bunu bende bilmiyorum ama götüreceğiniz usta bilir.
quote:
Orijinalden alıntı: gurkan73
Arkadaşlar, 2005 albea 1.2 16v speedgear'a iki ay önce atiker marka sıralı lpg takdırdım,ilk uzun yol deneyimi geçen hafta yaptım.Hız ortalama 100-110 km ve vites ekonomi konumunda, depoyu fulledim ve 242 km sonra tekrar fulledim 39.03 TL aldı.Lpg fiyatı 2.5 tl.242 km nin 40 km de klima çalıştı.Yaklaşık yakıt tüketimi km de 0,160 krş oldu.Benzinden sonra gerçekten süper oldu.İlk defa sıralı sistem lpg kullandım ve çok memnun kaldım,performans mükemmeldi.Araçlarını benzinle kullanan arkAdaşlar bir an önce lpg ye dönün gerçekten muhteşem.
dizel araçlar zaten o seviyede. benzinliden farklı yok gibi kuzen 15 kuruş görmüş bizim arabada nasıl yaptıysa artık. biz 16 17 yizor buluyoruz :D
quote:
Orijinalden alıntı: hmurat18
quote:
Orijinalden alıntı: baha'THE'r
quote:
quote:
değerli forum üyeeleri .. benimde nacizhane bir sorum olacak .. bizde 2010 fire dynamıc albea var.. ilk fiatımız .. bagaj kapağı benım hosuma gıtmedı belkı sorunludurda baktırmadm .. sorun su ki kendılıgınden dusuyor .. korkuyorum resmen kapagı kaldırıp bagaja egılıp bısey almaya .. her zaman ollmuyor duz yerdeyken normal . ama bıraz egımlı ıolsun durmuyor.. sızın araclarınızda da varmı oyle bısey .. yanı bı amortısor yay vs sıstem olması gerekmıyormu yukarı kaldıran ?? yanlıs hatırlamıosam sol tarafta sankı yay gıbı bısey var da ıse yaradıgını sanmıyorum .. cevaplarınızı beklıyorum saygılarımla
arkadaşlar daha önce sormuştum ama yanıt alamadım. bir daha gündeme getiriyorum bilgisi olan var ise sevinirim ..
aynı sıkıntı bende de var kardeşim.. hafif eğimli olduğunda durmuyor..
valla kardes benimde basımda var sorun ama pek cevap alamadım forumdan sorunun gıderılmesıne yonelık .. hala devam edıyormu sendekı sorun yoksa cozumunu buldun mu
bagajın sağ stobun iç kısmından baktığımda(döşeme altı) bagaj yayını buldum kademe kademe esnekliğini ayarlayacağınız yuvalar var ordan yapılabilir.
Arkadaşlar albeayı benzinde kullananlar ş.içi ve ş.dışı ne kadar yakıyor?yazabilir misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: Umut.25
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: baha'THE'r
quote:
quote:
değerli forum üyeeleri .. benimde nacizhane bir sorum olacak .. bizde 2010 fire dynamıc albea var.. ilk fiatımız .. bagaj kapağı benım hosuma gıtmedı belkı sorunludurda baktırmadm .. sorun su ki kendılıgınden dusuyor .. korkuyorum resmen kapagı kaldırıp bagaja egılıp bısey almaya .. her zaman ollmuyor duz yerdeyken normal . ama bıraz egımlı ıolsun durmuyor.. sızın araclarınızda da varmı oyle bısey .. yanı bı amortısor yay vs sıstem olması gerekmıyormu yukarı kaldıran ?? yanlıs hatırlamıosam sol tarafta sankı yay gıbı bısey var da ıse yaradıgını sanmıyorum .. cevaplarınızı beklıyorum saygılarımla
arkadaşlar daha önce sormuştum ama yanıt alamadım. bir daha gündeme getiriyorum bilgisi olan var ise sevinirim ..
aynı sıkıntı bende de var kardeşim.. hafif eğimli olduğunda durmuyor..
valla kardes benimde basımda var sorun ama pek cevap alamadım forumdan sorunun gıderılmesıne yonelık .. hala devam edıyormu sendekı sorun yoksa cozumunu buldun mu
bagajın sağ stobun iç kısmından baktığımda(döşeme altı) bagaj yayını buldum kademe kademe esnekliğini ayarlayacağınız yuvalar var ordan yapılabilir.
tesekkur ederım yanıtınız için .. müsait olduğum günde bakıcam bende dediğiniz yere
quote:
Orijinalden alıntı: shacks
Arkadaşlar albeayı benzinde kullananlar ş.içi ve ş.dışı ne kadar yakıyor?yazabilir misiniz?
ben sehır ıcınde 0.34 0.35 yakıyorum sehır dısı da 0.28 cıvarı
selamlar arkadaşlar satın alacağım ilandaki araba hakkında bilgi yorum yardım yapabilecek arkadaşlarımın tavsiyesini bekliyorum modeli 2005 1.3 multijet donanım sl ab ne demektir bilgisi olan var mı fiyat km uygun görünüyo sanırım servise götürüpte baktıracağım inşallah..
quote:
Orijinalden alıntı: strong.
quote:
eyvallah kardeş.benim albeada 30-31 kuruş yakıyor ş.dışı.çok mu acaba dedim ama normal gibi sanki zaten bu benzin fiyatlarıyla normaldir artık.ş.içide kullanıma göre 35-40 kr arası yapıyrm. 1.2 16v yakıt konusunda benzin olmasına ragmen çok cimri.abimin opel astrası var ş.dışı 25 kr yakıyo lpgli.ben de lpgye çevirsem mi diye düşünyrm şu aralar.
quote:
quote:
quote:
eyvallah kardeş.benim albeada 30-31 kuruş yakıyor ş.dışı.çok mu acaba dedim ama normal gibi sanki zaten bu benzin fiyatlarıyla normaldir artık.ş.içide kullanıma göre 35-40 kr arası yapıyrm. 1.2 16v yakıt konusunda benzin olmasına ragmen çok cimri.abimin opel astrası var ş.dışı 25 kr yakıyo lpgli.ben de lpgye çevirsem mi diye düşünyrm şu aralar.
1.2 16v şehirler arası gazda 17 kuruş (gaz litresi 2.29 tl), benzini unuttuk artık :):) sizce nasıl...
Selamlar... Deneyimli albeacılardan lastik tavsiyesi verebilecek olan var mı ? En sessiz ve yol tutuşu açısından en iyi lastik sizce hangisi? Ayrıca yol tutuşu için bir beden büyük lastik almak mantıklı mıdır? Yani orjinallerinin boyutu 14ise 15 almak ya da 15 ise 16 almak ? Eyvallah
quote:
Orijinalden alıntı: kuskanlı
quote:
quote:
quote:
1.2 16v şehirler arası gazda 17 kuruş (gaz litresi 2.29 tl), benzini unuttuk artık :):) sizce nasıl...
teşekkür ederim kardeş.ş.dışı baya az yakıyomuş gazda :) atikeri 1000 liraya takıyolar burda.10 taksit yapıyolar.200 kusur da ruhsata işletme muayene falan tutuyo.taksit yaptırsam her ay benzine para verecegime bi sene taksite para veririm.kimisi gazdan kar etmezsin falan diyo da.daha arabayı satmam nasılsa.bu devirde artık ekonomik olan arabalar revaçta :)
arkadaslar merhaba daha once deneyen var mı acaba orjınal teyipe bas ve amfi baglatan var mı acaba sonuc tatmınkar mı merak ettım taktırma nıyetım var da
Arkadaşlar acilen paspas değiştireceğim. 2004 albea iç rengi bej. hangi paspası önerirsiniz. orjinal ebad bulabilirmiyim...
quote:
Arkadaşlar acilen paspas değiştireceğim. 2004 albea iç rengi bej. hangi paspası önerirsiniz. orjinal ebad bulabilirmiyim...
ben yıkamacıdan aldım kaucuk paspas 25 tl ye cok guzel orjınalınden daha ıyı oldu eger ızmır de ısenız yardımcı olurum
quote:
quote:
ben yıkamacıdan aldım kaucuk paspas 25 tl ye cok guzel orjınalınden daha ıyı oldu eger ızmır de ısenız yardımcı olurum
mersindeyim malesef.adi bişey olup kesif lastik kokusu olmasın diyorum...
selamlar arkadaşlar satın alacağım ilandaki araba hakkında bilgi yorum yardım yapabilecek arkadaşlarımın tavsiyesini bekliyorum modeli 2005 1.3 multijet donanım sl ab ne demektir bilgisi olan var mı fiyat km uygun görünüyo sanırım servise götürüpte baktıracağım inşallah.. arkadaşlar yok mu yorum yapacak birisi:S
quote:
Orijinalden alıntı: omers1
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-satilik-88051694/detay selamlar arkadaşlar satın alacağım ilandaki araba hakkında bilgi yorum yardım yapabilecek arkadaşlarımın tavsiyesini bekliyorum modeli 2005 1.3 multijet donanım sl ab ne demektir bilgisi olan var mı fiyat km uygun görünüyo sanırım servise götürüpte baktıracağım inşallah.. arkadaşlar yok mu yorum yapacak birisi:S
Slden kasıt klima oluyor sanırım,ek olarak ab de airbag heralde eski kasalar hakkında pek bilgim yok
Arkadaşlar, satılık albea arıyorum.
arkadaşlar 2006 model albea sahibiyim ne yazık ki yıllar acımasız iç koltuk döşemeleri ve yan kapı döşemeleri bayağı kirlendi izmir'de arabanızı iç temizleme yaptırdığınız bir yer var mı ve kaça yaptırdınız yazarsanız sevinirim.