Şimdi Ara

silin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 7 Eylül 2016; 16:12:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam forumda acik acik zaten 645 e aldiginiz goruluyor ustune birde axess den 50 lira cip para almissaniz 595 liraya gelmistir aldiniz rakama sattiginiz rakama kimse bisey demez ama mertce satis yapicagina 50-100 lira kar ettigin halde kar etmeden satiyorum diye yazip milleti kendine guldurme bunu sadece 679 dan alip iptal edip 645 e aldigini firsat konusunda gordugum icin yaziyorum sadece satis yapsan 700 lira degil 750 lirada bdava daha iki hafta once k4 note aldim bende 760 a eger almamis olsam bunu 700e yine alrdim ama 3 kurus icin yalan yazmaya gerek yok

• Forumda bu kadar aktif bir kişiye hiç yakışmadı

• pm
  • Biride yazmış açık açık kar amaçlı satıyorum diye. Sıfır başkası alsa zaten 950 lira aynı yerde. 700 e böyle laf olmaz sizde forumdaki kişileri anlayın biraz herkes takipte neyin ne olduğunu biliyor. 679 a bile sarsan 80 lira karın var. Yanlış anlaşılmasın konu fiyati değil milleti kandırma amaçlı yazdığınız yazı.

• Merhaba 750 tl getli alabilir miyim .

• Aslında satış konularına çok sık mesaj yazan birisi değilim ama konu sahibi arkadaşın tavrını doğru bulmadığımı belirtmek isterim zira şurada tüm yazılanlara rağmen bu arkadaşa ufak birşeyler yaparsa cihazı almak istediğimi belirten bir pm gönderdim, arkadaş ilanda 700 lira yazdığı cihaza 700 liraya satmadım 720 lira verirsen satarım şeklinde bir cevap yazdı.

Serbest piyasadır anlarım, ürününe dileyen dilediği fiyatı istemekte özgürdür oraya kadar da problem yok fakat alıcı çıkınca ilana yazılan fiyatın üzerinde bir rakam istemek fırsatçılığın hangi grubuna girer bilemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    siliniz
    9 yıl önce açıldı
    Hesabımı silin.
    10 ay önce açıldı
    Silsin
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hic sasirmadim desem yanlis olmaz cok gorduk boylelerini cunku...

• 700yazınca 650 olmaz mi dersiniz ben de sahibinden e daha fazla fiyata ilan koydum. pazarlık bitince bile pazarlık yapıyorsunuz. 700e vereyim desem kim nakit gönderir hadi gönderen ilk kişiye kargo göndereceğim.

her gün mal alip satan biri değilim. ticaretten anlamam. alıcılar da alıcı değil ölücü çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

700yazınca 650 olmaz mi dersiniz ben de sahibinden e daha fazla fiyata ilan koydum. pazarlık bitince bile pazarlık yapıyorsunuz. 700e vereyim desem kim nakit gönderir hadi gönderen ilk kişiye kargo göndereceğim.

her gün mal alip satan biri değilim. ticaretten anlamam. alıcılar da alıcı değil ölücü çıkıyor

Kim ölücülük yapıyorsa ya da kim pazarlık üzerine pazarlık yapıyorsa siz de konuya yazabilirsiniz, siz burada böyle yazınca beni de olmadığım bir şeyle itham etmiş oluyorsunuz. Bir de satıştan çektim deyip 700 lira gönderen ilk kişiye kargo göndereceğim yazıyorsunuz halbuki daha 1 saat önce bana 700 lira verdiler satmadım diyen siz değil misiniz? Rabbim gönlünüze göre versin.
  • yanlış anlamayın herkes için söylemedim.
    evet dün 700verdiler satmadim yalan mi soyleyeyim. ben şimdi 700gönderin hemen satacağım diyorum. kimse de güvenip o ise girmiyor zaten

• dickinson kullanıcısına yanıt
    Arkadas ne yaptığını bilmiyor kime kaça denk gelirse diye kapora isteyecek nerdeyse sanki araba satıyor. 700 lira ilanda 720 ye göndereyim diyor saka gibi. Hadi sen guveniyorsan gonder bana urun elime kapalı kutu geçsin aynı günde 700 lira hesabında.

• Bu arkadas daha kargosu gelmeden 680 tl den satacagini soyledi hic ikilemeden olur alayim dedim ama arkadas sinekten yag cikarma modunda belki daha fazla teklif eden olur diye bekliyor mesajlara cevap yazmiyor.

Ticaret adabindan anlamadigi gibi normal davranis adabi da maalesef zayif

• alis veris ahlak isidir herkes yapamaz...
    ilanda 700yaziyorsa fiyat 700dur. 700 verdiler gondermedim demek nasil bir edepdir bilemicem artik....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.