Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (820. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.671.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 818819820821822
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada arkadaşlar arabamın kliması soğutmuyor..çok ama çok az soğuk hava geliyor..sorun sizce nedir olası sorunun çözümüyle birlikte bana maliyetinide söylerseniz sevinirim
    şimdiden saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kameray37

Bu arada arkadaşlar arabamın kliması soğutmuyor..çok ama çok az soğuk hava geliyor..sorun sizce nedir olası sorunun çözümüyle birlikte bana maliyetinide söylerseniz sevinirim
    şimdiden saygılar

Ön sağ koltuğun ayak koyma yerinde göğüsün içine doğru polen filtresi var.Onu değiştir.Düzelmezse klima gazına bak.
    Ayrıca ürün güzelmiş güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut.25

quote:

Bu arada arkadaşlar arabamın kliması soğutmuyor..çok ama çok az soğuk hava geliyor..sorun sizce nedir olası sorunun çözümüyle birlikte bana maliyetinide söylerseniz sevinirim
    şimdiden saygılar

Ön sağ koltuğun ayak koyma yerinde göğüsün içine doğru polen filtresi var.Onu değiştir.Düzelmezse klima gazına bak.

hocam sağolun teşekkürler.
    bu polen filtresi ne kadardır? nasıl değişir ?ayrıntılı anlatım varmıdır
    teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

şimdiden saygılar

teşekkürler

Hocam sistem gerçekten çok güzel olmuş.Güle güle kullan...Beni de cezbetti.. Sorduğun soruya da ben cevap verem:)

Sanırım polen filtreleri 5 tl aha da anlatım

http://www.modpark.com/forum/kendi-modifiyeni-kendin-yap/albea-polen-filitresi-albea-polen-filitresi-degisimi-polen-filitresi-degisimi-albea-3996/

• quote:

Orijinalden alıntı: Mardini

quote:

quote:

quote:

şimdiden saygılar

teşekkürler

Hocam sistem gerçekten çok güzel olmuş.Güle güle kullan...Beni de cezbetti.. Sorduğun soruya da ben cevap verem:)

http://www.modpark.com/forum/kendi-modifiyeni-kendin-yap/albea-polen-filitresi-albea-polen-filitresi-degisimi-polen-filitresi-degisimi-albea-3996/

hocam bişey daha sorayım klima gaz dolumu ne kadardır

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

şimdiden saygılar

teşekkürler

5tl olan yan sanayi
    opar marka al orjinal.
    fiyatı 11-13lira arası.

klima gazını 100civarına dolduruyolar diye hatırlıyorum.
    Ama sende kaçak olacağını sanmam filtreyi dğeiştir farkı görürsün.
    Filtreyi incele simsiyah olduğunu göreceksin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

şimdiden saygılar

teşekkürler

5tl olan yan sanayi
    opar marka al orjinal.
    fiyatı 11-13lira arası.

klima gazını 100civarına dolduruyolar diye hatırlıyorum.
    Ama sende kaçak olacağını sanmam filtreyi dğeiştir farkı görürsün.
    Filtreyi incele simsiyah olduğunu göreceksin.

hocam siz daha iyi bilirsiniz fakat hiç soğutmuyor klima..yani bunun sebebi filtremi yoksa gazının bitmiş olma ihtimalimii..ben anlamıyorum çünkü ilk arabam ilk göz ağrım

• Ben Bursa da Banoto fıat servisinde 10 tl ye değiştirdim.filtre parası.işçilik almıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: br251

quote:

Orijinalden alıntı: oguzkk

selam albea 2006 1.3 multıjet dıreksıyon pompası bozuldu yan sanayı taktık ancak ınceden ses var yıne oses yıne cogalırmı ıade edeyımmı orjınalıde acayıp para 650 yan sanayı 140 tamır olmuyomus dagılmıs kafası uzerındekı pompanında ne yapmalı

yan sanayi takmışsın artık bak bakalım nekadar gidecek bir daha arızalanırsa orjinalden başka çare yok gibi gittiği yere kadar idare et bence

garantılı vermıslerdı sokturdum ustaya yan sanayı olanı ıcım rahat etmedı gıttım sokme aldım arac 50000 km daha calısan motordan soktu verdı orjınal orjınaldır dedım 150 tl ye verdı ses falanda kalmadı
  • mrb arkadaşlar,uzun uzun düşünerek albea almaya karar verdim,bir arkadaşta 2004 yılında 1.2 16 valfsıfır olarak almış çok memnunmuş,fakat bulduğum araba da 1.2 16 valf.motorun küçük oluşu beni düşündürüyor,zira ben giresunluyum ve,köye gidiyorum köy yollarımız rampa ve kalabalığız,acaba çekiçte sorun yaşanırmı,arkadaşsorun olmaz diyor amma,kayınçom burada o gitmez dedi,tereddütte kaldım,oysaarkadaşın dediğine göre 16 valf olması güçlü kılarmış,yenileri 8valfmış ve o 16 valf kadar güçlü değillermiş,arabayıda bulmuştum,birbakarsanız ve yorumlarsanız sevinirim ,bu araba bu fiata pahallımı,ucuzmu,tutulmadığı içinmi satılamamış,bunuda yorumlarsanız sevinirim saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: senhul

mrb arkadaşlar,uzun uzun düşünerek albea almaya karar verdim,bir arkadaşta 2004 yılında 1.2 16 valfsıfır olarak almış çok memnunmuş,fakat bulduğum araba da 1.2 16 valf.motorun küçük oluşu beni düşündürüyor,zira ben giresunluyum ve,köye gidiyorum köy yollarımız rampa ve kalabalığız,acaba çekiçte sorun yaşanırmı,arkadaşsorun olmaz diyor amma,kayınçom burada o gitmez dedi,tereddütte kaldım,oysaarkadaşın dediğine göre 16 valf olması güçlü kılarmış,yenileri 8valfmış ve o 16 valf kadar güçlü değillermiş,arabayıda bulmuştum,birbakarsanız ve yorumlarsanız sevinirim ,bu araba bu fiata pahallımı,ucuzmu,tutulmadığı içinmi satılamamış,bunuda yorumlarsanız sevinirim saygılar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-on-numara-orjinal-albea-dynamic-88023768/detay

İlandaki araba karşıdan diri görünüyor ama farlar kararmış koltuklar leş gibi :) cd çaların tuşları soyulmuş ayrıca araba active model dtynamic değil.Bunlar resimlerden anlaşılanlar yakından incelemeden kesin birşey söylemek zor.Kilometreside baya yüksek....

2007 yılından beri 1.2 16v kullanıyorum.Otobandada kullandım aracı 1200 metre rakımdada 7 kişi dağ yoluna vurduğum oldu alıştıktan sonra aracın nerde ne yapabileceğini bildikten sonra bir sorun çıkarmaz.Dağa bayıra çıkar hiç birşey yapamasan 1. vitese takarsın yine çıkar onda sorun olmaz.Düz yoldada iyidir.1.6 100-120 hp araçlar gibi değil tabi ama 80 hp nin hakkını verir.

• quote:

....

Çok güzel olmuş güle güle kullan yakışmış
  • çok sağol brk15,teşekkür ederim,birde dynamic yazmış,banada km si fazla geldi,km neysede dökükgibi geldi bende vaz geçtim,
  • quote:

quote:

....

Çok güzel olmuş güle güle kullan yakışmış

allah razı olsun kardeşim sağol..

• Benim lpg ile başım dertte. Lpgde gaz olmasına rağmen çalışırken neden lpgden benzine geçir yapar ki araba ?
  • quote:

Benim lpg ile başım dertte. Lpgde gaz olmasına rağmen çalışırken neden lpgden benzine geçir yapar ki araba ?

Sıralı sistem adı üstünde ilk çalıştırmada benzinle başlar sonra otomatik lpg ye geçer normali bu
  • quote:

quote:

Benim lpg ile başım dertte. Lpgde gaz olmasına rağmen çalışırken neden lpgden benzine geçir yapar ki araba ?

Sıralı sistem adı üstünde ilk çalıştırmada benzinle başlar sonra otomatik lpg ye geçer normali bu

yanlış anladın :) AAraba çalıştı,motor ısındı ve tüpe geçti...Bir müddet sonra kendiliğinden tekrar benzine geçiyor.
  • sevgili kardeşim senin lpg nin ayar yapılması lazım taktırdiğin yere git ayarlarını yaptır benim de başıma geldi de ordan biliyorum. Bir de Dediler ki lpg yi farklı farklı yerden alınca yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mailmehmet

sevgili kardeşim senin lpg nin ayar yapılması lazım taktırdiğin yere git ayarlarını yaptır benim de başıma geldi de ordan biliyorum. Bir de Dediler ki lpg yi farklı farklı yerden alınca yapar

Hocam ayarla alakalı değil.Çünkü 2.5 yıldan fazla oldu.Geçenlerde bobinden dediler 160 tl verip değiştirdim.Bir ay sıkıntı yoktu 2-3 gündür tekrar başladı aynı şeyi yapmaya.Kötü gazdan olabilir mi dedim yok dediler.Canımı çok sıkıyor.öyle ki arabadan bile soğudum.
  • ARKADAŞLAR BUGÜN SERVİSE BAKIMA GİTTİM .KAMPANYA VARMIŞ. YAĞ + FİLTRE DEĞİŞİMLERİ 150 TL.. HABERİNİZ OLSUN. BU ARADA KÖTÜ BİR SÜRPRİZLE KARŞILAŞTIM. ARABAYI ALALI 6 AY OLDU, İLK DEFA BAKIMA GÖTÜRDÜM. ALIRKEN SERVİSE SOKMAMIŞTIM. ŞİMDİ SERVİS KAYITLARINDA ARACIMIN KİLOMETRESİNİN DÜŞÜRÜLDÜĞÜNÜ TESPİT ETTİLER. BU KAZIK TA BANA TECRÜBE OLDU. AMAN ARKADAŞLAR TAVSİYEM SİZ SİZ OLUN EN AZINDAN SERVİSİ TELEFONLA ARAYIP PLAKADAN SERVİS KAYITLARINI SORGULATIN ALACAĞINIZ ARABANIN.. (GALERİCİ ZANNEDİLİP REDDEDİLME İHTİMALİNİZ OLSA BİLE ISRARCI OLMANIZI ÖNERİRİM.) BANA BİRAZ PAHALIYA PATLAYAN BİR TECRÜBE OLDU AMA ALLAH SORACAK HESABINI İNŞALLAH..
  • 
Sayfa: önceki 818819820821822
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.