Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (819. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.672.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 817818819820821
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -MuzaffeR-

quote:

Orijinalden alıntı: gisler

herkese slm;

http://www.racechip.com.tr/

bu model box chip kullanan arkadaşlar var mı aramız da.. benim bu konularda hiç ama hiç bilgim yoktur.. sadece denk geldim bir yerler de ve merak ettim..
    arkadaşlar deneyimlerini, tecrübelerini, artı ve eksilerini paylaşırlarsa sevinirim..

Not: benim araştırma nedenim öyle kat kat güç almak filan değil.. motoru daha verimli kullanmak be tabiki tasarruf ;)

aracım 2011 Albea 1.3 Multijet

saygılar

bizim araba 2007 1.3 mjt albea ama üstüne yakıt tasarrufu nasıl sağlarız diye zorlamıyoruz hiç. albea'dan önceki araçlarda ( 2010 öncesi yıllardaki akaryakıt/lpg fiayatlarında) 18 20 kuruşa düşürmek için uğraşmıştık . ancak o zmanda güçten kaybediyorduk . albea ikisinide bir arada birleştirerek bizi gayet mutlu etti. kısacası hocam araba zaten az yakıyo neyin derdindesiniz

amaç sadece burada az yakması değil... o istenilenlerden biri.. olur ya da olmaz ;)
    asıl amaç tabi ki motoru verimli kullanmak.. tabi sıkıntısız.. zararsız... eğer bu mümkün ise

sevgiler..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -MuzaffeR-

quote:

herkese slm;

http://www.racechip.com.tr/

bu model box chip kullanan arkadaşlar var mı aramız da.. benim bu konularda hiç ama hiç bilgim yoktur.. sadece denk geldim bir yerler de ve merak ettim..
    arkadaşlar deneyimlerini, tecrübelerini, artı ve eksilerini paylaşırlarsa sevinirim..

Not: benim araştırma nedenim öyle kat kat güç almak filan değil.. motoru daha verimli kullanmak be tabiki tasarruf ;)

aracım 2011 Albea 1.3 Multijet

saygılar

bizim araba 2007 1.3 mjt albea ama üstüne yakıt tasarrufu nasıl sağlarız diye zorlamıyoruz hiç. albea'dan önceki araçlarda ( 2010 öncesi yıllardaki akaryakıt/lpg fiayatlarında) 18 20 kuruşa düşürmek için uğraşmıştık . ancak o zmanda güçten kaybediyorduk . albea ikisinide bir arada birleştirerek bizi gayet mutlu etti. kısacası hocam araba zaten az yakıyo neyin derdindesiniz

amaç sadece burada az yakması değil... o istenilenlerden biri.. olur ya da olmaz ;)
    asıl amaç tabi ki motoru verimli kullanmak.. tabi sıkıntısız.. zararsız... eğer bu mümkün ise

sevgiler..

araç fabrika çıkışlı olarak zaten optimum verimli çalışacak şekilde üretiliyor bildiğim kadarıyla.

• araç göğüs erimesi

arkadaşlar 3 gün önce aşırı sıcaklarda farkettim aracın ön göğüs kısmında çizik vardı ve elledim yapış yapış olmuş ve o şekilde kalmıştı,en doğru bilgiyi almak amacıyla bugün servise uğradım fiat yetkili servis
    bu arac gibi aynı sorunları yaşayanlarda uğrar diye çalışanlarına sordum,bu sorunla gelen araçların olduğunu söyledi,ne oldu ve neden oldu dedim,bende reno varken böyle olmuyordu dedim
    eleman dediki,reno arabalarında sert plastik var onlarda o yüzden olmuyor ama fiatların plastik yapısı daha yumuşaktır dedi ve zamanla araç yaşlandıkça yumuşar dedi ve güneşte etkilidir dedi,bu yüzden yumuşayan plastik erir dedi
    bu 1 günde olan sorundur araç 2004 model,resimde belli oluyor hamur gibi yumuşadı,güneşlik koruyucuyu göğüse sererim ama 1 gün sermedim diye bu oldu,aracın yaşının etkisi varmış eleman söyledi

dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmannn94 -- 19 Haziran 2012; 0:34:38 >

• Merhaba Fiat Albea 2004 1.2 16v HL versiyonlarında klima gaz basıncı seviyesi ne olmalıdır..
  • araca double din yani navigasyonlu dvd player aldım cumartesi montajını yaptırcam geri görüş kamerasıda mevcut..daha önceden yaptıran varmı bilmiyorum..ama güzel olucaga benziyo
  • selam albea 2006 1.3 multıjet dıreksıyon pompası bozuldu yan sanayı taktık ancak ınceden ses var yıne oses yıne cogalırmı ıade edeyımmı orjınalıde acayıp para 650 yan sanayı 140 tamır olmuyomus dagılmıs kafası uzerındekı pompanında ne yapmalı
  • selam albea 2006 1.3 multıjet dıreksıyon pompası bozuldu yan sanayı taktık ancak ınceden ses var yıne oses yıne cogalırmı ıade edeyımmı orjınalıde acayıp para 650 yan sanayı 140 tamır olmuyomus dagılmıs kafası uzerındekı pompanında ne yapmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzkk

selam albea 2006 1.3 multıjet dıreksıyon pompası bozuldu yan sanayı taktık ancak ınceden ses var yıne oses yıne cogalırmı ıade edeyımmı orjınalıde acayıp para 650 yan sanayı 140 tamır olmuyomus dagılmıs kafası uzerındekı pompanında ne yapmalı

yan sanayi takmışsın artık bak bakalım nekadar gidecek bir daha arızalanırsa orjinalden başka çare yok gibi gittiği yere kadar idare et bence
  • Arkadaşlar Benim Kalorifer çalışmıyor acaba neden çalışmıyor olabilir.kalorifer motoru nerede bulamadım.yapamazsamda kalorifer motorlarının fiyatları ne kadardır.
  • servis normalin 5 katı fiyat biçiyor gıcık bir durum

sadece polen filitresi bile dışarda 5 tl iken serviste 10 tl birde işçilik yazıyorlar 25 tl ye geliyor

polen filitrsini kendiniz değiştirin resimli anlatım

http://www.modpark.com/forum/kendi-modifiyeni-kendin-yap/albea-polen-filitresi-albea-polen-filitresi-degisimi-polen-filitresi-degisimi-albea-3996/
  • Yanılıyorsun.. serviste her işleme ayrı işçilik ücreti alınmıyor.. bakım ücretleri sabittir.. birde dışarda 5 tl , serviste 10 tl diyorsun.. dışarıdaki adamın maliyeti 1 tl iken servise o malın gelişi zaten 6-7 tl.. yani her ikisininde karı aynı hemen hemen.. zaten servisler zorla alın demiyorlar.. yani işin içini bilmeden servisleri kötülemenin anlamı yok.. bu forumda ilk yazılarımda bende eleştirmiştim ama işin içine girince ne kadar yanıldığımı anladım.. sonuçta zorla bi işlem yaptıran yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kameray37

araca double din yani navigasyonlu dvd player aldım cumartesi montajını yaptırcam geri görüş kamerasıda mevcut..daha önceden yaptıran varmı bilmiyorum..ama güzel olucaga benziyo

Aldığın ürünün resmi var mı? Hangi siteden kaça aldın,ayrıca bizim araçlara nasıl uyacak ki aldığın dvd? Orjinal teybi çıkarmadan mı taktıracaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mardini

quote:

araca double din yani navigasyonlu dvd player aldım cumartesi montajını yaptırcam geri görüş kamerasıda mevcut..daha önceden yaptıran varmı bilmiyorum..ama güzel olucaga benziyo

Aldığın ürünün resmi var mı? Hangi siteden kaça aldın,ayrıca bizim araçlara nasıl uyacak ki aldığın dvd? Orjinal teybi çıkarmadan mı taktıracaksın

hocam şahıstan sıfır aldım. navitech nav dx-9000 modeli navigasyonlu dvd player.550 tl ye aldım.albea yeni kasalara yani 2005 sonrasına uyumlu..orjinal teyibi çıkartıyorsun double din çerçeve temin ediyorsun sonra teyipcilere taktırıyorsun.ben taktırdım fakat kutudan gps anteni falan çıkmadı yani şu an navigasyonu kullanamıyorum anten araştırıyorum.yapabilirsem resimde koyarım bu arada arka geri görüş kamerasıda var.

• quote:

quote:

quote:

hocam şahıstan sıfır aldım. navitech nav dx-9000 modeli navigasyonlu dvd player.550 tl ye aldım.albea yeni kasalara yani 2005 sonrasına uyumlu..orjinal teyibi çıkartıyorsun double din çerçeve temin ediyorsun sonra teyipcilere taktırıyorsun.ben taktırdım fakat kutudan gps anteni falan çıkmadı yani şu an navigasyonu kullanamıyorum anten araştırıyorum.yapabilirsem resimde koyarım bu arada arka geri görüş kamerasıda var.

Çok güzel bir şeymiş hocam.duble din çerçeve dediğin sanayide bulunur mu?
    Aynı özelliklere sahip daha ucuz ürünler var mı ya da birkaç özelliği eksik olsa da daha ucuzu ?
    Bizim arabalara uyumlu olması için hangi ölçülere bakmalı hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mardini -- 24 Haziran 2012; 13:16:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 4316murat

Arkadaşlar Benim Kalorifer çalışmıyor acaba neden çalışmıyor olabilir.kalorifer motoru nerede bulamadım.yapamazsamda kalorifer motorlarının fiyatları ne kadardır.

Sigortası yanmış olabilir önce onu kontrol etmek lazım(Aracın sol tarafında direksiyonun sol alt yanında sigorta paneli var)Eğer sigortalar sağlamsa aracın ön konsolunun bir kısmını sökmeden kalaorifer motoruna ulaşamazsın.Bir oto elektrikçiye göster bence
  • mrb arkadaşlar,uzun uzun düşünerek albea almaya karar verdim,bir arkadaşta 2004 yılında 1.2 16 valfsıfır olarak almış çok memnunmuş,fakat bulduğum araba da 1.2 16 valf.motorun küçük oluşu beni düşündürüyor,zira ben giresunluyum ve,köye gidiyorum köy yollarımız rampa ve kalabalığız,acaba çekiçte sorun yaşanırmı,arkadaşsorun olmaz diyor amma,kayınçom burada o gitmez dedi,tereddütte kaldım,oysaarkadaşın dediğine göre 16 valf olması güçlü kılarmış,yenileri 8valfmış ve o 16 valf kadar güçlü değillermiş,arabayıda bulmuştum,birbakarsanız ve yorumlarsanız sevinirim ,bu araba bu fiata pahallımı,ucuzmu,tutulmadığı içinmi satılamamış,bunuda yorumlarsanız sevinirim saygılar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok güzel bir şeymiş hocam.duble din çerçeve dediğin sanayide bulunur mu?
    Aynı özelliklere sahip daha ucuz ürünler var mı ya da birkaç özelliği eksik olsa da daha ucuzu ?
    Bizim arabalara uyumlu olması için hangi ölçülere bakmalı hocam

hocam ben kastamonuda ilçede olduğumdan buralarda böyle şeyler bulmak zor olur onun için sipariş verdim.linkini veriyorum..

hocam dvd playere gelince benim aldığım cihazın piyasa fiyatı 850-900 civarında zaten artık üretilmiyor..yenimodelleri çıktı..bendeki navigasyonlu bide bunların navigasyonsuz olanları var tabi fayatta düşüyor ona göre...resimleri ekliyorum.

• ....

dђ ғіат аlвeа такımı
  • ............

dђ ғіат аlвeа такımı
  • geri görüş kamerası

dђ ғіат аlвeа такımı
  • 
Sayfa: önceki 817818819820821
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.