Şimdi Ara

D@n93rMert ayıp ayıp [rezzer_ertus] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
2.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ewet bu ıs boyle olmıyacak bırı ss koysun yoksa tanıkla tartısmakla olmaz kısır dongu
    quote:

Orjinalden alıntı: _OxxO_

quote:

Orjinalden alıntı: HxmenZ

quote:

YA BEYLER YEMİN EDERİM BAN YEMİYİM DİYE KENDİMİ ZOR TUTUYORUM. HADİ D@n93rMert HAKSIZ Kİ BUNU KENDİSİ AÇIKLAMA YAPMADAN VEYA HxmenZ SS KOYMADAN ANLIYAMAYIZ AMA DİYELİMKİ HAKSIZ. ADAMIN ANNESİNE NİYE KÜFÜR EDİLİYO YA ANNESİNİN NE SUÇU WAR BU KONUDA BANA BUNU Bİ İZAH EDİN SİZ

SS koyulacak her hangi bi an söyle bu böle ss alınacak bir iş mi birader.

Ben şimdi Ep yi düşürdüğümüz rezzer clandeyken anı alsam picked up yazan ne var bunda normal
    Sonra o alanda herkezin olup rezzerin partide olmadığınının ss sini alsam vermiştir itemi gitmiştir
    Rezzerin clandan çıktığı anın ss sini alsam sövmüşsünüzdür çıkmıştır

DERSİN

Gelsin arkadaşın inkar etsin . 1. dereceden alakası olan kişi inkar etmedikçe doğrudur

hemen söyliyim ss koyulcak yeri

rezzer ın EP yi alıp hiç kimse laf etmeden alt+f4 çekmesinin ve clandan çıkmadan önce kimsenin ona küfür etmediğinin ss ini koy sonuna kadar size inanırım oke?kısaca ReSpawN un küfür hakkında dediklerinin tam tersini ispatla ban o yeter oke?bekliyorum ss leri

• her anın ss sini çekmem yüzünden artık knightonline klasörüne giremiyordum ve aradığım şeyler bulunmuyordu artık hiçbişeyin ss sini almıyorum

TEkrar söylüyorum Olayla alakalı şahıs gelsin inkar etsin

Keep Walking...

• adam kacmıs gıtmıs sız hala adamı savunuyorsunuz

quote:

ya kardeşim sizde benim şu sorularıma cevap werin ve dediğiniz lütfen birbiriyle uysun biri der sora küfür ettik biri der önce.nerden biliyosun önce yada sonra küfür edildiğini?

1-mert in haklı yada haksız olduğunu nerden anladın?ss werin de anlıyalım kim doru kim yanlış.
    eğer bana biri emir verir gibi istese hayatta vermem.HxmenZ diyoki daha istemeden alt+f4 çekti ReSpawn diyo ki hayır önce küfür ettiniz.HxmenZ nin haklı yada haksız olduğunu nasıl çözdün acaba?kaçırdığım bi detay mı war?
    2-mert hata yaptı diye(yaptığı kesin diil) oyun parasında 100m lik bişey için insanın annesine küfür edilirmi?3-insanın annesine küfür etmek bu kadar basit bi olay mı?

özellikle 3. sorunu cevabını çok merak ediyorum ne diyceksiniz

1. mert gelir kendisi söyler gerekirse clandaki tanık olan arkadaşların foruma ulaşmalarını sağlarım mert de yalan söylerse. SS olayını iki önceki mesajımda açıkladım okumadan mesaj atma.

2. Sana göre sövülmez başkasına göre sövülür. SAbır işidir. Örnek vereyim sana gerçi alakası yok hiç saptırma olacak ama iyi anla;

yolda geçerken biri kafandan su döktü, şakadan anlamıyorsam ben direk söverim, ama şakadan anlayan birisi güler geçer. Anlamışsındır umarım.

3. 2. soruya hemen hemen yakın

1.si bi konuda haklıısn sabır konusunda.ama bi insanın annesine küfür etmek içiin sabrının son seviyesini geçmiş olması gerekir.en azından bence öyledir.eğer sende bu seviyeye geldiysen bunun nedeni ..... bi takı mı? sabır noktan bu mu yani?altı üstü bi takı. sen bi takı için bunları yapıyosan charın soyulsa annesine söylediklerini gerçekleştirmeye falan çalışırsın heralde

ayrıca bişeyi merak ediyorum senin annen senin gözünde bi EP kadar mı değeri war?birinin annesine küfür ederken aynı şeyin senin annenin başına geldiğini düşün. oyundaki ... bi takıdan dolayı annene küfür edildiğini düşün.annene oyundaki 150m için küfürler edilmesine bakalım ne hissedicen

Daddy, daddy cool!

• quote:

her anın ss sini çekmem yüzünden artık knightonline klasörüne giremiyordum ve aradığım şeyler bulunmuyordu artık hiçbişeyin ss sini almıyorum

quote:

mert'i ne zaman savundum?

Hem bana şu soruların cevabını açık açık ver;
    1- Böyle yaparak eline ne geçiyor?
    2- EP senin olsaydı ne farkın olcaktı?
    3- Küfür etsen, annesiyle babasıyla tüm sülalesiyle beraber, eline ne geçerdi?
    4- 1. soruyu önceden 2 kez sordum bunlara neden cevap vermdin?

cevap bekliyorum.

evet görmemezlikten geldin sanırım bidaha koyayım bari.

Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
    Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.
    Mevlâna

Intel Core duo çıkarttı diye duo takılacak değilim. Core soloyum, korum!
    aspci

• quote:

Orjinalden alıntı: findikkiran69

oyunda itemin sırayla gitmesi gibi saçma bir kural var sonuçta. e clan nedirarkadaşlar? sadece adınızın üzerinde kırmızı renkli bir yazıdan ibaret değildir.her şey ortaktır.birbiriine yardım edilir.başkanın satıp parayı pay etmesi de çok güzel bir oaly.kimsenin hakkı yenmiyor.adam partide sonuncu sıradaysa ona item gelmeyeceği kesin o adamın ne suçu var şimdi? herkes hakkını alıyor böylece

aynen katılıorum sana bizde geçen dm keserken 4 tane item düştü 1 shard 1 warrior shell 1 durandal 1 cleaver başkana verdik sattı ve bize pay etti bencede böle olması gerekiyor rezzer_ertus da ayıp etmiş

Keep Walking...

• quote:

quote:

quote:

quote:

YA BEYLER YEMİN EDERİM BAN YEMİYİM DİYE KENDİMİ ZOR TUTUYORUM. HADİ D@n93rMert HAKSIZ Kİ BUNU KENDİSİ AÇIKLAMA YAPMADAN VEYA HxmenZ SS KOYMADAN ANLIYAMAYIZ AMA DİYELİMKİ HAKSIZ. ADAMIN ANNESİNE NİYE KÜFÜR EDİLİYO YA ANNESİNİN NE SUÇU WAR BU KONUDA BANA BUNU Bİ İZAH EDİN SİZ

SS koyulacak her hangi bi an söyle bu böle ss alınacak bir iş mi birader.

Ben şimdi Ep yi düşürdüğümüz rezzer clandeyken anı alsam picked up yazan ne var bunda normal
    Sonra o alanda herkezin olup rezzerin partide olmadığınının ss sini alsam vermiştir itemi gitmiştir
    Rezzerin clandan çıktığı anın ss sini alsam sövmüşsünüzdür çıkmıştır

DERSİN

Gelsin arkadaşın inkar etsin . 1. dereceden alakası olan kişi inkar etmedikçe doğrudur

hemen söyliyim ss koyulcak yeri

rezzer ın EP yi alıp hiç kimse laf etmeden alt+f4 çekmesinin ve clandan çıkmadan önce kimsenin ona küfür etmediğinin ss ini koy sonuna kadar size inanırım oke?kısaca ReSpawN un küfür hakkında dediklerinin tam tersini ispatla ban o yeter oke?bekliyorum ss leri

1.ss almadığımı söyledim
    2.ben her saniyeyi çekip işte 9:06 işte 9:08 hala küfreden yok mu diyeyim çok komiksin

3. EN ÖNEMLİSİ 1. dereceden alakalı şahıs gelsin inkar etsin edemiyorsa sus otur yerine. Akşam akşam sana da hakaret olmasın

1.si ss almadım dediğin yeri görmedim
    2.si ben sana ne dedim?ss olmadan yada D@n93rMert olayı anlatmadan önce kimse bi yorum yapmamalı bence
    3.sü burda sana hafif te olsa küfür edenler war

Daddy, daddy cool!

• Acaba Mert niçin açıklama yapmıyor . Suçsuz olsa benim suçum yokderdi en azından

Bir hayalin varsa onu korumalısın. İnsanlar kendi yapamadıkları şeyleri senin de yapamayacağını söylemek isterler. Eğer bir şey istiyorsan, onu elde etmelisin. Nokta!
  • ordaki -sa [alsamdaki] yapmadım ama yapsaydım anlamı verir. Türkçe açıklıyoruz bir de burda

Keep Walking...

• madem madde madde cvp istiyorsun şu
    1-mert gelmeden yorum yapmıcam dedim ama onu gelmemesi onun yanlış yaptığını kabul etmesi olabilir!veya fake nick açtı geldi baktı
    2-sen nerden biliyorsun küfür edildiğini bi tarafını yırtıyorsun ss de ss diye ama sen de ss varmı küfür ettiklerine dair?
    3-eğer itemi verseydi küfür ederlermiydi tabiki hayır
    adam göçmüş gitmiş sen adamı hala savunuyon belkide fake nick alıp geldi baktı burada rezil oldu girmiyo ip incelemesi istiyorum adminler!

_oXxo_ sen koy da görelim madem ss rezzer ertus clanda ve birileri sövmüş o da clandan çıkmış bunu istiyorum

kardeşim afedersin de sende bi şeylik warmı?ben ordamıydım da ss gösterim?
    ayrıca bi iddaa atıyosun ortaya bende kanıt istiyorum kanıtın yoksa sana niye inanıyım?
    inanlara da soruyorum ortada rezzerın küfür yemediğine karşı hiç bir ss yok nasıl inandınız biliyim de bende inanıyım o zaman.

Daddy, daddy cool!
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRozgurTR

Acaba Mert niçin açıklama yapmıyor . Suçsuz olsa benim suçum yokderdi en azından

uyuyormusadamlar nedense yarın sınavı oldugunu bılcek kadar arkdası ama cagırmak akıllarına gelmıyor heralde

quote:

_oXxo_ sen koy da görelim madem ss rezzer ertus clanda ve birileri sövmüş o da clandan çıkmış bunu istiyorum

kardeşim afedersin de sende bi şeylik warmı?ben ordamıydım da ss gösterim?
    ayrıca bi iddaa atıyosun ortaya bende kanıt istiyorum kanıtın yoksa sana niye inanıyım?
    inanlara da soruyorum ortada rezzerın küfür yemediğine karşı hiç bir ss yok nasıl inandınız biliyim de bende inanıyım o zaman.

sen bilip bilmeden ne konuşuyon kardeşim madem orda yoktun o zaman arkadaşın gelsin eklesin sen sus ne haddine inkar etmek.

illa gel bana söv diyorsan private message var msn de verebilirm

Keep Walking...

• quote:

Orjinalden alıntı: onlyone

quote:

Orjinalden alıntı: TRozgurTR

Acaba Mert niçin açıklama yapmıyor . Suçsuz olsa benim suçum yokderdi en azından

uyuyormusadamlar nedense yarın sınavı oldugunu bılcek kadar arkdası ama cagırmak akıllarına gelmıyor heralde

İdare et biraz.MERT yarın buraya gelicek ve bir açıklama yapıcak

Bir hayalin varsa onu korumalısın. İnsanlar kendi yapamadıkları şeyleri senin de yapamayacağını söylemek isterler. Eğer bir şey istiyorsan, onu elde etmelisin. Nokta!

• Evet arkadaşlar lütfen şimdilik daha fazla uzatmayalım. Mert gelsin açıklamasınız yapsın sonra bana deyin ki bak sen şurda haksızsın, şurayı yanlış anlamışın öyle değilmiş vs.

ben de diyeyim tamam haklısınız, haksıssınız.

Ama yokkk. daha adamın kendi konuşmadan arkadaşları sazanlama atlamış bilmedikleri konuya. Size de hak veriyorum arkadaşınız ama bir şey yazmadan önce iki kere düşününün. Lütfen !

Keep Walking...

• rezzer_ertus07 şimdiye kadar tanıdıgımla ii biri...böle şey yapcanı sanmazdım...
    ama arkdaşım da olsa haklının yanındaım...

1.si bende SpidersLAir clanına gireli 3 gün oldu...ve clanın belli kuralları var...dmden düşen itemler başkana verilcek senin o iteme ihtiyaacın varsa başkana söliyecen sende kalacak...başkan aldığı itemleri satıp paraya sıkıştımızda istedimiz miktarda parayı verecekti....
    bana bu şartları clana girmeden sölediler bende kabul ettim...
    ve öyle girdim clana..
    muhtemelen aynı şeyleri merte de sölemişlerdir..

ayrıca clan başkanı SpecialXT hakkında da kötü yorumlar yapmaın...şuana kadar oyunda tanıdıgım en iyi kişi...ama onun bu iyi niyetini kötüye kullananlar da var...mesela shadow_spike ve mert gibi...
    shadow chiitn +7lerini istemiş adamın 10dk lık kullanmak için gidiş o gidiş...
    mert ise itemi vermemiş...item vermemek bence o kadarda önemli deil...
    eminim specialXT ye sölesen onun sende kalmasına izin verirdi...ama alt + f4 çekip oyunda çıkmak sonra başka servera geçip clanı disbandlamak sana yakışmamış...

• arkadaşlar burada boş yere bi oyun yüzünden atışcağınıza biraz bekleyin D@n93rMert in gerekli açıklaması olacağını düşünüyorum daha o gelmeden bu kadar atıştınız o gelince kim bilir neler olucak...

Orjinalden alıntı: wejder

rezzer_ertus07 şimdiye kadar tanıdıgımla ii biri...böle şey yapcanı sanmazdım...
    ama arkdaşım da olsa haklının yanındaım...

1.si bende SpidersLAir clanına gireli 3 gün oldu...ve clanın belli kuralları var...dmden düşen itemler başkana verilcek senin o iteme ihtiyaacın varsa başkana söliyecen sende kalacak...başkan aldığı itemleri satıp paraya sıkıştımızda istedimiz miktarda parayı verecekti....
    bana bu şartları clana girmeden sölediler bende kabul ettim...
    ve öyle girdim clana..
    muhtemelen aynı şeyleri merte de sölemişlerdir..

ayrıca clan başkanı SpecialXT hakkında da kötü yorumlar yapmaın...şuana kadar oyunda tanıdıgım en iyi kişi...ama onun bu iyi niyetini kötüye kullananlar da var...mesela shadow_spike ve mert gibi...
    shadow chiitn +7lerini istemiş adamın 10dk lık kullanmak için gidiş o gidiş...
    mert ise itemi vermemiş...item vermemek bence o kadarda önemli deil...
    eminim specialXT ye sölesen onun sende kalmasına izin verirdi...ama alt + f4 çekip oyunda çıkmak sonra başka servera geçip clanı disbandlamak sana yakışmamış...

+1

Keep Walking...

• quote:

Orjinalden alıntı: yakuza893

quote:

mert'i ne zaman savundum?

Hem bana şu soruların cevabını açık açık ver;
    1- Böyle yaparak eline ne geçiyor?
    2- EP senin olsaydı ne farkın olcaktı?
    3- Küfür etsen, annesiyle babasıyla tüm sülalesiyle beraber, eline ne geçerdi?
    4- 1. soruyu önceden 2 kez sordum bunlara neden cevap vermdin?

cevap bekliyorum.

evet görmemezlikten geldin sanırım bidaha koyayım bari.

Bu sorularıma cevap vermek istemiyorsun anlaşıldı.
    Benim sorularımı kale almıyorsun demek. İşine gelen soruları cevaplayıp işine gelen laflara karşılık veriyorsun.
    Büyük ihtimalle bu sorulara cevap veremediğin için bu soruları kale almak istemedin.
    Böylelikle niyetini de kesin olarak anlatmış oldum.

Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
    Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.
    Mevlâna

Intel Core duo çıkarttı diye duo takılacak değilim. Core soloyum, korum!
    aspci

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.