Şimdi Ara

D@n93rMert ayıp ayıp [rezzer_ertus] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
2.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: HxmenZ

quote:

Orjinalden alıntı: ReSpawN

quote:

Orjinalden alıntı: ali_emre

Beyler bence burda doğru olan tek bi şey var oda dangemert in haksız olduğu.Eğer küfredildiği için clandan çıkcak kadar gururu olsaydı o itemi geri verir çıkardı.

O adamlarda itemi haklarıyla almak isteselerdi emin olun itemi almadan Tüm ailesine küfür etmezlerdi.Simdi Shadovv un oyunda yazdığı küfürleri buraya yazarsam Kesinlikle Ban yerim ama ;

Benim kişiliğim oyunda bir seviyesizin yazdıklarını buraya alıntı yapmaya bile uygun değil.Oyunda ayrı forumda ayrı kişilerle polemiğe girmem.Adam oyunda ana avrat sövüyo herkese buraya gelince tek bi hakaret yok.

Buna 2 yüzlülük denmez mi?Ben mi yanlış biliyorum?

yakuza ya cevabını vermişler zaten.

küfür etmişim ss alayım

bu komik?

• quote:

Orjinalden alıntı: d@ngerusly

BAK 1 BANA CANIm DİYE HİTAP EDEMESSİN 2-EĞER MERT BU İTEMİ ALIP KAÇTIYSA KENDİ ANNESİNE OLAN SEVGİSİDİR 3- EĞER MERT BURAYA GELECEK KADAR YUSUFSA ORASINI BİLEMEM İNSAN KENDİNİ SAVUNMAKTAN KORKARMI ?

bu sözler RESPAWN ADLI ŞAHISA buyur CANIM

Sana canım diyen kim şizofrenmisin nesin nerde okudun sana canım dediğimi?

Anlamsız cevaplar vermeyin dediklerime mantıklı bi savunması olan çıkarsa tüm forumdan'da özür diliycem.

Merhaba ben Mert in arkadaşıyım ve bu konuya bi açıklık getirmenin zamanı geldi...

Benim yorumum ;

Bence her ne olursa olsun ordaki herkesi hakkı var Elemental Pendant ta.Ama Elemental Pendant ın özelliklerini çoğunuz biliyosunuz.Yaklaşık 60-61 LvL bi priest'a 300 HP rahat verebiliyo.Ve EP nin düştüğü kişi bir Priest.Bunun clan baskanına verilmesi kadar saçma bişey yok.Belki çok iyi,Belki demokratik bi clan ama,Clan baskanına verilmesi resmen boş iş.

Ona veriyosan ne oluyo?
    Neden baska birine değil de clan baskanına?

EP yaklasık 900 m ediyo olympia'da.Clan baskanına verdin diyelim.Adam sattı 850 ye.Clana 700 e sattım deyip 150 yi cebe atsa bunu kim ispatlayabilicek?

Clanda boş kurallar koyup boşuna polemiğe zemin yaratmayın.Hicbir priest o EP yerine eline 50 m verilip susturulmak istemez.Ayrıca mert'in dediğine göre clandan ona cok ağır küfürler gelmis simdi isim vermek istemiyorum bu konuda konustuk mert'le.Ama iyi clan ama kötü clan,Her ne olursa olsun 50 m için birinin kişiliğini satıp EP'ın geldiği kişiye küfür etmesi gerekmez.

Tek diyceğim bu kadar,yarın Mert gerekli açıklamayı yapar.

EP için konuşmuorum sadece genel konuşuorum bu da mert e veya clana yönelik deil belirtmek istedim

• quote:

BAK 1 BANA CANIm DİYE HİTAP EDEMESSİN 2-EĞER MERT BU İTEMİ ALIP KAÇTIYSA KENDİ ANNESİNE OLAN SEVGİSİDİR 3- EĞER MERT BURAYA GELECEK KADAR YUSUFSA ORASINI BİLEMEM İNSAN KENDİNİ SAVUNMAKTAN KORKARMI ?

+1 üstelik 7/24 online olan biri şimdi niye online değil

Orjinalden alıntı: yakuza893

quote:

Orjinalden alıntı: _OxxO_

ya kardeşim sen bu oyunun gerçek yüzünü görmemişin.sana kendi yaşadıklarımdan bi kaç örnek weriyim en iyisi:

1- lvl 54 %70 olan asas bi charım wardı.itemleri +7 md fln ii bi chardı.bu oyunu bana öğreten benim çok ii bi arkadaşım wardı bu adam ortak kullandığımız pc ye keylogger koymuş şifremi öğrenir öğrenmez de mdleri çaldı lvlını 51 e dşürdü.ben bunu bi yerde yakaladım ve çok feci dövdüm.charının şifresini buldum mdleri geri aldım onun charını(lvl53) lvl 44 e düşürdüm bütün itemlerini sildim öle bıraktım.bi oyun için arkadaşını satmamayı öğrendi.ama hiç bi zaman annesine babasına küfür etmedim sonuçta o bi ....lik yaptıysa bunu annesine mal etmek çok saçma.
    2- olimpia da healerımla iyi bi clana girdim g3tü. herkes birbirini tanıyo clanda.clan başkanının da başına aynı şey geldi.çok yakın bi arkadaşı 61 lvllık charını soydu +8 mdleri falan wardı daha sonra da clan başkanının charını soyan adam tüm clana küfür ederek clandan çıktı

bu tip örneklerin sonu bitmez o yüzden tanıdıklarıma bile oyunda zor güvenirken niye tanımadığım bi adama güveniyim?yada nasıl güvenebilirm?

görüyorsunuz beyler. Elemanın arkadaşı en iyi arkadaşı yerine sanal 2 tane silah tercih etmiş.
    Biraz düşünürseniz sizin de aklınıza uyacaktır.
    Biz ne yapıyoruz?
    Sanal şeyler için birbirimizi yemeye başladık. Anne-Baba hatırı kırmaya başladık. Çok güzel küfür etmeyi öğrendik. Gecelerimizi gündüzümüze katmaya başladık. 3 saat, 6 saat, 12 saat derken 24 saat durmadan bilgisayar başında oturmaya başladık. Bunlardan daha da önemlisi En iyi arkadaşlarımızı sanal varlıklar için satmaya başladık.
    Şimdi bu sanal varlıklar bizim için ne ifade ediyor?...

sen kımı savunuyon ıtemı CALIP gıden mert sen hayla oyundan dolayı mılletı satmaktan bahsedıyon satan adama sole onu bıze degıl

• sana şunu soruyorum ozmn!
    eğer o itemi verip kurallara uysaydı sevgimi kazanırdı?yoksa küfürmü?
    hem böle bişey yaparak clandaki dayanışmayı artırırdı hemde dostluku gösterirdi

• Bence mert fazla olmaya başladı mert için BAN bekliyoruz.

Bir hayalin varsa onu korumalısın. İnsanlar kendi yapamadıkları şeyleri senin de yapamayacağını söylemek isterler. Eğer bir şey istiyorsan, onu elde etmelisin. Nokta!
  • quote:

Buna asırı terbiye değil kisilik deniyo.Bi oyun icin kimsenin annesine vb. bayan akrabasına kfretmeye değmez.Adamlar istediğinde Mert oyundan cıktı.Oyunda değildi yani.Girdiğinde binbir cesit küfürler ve hakaretlerle karşılaştı.Bunlaın tek sebebi Shadovv(HxmenZ'dir)

Adamlar istemedi vermesi gereken Zamanda vermedi ve oyundan çıktı hemen ve oyuna girer girmez kimse sövmeden Clandan çıktı nee işşş had isavun arkadaşım mantık biraz

has Left clan yazısını gördükten sonra kim sövse yeridir ondan önce sövme olmadı

Keep Walking...

• SÖZLERİNE DİKKAT ET VE GİT BENİM LAFIMDAN YAPTIĞIN CÜMLEYİ İYİ OKU SABAHTA DOKTORA GİT ABİ BEN 6 NUMARA KÖRÜM DE

ROTARMİST DESTEĞİN İÇİN SAĞOL KANKA ADAM 7/24 ON + AZ ÖNCEDE TOPİC AÇMIŞ 1 SAAT FALAN OLMUŞ

quote:

ya kardeşim sen bu oyunun gerçek yüzünü görmemişin.sana kendi yaşadıklarımdan bi kaç örnek weriyim en iyisi:

1- lvl 54 %70 olan asas bi charım wardı.itemleri +7 md fln ii bi chardı.bu oyunu bana öğreten benim çok ii bi arkadaşım wardı bu adam ortak kullandığımız pc ye keylogger koymuş şifremi öğrenir öğrenmez de mdleri çaldı lvlını 51 e dşürdü.ben bunu bi yerde yakaladım ve çok feci dövdüm.charının şifresini buldum mdleri geri aldım onun charını(lvl53) lvl 44 e düşürdüm bütün itemlerini sildim öle bıraktım.bi oyun için arkadaşını satmamayı öğrendi.ama hiç bi zaman annesine babasına küfür etmedim sonuçta o bi ....lik yaptıysa bunu annesine mal etmek çok saçma.
    2- olimpia da healerımla iyi bi clana girdim g3tü. herkes birbirini tanıyo clanda.clan başkanının da başına aynı şey geldi.çok yakın bi arkadaşı 61 lvllık charını soydu +8 mdleri falan wardı daha sonra da clan başkanının charını soyan adam tüm clana küfür ederek clandan çıktı

bu tip örneklerin sonu bitmez o yüzden tanıdıklarıma bile oyunda zor güvenirken niye tanımadığım bi adama güveniyim?yada nasıl güvenebilirm?

görüyorsunuz beyler. Elemanın arkadaşı en iyi arkadaşı yerine sanal 2 tane silah tercih etmiş.
    Biz ne yapıyoruz?
    Sanal şeyler için birbirimizi yemeye başladık. Anne-Baba hatırı kırmaya başladık. Çok güzel küfür etmeyi öğrendik. Gecelerimizi gündüzümüze katmaya başladık. 3 saat, 6 saat, 12 saat derken 24 saat durmadan bilgisayar başında oturmaya başladık. Bunlardan daha da önemlisi En iyi arkadaşlarımızı sanal varlıklar için satmaya başladık.

+1
    alt tarafı bi oyun.oyun için arkadaşını satanı da war annesine söwen de
    hadi kıskandı da hackledi yaptı bi hata ama annesine küfür edince noluyo onun suçu ne ki ona ediyosunuz mertin kendisine edin ama annesine etmeyin asıl kişilik bence budur

Daddy, daddy cool!

• quote:

quote:

Buna asırı terbiye değil kisilik deniyo.Bi oyun icin kimsenin annesine vb. bayan akrabasına kfretmeye değmez.Adamlar istediğinde Mert oyundan cıktı.Oyunda değildi yani.Girdiğinde binbir cesit küfürler ve hakaretlerle karşılaştı.Bunlaın tek sebebi Shadovv(HxmenZ'dir)

Adamlar istemedi vermesi gereken Zamanda vermedi ve oyundan çıktı hemen ve oyuna girer girmez kimse sövmeden Clandan çıktı nee işşş had isavun arkadaşım mantık biraz

has Left clan yazısını gördükten sonra kim sövse yeridir ondan önce sövme olmadı

arkdasın dedıgı dogruysa mert %100 suclu sowmekte herkeısn hakkı hıc edebıyat yapmayın sowmuslerde cıkmıs vs...

• quote:

Orjinalden alıntı: TRozgurTR

Bence mert fazla olmaya başladı mert için BAN bekliyoruz.

Bunu daha önceden ben istemiştim şimdi adminler beni daha iyi anlar..Nasıl biri olduğunu herkese kanıtladıAllah Yukarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rotarmist_TR -- 8 Temmuz 2006; 0:47:16 >

Orjinalden alıntı: onlyone

quote:

kardes ıtemı vermesı gerekıyosa neden vermeden cıkıyo?elektrıkler mı kesıldı
    cok sacma bı bahane ayrıca kufrun kısılıkle alakası varsa o kufrettırenın kısılıksızlıgıdır sen anana sowulcegını bıle bıle verme onda sonra sowenlere ksıılıksız de oldu ne guzel beben sowerım türkiyedeki erkeklerın %90ı da sower

Sövmek ile bişey elde edemezsiniz. Sadece sinirlerinizi atarsınız biraz. Bir anım var bununla ilgili. yeri gelmişken anlatayım. Server restartta eslanda gittik kuzenimle 2miz ben priestim o warrior. O 62 lvl ben 58 lvlim. Biz samma gördük hemen dalmaya başladık, parti başkanlığı bendeydi. Adam parti istedi benim ve onun cvp verecek durumu yok. Sırp cvp vermedik diye adam lamentation çekti ben yattım doğal olarak kuzenim de yattı. Kuzenim adamı bi güzel sövdü. Adama küfür etmeden gurur kırıcı laf konuştum. Sonunda biz koxpla kasmadık. Sen bizi yatırdın giden expler bizim hakkımızdı ve üzerine geçti dedim. Şimdi hakkımızı helal etmiyoruz sana dedik, adam dinine bağlıydı herhalde, dakikalarca yalvardı bi gelip ayaklarımızı öpmediği kaldı. O kadar özül diledi durumu izza etmeye çalıştı ki görmek istediniz.
    Dediğim gibi küfür sadece sinir boşaltmakta işe yarar. Bişey istemedin de bir adabı vardır. Bikaç gurur kırıcı laf konuşsan şimdi durum böyle olmazdı. Adamı yargısız infaz ettiniz. İzin verin de bi de mert açıklasın durumu.

• quote:

Orjinalden alıntı: onlyone

sen kımı savunuyon ıtemı CALIP gıden mert sen hayla oyundan dolayı mılletı satmaktan bahsedıyon satan adama sole onu bıze degıl

valla ben de anlamadım dediklerini arkadaşı yaptı bi de onu savunuyor kendi kendine çelişiyor iyice okuyun anlarsınız

Danger mert arkadaşım da heralde konunun bu sayfadan yok olmasını bekliyor

Keep Walking...

• HxmenZ senin kadar 2 yüzlü kişiliksiz birini görmedim.Oyunda Mert'e 50 m için demediğini bırakmadın buraya gelip inkar ediyosun.

Artık hiçbişey demiyorum...Ne kadar cevap yazarsam sana ve senin gibilere o kadar cevap hakkı doğuyo...

Ucu Anneye Giden İmalı Laflar Söleme Bu 1

D@ng..Mert Bi Açıklama Yapacaktır Bu 2

Bana Canım Diemezsin Dediin birine Canım Deme Bu DA 3

Ordan Kimse De Bu Mertin ReSpawn ın Arkadaşı Die Atlamasın..

quote:

ya eğer olay böyleyse D@n93rMerte edin küfürünüzü ama annesine niye ediyosunuz.ANNESİ Mİ ÇALDI EP Yİ? ayrıca ReSpawN la HxmenZ sizde orta yolda buluşun kim kime ne zaman küfür ettiği konusunda

Daddy, daddy cool!

• hala bıdı bıdı yapıyorsunuz!
    eğer mert orda o itemi verseydi bu kdr kişi ona küfür edermiydi sadece bunu soruyorum?
    yalandan bıdı bıdı yapıp merti savumayın!

quote:

quote:

Biz ne yapıyoruz?

+1
    alt tarafı bi oyun.oyun için arkadaşını satanı da war annesine söwen de
    hadi kıskandı da hackledi yaptı bi hata ama annesine küfür edince noluyo onun suçu ne ki ona ediyosunuz mertin kendisine edin ama annesine etmeyin asıl kişilik bence budur

sana da dıyorum o mertte bence kısılık bozuklugu var sowulcegını bıle bıle vermıyosa ıtemı oyun ıcın anasına sowduruyosa ya ondan kısılık bozuklugu vardır yada annesını sewmıyodur kendı anasını sewmeyenı ben nıye sewemde acıyıp sowmıyım?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.