Şimdi Ara

D@n93rMert ayıp ayıp [rezzer_ertus] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
2.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Citizen

quote:

Orjinalden alıntı: ali_emre

Bende bu itemi niye clan lderine vermek zorunda olduğumuzu anlamıyorum.

Aynen katılıyorum. ELT'te de böyle bir kural var. Ben mesela Iron Belt çıkartsam ELT'e versem ileride Chitin Shield'e ihtiyacım olsa ELT bana Chitin Shield çıkartmam için Isiloon mu kesecek?

iide kesecei ne malum alamazmı?,
    bu harpyde md ye disband yapmak gibi bşidir.,
    cünkü clandan cıkıp yeni clan kurmus

• aslında öle daha güsel olabilir...doğru diyosun

quote:

Aynen katılıyorum. ELT'te de böyle bir kural var. Ben mesela Iron Belt çıkartsam ELT'e versem ileride Chitin Shield'e ihtiyacım olsa ELT bana Chitin Shield çıkartmam için Isiloon mu kesecek?

kardeş tek başına düşürdüysen senin olsun ama full clan parti item düşmüş örnek clandan healer buffer massiver çağırdın itemi sen alacan diğerleri bakacak işte olmaz partye pay ediliyor. Ancak partidekiler razı olursa senin olur

Keep Walking...

• quote:

Orjinalden alıntı: HxmenZ

quote:

quote:

kardeş tek başına düşürdüysen senin olsun ama full clan parti item düşmüş örnek clandan healer buffer massiver çağırdın itemi sen alacan diğerleri bakacak işte olmaz partye pay ediliyor. Ancak partidekiler razı olursa senin olur

+1 sana aynen katılıyorum

• oyunda itemin sırayla gitmesi gibi saçma bir kural var sonuçta. e clan nedirarkadaşlar? sadece adınızın üzerinde kırmızı renkli bir yazıdan ibaret değildir.her şey ortaktır.birbiriine yardım edilir.başkanın satıp parayı pay etmesi de çok güzel bir oaly.kimsenin hakkı yenmiyor.adam partide sonuncu sıradaysa ona item gelmeyeceği kesin o adamın ne suçu var şimdi? herkes hakkını alıyor böylece

Orjinalden alıntı: findikkiran69

oyunda itemin sırayla gitmesi gibi saçma bir kural var sonuçta. e clan nedirarkadaşlar? sadece adınızın üzerinde kırmızı renkli bir yazıdan ibaret değildir.her şey ortaktır.birbiriine yardım edilir.başkanın satıp parayı pay etmesi de çok güzel bir oaly.kimsenin hakkı yenmiyor.adam partide sonuncu sıradaysa ona item gelmeyeceği kesin o adamın ne suçu var şimdi? herkes hakkını alıyor böylece

evet kardeşim olayı özetlemiş

Keep Walking...

• quote:

quote:

tam üstüne bastın benim yakın bir abim soyuldu üstünü tamamlamk için ELT hemen boss avına çıktı.... ne gerekli ise verdiler sonunda tamamlandı üstü ayrıca soyanıda bulduk çatır çatır aldık .itemleri....
    bence çok büyük ayıp etmiş bizim clanadada böle bir kural war.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SercaN -- 7 Temmuz 2006; 22:46:37 >

• Şimdi düşünüyorum çok ayıp etmiş bir oyun için elemantal pendant ne kdr eder bilmiyorum ama oyun parasıyla clandaki arkadaşlarını satmış ayıp etmiş hemde çok...

tabi ama bide ondan dinlemek lazım....
  • sen yanlış konuşuyorsun bence öle bir clan ortamı varsa verirdim!bu bir oyun sonuçta oyun parasıyla arkadaşlarını satmasına gerek yok ! çok ayıp etmiş hemde çok
  • allah aşkına sizin gibiler bir clana girmesin clan anlamını yitiriyor sizin gibiler yüzünden.drop ilk kişiye çıkar ya da 2. diğerlerine çıkmaz bunlar ENAYİ midir peki? bunların bir çıakrı olmayacak mı? clanın anlamı burda ortaya çıkacak işte. allahınız item olmuş sizin

Orjinalden alıntı: emresqq

İYİ YAPMIŞ BEN OLSAM BENDE VERMEZDİM SEN OLSAN SENDE VERMEZDİN

Ruhsuz.Bu düşüncelerini gerçek hayattada uyguluyosan merak ediyorum kaç tane arkadaşın var?
    Ayrıca kul hakkı yemiş olmuyo musunuz?Tüm partynin hakkı olan itemi sen alıp kaçıyosun.

kedinle beni kıyaslama haftada bi kaç kez dm dönülüyor sırayla itemler düşüyor . bizim rızamızla teslim ediliyor ve ihtiyacı olanlara itemler alınıyor

Keep Walking...

• ii yapmıs... ama burda işte arkadaşlık ön plana cıkıor eğer bizim clandan birine düşse bosstan ihtiyacı olana werilir... hemen clan liderine werilmez... bana cw den shell boots düştü priest clan party... alabanda da wardı partyde ne yaparsan yap ama priest arkadaşımıza werirsen ii olur full shelldi bi boots yoktu ona wer dedi bende çekinmeden werdim... benim yerimde başkası olsa wercegini sanmam ama işte arkadaşlık ihtiyacı olana werdik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dx -- 7 Temmuz 2006; 22:53:28 >

quote:

oyunda itemin sırayla gitmesi gibi saçma bir kural var sonuçta. e clan nedirarkadaşlar? sadece adınızın üzerinde kırmızı renkli bir yazıdan ibaret değildir.her şey ortaktır.birbiriine yardım edilir.başkanın satıp parayı pay etmesi de çok güzel bir oaly.kimsenin hakkı yenmiyor.adam partide sonuncu sıradaysa ona item gelmeyeceği kesin o adamın ne suçu var şimdi? herkes hakkını alıyor böylece

Olayı yanlış özetlemiş. Mesela bowl da bach çıktı kestiniz ROl düştü. onu clan başkanına verdiniz, gidip onu satıp parasını bölüşmek ahmaklıktan başka bişey deildir. Kimin ihtiyacı varsa ona verilir. O da güle güle kullanır. Bence mantıklı olan benim yukarıda yazdığım. O zmn hiçbir sorun çıkmaz.

• quote:

quote:

kedinle beni kıyaslama haftada bi kaç kez dm dönülüyor sırayla itemler düşüyor . bizim rızamızla teslim ediliyor ve ihtiyacı olanlara itemler alınıyor

Peki arkadaşım biraz düşün int bi priestın sence ep ye ihtiyacı yok mu?
    DM ayrı ep çok değerli bir itemdır mageler ve int priestler için hiç laga luga yapma en iyisini yapmış.

• quote:

Orjinalden alıntı: Dx

ii yapmıs... ama burda işte arkadaşlık ön plana cıkıor eğer bizim clandan birine düşse bosstan ihtiyacı olana werilir... hemen clan liderine werilmez... bana cw den shell boots düştü priest clan party... alabanda da wardı partyde ne yaparsan yap ama priest arkadaşımıza werirsen ii olur full shelldi bi boots yoktu ona wer dedi bende çekinmeden werdim... benim yerimde başkası olsa wercegini sanmam ama işte arkadaşlık ihtiyacı olana werdik...

Storm_tr sen hiç konuşma bi de ii yapmış diyorsun Goleme çektiğin günleri unutma kafamı çok duvarlara vurdum keşke ss alsaydım ah keşke

Zaten arkadaşlık ön plana düşüyor die bişe yok başkana verirsin başkan ihtiyacı olan varsa verir yoksa satar pay eder.

Ayrıca CW boss değildir bilinçi olarak item düşmez yani bossdan item dropu cw ye göre %99 daha fazladır. Parti drop için partidir cw deki gibi exp için değil cw den shell düşmesi harpyden mirage düşmesi gibi

Keep Walking...

• quote:

Orjinalden alıntı: Dx

ii yapmıs... ama burda işte arkadaşlık ön plana cıkıor eğer bizim clandan birine düşse bosstan ihtiyacı olana werilir... hemen clan liderine werilmez... bana cw den shell boots düştü priest clan party... alabanda da wardı partyde ne yaparsan yap ama priest arkadaşımıza werirsen ii olur full shelldi bi boots yoktu ona wer dedi bende çekinmeden werdim... benim yerimde başkası olsa wercegini sanmam ama işte arkadaşlık ihtiyacı olana werdik...

Burda sadece boss drobundan bahsediliyorHarpy partysinde bana mirage düşse(party clan party)ben onu diğerlerine vermek zorundamıyım..HAYIR!!!Boss drobu farklıdır

• quote:

Orjinalden alıntı: Falchon

quote:

quote:

Olayı yanlış özetlemiş. Mesela bowl da bach çıktı kestiniz ROl düştü. onu clan başkanına verdiniz, gidip onu satıp parasını bölüşmek ahmaklıktan başka bişey deildir. Kimin ihtiyacı varsa ona verilir. O da güle güle kullanır. Bence mantıklı olan benim yukarıda yazdığım. O zmn hiçbir sorun çıkmaz.

Ring of Life'a ihtiyacı olmayan var mı acaba?
    test 4
    test 5

• peki herkese ihtiyacı olan şeyler düşüyor ama 1 kişi var ki onun işine yarayan hiç bir şey düşmüyor bu güne kadar? item satılıp parası pay edilmediği için parası da olmuyor.

o adam ne yapacak?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.