Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (858. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.672.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 856857858859860
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tolgakmg

quote:

Orijinalden alıntı: kameray37

bu gün mazot pompasını sanayide gösterdim.içindeki parçalar (contalar) değişti.şimdilik mazot kaçırmıyor.hava filtresini değiştirdik birde enjektör değerlerine bakmak için bilgisayara bağladık enjektörlerde sıkıntı yok hepside sayısal anlamda 0 değerlerinde..bunun için usta 200 lira aldı.şimdilik sıkıntı yok ama ilerde ne olur bilmem

Öncelikle hayırlı olsun. Sorununuzun çözüldiğine sevindim. Bende turbo arızası için ustaya gittiğimde 130 liraya hallolacağını söylediler. Şimdilik aciliyeti olmadığından elletmiyorum.

Hocam iyi niyetiniz için teşekkürler..umarım sizde sorununuzu bir an önce giderir kazasız belasız sürüş yaparsınız..

• araca yeni cihaz taktığım için orjinal radyo-cd boşa çıktı. Fiziksel durumu çok iyidir. Cd okurken seçiyor biraz o kadar. 2009 dynamic albeadan çıktı.İsteyen varsa PM den ulaşabilir.
  • slm arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var 2008 sole 1.3 mj dinamick 90bin km de bir araç var araçta kaza darbe değişen yok sadece bel altı çiziklerden dürtünmeden boya var diyor satan arkadaş adam jandarma ev alacakmıs önden 10bin tl vermesi gerekiyormus acil msatıyormus aracıma kefilim her konuda diyor istediğin yere götür diyor sadece baskı balata değişecek 15.000 tl istiyor 16500den 15000e düşürdü istediğiğn ustaya götür servise sok diyor ne dersiniz arkadaşlar kafamda albea hiç yoktu megan 1 lere bakıyordum bir anda bu arabada karar kıldım fiyat nasıl alınırmı bu araç araçla ilgili hiç bilgim yok kronik sorunu sorunu sıkıntısı varmıdır değerli cevaplarınıza simdiden tşk ediyorunm saygıular
  • quote:

Orijinalden alıntı: silemiyorsan_karala

slm arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var 2008 sole 1.3 mj dinamick 90bin km de bir araç var araçta kaza darbe değişen yok sadece bel altı çiziklerden dürtünmeden boya var diyor satan arkadaş adam jandarma ev alacakmıs önden 10bin tl vermesi gerekiyormus acil msatıyormus aracıma kefilim her konuda diyor istediğin yere götür diyor sadece baskı balata değişecek 15.000 tl istiyor 16500den 15000e düşürdü istediğiğn ustaya götür servise sok diyor ne dersiniz arkadaşlar kafamda albea hiç yoktu megan 1 lere bakıyordum bir anda bu arabada karar kıldım fiyat nasıl alınırmı bu araç araçla ilgili hiç bilgim yok kronik sorunu sorunu sıkıntısı varmıdır değerli cevaplarınıza simdiden tşk ediyorunm saygıular

Hocam 2006 1.3 dinamik kullanıyorum.Araç kaza yapmamışsa lokal yani ciziklerden dolayı yapılan boyalara takılma. bence kaçırma derim fakaaat..çok iyi bir şekilde araştır ustana göster servise göster yani ne yap ne et güzelce araştır.Özellikle km düşürülüp düşürlmediğini kontrol ettir.ben bile aracımı 17 den aşağı vermem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kameray37 -- 1 Haziran 2013; 13:28:43 >

• quote:

quote:

slm arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var 2008 sole 1.3 mj dinamick 90bin km de bir araç var araçta kaza darbe değişen yok sadece bel altı çiziklerden dürtünmeden boya var diyor satan arkadaş adam jandarma ev alacakmıs önden 10bin tl vermesi gerekiyormus acil msatıyormus aracıma kefilim her konuda diyor istediğin yere götür diyor sadece baskı balata değişecek 15.000 tl istiyor 16500den 15000e düşürdü istediğiğn ustaya götür servise sok diyor ne dersiniz arkadaşlar kafamda albea hiç yoktu megan 1 lere bakıyordum bir anda bu arabada karar kıldım fiyat nasıl alınırmı bu araç araçla ilgili hiç bilgim yok kronik sorunu sorunu sıkıntısı varmıdır değerli cevaplarınıza simdiden tşk ediyorunm saygıular

Hocam 2006 1.3 dinamik kullanıyorum.Araç kaza yapmamışsa lokal yani ciziklerden dolayı yapılan boyalara takılma. bence kaçırma derim fakaaat..çok iyi bir şekilde araştır ustana göster servise göster yani ne yap ne et güzelce araştır.Özellikle km düşürülüp düşürlmediğini kontrol ettir.ben bile aracımı 17 den aşağı vermem

kardesim cevabın için tşkler km orjinal ama araçta 2 tane hasar kaydı var 700 ve 300 tl lik onlardan çarpma olarak kayıtlara geçmiş değermi bu araba için ben megan 1 almayı planlıyordum bir anda bu araçla tanıştım

• quote:

quote:

quote:

kardesim cevabın için tşkler km orjinal ama araçta 2 tane hasar kaydı var 700 ve 300 tl lik onlardan çarpma olarak kayıtlara geçmiş değermi bu araba için ben megan 1 almayı planlıyordum bir anda bu araçla tanıştım

Valla hocam motorunda yürüründe bi sorun yoksa içinede siniyosa al derim.Mesela ben kaportada hasar olmuşsa fazla takmam böyle şeyleri..he ama tabi bu benim düşüncem.içine sinmiyorsa alma derim.seçim senin..şimdiden hayırlı olsun.

• Arkadaşlar 2009 1.3 Albe'ya 195/55/15 veya 195/50/15 ebatında lastik koyarsak sıkıntı yaşarmıyız acil soruyorum eğer kullanan falan varsa yardımcı olsun.
    Not: Spoon jant koymak istiyorum 15"
     dђ ғіат аlвeа такımı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 195 50 15 gayet iyi olur, 4x108 bijon aralığını unutmayın
  • Arkadaşlar muz silecek almayı düşünüyorum. Arabayı yeni aldım. 2007 albea.. Nasıl bir şey almalıyım ? İnternette pek alacak yer bulamadım da.. Yardım istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurin

quote:

Orijinalden alıntı: karaumut22

quote:

Orijinalden alıntı: zafer_b

Arkadaşlar daha önce de yazmıştım problemi tekrar sorayım, aracımın sürücü mahali paspası ıslanıyor. Radyatör suyunda falan eksilme yok. Zaten gözlemlediğim kadarıyla yağmur sonrası ıslaklık oluşuyor. İlk götürdüğüm kaporta ustası kaput altındaki yağmur suyu kanallarını falan temizledi, klima tahliyesini falan temizledi. Bolca su dökmüş bir sızıntıya rastlamamış. Problemim devam edince başka bir kaporta ustasına gittim. Benzer işlemleri yaptı. Ufak bir kaçak vardı deyip özellikle kaput altından sürücü mahaline girişi bulunan kablo hortum vb. şeylerin giriş noktalarına bakıp sürücü tarafından bu giriş noktalarına ziftledi. Sızıntı varsa keser dedi. Sonra arabayı teslim almaya gittiğimde arabayı şöyle bir güzel yıkadıktan sonra herhangi bir sızıntı ıslanma ben de göremedim. Lakin dün yağmurdan sonra yeniden paspasın altında ve paspasta ıslaklık olduğunu gördüm. Konuyla ilgili tecrübeli arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim. Sorunun kaynağını bulamayınca bir çözüm de üretemiyorum. İlk arabam albea. İnsanın canını sıkıyor bu durum. Dört gözle yardımlarınızı bekliyorum[:)]

Not: Bu işlemlerden önce arabaya radyatörcü baktı, radyatör ile ilgili bir sızıntı yok dedi.(sızan suda antifiriz olmadığını söyledi,zaten araba da gözlemlediğim kadarıyla su eksiltmiyor.)

Aynı sıkıntı bendede var. Ancak paspasın altı değil üstü ıslanıyor. Bir türlü bende bulamadım.

Bendede var paspasın üstü gaz pedalı yanında ıslaklık var ama hafif 30 cm çapında artmıyorda
    bende nedenini merak ediyorum.

iki sorun olabilir birincisi klima kullanıyorsanız tahliye borusu tıkanıyor ve fazla suyu içeri veriyor. araba alttan tahliye borusu acılınca sorun gecıyor. ikinci sorun içerde radyatör boruları var o bölgede bir conta var o eskidiğinde su kaçırıyor çok zahmetli değişiyor ve masraflı bişi 150-200 arası bi masraf çıkarır conta işçiliği zor çünkü uzun sürüyor değişmesi. arabanın şöfor kısmından değişiyo zaten söküyolar direksiyonun alt kısmını.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Valla hocam motorunda yürüründe bi sorun yoksa içinede siniyosa al derim.Mesela ben kaportada hasar olmuşsa fazla takmam böyle şeyleri..he ama tabi bu benim düşüncem.içine sinmiyorsa alma derim.seçim senin..şimdiden hayırlı olsun.

Albea tamamen tercih meselesi. çok büyük performans beklemiyorum diyorsan alınabilir. bu arabaların iyi yanları tasarrufludur, bandrolü sınıfına göre düşüktür motordan dolayı, az yakar, parçası ucuzdur. kötü tarafları sacı çok ince ufak bir taş çarpması çökme yapabilir. yokuşlarda vites düşmek zorunda kalırsın viraja sert girersen araba hafif olarak yatma yapar. bu fiyata aslında iyi. km orjinalse normal bi fiyat 30-50 bin km sonra satmanı tavsiye ederim çünkü 140-150 binden sonra sorunlar başlar. bende 200 bin 2007 ole var 150 binde aldım, baskı balata, triger zinciri, yakıt pompası iç takımı değiştirdim ve şimdide enjektörleri değiştircem zamanında kötü yakıttan enjektörlerim zarar gördü düzen tutmuyor, dedim gibi albea tercih meselesi... :)

• quote:

Orijinalden alıntı: dincerZ

Arkadaşlar muz silecek almayı düşünüyorum. Arabayı yeni aldım. 2007 albea.. Nasıl bir şey almalıyım ? İnternette pek alacak yer bulamadım da.. Yardım istiyorum.

bulundunuz yerde kar çok yağıyorsa muz silecek biraz sıkıntılı olur sonradan ben aldım şimdi 1 sene oldu kardan mıdır nedir titreyerek siliyor hatta bi tarafın lastiği koptu yenisini aldım. yağmurda çok iyi siliyor ama yarda biraz sıkıntılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedu09

quote:

Arkadaşlar muz silecek almayı düşünüyorum. Arabayı yeni aldım. 2007 albea.. Nasıl bir şey almalıyım ? İnternette pek alacak yer bulamadım da.. Yardım istiyorum.

bulundunuz yerde kar çok yağıyorsa muz silecek biraz sıkıntılı olur sonradan ben aldım şimdi 1 sene oldu kardan mıdır nedir titreyerek siliyor hatta bi tarafın lastiği koptu yenisini aldım. yağmurda çok iyi siliyor ama yarda biraz sıkıntılı.

Çok kar yağmıyor hocam. Siz nerden aldınız ? Sadece silecekleri değiştirmek yetmiyor demi sapını da değiştirmek lazım sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: banistercaq

195 50 15 gayet iyi olur, 4x108 bijon aralığını unutmayın

Abi 4*108 mi olması gerekir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire34

quote:

4*100 albealara direk olmuyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire34

quote:

4*100 albealara direk olmuyor

Jantçı bilir heralde hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cedu09

quote:

Çok kar yağmıyor hocam. Siz nerden aldınız ? Sadece silecekleri değiştirmek yetmiyor demi sapını da değiştirmek lazım sanırım?

ben aksesuarcıdan aldım sapını değiştirmeden taktılar direk. yağmurda çok kullanışlı iyi siliyor...

• Arkadaslar aıle ıcın bı arac alıcaz albea da karar kıldık lpg lı olacak tek sorun 1.2 mı yoksa 1.4 mu olacagı ve dınamıc actıve vs hangısını tavsıye edersınız acaba?
  • arkadaslar bende 2006 1.2 16v lpg lı albea var kontagı acınca fan da yuksek devırde calısmaya baslıyor hareret musurunden supelendım sanayıye gıttım degıstıler sorun duzelmedı aynen devam edıyor beyinden veya baska bı sebebten olabılr mkı acıl cvb beklıyorum. beyıncıler cok para ıstıyorlar onlara keklenmek ıstemıyorum
  • Gecen babam yolda giderken bizim albeadan hem motor hem egzozdan siyah dumanlar, saga cekmis kontagi kapamis araba hala calisiyor. Neyse 5 dakika falan yagini yakmis kapanmis sonunda, Turbo arizasiymis degistirdik bakalim...
  • 
Sayfa: önceki 856857858859860
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.