaklaşık 7 yıldır hiç kullanılmadılar, öncesinde sadece belki 10-15 kere oynamışımdır.
Çok teklif ve ilgi var ama ilgili arkadaşlar gerçekten ürünleri bilen tanıyanlar ve tabir-i caizse düdüklemeye çalışıyorlar, bilmeyen meraklılar ise tereddütte kalıyor. Bu yüzden tamam alırım denilen teklifleri bile reddettim, gelip ürünü kontrol edip teslim alırken 100 lira kırmaya çalışan mı dersiniz, ayağına cihazı isteyip götürdüğüm de HDMI kablo yok (kutudan zaten çıkmıyor) diye bahane üretip 2600 den anlaştığımız cihaza 2000 diyen mi dersiniz, bunda pil yok Duracell piller (marka belirtiyor cidden) senden olsun diye 2000 vermeye kalkan mı dersiniz vs. Satmıyorum böyle olunca, forumdan da pm atıp okuyup dönüş yapmayanları blokluyorum, gereksiz bir sürü zaman ve enerji kaybı.
Şimdi bu reddettiğim 2 arkadaş ısrarla arıyor yazıyor yok diyorum, pazarlık etmeden olan rakamı kabul ediyorlar yok diyorum.
Bir şeyin tadı kaçınca kaçıyor benim için, satılmasın dursunlar çok problem değil.
Bu ayarda bir cihazı (böyle kutulu sıfır ayarında yok ama hani olduğunu varsayarsak) kimse 4500 altına vermiyor.
Ben birine 3000 birine 2800 diyorum öyle bir hale geliyor ki satışları soğudum artık.
Yahu bu kadar az kullanılmış, yıpranmamış, tüm kutu içeriği duran cihaz yok piyasada. Tek tük bile denk gelinmiyor, al işte yükle oyunlarını ömür boyu oyna ama yok illa çakallık yapacaklar.
Sonra bu çakal arkadaşlar akıllı olduklarını sanıp gidip resmen feleğin çemberinden geçmiş cihazları alıp 2 ay oynayamadan ya 3k hatası alıyor ya anakartları patlıyor ya da cihazlar ısınma sorunundan arızalanıp çöp tutuyorlar ellerinde.
Doğum yılı, boy ve referans sayım 83 dür bu yüzden referans almayı bıraktım kısmet kilomu da aynı yapmaya =) Malesef biri eski bir referansımı cevaplamış 84 oldu =/ Boyumda 184.5 e uzamış anasını satiim =//
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme