Şimdi Ara

D@n93rMert ayıp ayıp [rezzer_ertus] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
2.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: onlyone

quote:

Orjinalden alıntı: yakuza893

quote:

Orjinalden alıntı: HxmenZ

ders alacak bir daha başkalarının hakkını yemeyecek adam akıllı savunun arkadşısınız ama biraz mantık yanlış yapmış deyin kurtulun ya da okuyun geçin yorum yapmayın

senin niyetin başka. Göze çarpmak, dikkat çekmek, başkalarını ezerek kendini üstün göstermek senin niyetin.
    Ameller niyete göredir. Ben burada sadece durumunuzu gösteriyorum. Bir oyun için kalbinizi feci şekilde kırıyorsunuz.

ne akıllısın sen ya adamın ıtemı calınsın adamda yerınde otursuntabı sıkayet etcek adamı rezıl etcek amelle nıyetle hıc alakası yok bunun boyalı lafların arkasına saklanmayın

Arkadaşım bu bir OYUNşunu aklınıza sokun lütfen.
    Adam yerinde otursun değil, böyle yaparak eline birşey geçmeyecek bu belli birşey.
    Şikayet etmiş olmuyor eleman. Sadece yerinde söyleniyor.
    Senin yapacağın şey sessiz durmak. Haa Mert geldi senden bişey istediği zaman yok arkadaş dersin.
    Biraz ağır olun ve bunun bir oyun olduğunu unutmayın.

Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
    Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.
    Mevlâna

Intel Core duo çıkarttı diye duo takılacak değilim. Core soloyum, korum!
    aspci

• quote:

Orjinalden alıntı: _OxxO_

quote:

beyler kım sowmuş nerde söwmüş adam alır ıtemı alt+f4 cekerse oyuna gırdıgınde tabı sowerler ama bı clanda ıtemı ısterken sowulcegını sanmıyorum eger sowmuslerse bile 1- ıtemı alıp gıdemez genede satsın mılletın parasını versın ole cıksın ozamn(tabı adamda kul hakkı kavramı varsa) 2- gelsın burda adam gıbı cvp versın acıklasın kaybolmus gıtmıs sız onun azından adamı savunuyorsunuz

tekrar söylüyorum ReSpawN söwdüler dedi.
    zaten bi oyun için daha doğrusu bi EP için clanca adamın gelmişine geçmişine küfür ediyolarsa özellikle de annesine küfür ediyolarsa onlar kazıklanmayı kesinlikle haketmişlerdir.
    sonuçta bu bi oyun ve giden sadece bi EP adam charınızı soymuştur bütün emekleriniz gitmiştir küfürü anlarım ama oyun parasıyla 50-200 m için adamın annesine küfür ediyosanız siz bu oyunu bırakın derim

kardes haklısın eger adam alt+f4 cekmemıs vede ıtem bana lazım beyler kalabılır mı demısse ve ona sowmuslerse adam haklı ama adam ıstememıs dırek sahıplenmıs alt+f4 cekmıs kaybolmus o zman anaya da sowulur bacıyada...
    NOT=egeer mert haklı olsaydı suan burda olurdu

• Beyler bence burda doğru olan tek bi şey var oda dangemert in haksız olduğu.Eğer küfredildiği için clandan çıkcak kadar gururu olsaydı o itemi geri verir çıkardı.
    Arkadaşlar, Efendiler ve ey Millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler, Dervişler, Müritler, Meczuplar memleketi olamaz! En doğru, en hakiki tarikat, Medeniyet tarikatıdır!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali_emre

Beyler bence burda doğru olan tek bi şey var oda dangemert in haksız olduğu.Eğer küfredildiği için clandan çıkcak kadar gururu olsaydı o itemi geri verir çıkardı.

O adamlarda itemi haklarıyla almak isteselerdi emin olun itemi almadan Tüm ailesine küfür etmezlerdi.Simdi Shadovv un oyunda yazdığı küfürleri buraya yazarsam Kesinlikle Ban yerim ama ;

Benim kişiliğim oyunda bir seviyesizin yazdıklarını buraya alıntı yapmaya bile uygun değil.Oyunda ayrı forumda ayrı kişilerle polemiğe girmem.Adam oyunda ana avrat sövüyo herkese buraya gelince tek bi hakaret yok.

Buna 2 yüzlülük denmez mi?Ben mi yanlış biliyorum?

Orjinalden alıntı: LORDadonis

kardeşim sonuçta bu bir oyun diyorsan adam clan kuralarrına uyar clan başkanına verirdi ve oyun parasıyla arkadaşlarını satmazdı ve eğer o clana girmişse clan kurallarını kabul etmiş sayılır...
    ayrıca epyi verseydi kimse küfür etmek zorunda kalmazdı!

Bunu mert bilmiyorsa ne yapalım, onun kendi ayıbıdır deyip çekip gidecez.
    Yapacak birşey yok çünkü. EP yi ondan nasıl geri almayı düşünüyorsunuz?
    Böyle yaparak birşey elde edemeyeceksiniz (Ha şimdi mert'in bana gıcığı vardır ve sırf bunun için size EPyi geri verirse teşekkür isterim ).

Bundan sonra onunla party kurmazsınız, vs. yapmazsınız konuşmazsınız olur biter.

Mevlâna

aspci

• dediğin doğru mert burda haklıysa çıkar özürüm dilerim ancak eğer öle bişey yaptıysa gerçekten çok ayıp etmiş...

Orjinalden alıntı: ReSpawN

quote:

Beyler bence burda doğru olan tek bi şey var oda dangemert in haksız olduğu.Eğer küfredildiği için clandan çıkcak kadar gururu olsaydı o itemi geri verir çıkardı.

O adamlarda itemi haklarıyla almak isteselerdi emin olun itemi almadan Tüm ailesine küfür etmezlerdi.Simdi Shadovv un oyunda yazdığı küfürleri buraya yazarsam Kesinlikle Ban yerim ama ;

Benim kişiliğim oyunda bir seviyesizin yazdıklarını buraya alıntı yapmaya bile uygun değil.Oyunda ayrı forumda ayrı kişilerle polemiğe girmem.Adam oyunda ana avrat sövüyo herkese buraya gelince tek bi hakaret yok.

arkdas benım ıtemımı ıstersen sowmem ama vermem dedıgımde ılla alcam dersen ana avrat kayarım bunu herkes yapar (sen asırı terbıyelıysen bılemem)

• quote:

quote:

Adamlar item çıkar çıkmazmı küfrettilerO vermemekte direndiği için etmilerdir o küfürleri merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_emre -- 8 Temmuz 2006; 0:33:16 >

• quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PrEdAtoR20

valla bizim clanda dm droplarını clan başkanına verioz o satıo bize paylarımızı verio ve gerçekten herkes hakkını alıyor. Bi gelse şu danger kendisinden duysak.....

Clan başkanınızın itemi sattım dediği fiyatın doğru olup olmadığını nası anlıyosunuz acaba?
    eğer tanıdık yada cafe clanı falan diilse bencede bu kural saçma

yerıne ben cvp verıyım haddım olmadan bızım clanda baskana ddegıl sewdıgımız bı abımız vardır baskan gıbı(asıst) ıtemler hep ona veırlır o satar pay eder dogrulugunada herkes ınanır ınanmıycak adam zaten ne clana ne boss partysıne gıremezsen partye gırecen sonra ıtemı vermem dıyecen vermıyecegını bılseler o ertusa o ıtem duser mıydı senceayrıca bı ıtem pay edılcekse satılması mecburı ve en guvenecegın kısı clan baskanı ılla bırıne guvenmen gerektıgıne gore bunun clan baskanı olması mantıklı degıl mı sence

ya kardeşim sen bu oyunun gerçek yüzünü görmemişin.sana kendi yaşadıklarımdan bi kaç örnek weriyim en iyisi:

1- lvl 54 %70 olan asas bi charım wardı.itemleri +7 md fln ii bi chardı.bu oyunu bana öğreten benim çok ii bi arkadaşım wardı bu adam ortak kullandığımız pc ye keylogger koymuş şifremi öğrenir öğrenmez de mdleri çaldı lvlını 51 e dşürdü.ben bunu bi yerde yakaladım ve çok feci dövdüm.charının şifresini buldum mdleri geri aldım onun charını(lvl53) lvl 44 e düşürdüm bütün itemlerini sildim öle bıraktım.bi oyun için arkadaşını satmamayı öğrendi.ama hiç bi zaman annesine babasına küfür etmedim sonuçta o bi ....lik yaptıysa bunu annesine mal etmek çok saçma.
    2- olimpia da healerımla iyi bi clana girdim g3tü. herkes birbirini tanıyo clanda.clan başkanının da başına aynı şey geldi.çok yakın bi arkadaşı 61 lvllık charını soydu +8 mdleri falan wardı daha sonra da clan başkanının charını soyan adam tüm clana küfür ederek clandan çıktı

bu tip örneklerin sonu bitmez o yüzden tanıdıklarıma bile oyunda zor güvenirken niye tanımadığım bi adama güveniyim?yada nasıl güvenebilirm?

Daddy, daddy cool!

• Buna asırı terbiye değil kisilik deniyo.Bi oyun icin kimsenin annesine vb. bayan akrabasına kfretmeye değmez.Adamlar istediğinde Mert oyundan cıktı.Oyunda değildi yani.Girdiğinde binbir cesit küfürler ve hakaretlerle karşılaştı.Bunlaın tek sebebi Shadovv(HxmenZ'dir)

Orjinalden alıntı: ~VeNoM~

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: :ReSpavVn:

Aynı cLanda oLmaLarı ; her itemin sahibinin cLan başkanı oLması anLamına geLmez. Çok saçma bi şey bu bence ...

item düştü clan başkanının olcak diye vermiyorlar itemi adam satıp parasını o an partydekilere dağıtıyormuş.Paylaştırıyormuş.Düşen item başkanın olacak diye bir şey olmaz zaten iyi valla onca adam kessin item başkanın olsun.Burada söylenen şey o değil.İtem düşünce başkana veriliyormuş başkanda onu pay ediyormuş.Neden başkana veriliyor çok saçma dersen işte bu yüzden veriliyor birisi bana lazım deyip partynin geri kalanını hakkını yemesin diye

quote:

bende diyorum ki(daha dorusu ReSpawn) başkanın kaça sattığını nasıl bilcekler 7/24 onun peşinden mi koşcaklarböle bişi mümkün mü?satar 900e 700e sattım der 200m cebe atar

oyun sırasında - tuşuna basarak resim çekersin ve bu çektiğin resim paint veya başka bir program dosyası gibi kaydedilmez ko nun içindeki resim çekme programı dosyası olarak kaydedilir o dosyayı yollar inanmayan bakar

yapsın bunu bizde inanalım.

Daddy, daddy cool!

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PrEdAtoR20

valla bizim clanda dm droplarını clan başkanına verioz o satıo bize paylarımızı verio ve gerçekten herkes hakkını alıyor. Bi gelse şu danger kendisinden duysak.....

Clan başkanınızın itemi sattım dediği fiyatın doğru olup olmadığını nası anlıyosunuz acaba?
    eğer tanıdık yada cafe clanı falan diilse bencede bu kural saçma

yerıne ben cvp verıyım haddım olmadan bızım clanda baskana ddegıl sewdıgımız bı abımız vardır baskan gıbı(asıst) ıtemler hep ona veırlır o satar pay eder dogrulugunada herkes ınanır ınanmıycak adam zaten ne clana ne boss partysıne gıremezsen partye gırecen sonra ıtemı vermem dıyecen vermıyecegını bılseler o ertusa o ıtem duser mıydı senceayrıca bı ıtem pay edılcekse satılması mecburı ve en guvenecegın kısı clan baskanı ılla bırıne guvenmen gerektıgıne gore bunun clan baskanı olması mantıklı degıl mı sence

ya kardeşim sen bu oyunun gerçek yüzünü görmemişin.sana kendi yaşadıklarımdan bi kaç örnek weriyim en iyisi:

1- lvl 54 %70 olan asas bi charım wardı.itemleri +7 md fln ii bi chardı.bu oyunu bana öğreten benim çok ii bi arkadaşım wardı bu adam ortak kullandığımız pc ye keylogger koymuş şifremi öğrenir öğrenmez de mdleri çaldı lvlını 51 e dşürdü.ben bunu bi yerde yakaladım ve çok feci dövdüm.charının şifresini buldum mdleri geri aldım onun charını(lvl53) lvl 44 e düşürdüm bütün itemlerini sildim öle bıraktım.bi oyun için arkadaşını satmamayı öğrendi.ama hiç bi zaman annesine babasına küfür etmedim sonuçta o bi ....lik yaptıysa bunu annesine mal etmek çok saçma.
    2- olimpia da healerımla iyi bi clana girdim g3tü. herkes birbirini tanıyo clanda.clan başkanının da başına aynı şey geldi.çok yakın bi arkadaşı 61 lvllık charını soydu +8 mdleri falan wardı daha sonra da clan başkanının charını soyan adam tüm clana küfür ederek clandan çıktı

bu tip örneklerin sonu bitmez o yüzden tanıdıklarıma bile oyunda zor güvenirken niye tanımadığım bi adama güveniyim?yada nasıl güvenebilirm?

kardes ozamn buldugu ıtemı heres kapsın gıtsın olur mu oyle adalet mecburen satacan buyuk bı boss keseceksen bu durumdada satacak en guvenılır kısı clan baskanı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: :ReSpavVn:

Aynı cLanda oLmaLarı ; her itemin sahibinin cLan başkanı oLması anLamına geLmez. Çok saçma bi şey bu bence ...

item düştü clan başkanının olcak diye vermiyorlar itemi adam satıp parasını o an partydekilere dağıtıyormuş.Paylaştırıyormuş.Düşen item başkanın olacak diye bir şey olmaz zaten iyi valla onca adam kessin item başkanın olsun.Burada söylenen şey o değil.İtem düşünce başkana veriliyormuş başkanda onu pay ediyormuş.Neden başkana veriliyor çok saçma dersen işte bu yüzden veriliyor birisi bana lazım deyip partynin geri kalanını hakkını yemesin diye

quote:

bende diyorum ki(daha dorusu ReSpawn) başkanın kaça sattığını nasıl bilcekler 7/24 onun peşinden mi koşcaklarböle bişi mümkün mü?satar 900e 700e sattım der 200m cebe atar

oyun sırasında - tuşuna basarak resim çekersin ve bu çektiğin resim paint veya başka bir program dosyası gibi kaydedilmez ko nun içindeki resim çekme programı dosyası olarak kaydedilir o dosyayı yollar inanmayan bakar

yapsın bunu bizde inanalım.

itemi verselerde yapsa

• quote:

Buna asırı terbiye değil kisilik deniyo.Bi oyun icin kimsenin annesine vb. bayan akrabasına kfretmeye değmez.Adamlar istediğinde Mert oyundan cıktı.Oyunda değildi yani.Girdiğinde binbir cesit küfürler ve hakaretlerle karşılaştı.Bunlaın tek sebebi Shadovv(HxmenZ'dir)

kardes ıtemı vermesı gerekıyosa neden vermeden cıkıyo?elektrıkler mı kesıldı
    cok sacma bı bahane ayrıca kufrun kısılıkle alakası varsa o kufrettırenın kısılıksızlıgıdır sen anana sowulcegını bıle bıle verme onda sonra sowenlere ksıılıksız de oldu ne guzel beben sowerım türkiyedeki erkeklerın %90ı da sower

• BAK 1 BANA CANIm DİYE HİTAP EDEMESSİN 2-EĞER MERT BU İTEMİ ALIP KAÇTIYSA KENDİ ANNESİNE OLAN SEVGİSİDİR 3- EĞER MERT BURAYA GELECEK KADAR YUSUFSA ORASINI BİLEMEM İNSAN KENDİNİ SAVUNMAKTAN KORKARMI ?

bu sözler RESPAWN ADLI ŞAHISA buyur CANIM

görüyorsunuz beyler. Elemanın arkadaşı en iyi arkadaşı yerine sanal 2 tane silah tercih etmiş.
    Biraz düşünürseniz sizin de aklınıza uyacaktır.
    Biz ne yapıyoruz?
    Sanal şeyler için birbirimizi yemeye başladık. Anne-Baba hatırı kırmaya başladık. Çok güzel küfür etmeyi öğrendik. Gecelerimizi gündüzümüze katmaya başladık. 3 saat, 6 saat, 12 saat derken 24 saat durmadan bilgisayar başında oturmaya başladık. Bunlardan daha da önemlisi En iyi arkadaşlarımızı sanal varlıklar için satmaya başladık.
    Şimdi bu sanal varlıklar bizim için ne ifade ediyor?...

Mevlâna

aspci

• quote:

quote:

Buna asırı terbiye değil kisilik deniyo.Bi oyun icin kimsenin annesine vb. bayan akrabasına kfretmeye değmez.Adamlar istediğinde Mert oyundan cıktı.Oyunda değildi yani.Girdiğinde binbir cesit küfürler ve hakaretlerle karşılaştı.Bunlaın tek sebebi Shadovv(HxmenZ'dir)

kardes ıtemı vermesı gerekıyosa neden vermeden cıkıyo?elektrıkler mı kesıldı
    cok sacma bı bahane ayrıca kufrun kısılıkle alakası varsa o kufrettırenın kısılıksızlıgıdır sen anana sowulcegını bıle bıle verme onda sonra sowenlere ksıılıksız de oldu ne guzel beben sowerım türkiyedeki erkeklerın %90ı da sower

ßende doğruyu sölim kim ne derse ana avrat bacı söver giderdip kim ne derse desin
    ama dangermert yorum yapmadan daha bişey demicem...

• quote:

quote:

yakuza ya cevabını vermişler zaten.

küfür etmişim ss alayım

KSC olsun lütfen.

sadece küfür ettin lafına şaşırdım etsem son derece yeri gerçi ama olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz Kedi -- 8 Temmuz 2006; 0:39:55 >

Keep Walking...

• quote:

quote:

quote:

beyler kım sowmuş nerde söwmüş adam alır ıtemı alt+f4 cekerse oyuna gırdıgınde tabı sowerler ama bı clanda ıtemı ısterken sowulcegını sanmıyorum eger sowmuslerse bile 1- ıtemı alıp gıdemez genede satsın mılletın parasını versın ole cıksın ozamn(tabı adamda kul hakkı kavramı varsa) 2- gelsın burda adam gıbı cvp versın acıklasın kaybolmus gıtmıs sız onun azından adamı savunuyorsunuz

tekrar söylüyorum ReSpawN söwdüler dedi.
    zaten bi oyun için daha doğrusu bi EP için clanca adamın gelmişine geçmişine küfür ediyolarsa özellikle de annesine küfür ediyolarsa onlar kazıklanmayı kesinlikle haketmişlerdir.
    sonuçta bu bi oyun ve giden sadece bi EP adam charınızı soymuştur bütün emekleriniz gitmiştir küfürü anlarım ama oyun parasıyla 50-200 m için adamın annesine küfür ediyosanız siz bu oyunu bırakın derim

kardes haklısın eger adam alt+f4 cekmemıs vede ıtem bana lazım beyler kalabılır mı demısse ve ona sowmuslerse adam haklı ama adam ıstememıs dırek sahıplenmıs alt+f4 cekmıs kaybolmus o zman anaya da sowulur bacıyada...
    NOT=egeer mert haklı olsaydı suan burda olurdu

arkadaşım bişey sorucam diyelimki Ep yi başkan sattı 900e herkese yaklaşık 100-200m gibi bi para gelcek oyun için bu çok büyük bişeymi onların lvllarına ve itemlerine göre?alt tarafı bi takı sonuçta bunun için anneye söwülürmü?annesi mi yaptı bunu?anneye küfür etmeye amma meraklısınız...bi tane kolye sonuçta oyunun yada hayatın sonu diil 5 dklık emek kaybı sadece...bunun için anneye küfür edilmez.bunu yapanın önce adam olmayı öğrenmesi gerek bence

Daddy, daddy cool!

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.