Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (818. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.672.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 816817818819820
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BAM TELİ

Arkadaşlar, satılık albea arıyorum.

bütçe ne kadar arkadaşım???
  • quote:

Arkadaşlar, satılık albea arıyorum.

Ben satıyorum arkadaşlar,
    dün sahibindene ilan vemiştim ama henüz yayınlanmamış, araç bilgilerimi yazayım yinede belki ilgilenenler olur;

2005, dizel, 172.000 km'de klima yok, yedek anahtarı vardır. bakımlı arızası masrafı, kazası boyası yok dost işi araç. sadece sol arka stopa biri dokunup kaçmıştı (fotosu mevcut), orada bir karış boya var onuda kendim boyadığım için farkediliyor zaten. şirket veya ticari kullanılmış araç değildir, 3.5 yıldır bende, benden öncede balıkesirde bir polis memurundaydı. km si bursa-kütahya arasında yapılmıştır. kendim kütahyada üniversitede makina bölümü öğretim elemanıyım, aracın bakımlarını kendim yaparım, . benim birader bursa birmotta çalışıyordu geçen seneye kadar. oyüzden geçen seneye kadar servis kayıtları vardır. forumdada yazmıştım, sakin ve özenli araç kullanırım bu yüzden şehirlerarası 100 km'de 3,9 litre mazot yakıyorum, kışında en fazla 4,2 litre yakmıştım yoğun yağmurlu ve soğuk havalarda. araçta, motorunda bir sorun olsa böyle az yakıt yakmak ta mümkün değil zaten, satma amacım model yükseltmektir.

Not:Aracı forumdan bir arkadaşın almasını isterim, kolaylıkta sağlarım, araç Bursada dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatleo -- 8 Haziran 2012; 9:50:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhatleo

daha fazla foto için sahibinden ilan linki arkadaşlar;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-cok-temiz-bakimli-dizel-albea-89402351/detay/

Aracın, ağır bakımları yapıldı mı ?
  • quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-cok-temiz-bakimli-dizel-albea-89402351/detay/

Aracın, ağır bakımları yapıldı mı ?

enson ön teker bilyalarını ve ön sol salıncağı değiştirdim. arka fren silindirlerini değiştirdim. Baskı balata, şanzuman, frenler iyi durumda, ustamlada görüştüm triger zincirini 200 bin km den önce değiştirmeyi düşünmedim çünkü ses, aşınma, kompresyonu kaçırma, fazla gergin veya gevşek olma durumu yok. bazı yerlerinde çizik ve taş izleri var çoğusu ben aldığımdada vardı. Yinede zaten alıcı arkadaşın yakından görmesi en iyisi,

• quote:

Ferhat hocam, maşallah araç temiz.Hayırlı satışlar,umarım istediğiniz aracı alırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut.25

quote:

Ferhat hocam, maşallah araç temiz.Hayırlı satışlar,umarım istediğiniz aracı alırsınız.

Sağol kardeşim. kim ne derse desin Fiat arabaları iyidir. Bende Multijetten şaşmam. bu yüzden dizel linea düşünüyorum hayırlısıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mardini

Selamlar... Deneyimli albeacılardan lastik tavsiyesi verebilecek olan var mı ? En sessiz ve yol tutuşu açısından en iyi lastik sizce hangisi? Ayrıca yol tutuşu için bir beden büyük lastik almak mantıklı mıdır? Yani orjinallerinin boyutu 14ise 15 almak ya da 15 ise 16 almak ?
    Eyvallah

güncel
  • Takıma benide ekleseniz sevinirim

Albea Dynamic

Model:2006 Km:175000 Renk:Gri
  • quote:

quote:

Selamlar... Deneyimli albeacılardan lastik tavsiyesi verebilecek olan var mı ? En sessiz ve yol tutuşu açısından en iyi lastik sizce hangisi? Ayrıca yol tutuşu için bir beden büyük lastik almak mantıklı mıdır? Yani orjinallerinin boyutu 14ise 15 almak ya da 15 ise 16 almak ?
    Eyvallah

güncel

kardeş fabrikanın orjinal lastik ölçülerinden ve hatta lastik basınç değerlerinden kesinlikle şaşma.

sonuçta herşey bir mühendislik ve matematikle belirleniyor. Aracın yol tutuşundan frenajına, konforundan performansına ve güvenliğine kadar ölçülüp biçiliyor. Bir beden büyük takmak daha iyi olsa fabrika zaten onu takıp satardı. Sen kulaktan dolma sözlere itibar etme orjinalden şaşma. bizim arabalar 14 inç takar. basınçları önler 30 arkalar 29-30, tam yüklüyken önler 32 arka 31-32 psi basınç idealidir. Macera aramaya gerek yok dostlar...

• Sağolasın hocam.Vazgeçtim 15ten.Haklısın yani. Hangi lastiği alacağıma karar veremedim. Arabada çok ses oluyor.ilk kez değiştirecem lastikleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkeKaraduman

Takıma benide ekleseniz sevinirim

Albea Dynamic

Model:2006 Km:175000 Renk:Gri

aramıza hosgeldın kazasız belasız
  • quote:

Sağolasın hocam.Vazgeçtim 15ten.Haklısın yani. Hangi lastiği alacağıma karar veremedim. Arabada çok ses oluyor.ilk kez değiştirecem lastikleri

Araç dizelse 175-70-14 öneriliyor.
    Bridgestone iyidir.Ben kullanıyorum memnunum.
  • abilerim herkese iyi forumlar. Çoktandır giremiyorum özlemişim burayı :) GeLeLim soruma.. Bu ara ayağımı gazdan çekince araç acayip şekilde tekliyor. Yeni çıktı bu ortaya daha önce olmuyodu. Araç 2005 model 41.000'de henüz. Km fazla olsa araç yıprandı derim ama oda değil. Sizce neden olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: albea_koliq

abilerim herkese iyi forumlar. Çoktandır giremiyorum özlemişim burayı :) GeLeLim soruma.. Bu ara ayağımı gazdan çekince araç acayip şekilde tekliyor. Yeni çıktı bu ortaya daha önce olmuyodu. Araç 2005 model 41.000'de henüz. Km fazla olsa araç yıprandı derim ama oda değil. Sizce neden olabilir

o bendede oluyo gazdan birden çektiğim zaman. ama ben daha dağru düzgün kullanmayı bilmiyorum ancak gidiyorum motor ne hale gelmiş umrumda değil daha :D
  • Merhaba arkadaşlar tekrardan.Daha oncede takip ediyordum forumu son zamanlar giremedim.Merak ettigim bir konu var:
    -2008 model albea larin kimisi mavi logo kimisi kirmizi fiat logosuna sahip.
    ornegin bir arac mavi logolu direksiyonda dahil.ve albea sole yaziyor.ayni yil ve modelde baska bir aracta kirmizi logolu.
    bu mavi logodan kirmizi logoya geciste modeller arasi fark var mi?
    benim bildigim 2007 cikisli 2008 albea sole ler mavi logolu.2008 yili icindekiler kirmizi logolu.donanim yada baska bir fark yok diye biliyorum.Bu konuda bilginiz var mi?
    İyi gunler herkese...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrzmn

Merhaba arkadaşlar tekrardan.Daha oncede takip ediyordum forumu son zamanlar giremedim.Merak ettigim bir konu var:
    -2008 model albea larin kimisi mavi logo kimisi kirmizi fiat logosuna sahip.
    ornegin bir arac mavi logolu direksiyonda dahil.ve albea sole yaziyor.ayni yil ve modelde baska bir aracta kirmizi logolu.
    bu mavi logodan kirmizi logoya geciste modeller arasi fark var mi?
    benim bildigim 2007 cikisli 2008 albea sole ler mavi logolu.2008 yili icindekiler kirmizi logolu.donanim yada baska bir fark yok diye biliyorum.Bu konuda bilginiz var mi?
    İyi gunler herkese...

bi farkı yok. Fıat dönemde mavi olan ablemini kırmızı yaptı hepsi bu
  • herkese slm;

http://www.racechip.com.tr/

bu model box chip kullanan arkadaşlar var mı aramız da.. benim bu konularda hiç ama hiç bilgim yoktur.. sadece denk geldim bir yerler de ve merak ettim..
    arkadaşlar deneyimlerini, tecrübelerini, artı ve eksilerini paylaşırlarsa sevinirim..

Not: benim araştırma nedenim öyle kat kat güç almak filan değil.. motoru daha verimli kullanmak be tabiki tasarruf ;)

aracım 2011 Albea 1.3 Multijet

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gisler

herkese slm;

http://www.racechip.com.tr/

bu model box chip kullanan arkadaşlar var mı aramız da.. benim bu konularda hiç ama hiç bilgim yoktur.. sadece denk geldim bir yerler de ve merak ettim..
    arkadaşlar deneyimlerini, tecrübelerini, artı ve eksilerini paylaşırlarsa sevinirim..

Not: benim araştırma nedenim öyle kat kat güç almak filan değil.. motoru daha verimli kullanmak be tabiki tasarruf ;)

aracım 2011 Albea 1.3 Multijet

saygılar

bizim araba 2007 1.3 mjt albea ama üstüne yakıt tasarrufu nasıl sağlarız diye zorlamıyoruz hiç. albea'dan önceki araçlarda ( 2010 öncesi yıllardaki akaryakıt/lpg fiayatlarında) 18 20 kuruşa düşürmek için uğraşmıştık . ancak o zmanda güçten kaybediyorduk . albea ikisinide bir arada birleştirerek bizi gayet mutlu etti. kısacası hocam araba zaten az yakıyo neyin derdindesiniz

• Arkadaşlar herkese merhabalar
    Bende aranıza katıldım.İlk arabam 1.3 Multijet dinamik 2006 model.Rabbim herkese kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..Benim bi sorum olucak arabamın kılıflarını çıkardım attım. Orjinal döşemeler tavan ve kapı döşemeler çok kirlenmiş bunu oto yıkamacılar çıkarabilir mi? ne kadara temizlerler.bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa cok sevinirim.Bişey daha sorucam koltuk döşeme yaptırmak ne kadar mal olur acaba?
    Şimdiden duyarlı arkadaşlara teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 816817818819820
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.