Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (860. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.672.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 858859860861862
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1.2 8v albeam kilometreye 50 kuruş yakmaya başladı. Kesinlikle çılgınca bir değer çok yakıyor. Acaba bir sorun mu var ? Birde araçtan ne zaman insem kapıyı kapatmak için kapıya uzansam elimi elektrik çarpıyor. Bu yaklaşık 2 senedir olan bişey. Sizce neden olabilir ?
  • Yakıt için buji buji kabloları , hava filtresi , yağ filtresi gibi bir çok etmen sorun yapabilir.

Aracınızı genel bakıma sokun. Bakımdan sonrada devam ederse başka bir sorun vardır örneğin enjektör gibi

Elektrik çarpma olayı ise elektrik kaçağı var aracınızda iyi bir oto elektrikçisi sorunu çözer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Self Control

Albea'mızı satıyoruz...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-2011-dizel-albea-premio-hatasiz-130132056/detay/

27bin mi gözlerime inanamıyorum

• Kardeşim eğer sen gerçek alıcıysan ve ben gerçek satıcıysam gelirsin bakarsın anlamıyorsan gidip bir ustasına gösterirsin sonra dersin ki kardeş gel el sıkışalım üç aşağı beş yukarı sen dersinki 24 lira ben derimki 25 lira bir şekilde ortasını bulup anlaşırız.Bu işin kuralı budur.Millet meraklı gidip yüzbinlerce km yapıp sonra km si sıfırlanıp takla atmış arabalara 1-2 lira aşağı almaya...Bu arabaya yazarsın 24-25 lira akşamına satarsın.Mesele 27 bin liradan satmak değil mesele ölücüler galericiler yaklaşmasın.Zaten gerçekten alıcı,binici gelir adam gibi pazarlığı yapıp arabasını alıp gider.Herşeyin bir değeri vardır.Ortası bulunup anlaşılır
  • ii akşamlar arkadaşlar arabaya komple bi bakım yapmaya karar verdim formula 1 cila diye bişey aldım internette biraz araştırdım.kendiniz denemeyin arabanın boyasına zarar verirsiniz diye bi sürü şey yazılmış sizden deneyen varmı merak ettim gerçekten boyaya bişey olurmu birde arabanın içi baya pislendi bu halı yıkıma makinesiyle komple arabanın içini yıkayacağım sizce sıkıntı çıkarmı.
  • quote:

Kardeşim eğer sen gerçek alıcıysan ve ben gerçek satıcıysam gelirsin bakarsın anlamıyorsan gidip bir ustasına gösterirsin sonra dersin ki kardeş gel el sıkışalım üç aşağı beş yukarı sen dersinki 24 lira ben derimki 25 lira bir şekilde ortasını bulup anlaşırız.Bu işin kuralı budur.Millet meraklı gidip yüzbinlerce km yapıp sonra km si sıfırlanıp takla atmış arabalara 1-2 lira aşağı almaya...Bu arabaya yazarsın 24-25 lira akşamına satarsın.Mesele 27 bin liradan satmak değil mesele ölücüler galericiler yaklaşmasın.Zaten gerçekten alıcı,binici gelir adam gibi pazarlığı yapıp arabasını alıp gider.Herşeyin bir değeri vardır.Ortası bulunup anlaşılır

27 YAZILAN malı 24 almak pazarlık değildir insanları kandırmaktır
    Millet 1-2 lira aşağı almaya alışmadı ama sahibinden.com daki değeri hayli absürd ilanlara alıştı
    Araba da sattım ama bu şekilde değil
    Zaten bie satıcı ticarette bu şekilde 3-4 aşağı indirim yapıyorsa alıcıyı kandıyor demektir
    size iyi satışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: passattr

quote:

Kardeşim eğer sen gerçek alıcıysan ve ben gerçek satıcıysam gelirsin bakarsın anlamıyorsan gidip bir ustasına gösterirsin sonra dersin ki kardeş gel el sıkışalım üç aşağı beş yukarı sen dersinki 24 lira ben derimki 25 lira bir şekilde ortasını bulup anlaşırız.Bu işin kuralı budur.Millet meraklı gidip yüzbinlerce km yapıp sonra km si sıfırlanıp takla atmış arabalara 1-2 lira aşağı almaya...Bu arabaya yazarsın 24-25 lira akşamına satarsın.Mesele 27 bin liradan satmak değil mesele ölücüler galericiler yaklaşmasın.Zaten gerçekten alıcı,binici gelir adam gibi pazarlığı yapıp arabasını alıp gider.Herşeyin bir değeri vardır.Ortası bulunup anlaşılır

27 YAZILAN malı 24 almak pazarlık değildir insanları kandırmaktır
    Millet 1-2 lira aşağı almaya alışmadı ama sahibinden.com daki değeri hayli absürd ilanlara alıştı
    Araba da sattım ama bu şekilde değil
    Zaten bie satıcı ticarette bu şekilde 3-4 aşağı indirim yapıyorsa alıcıyı kandıyor demektir
    size iyi satışlar

27 lik malı 24 e satacağımı veya 3-4 aşağı indirim yapacağımı kim söyledi? ben o rakamları misal olarak verdim.Ayrıca kimse kimseyide kandırmıyor sen gönlünü ferah tut en azından ben kandırmıyorum.Yüzlerce albea ilanı var sahibinden.comda 22 ye 23 e birsürü kazalı araba.hangisini alacağına sen karar verirsin.

Teşekkür ederim..

• Arkadaslar malum benzin fiyatlari 5 tl yi bulunca arabaya tup taktirmaya karar verdim suan fiyat olarak en uygun atiker ancak araca uyumlu mu bilgim yok onereceginiz bir tup markasi var midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen turbo degisti demistim, turboyu degistirdik ve arabanin cekisi yerine gelince tutup bi grande puntoyla takasa girdik. yolun ortasinda kara dumanlar ciktigindan beri hepimizde sogmustuk arabadan, yenisi ferrari gibi geldi vallahi
  • mrb arkadaşlar, şu aralar albeamın lastiklerini değiştirmeyi düşünüyorum hepsiburada.com da bunlar var sizce nasıl? lastikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT237

Belirli bir hızı geçmezseniz uzun yolda yakıt masrafınız ciddi anlamda düşer.Aracın performansı sınıfına göre oldukça iyi, yokuşlarda dizel olanı kesinlikle iyi ama benzinliyi bilemiyeceğim.Sorusu olanlara özelden veya buradan cevap verebilirim ama zaman zaman konuyu takip edemiyorum lütfen cevap vermedi şeklinde algılanmasın.

Hocam az yakması ekonomik olması için kaç km hızla gitmeliyiz..? Kaç km hız sonrasında çok yakmaya başlar birde devir saati nerede olmalı örneğin ben 2000 ila 30000 arası kullanıyorum sizce bi sorun var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kameray37

quote:

Belirli bir hızı geçmezseniz uzun yolda yakıt masrafınız ciddi anlamda düşer.Aracın performansı sınıfına göre oldukça iyi, yokuşlarda dizel olanı kesinlikle iyi ama benzinliyi bilemiyeceğim.Sorusu olanlara özelden veya buradan cevap verebilirim ama zaman zaman konuyu takip edemiyorum lütfen cevap vermedi şeklinde algılanmasın.

Hocam az yakması ekonomik olması için kaç km hızla gitmeliyiz..? Kaç km hız sonrasında çok yakmaya başlar birde devir saati nerede olmalı örneğin ben 2000 ila 30000 arası kullanıyorum sizce bi sorun var mıdır?

2000 2500 devir ekonomikdir.km de 90 idealdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: strong.

quote:

Orijinalden alıntı: kameray37

quote:

2000 2500 devir ekonomikdir.km de 90 idealdir.

Hocam teşekkürler..

• Arkadaşlar geçenlerde aracımın aküsü bitti..araç çalışmıyorken teybi açtım (aracımda 2 amfi ve bass hoparlör var) yaklaşık 45 dakika kadar çaldı sonra marşa basayım dedim akü bitmiş.Bu bir çok kez başıma geldi..Sanayiye gidip aküyü şarj etmek istemiştim fakat değerlerine bakıp normal olduğunu söylediler üstelik akünün üzerindeki (dolu olup olmadığını belirten ışık) yeşil ışık yanıyordu..En son bi abimizin lastiği patladı ona yardımcı olmak için durup sadece sisleri açtım ve en fazla 5 dakika açık kalmıştır sonra arabaya binip marşa bastım neyse şimdi benim aküde problem var mı değiştirmem gerekir mi? Değiştirmem gerekirse hangi marka ve hangi tip tavsiye edersiniz?Değişik ebatlarda aküler var çünkü..Birde bu amper olayı nedir? Şimdiden oruçlu oruçlu derdime çare olanlara teşekkür ederim,saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kameray37 -- 24 Temmuz 2013; 19:13:22 >

• Arkadaslar aracim 2009 model ve klima yeterli sogutmuyor gibi 4 yil da klima gazi bitmesi normal midir hafta sonlari sadece kullaniyorum

• quote:

Arkadaslar aracim 2009 model ve klima yeterli sogutmuyor gibi 4 yil da klima gazi bitmesi normal midir hafta sonlari sadece kullaniyorum

mrb arkadaşım. Bende aynı sorunu yaşıyorum. 2008 model albeam var. klima yeteri kadar soğutmuyor. neredeyse fan ile aynı değerde. Bu soruna bende çözüm arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceylan2270

quote:

Arkadaslar aracim 2009 model ve klima yeterli sogutmuyor gibi 4 yil da klima gazi bitmesi normal midir hafta sonlari sadece kullaniyorum

mrb arkadaşım. Bende aynı sorunu yaşıyorum. 2008 model albeam var. klima yeteri kadar soğutmuyor. neredeyse fan ile aynı değerde. Bu soruna bende çözüm arıyorum.

Bugun biraz arastirdim klima gazi zamanla asagi dogru cokermis eski gazi cikariyorlar yerine yeni gazi basiyorlarmis.izmir de fiyat 80 tl aldim serviste ise 160 dediler

• 185/65/r14 pirelli
    540 a taktırdım 4 adet.

CİNTURATO
  • 185 65 r14
    pirelli cinturato
    540 tl
  • 175/65/14 en ideal ölçü bu araçlar için
  • 
Sayfa: önceki 858859860861862
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.