Şimdi Ara

D&R 2 Günlük İndirim - Mesnevi-i Şerif %60 İndirimle 14,90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlgilenenler için güzel bir kitap indirim. Oldukça güzel ve yalın bir dille sadeleştirildiğinden bahsediliyor yorumlarda. Yarın geceye kadar fiyat geçerli.

D&R 2 Günlük İndirim - Mesnevi-i Şerif %60 İndirimle 14,90 TL

http://www.dr.com.tr/Kitap/Mesnevi-i-Serif/Mevlana-Celaleddin-Rumi/Din-Mitoloji/Tasavvuf/urunno=0000000239695

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arandur -- 9 Nisan 2014; 11:02:58 >

• Hocam Mesneviyi de alalım mı ? bak %60 İndirim de :D
  • Yok almam vallahi:)Şimdi biz almıyıcaz dedik adamlar tutup Can Yay.%50 indirim falan yapar:)Ama yaparlarsa acımam borç eder yine alırım:)

Zaten vardı bende sattım.

Bu indirime
  • İster misin tam para suyu çektiğinde can %45 indirim yapsın
  • Güzel kampanya da alamıycam galiba.Kitaplar birikti zaten.
  • Depolarını basarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CE21D1C4 -- 9 Nisan 2014; 11:27:24 >
  • Kapıyı açık bırak hemen arkandan içeri dalacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    d&r da 4 liraya kitaplar
    14 yıl önce açıldı
    D&R 250/50 10 TL
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ortada kapı falan bulabiliceğini sanmıyorum:)
  • haha :) yine de bana bi kaç şey ayırın :)
  • D&R ın indirimleri kaçırmayım derken elde para kalmadı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ricky.McFloyd

D&R ın indirimleri kaçırmayım derken elde para kalmadı :D

Tüm forum aynı durumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DR 'ın bir önceki günlük (!) indiriminden aldığım World War Z Bluray 3D filmi:

Sipariş Tarihi : 07.04.2014 13:49:48
    Sipariş Durumu: Tedarik Sürecinde
  • alanlar beğendi mi acaba sipariş veresim var.

• Nasıl bi kitap bu önerir misiniz ?
  • daha önceden almış dım kitap güzel.tavsiye ederim
  • Dilinin ağır olması bu kitaba hep ön yargı ile bakmamı sağlıyor.Sinan Yağmur ya da okuduğum diğer kitaplardaki mesnevi alıntıları gözümü korkuttu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Nasıl bi kitap bu önerir misiniz ?

Birkaç hafta önce Amerikalı bir kız ile ufak sohbetimiz oldu, oralar da bile namı yürümüş Mevlana'nın ve onun yazığı Mesnevinin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NJP

quote:

Birkaç hafta önce Amerikalı bir kız ile ufak sohbetimiz oldu, oralar da bile namı yürümüş Mevlana'nın ve onun yazığı Mesnevinin.

Elin yabancısı bile değerini anlıyor müslümanlar olarak bizler anlamıyoruz. Misal Farabi Sina falan. Eğitim konusunda inanılmaz görüşleri var. Şuan da okutulan eğitim bilimlerinin temelinde Farabi nin görüşleri var. Ama bizler bilgiyi uzakta arıyoruz. Mevlana da böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: T.Edison

quote:

Orijinalden alıntı: NJP

quote:

Elin yabancısı bile değerini anlıyor müslümanlar olarak bizler anlamıyoruz. Misal Farabi Sina falan. Eğitim konusunda inanılmaz görüşleri var. Şuan da okutulan eğitim bilimlerinin temelinde Farabi nin görüşleri var. Ama bizler bilgiyi uzakta arıyoruz. Mevlana da böyle.

Hocam konuştuğum kişide kitaplarını okumakta olduğu bazı İslam filozofu isimleri vermişti, ben bile bilmiyordum ve çok şaşırmıştım ve birazda utandım. Sohbet ilerledikçe, hiç sormama rağmen(çok samimi olmadıkça, din ve ırk sorusu yöneltmem) İslam'a geçtiğini de belirtmişti. Çok keyifli bir sohbetti, tadı damağımda kaldı gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NJP -- 10 Nisan 2014; 23:57:57 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.