Şimdi Ara

D-Link dsl 224 hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. Evimize netgalaksi den 24 mbps akksiz internet baglattik ve bu modemden satin alip kurdum. Wifi de 22-23 mbps olarak hiz aliyoruz. Hattimiz 35 mbps yi destekliyor. Bu modemle wifi de kac mbps hiz aliriz? Ya da 35 in tamamini almak icin ne yapmamiz gerekir?

Modem bu:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba 24mbps paketinde 22-23mbps almanız gayet normal hatta çok güzel. 24mbps pakette zaten en fazla 22-23 alırsınız kablolu olarak bile. 24mbps'e kadar, 35mbps'e diye tabir etmeleride bu sebeple. dsl224 güzel bir modem özellikle upload konusunda diğer modemlerden daha yüksek sonuç veriyor.

35mbps paketine geçerseniz hattınızın kalitesine göre maksimum 33-34mbps alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Bozoğlu -- 25 Haziran 2019; 20:41:46 >
  • A.Bozoğlu kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabınız için. Ucuz olmasına rağmen güzel bir modem. Ara yüzü özellikle Türkçe çok basit. Dediğiniz gibi upload da çok verimli. Tekrardan bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

Hocam bu arada eğer bu işleri biliyorsanız hat değerlerim nasıl sizce? 35mbps yi alabilir miyim?

D-Link dsl 224 hakkında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbiloz -- 25 Haziran 2019; 21:8:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokbiloz

Teşekkürler cevabınız için. Ucuz olmasına rağmen güzel bir modem. Ara yüzü özellikle Türkçe çok basit. Dediğiniz gibi upload da çok verimli. Tekrardan bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

Hocam bu arada eğer bu işleri biliyorsanız hat değerlerim nasıl sizce? 35mbps yi alabilir miyim?

Hat değerleriniz çok iyi, 75mbps bile sorunsuz alırsınız.

• A.Bozoğlu kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler bilgi verdiğiniz için.
  • Dsl ışığını sabitleyemedim arkadaşlar sebebi nedir
  • Bende yeni aldım bu modemi daha önce tp link td w9970v3 vardı arızalandı onunla kablosuz hiç 50 mbps üzerini göremiyorum sum şimdi bununla 65 mbps görüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erocan27

Bende yeni aldım bu modemi daha önce tp link td w9970v3 vardı arızalandı onunla kablosuz hiç 50 mbps üzerini göremiyorum sum şimdi bununla 65 mbps görüyorum
    Kablosuz ayarları modem ayarlarımı yoksa değişiklik yaptınız mı?
  • Hiç ayar yapmadım hocam sadece İnternet k.adı şifremi girdim kullanmaya başladım.

• erocan27 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgilendirme için.
  • Hattınızda en fazla çıkacağınız hız 90 ile 94 mbps olur.Unutmayın ki hızınız yükseldikçe Snr margin değerleri 0 değerine kadar azalır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemtasarim

Hattınızda en fazla çıkacağınız hız 90 ile 94 mbps olur.Unutmayın ki hızınız yükseldikçe Snr margin değerleri 0 değerine kadar azalır.
    Hocam bilgilendirme için teşekkürler. ISS bana niye peki hattınız 38 mbps destekler diyor.
  • Modeminizi birkaç kere kapatıp açın .Eğer ekrandaki bilgiler değişmiyorsa 113.000 ile olan kısım en fazla alabileceğiniz değerlerdir. Unutmamakta fayda var. Bakır üzerinden yüksek hızlara geçildiğinde mesafe ,iç tesisat gibi etkenlerden dolayı hızlar problem yaşanır. Çözüm nedir. Tabii ki fiber sistem olsa çok güzel olur.Fiber hatlarda CRC olur.
  • Hocam modemi almayı düşünüyorum deneyimleriniz nedir?

• Gayet iyi hocam. Bir sikinti yasamadim. Sorunsuz kullaniyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.