Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (856. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.672.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 854855856857858
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazılımla ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: casper5353

yazılımla ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum..

Hocam reset düğmesi var mı resetlesek doğrusu bunu hiç düşünmemiştim..
  • Yol bilgisayarı resetleme gibi bir şey değil söylediğim yazılım...

Aracın ana yazılımı yani beyni diyeyim
  • quote:

Yol bilgisayarı resetleme gibi bir şey değil söylediğim yazılım...

Aracın ana yazılımı yani beyni diyeyim

haklısın hocam latife yaptım
  • aynı durum benim 2005 multijet 249 bindeki arabamda da var. ama ben devir saatine hiç bakmadım, tabi düşüyordur bu durumda. sadece araç ilk çalıştırdığım sırada ve boşta iken ve frene basıyorken titreme yapıyor. stop edecek gibi ama anlık sendeleyip düzeliyor. ben yakıtla ilgili diye düşünüyordum ama sonraları frene basınca olduğu için arka stoplardan (camdakini led yaptım) ve elektrik yüklenmesinden kaynaklandığını sanıyordum. sizde de varsa o zaman bu da değil sebebi gerçi ledler daha az güç tüketiyor bildiğim kadarıyla. hala elektrikle ilgili gibi geliyor bana...bu arada bende yol bilgisayarı yok.
  • Enjektör, yakıt pompası veya yeterli hava alamama gibi sorunu olabilir.Sırayla baktırmaktan başka çareniz yok gibi.Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT237

Enjektör, yakıt pompası veya yeterli hava alamama gibi sorunu olabilir.Sırayla baktırmaktan başka çareniz yok gibi.Geçmiş olsun.

enjektör temizliği ortalama ne kadardır pahalı bişey mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kameray37

quote:

Enjektör, yakıt pompası veya yeterli hava alamama gibi sorunu olabilir.Sırayla baktırmaktan başka çareniz yok gibi.Geçmiş olsun.

Enjektör temizliği yaptırmadım hiç bilgim yok, sorunlu olduğu durumlarda yenisini aldım.Daha büyük bir ihtimal yakıt filtresinden veya filtreden enjektörlere giderken bir yerde hava giriyor olabilir bu aracın rölantisini düşürür.Filtre etrafında, hortumlarda mazot kaçağı var mı bi kontrol edin, kaçak olan yerlerden hava alıyordur büyük ihtimal.
  • 2004 albea sahibiyim. kilometre 113 bin civarı. bursa dan ankaraya gideceğim. en son 100 bin bakımını yaptırdım. şimdi bakım yaptırmak istiyorum. nerelere baktırmalıyım.
  • quote:

quote:

quote:

Enjektör temizliği yaptırmadım hiç bilgim yok, sorunlu olduğu durumlarda yenisini aldım.Daha büyük bir ihtimal yakıt filtresinden veya filtreden enjektörlere giderken bir yerde hava giriyor olabilir bu aracın rölantisini düşürür.Filtre etrafında, hortumlarda mazot kaçağı var mı bi kontrol edin, kaçak olan yerlerden hava alıyordur büyük ihtimal.

hocam filtrelerde kaçak yok ama zannediyorum yakıt pompasından mazot kaçırıyor daha doğrusu usta terleme yapmış dedi..bu arada enjektörlerin fiyatı nedir bilginiz var mı?

• arkadaşlar 2004 albea 1.2 16 valf (modelini tam olarak bilmiyorum) 43 binde.araç tertemiz boya değişen vs. yok.16 bin lira istiyorlar.sizce değer mi ? veya bu fiyata bulabileceğim bir araç var mı ? yorum yaparsanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

arkadaşlar 2004 albea 1.2 16 valf (modelini tam olarak bilmiyorum) 43 binde.araç tertemiz boya değişen vs. yok.16 bin lira istiyorlar.sizce değer mi ? veya bu fiyata bulabileceğim bir araç var mı ? yorum yaparsanız çok sevinirim.

km avantajı dışında, eski kasa ve 1.2 motor bir albea için fiyat fazlasıyla yüksek
  • fiyat çok fazla o fiyata daha iyi bir şey alınabilir yada yuksek model bişi 1.2 motor tercih meselesi ama beklentileri karşılamyabilir.....
  • quote:

quote:

enjektörleri sadece açmak temizlemek 250 tl den başlıyor eğer parçada değiştirirsen fiyat çok yükselir en iyisi dizel katkılar kullan temizleyici... würt diye bir marka var alman malı sanırım o kullanılabilir...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam filtrelerde kaçak yok ama zannediyorum yakıt pompasından mazot kaçırıyor daha doğrusu usta terleme yapmış dedi..bu arada enjektörlerin fiyatı nedir bilginiz var mı?

geçenlerdde bir opar bayinde 4 enjektör 1.300 tl idi bende değiştircem 4-5 yıl binmeyi düşünüyorum yakıt sarfiyatı var biraz ...

• quote:

Orijinalden alıntı: cedu09

fiyat çok fazla o fiyata daha iyi bir şey alınabilir yada yuksek model bişi 1.2 motor tercih meselesi ama beklentileri karşılamyabilir.....

anladım teşekkürler ikinize de.kasa olarakta çok sıradan durduğu için eledim.onun yerine hyundai getz 1.3 gls almaya karar verdim belki performans olarak pek fark olmayacak ama en azından tip olarak daha güzel.çünkü ilk aracım olacağı için 1,2 olması benim için pek birşey ifade etmiyor açıkçası.toyluğu atacağım sadece.
  • Arkadaşlar bu gün aracımın anlık tüketim değerlerine baktım 15-16 olarak gösteriyor..ortalama değerlere baktığımda ise 7,5 ila 8 arasında seyrediyor sizce bu normal mi normal değil ise sebep ne olabilir?
  • Anlık tüketimi önemsemeyin fakat ortalama tüketiminiz biraz fazla...

Klima açık ve sürekli şehir içi trafikte kullanıyorsanız 7 litre olur fakat 8 litre biraz fazla..
  • quote:

Anlık tüketimi önemsemeyin fakat ortalama tüketiminiz biraz fazla...

Klima açık ve sürekli şehir içi trafikte kullanıyorsanız 7 litre olur fakat 8 litre biraz fazla..

hocam köy yolu yani toprak yoldayım.Klimam kapalı ve trafik sıkıntısı yok sabit bir hızla gidiyor olmama rağmen bu değerleri gördüm birde yokuş aşağı boşa aldığımda ortalama değer sabitti yani 7,5 - 8 arası kaldı rolantide seyir halinde olmama rağmen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kameray37 -- 15 Mayıs 2013; 17:32:14 >
  • quote:

Arkadaşlar bu gün aracımın anlık tüketim değerlerine baktım 15-16 olarak gösteriyor..ortalama değerlere baktığımda ise 7,5 ila 8 arasında seyrediyor sizce bu normal mi normal değil ise sebep ne olabilir?

şehir içi ise 7 ltre normal...
  • 
Sayfa: önceki 854855856857858
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.