Şimdi Ara

D@n93rMert ayıp ayıp [rezzer_ertus] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
2.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: brsayhan

quote:

Orjinalden alıntı: _OxxO_

quote:

Orjinalden alıntı: brsayhan

Bazı kişiler forumdaki mesaj sayısının çokluğundan dolayı merti savunmuş. Tabi bu gayet doğal. Her yerde yaşanabilcek şeyler. Böylece forumda ona buna ahkam kesen yok o gereksiz bu gerekli diye çok üstün bir kişilk edasıyla mesajlar yazan şahsın gerçek yüzünü öğrenmiş olduk.Ayrıca gelip burda savunmasını bekliyenlere iyi uykular diliyorum Nasıl olsa yarın sabah baktığımızda bu gece alınan fake nicklerden merti savunan biri kendini belli eder açıklamasını kısmen dinlemiş oluruz.

bu laflar banamıydı acaba?

Üstüne alındığına göre var bişeler

üstüme alınmadım ama postundan öncesine kadar beni D@n93rMert i savunuyo gibi gösterdikleri için olaya çoğu kişi gibi balıklama atlayıp bana mı söyledin diye merak ettim sadece?neyse belki bu sözler sonunda bütün postlarımı okursun,dediklerimi okursun sonra eğer benimle ilgili yaptıysan o yorumu belki tükürdüğünü yalar ve değiştirirsin yazanları.tabi benim için yazdıysan onları postlarımı oku diyorum

edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ße®k -- 8 Temmuz 2006; 2:11:48 >

Daddy, daddy cool!

• ya oxxo yeter uzatma şunu...mesajlarının yarısını burda kastın nerdeyse..:D
    boş bir konu...
    mert konuşmadıkça uzatmayın....
    bu onun haksız oldunu gösterior.......
    bırakın düşsün konu

Orjinalden alıntı: wejder

ya oxxo yeter uzatma şunu...mesajlarının yarısını burda kastın nerdeyse..:D
    boş bir konu...
    bu onun haksız oldunu gösterior.......
    bırakın düşsün konu

eet yaklaşık 30 tane falan kastım isterseniz silinsin o postlar hiç üzülmemsadece hakkımda yanlış şeyler düşünülmesini istemiyorum o kadar

@brsayhan
    bana demediysen sorun yok çünkü onu savunmuyorum neyse bitsin bu konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ße®k -- 8 Temmuz 2006; 2:33:04 >

Daddy, daddy cool!
  • quote:

Orjinalden alıntı: _OxxO_
    üstüme alınmadım ama postundan öncesine kadar beni D@n93rMert i savunuyo gibi gösterdikleri için olaya çoğu kişi gibi balıklama atlayıp bana mı söyledin diye merak ettim sadece?neyse belki bu sözler sonunda bütün postlarımı okursun,dediklerimi okursun sonra eğer benimle ilgili yaptıysan o yorumu belki tükürdüğünü yalar ve değiştirirsin yazanları.tabi benim için yazdıysan onları postlarımı oku diyorum

edit:yazım hatası

Valla açıkçası mesajların hepsini okudum ama isimlere pek dikkat etmedim. Bak mesajımda da savunan arkadaşlar var yazmışım zaten eğer senin için o konuda rahatsa üstüne alınmana gerek yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: wejder

Sence öyle birşey olacak mı

• Len ne kadar yazmışınız gerçi bu olay önemli bi olay temsil niteliğinde
    1. Sorum wejder clanındaki adamlar sağlam değil sanırsam Atilla kesmek için prestmi gerekiyo
    Ben 62 lik Lord_Dragonla tek kesmiştim bi kere hemde 3 kişilik partiden almıştım Drop 0 tabi Hep bana vurdu atilla bunuda ekliyim
    pp çıksa ne olurdu acaba ep için böle yaygara yapıldıysa
    Biz bu sorunu Relic Clanındaykende yaşamıştır ama bizimki Büyüktü tabi 2 İB vardı Arti 2 sinide kendi için kullanınca çok sorun oldu
    Ama diğer itemlerde sorun olmadı High clas itemler yani
    sizin clasınız bi ep için böle yapıyosa
    taktiğiniz en iyisi ama en zoru Artifact gibi bi başkanınız varsa yüyür Ama başka türlü olmaz en iyisi tanıdıkla ama o zman clan birliği olmaz
    Anlıycanız clan yürütmek zor iş Başkanlar çok cukka yapıyor. Başkanı iyice tanımadan çöp bile vermeyin kurallar hikaye sonra clan dağılınca adam vermeyince bişiy yapamassınız isterlerse atsınlar sallayın clanmı yok
    Size uniq item gelme şansı nedir helede warior değilsen Yani clanı sallayın iteme bakın clan gider clan gelir
    Zaten saan o itemi çok gören bi clandada işiniz olmasın

• quote:

Orjinalden alıntı: immo64

Len ne kadar yazmışınız gerçi bu olay önemli bi olay temsil niteliğinde
    1. Sorum wejder clanındaki adamlar sağlam değil sanırsam Atilla kesmek için prestmi gerekiyo
    Ben 62 lik Lord_Dragonla tek kesmiştim bi kere hemde 3 kişilik partiden almıştım Drop 0 tabi Hep bana vurdu atilla bunuda ekliyim
    pp çıksa ne olurdu acaba ep için böle yaygara yapıldıysa
    Biz bu sorunu Relic Clanındaykende yaşamıştır ama bizimki Büyüktü tabi 2 İB vardı Arti 2 sinide kendi için kullanınca çok sorun oldu
    Ama diğer itemlerde sorun olmadı High clas itemler yani
    sizin clasınız bi ep için böle yapıyosa
    taktiğiniz en iyisi ama en zoru Artifact gibi bi başkanınız varsa yüyür Ama başka türlü olmaz en iyisi tanıdıkla ama o zman clan birliği olmaz
    Anlıycanız clan yürütmek zor iş Başkanlar çok cukka yapıyor. Başkanı iyice tanımadan çöp bile vermeyin kurallar hikaye sonra clan dağılınca adam vermeyince bişiy yapamassınız isterlerse atsınlar sallayın clanmı yok
    Size uniq item gelme şansı nedir helede warior değilsen Yani clanı sallayın iteme bakın clan gider clan gelir
    Zaten saan o itemi çok gören bi clandada işiniz olmasın

iteme bakın clan gider clan gelir

çok komiksin sende clan ruhu yok ne diyeyim anlayan anladı.

clan hakkında da yorum yapma boss keserken orda adam geldi yardım edeyim party at dedi kabul etmez misin clandansa? tabi sende clan ruhu yok clandan arkadaşın itemi kapıp kaçar de mi

Keep Walking...

• Yoo ne alaka K2 ne güzel bunu adaletli bi şekilde paylaştırıyo bunada Şans diyolar
    Bi ep için olay oluyosa bilmem artık İron belt için sorun yaşamıştık oda sonunda kalmadı ep ile İB arasındaki farkı sölememe gerek yok
    Yazımı dikkatli oku bizdeki beraberlik hiç bi kimsede yoktu wejder de bi zamn Relic e geldi Cz de partydekilerin tümü aynı clandan yapan kaç party gördünüz np de de exp de aynı Clan ruhunun kralını yaşadık öle bi sorunum yok yani
    Clandakileri tanımayanlar bunu yapsın dedim. Leech yapan itemleri cukka eden başkanlardan nefret ederim

D@n93rMert foruma girince gerekli açıklamayı yapar.

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.