Şimdi Ara

D@n93rMert ayıp ayıp [rezzer_ertus] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
2.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ~VeNoM~

quote:

Orjinalden alıntı: :ReSpavVn:

Aynı cLanda oLmaLarı ; her itemin sahibinin cLan başkanı oLması anLamına geLmez. Çok saçma bi şey bu bence ...

item düştü clan başkanının olcak diye vermiyorlar itemi adam satıp parasını o an partydekilere dağıtıyormuş.Paylaştırıyormuş.Düşen item başkanın olacak diye bir şey olmaz zaten iyi valla onca adam kessin item başkanın olsun.Burada söylenen şey o değil.İtem düşünce başkana veriliyormuş başkanda onu pay ediyormuş.Neden başkana veriliyor çok saçma dersen işte bu yüzden veriliyor birisi bana lazım deyip partynin geri kalanını hakkını yemesin diye

bende diyorum ki(daha dorusu ReSpawn) başkanın kaça sattığını nasıl bilcekler 7/24 onun peşinden mi koşcaklarböle bişi mümkün mü?satar 900e 700e sattım der 200m cebe atar

@onlyone

HxmenZ ye sorduğum soruyu sana da soruyorum madem daha kimse istemeden direk alt+f4 çekti D@n93rMert bu clandakiler ne ara 7 sülalesine küfür etti D@n93rMertin?ayrıca ben Mertin arkadaşı falan diilm sadece birkaç kere oyundan az bişey konuştuk ama onu savunuyorum çünkü HxmenZ nin dediği şeye inanmıyorum.hemen alt+f4 çektiğine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ße®k -- 8 Temmuz 2006; 0:05:34 >

Daddy, daddy cool!

• quote:

Orjinalden alıntı: _OxxO_

quote:

Orjinalden alıntı: HxmenZ

quote:

bu oyunda babana bile güvenme herkes herşeyi yapar.D@n93rMert in yaptığı ne kadar doru o tartışılır. sonuçta hiçbirimiz olayı tam bilmiyoruz.
    örnek weriyorum:eğer bana ep gelse ve biri ver şu ep yi bana dese yada başkana wer şunu gibi birşey sölese werceğim varsada vermem.
    o yüzden ordaki konuşmalar yada isteme şekli bile önemli herşeyi bilmeden yorum yapmak bence yanlış. eğer ReSpawn un dediği doruysa yani D@n93rMert Ep vermedi diye ağır hakaret edildiyse de clandan çıkması çok doğal

bu yazdığını tam bilmeden yazdın hepsini okumadın. Dediğim şey bunun bir kural olması ve kuralı biliyor olması vermesi bekleniyordu ama kimse ona ver demedi direkt alt+f4

madem ondan istemediniz niye direk çıksın ki clandan ayrıca direk alt+f4 çektiyse küfürleri ne ara etttiniz

küfürü nerden çıkartın şahsi sövmeler olmuşsa çıktıktan sonra olmuştur. mesajların tamamını oku bi de hxmenz küfür olayına karşı çıkmıyor demişsin hay allam. İstemedik dediğim zaten bir kural direk yapması gerekiyor. Yapmayıp da biraz oyunda kalsaydı istenecekti ama fırsat vermeden kaçtı lafı başka tarafından anlamayın iyi okuyun

Keep Walking...

• quote:

Orjinalden alıntı: d@ngerusly

DANGER UĞRAMIYOR BU TOPİCE GALİBA KENDİİ SAVUNACAK BİŞEY BULAMIYOR

Merak etme canım ben onun yerine yeterince savunuyorum.Aslında şikayet edilicek bi tarafı yok Mertin ama buraya gelip yüzsüz yüzsüz şikayet ediliyosa Mert.Bizde buraya gelip hakkımızla savunuruz...

Orjinalden alıntı: yakuza893

quote:

quote:

bu oyunda babana bile güvenme herkes herşeyi yapar.D@n93rMert in yaptığı ne kadar doru o tartışılır. sonuçta hiçbirimiz olayı tam bilmiyoruz.
    örnek weriyorum:eğer bana ep gelse ve biri ver şu ep yi bana dese yada başkana wer şunu gibi birşey sölese werceğim varsada vermem.
    o yüzden ordaki konuşmalar yada isteme şekli bile önemli herşeyi bilmeden yorum yapmak bence yanlış. eğer ReSpawn un dediği doruysa yani D@n93rMert Ep vermedi diye ağır hakaret edildiyse de clandan çıkması çok doğal

bu yazdığını tam bilmeden yazdın hepsini okumadın. Dediğim şey bunun bir kural olması ve kuralı biliyor olması vermesi bekleniyordu ama kimse ona ver demedi direkt alt+f4

Arkadaşım iyi güzel hoş bu Dan93rMert bunu yapmış veya yapmamış.
    Yapmış olsa bize yararı ne, yapmamış olsa bize yararı ne.
    Bir insanı böyle kalabalık yerlerde "bu böyle adam bu böyle yaptı" diyerek arkasından laf atmak kadar ayıp bişey yok.
    Sonuçta bu bir Oyun. Matrix değil bişey değil. Ekmeğini bu oyundan veya o çıkan Elemental pendanttan kazanmayacaksın.
    İkiniz de (eğer olay gerçekten böyleyse) çocukça davranıyorsunuz. Dan93rMert böyle birşey yapmışsa yapar. Bu onun ayıbıdır. Yalnız herkesin içinde onun arkasından laf atmak daha da büyük bir ayıptır.

ne arkası burayı sanki danger mert göremiyor mantık biraz lütfen!'!!!!!!!

sadece yaptığı yanlışın aktif olduğu forumundaki insanlar tarafından öğrenilip yüzünün kızarmasını istedim. galiba knight oynamıyorsun burası kngiht bölümü

Keep Walking...

• quote:

quote:

quote:

quote:

madem ondan istemediniz niye direk çıksın ki clandan ayrıca direk alt+f4 çektiyse küfürleri ne ara etttiniz

küfürü nerden çıkartın şahsi sövmeler olmuşsa çıktıktan sonra olmuştur. mesajların tamamını oku bi de hxmenz küfür olayına karşı çıkmıyor demişsin hay allam. İstemedik dediğim zaten bir kural direk yapması gerekiyor. Yapmayıp da biraz oyunda kalsaydı istenecekti ama fırsat vermeden kaçtı lafı başka tarafından anlamayın iyi okuyun

ReSpawN niye tüm ailesine küfür ettiler diyo peki?ben onun söylediğine dayanarak böyle dedim.gözümün önünde tüm ailesine küfür ettiler dedi ReSpawn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ße®k -- 8 Temmuz 2006; 0:08:18 >

Daddy, daddy cool!

• BOSS DROBUNUN KRALLARI VARDIR BU KURALLARA HERKES UYAR...YAPTIĞI ÇOK BÜYÜK AYIP AYRICA VEREMEZ DİYEN ARKADAŞLARDA OYUNDAKİ KLASİK DİSBANDÇILARDAN GALİBA(10MLİK MİRAGE İÇİN DİSBAND ÇEKENLER VE ANNELERİNE SÖVDÜRENLERDEN)...ZATEN VERMEM DİYENLERDE O CLANDA PEK DURAMAZ GİBİ GELİYOR
  • quote:

sadece yaptığı yanlışın aktif olduğu forumundaki insanlar tarafından öğrenilip yüzünün kızarmasını istedim. galiba knight oynamıyorsun burası kngiht bölümü

Ben 1 yıldır oynuyorum ve 63lük charım ban yedi. Bu yüzden oyunu bıraktım.
    Hem oynamuyorsam da buraya girmem yasak değil sanırım.

Yalnız Mert'in yüzü kızarınca ne kazanacaksın onu açıklarsan sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza893 -- 8 Temmuz 2006; 0:10:51 >

Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
    Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.
    Mevlâna

Intel Core duo çıkarttı diye duo takılacak değilim. Core soloyum, korum!
    aspci

• quote:

Orjinalden alıntı: PrEdAtoR20

valla bizim clanda dm droplarını clan başkanına verioz o satıo bize paylarımızı verio ve gerçekten herkes hakkını alıyor. Bi gelse şu danger kendisinden duysak.....

Clan başkanınızın itemi sattım dediği fiyatın doğru olup olmadığını nası anlıyosunuz acaba?
    eğer tanıdık yada cafe clanı falan diilse bencede bu kural saçma

Daddy, daddy cool!
  • quote:

quote:

Ben 1 yıldır oynuyorum ve 63lük charım ban yedi. Bu yüzden oyunu bıraktım.

Yalnız Mert'in yüzü kızarınca ne kazanacaksın onu açıklarsan sevinirim

ders alacak bir daha başkalarının hakkını yemeyecek adam akıllı savunun arkadşısınız ama biraz mantık yanlış yapmış deyin kurtulun ya da okuyun geçin yorum yapmayın

Keep Walking...

• beyler kım sowmuş nerde söwmüş adam alır ıtemı alt+f4 cekerse oyuna gırdıgınde tabı sowerler ama bı clanda ıtemı ısterken sowulcegını sanmıyorum eger sowmuslerse bile 1- ıtemı alıp gıdemez genede satsın mılletın parasını versın ole cıksın ozamn(tabı adamda kul hakkı kavramı varsa) 2- gelsın burda adam gıbı cvp versın acıklasın kaybolmus gıtmıs sız onun azından adamı savunuyorsunuz

quote:

Orjinalden alıntı: ~VeNoM~

quote:

Orjinalden alıntı: :ReSpavVn:

Aynı cLanda oLmaLarı ; her itemin sahibinin cLan başkanı oLması anLamına geLmez. Çok saçma bi şey bu bence ...

item düştü clan başkanının olcak diye vermiyorlar itemi adam satıp parasını o an partydekilere dağıtıyormuş.Paylaştırıyormuş.Düşen item başkanın olacak diye bir şey olmaz zaten iyi valla onca adam kessin item başkanın olsun.Burada söylenen şey o değil.İtem düşünce başkana veriliyormuş başkanda onu pay ediyormuş.Neden başkana veriliyor çok saçma dersen işte bu yüzden veriliyor birisi bana lazım deyip partynin geri kalanını hakkını yemesin diye

quote:

bende diyorum ki(daha dorusu ReSpawn) başkanın kaça sattığını nasıl bilcekler 7/24 onun peşinden mi koşcaklarböle bişi mümkün mü?satar 900e 700e sattım der 200m cebe atar

oyun sırasında - tuşuna basarak resim çekersin ve bu çektiğin resim paint veya başka bir program dosyası gibi kaydedilmez ko nun içindeki resim çekme programı dosyası olarak kaydedilir o dosyayı yollar inanmayan bakar

• quote:

ders alacak bir daha başkalarının hakkını yemeyecek adam akıllı savunun arkadşısınız ama biraz mantık yanlış yapmış deyin kurtulun ya da okuyun geçin yorum yapmayın

senin niyetin başka. Göze çarpmak, dikkat çekmek, başkalarını ezerek kendini üstün göstermek senin niyetin.
    Ameller niyete göredir. Ben burada sadece durumunuzu gösteriyorum. Bir oyun için kalbinizi feci şekilde kırıyorsunuz.

Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
    Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.
    Mevlâna

Intel Core duo çıkarttı diye duo takılacak değilim. Core soloyum, korum!
    aspci
  • quote:

valla bizim clanda dm droplarını clan başkanına verioz o satıo bize paylarımızı verio ve gerçekten herkes hakkını alıyor. Bi gelse şu danger kendisinden duysak.....

DM dropu farklı Boss dropu farklı arkadaşım. Uniq itemleri istediğin zmn bulamazsın be bossları da istediğin zmn kesemezsin. En başta dediğim gibi madem clan içi bi olay bu, itemin üzerinde en çok hak bossu bulandır. Itemi verirken onun onayını alırsız. Böyle clan içi item sorunu min e indirgenir.
  • quote:

quote:

Clan başkanınızın itemi sattım dediği fiyatın doğru olup olmadığını nası anlıyosunuz acaba?
    eğer tanıdık yada cafe clanı falan diilse bencede bu kural saçma

yerıne ben cvp verıyım haddım olmadan bızım clanda baskana ddegıl sewdıgımız bı abımız vardır baskan gıbı(asıst) ıtemler hep ona veırlır o satar pay eder dogrulugunada herkes ınanır ınanmıycak adam zaten ne clana ne boss partysıne gıremezsen partye gırecen sonra ıtemı vermem dıyecen vermıyecegını bılseler o ertusa o ıtem duser mıydı senceayrıca bı ıtem pay edılcekse satılması mecburı ve en guvenecegın kısı clan baskanı ılla bırıne guvenmen gerektıgıne gore bunun clan baskanı olması mantıklı degıl mı sence

• quote:

Orjinalden alıntı: Dx

biraz sonra topice kilit gelir...

Bu çözüm deildir kardeşim. Tartışma yeni topic açılıp orada da dvm edebilir.

quote:

senin niyetin başka. Göze çarpmak, dikkat çekmek, başkalarını ezerek kendini üstün göstermek senin niyetin.
    Ameller niyete göredir. Ben burada sadece durumunuzu gösteriyorum. Bir oyun için kalbinizi feci şekilde kırıyorsunuz.

ne akıllısın sen ya adamın ıtemı calınsın adamda yerınde otursuntabı sıkayet etcek adamı rezıl etcek amelle nıyetle hıc alakası yok bunun boyalı lafların arkasına saklanmayın

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Dx

ii yapmıs... ama burda işte arkadaşlık ön plana cıkıor eğer bizim clandan birine düşse bosstan ihtiyacı olana werilir... hemen clan liderine werilmez... bana cw den shell boots düştü priest clan party... alabanda da wardı partyde ne yaparsan yap ama priest arkadaşımıza werirsen ii olur full shelldi bi boots yoktu ona wer dedi bende çekinmeden werdim... benim yerimde başkası olsa wercegini sanmam ama işte arkadaşlık ihtiyacı olana werdik...

Storm_tr sen hiç konuşma bi de ii yapmış diyorsun Goleme çektiğin günleri unutma kafamı çok duvarlara vurdum keşke ss alsaydım ah keşke

Zaten arkadaşlık ön plana düşüyor die bişe yok başkana verirsin başkan ihtiyacı olan varsa verir yoksa satar pay eder.

Ayrıca CW boss değildir bilinçi olarak item düşmez yani bossdan item dropu cw ye göre %99 daha fazladır. Parti drop için partidir cw deki gibi exp için değil cw den shell düşmesi harpyden mirage düşmesi gibi

burayı görmemişim... SEN OKUMADIN GALİBA... BEN HİÇ ÖLE ŞEREFSİZ DEİLM.... MİLLET EXP KASSIN BEN GOLEME CEKEYİM(BUNA DA KUL HAKKI DIORUZ).. ŞU KNİGHTTA Bİ KERE BİLE ÇEKMİŞLİĞİM YOKTUR... BU OYUN SADECE ADAMLARIN EMEKLERİNİ ÇALMAM... BİDE İFTİRA ATIORSUN...SANA ALLAH AKIL FİKİR WERSİN...

• quote:

Orjinalden alıntı: onlyone

beyler kım sowmuş nerde söwmüş adam alır ıtemı alt+f4 cekerse oyuna gırdıgınde tabı sowerler ama bı clanda ıtemı ısterken sowulcegını sanmıyorum eger sowmuslerse bile 1- ıtemı alıp gıdemez genede satsın mılletın parasını versın ole cıksın ozamn(tabı adamda kul hakkı kavramı varsa) 2- gelsın burda adam gıbı cvp versın acıklasın kaybolmus gıtmıs sız onun azından adamı savunuyorsunuz

tekrar söylüyorum ReSpawN söwdüler dedi.
    zaten bi oyun için daha doğrusu bi EP için clanca adamın gelmişine geçmişine küfür ediyolarsa özellikle de annesine küfür ediyolarsa onlar kazıklanmayı kesinlikle haketmişlerdir.
    sonuçta bu bi oyun ve giden sadece bi EP adam charınızı soymuştur bütün emekleriniz gitmiştir küfürü anlarım ama oyun parasıyla 50-200 m için adamın annesine küfür ediyosanız siz bu oyunu bırakın derim

Daddy, daddy cool!

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.