Şimdi Ara

D@n93rMert ayıp ayıp [rezzer_ertus]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
2.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir iki gün önce SpidersLAir clanı attiladan elemantal pendant düşürdü ve rezzer_ertusa yani D@n93rMert e geldi. itemi başkana teslim etmesi beklenirken alt+f4 oyundan çıktı sonra başka chara aktarmış ve clandan çıkarak yeni clan kurdu. Sadece ayıplamak için yazdım forumda aktif bir üye ne olduğunu anlayın

Keep Walking...

• bide kendisinden duysak
  • iLginç...hemde aynı cLan
  • Evet niye başkana versin ki. İhtiyacı vardır.

Keep Walking...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    karus da lamiros lar nerde :D
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bencede clan başkanına vermek saçma:d
  • asLında ben başkana verilmesinden yanayım çünkü herkesin paraya ve doğal olarak iteme ihtiyacı var eğer paraya ihtiyac yoksa cLandan birine verilebilir eğer paraya ihtiyaç varsa başkanın onu satıp partidekilere paylaştırması lazım parayı tabii bu benim düşüncem

eğer doğruysa

bu arada item vermemesine bişey demiorum

amaaa clandan çıkmışsa büyük yanlış yapmış

Keep Walking...

• eğer hakkaten böyle bşi warsa ayıp etmiştir bence..

• Kardeşim BOSS adabları düşenin ihtiyacı olmasına bakmaz. Item üzerinde kimin hakkı varsa ona verilmelidir. Clan liderine verme de tam bir saçmalık. Kimin boss üzerinde hakkı vardır? 1- Bossu bulanın, 2- Bossu kesenin. Öncelik bulandadır. Her halikarda ztn warrior keser de. Biz böyle gördük. Bi item düşerse ilk bossu bulana sorarlardı şunun ihtiyacı varmış verelim mi die, biz de ver gitsin derdik. Dropun amacı adabı budur. Düşene ihtiyacı varmış da bilmem ne de boş konuşmalar bunlar. Bi de asla tanımadıklarınızla BOSS avına çıkmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suyheuti -- 7 Temmuz 2006; 22:28:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HxmenZ

Hayır arkadaşlar Clanın kuralı kendisi de biliyordur Kural bossdan clan partiyle düşürülen item Clan başkanına teslim edilir satılır partiye pay edilir.

İyide elemental pendant priestler için hem resist hem defans hemde hp bonus açısından en iyi pendantlardan.Pendant hem onda kalsa hemde oda clanda kalsa ne olurki?

Ama sonuç olarak suçlu kişi dangermert.Gerçekten bi oyun için böyle şeyler yapılmaması gerek

Orjinalden alıntı: Falchon

Kardeşim BOSS adabları düşenin ihtiyacı olmasına bakmaz. Item üzerinde kimin hakkı varsa ona verilmelidir. Clan liderine verme de tam bir saçmalık. Kimin boss üzerinde hakkı vardır? 1- Bossu bulanın, 2- Bossu kesenin. Öncelik bulandadır. Her halikarda ztn warrior keser de. Biz böyle gördük. Bi item düşerse ilk boddu bulana sorarlardı şunun ihtiyacı varmış verelim mi die, biz de ver gitsin derdik. Dropun amacı adabı budur. Düşene ihtiyacı varmış da bilmem ne de boş konuşmalar bunlar. Bi de asla tanımadıklarınızla BOSS avına çıkmayın.

bak kardeşim üssteki mesajımı oku

Keep Walking...

• quote:

Orjinalden alıntı: HxmenZ

Arkadaşlar bi üstteki mesajımı okuyun bi daa clan başkanına vermek saçma demesin kimse

hayır kardeş vermesi gerekmes ama başkan önceden bana verin dediyse veya o kesmiş dangermert sadece heallemişse o başka ama bu gene değiştirmez ona düşmüşse onundur
    ancak
    sırf bu yüzden clandan çıkıp clan kurmuşsa ayıp etmiş...

Orjinalden alıntı: ali_emre

Bende bu itemi niye clan lderine vermek zorunda olduğumuzu anlamıyorum.

Aynen katılıyorum. ELT'te de böyle bir kural var. Ben mesela Iron Belt çıkartsam ELT'e versem ileride Chitin Shield'e ihtiyacım olsa ELT bana Chitin Shield çıkartmam için Isiloon mu kesecek?
    test 4
    test 5
  • Hayır arkadaşlar Clanın kuralı kendisi de biliyordur Kural bossdan clan partiyle düşürülen item Clan başkanına teslim edilir satılır partiye pay edilir.

Keep Walking...

• quote:

Orjinalden alıntı: Falchon

Kardeşim BOSS adabları düşenin ihtiyacı olmasına bakmaz. Item üzerinde kimin hakkı varsa ona verilmelidir. Clan liderine verme de tam bir saçmalık. Kimin boss üzerinde hakkı vardır? 1- Bossu bulanın, 2- Bossu kesenin. Öncelik bulandadır. Her halikarda ztn warrior keser de. Biz böyle gördük. Bi item düşerse ilk bossu bulana sorarlardı şunun ihtiyacı varmış verelim mi die, biz de ver gitsin derdik. Dropun amacı adabı budur. Düşene ihtiyacı varmış da bilmem ne de boş konuşmalar bunlar. Bi de asla tanımadıklarınızla BOSS avına çıkmayın.

tmm doğrudur da bu dediğin adablar size göredir hadi bilemedin çoğu kişi bu adablara göre oynasın ama her yerde böyle değil bizimkiyle sizin ki farklı mesela bi karışıklık oLmasın

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.