Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (204. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.699.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: scoupeman

araç active mi dinamik mi activelerde sadece kitlitlenir ama durunca açılmaz..kontağı çevirdiğiniz halde bazen hiç tepki vermemesi ya da bazen anahtarın zorlasanız da kontak konumuna geçmemesi bir iki ileri geri yaptıktan sonra kontağa geçmesi mlsf albeaların kronik problemlerinden biri..çözümü için oto kilitçisine gideceksiniz.tamir edilecek başka yolu yok..

quote:

Orjinalden alıntı: orhanpaşa

arkadaşlar bilenler bilir bende 2006 1.2 16v lpg var şimdi ben bu aracı aldığımda( 2. el tabi) 20 km hıza ulaşınca kapılar normalde kilitleniyo arabayı park edip kontağı kapatıncada otomatik açılıyordu artık açılmıyor bunun yol bilgisayarından bi ayarı varmı başına gelen bilen varsa acil yardım bi ara yol bilgisyarını kurcaladım sanırım bozdum bu ayarı birde bazen kontağı açtığımda marşa basamıyorum nedense bi kaç uğraştan sonra anca basılıyo yani marş kısmına çevirince gösterge panelinde tüm ışıklar yanıyor ibreler hareketleniyo fakat tık yok nedir ne değildir anlamadım herhangi bi arıza lambası yanmıyor immobilizer den olabilirmi acep neyse şimdiden teşekkürler saygılar sevgiler

baba araba active ama ciddi ciddi kontağı kapatınca açılıyodu ya inanki sonradan açılmamaya başladı çok ilginç ya baba demek kilitçiye gidecez ha doğru anladım dimi kilitçi oto elektrikçi değil

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: scoupeman

araç active mi dinamik mi activelerde sadece kitlitlenir ama durunca açılmaz..kontağı çevirdiğiniz halde bazen hiç tepki vermemesi ya da bazen anahtarın zorlasanız da kontak konumuna geçmemesi bir iki ileri geri yaptıktan sonra kontağa geçmesi mlsf albeaların kronik problemlerinden biri..çözümü için oto kilitçisine gideceksiniz.tamir edilecek başka yolu yok..

quote:

arkadaşlar bilenler bilir bende 2006 1.2 16v lpg var şimdi ben bu aracı aldığımda( 2. el tabi) 20 km hıza ulaşınca kapılar normalde kilitleniyo arabayı park edip kontağı kapatıncada otomatik açılıyordu artık açılmıyor bunun yol bilgisayarından bi ayarı varmı başına gelen bilen varsa acil yardım bi ara yol bilgisyarını kurcaladım sanırım bozdum bu ayarı birde bazen kontağı açtığımda marşa basamıyorum nedense bi kaç uğraştan sonra anca basılıyo yani marş kısmına çevirince gösterge panelinde tüm ışıklar yanıyor ibreler hareketleniyo fakat tık yok nedir ne değildir anlamadım herhangi bi arıza lambası yanmıyor immobilizer den olabilirmi acep neyse şimdiden teşekkürler saygılar sevgiler

baba araba active ama ciddi ciddi kontağı kapatınca açılıyodu ya inanki sonradan açılmamaya başladı çok ilginç ya baba demek kilitçiye gidecez ha doğru anladım dimi kilitçi oto elektrikçi değil

haa bu arada belirteyim kontağı çevirince herşey normal yanıyo göstergelerde marş almıyo öyle anlatayım şimdiden iyi haftalar dilerim iyi mesailer arkadaşlar.......

• Günaydın. Tüm Arkadaşlarıma Güzel Bir Hafta, Hayırlı İşler, Bol Kazançlar, Sağlık Ve Mutluluklar Dilerim.
    Kendisini gaza getirip, aracındaki bu eksik-gediği gösteren hangi arkadaşımız olduysa başta O'na,
    sonrada değerli vaktini ayırıp pazar pazar uğraşıp cehaletimizi gideren oxray üstad'a
    en derin teşekkür ve saygılarımı sunarım.
    Ah yerimiz yurdumuz yakın olacakti ki...
    3-5 arkadaş toplanacaktık, bir pazar günü Active aracı Full+Full Dynamic yapmassak ....

Bizim araçlarda hiç görmedim, belki aramızda bilen-gören vardır?
    Sunroof hakkında fikirleriniz?Nasıl olur? Ne olur? Elektrikli, mekanik nedir ne değildir?

Şimdi ben otomatik kapı kilitlerinin tepkilerine bakmaya gidiyorum. Dağılmayın. Derli-toplu durun.
    Aramızda dünya kadar öğretmen var, azar işittirmeyelim kendimize.
  • sonunda lastik işini halletim honkook alcam diye çıktım lassa impetus revo aldım 185.65.14. 86H tanesi 105 tl araba havuzdaki sandal gibi oldu parke yolda ses filan kalmadı kasislerdeki kut diye vurma sesi bile degişdi tıs tıs geçiyor frene basdıgımda asfalta yapışıyor lastiklerin yola yapısdıgını hissediyor insan ,sertlesme olmazsa şimdilik herkese tavsiye edbilirim nede olsa YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLAMALI

guzel olur gercektennn....

fena mı olur tavanda elektrıklı bır sun roof olsa...
    alimete
    • İstanbul Burning Summer 2009
      Festival ismi gibi oldu farkındayım,ancak İst yanıyor babalar.
      Robert Bosch abiden Allah razı olsun. Klima olmasa koltuk ve sırt yapışıp arabayla bütünleşecekmişiz vallaha.
    • Sunroof yaptırılırsa mutlaka ve mutlaka iç yüzünde sürme döşeme kaplaması yaptırmak lazım.
      yoksa oradan direkt gelen güneş ışığı beyni kaynatabilir. Yada siyah camdan yapılacak.
    • Anahtarı çekince kapılar açılıyor. Yol bilgisayarına bakamadım. Dışarısı çok sıcak, zor attım
      kendimi eve. İşe nasıl gidecez bilmiyorum. Gece olsada bünyemiz kendine dönse.
    • Eurovision da birinci olan şarkı yalan olur. Hayatta bir kere daha dinlemek istemeyeceğim
      kadar traştan bir şarkı.

Orjinalden alıntı: zeiffer

• İstanbul Burning Summer 2009
      Festival ismi gibi oldu farkındayım,ancak İst yanıyor babalar.
      Robert Bosch abiden Allah razı olsun. Klima olmasa koltuk ve sırt yapışıp arabayla bütünleşecekmişiz vallaha.
    • Sunroof yaptırılırsa mutlaka ve mutlaka iç yüzünde sürme döşeme kaplaması yaptırmak lazım.
      yoksa oradan direkt gelen güneş ışığı beyni kaynatabilir. Yada siyah camdan yapılacak.
    • Anahtarı çekince kapılar açılıyor. Yol bilgisayarına bakamadım. Dışarısı çok sıcak, zor attım
      kendimi eve. İşe nasıl gidecez bilmiyorum. Gece olsada bünyemiz kendine dönse.
    • Eurovision da birinci olan şarkı yalan olur. Hayatta bir kere daha dinlemek istemeyeceğim
      kadar traştan bir şarkı.

çalışmalar

babacım sağolasın harbiden çok sıcak izmir de yanıyo şu kapı açılma olayına bi el at baba bilgisayarda mutlaka vardır bi ayar tahminimce harbiden şu norveçin şarkısı tırı vırı gıy gıy resmen herkes sevdiği ülkeye oy verdi şarkıya bakan olmadı ama gurbetçilere helal olsun iyi çalıştılar nede olsa belçika daki emirdağ lı hemşerilerim farklarını gösterdi neyse konuyu dağıttık baba toparlayalım babalar tekrar iyi haftalar iyi

• evet erovizyon gittikce politik olmaya başladı.nerdeyse her sene farklı bir ülkeye birincilik verlicek..sanki maksat misafircilik her seferinde farklı bir yer..dünya gezisine çıkmak gibi..aslında milletçe elalemi eleştiriyoruz ama biz de farklı değiliz biz azerbaycana onlar da bize 12 puan verdiler. bence bir süre ara versek bu yarışmaya iyi olur..
    Granit Grisi Premio 1.4
    Herkese hayırlı yollar...
  • zeiffer abicim ve tüm All Turkey Burning Summer 2009 katılımcılarına

dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mabbay -- 18 Mayıs 2009; 22:28:00 >

•  dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mabbay -- 18 Mayıs 2009; 23:04:32 >

•  dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mabbay -- 18 Mayıs 2009; 22:35:35 >

• Dükkanı kapatalım

Yine döktürmüsün maşallah
    Üstü açık Albea ile tören geçişine katılırsın

İyi geceler

Ben Asla tavanımı kestirtmem psikolojim elvermez.
    Ayrıca bu iş gerçekten usta bir yerde kaliteli malzemeyle yapılmazsa çok sorun çıkarabilir.Kaliteli işte 1500TL civarına çıkar(otalama)
    albeamı sattım ama hala yorum yapabilirim herhalde arkadaşlar zaten bizim arabamız 3-4 ıldız arası bırsey almıs çarpısma testlrinde birde biz çarpişma esnasında oluşan enerjiyi absorve eden bolgelerden bırını keserek işi dahada vahim hale getirmemeli diye düşünüyorum ör:şu sanruflu çin arabası brilant gibi(ALLAH KORUSUN) kalın sağlıcakla.

ŞİMDİ DİYEBİLİRSİNİZ Kİ ARAŞ KM DOLMADAN TİGER NEDEN DEĞİŞİYOR.ARAÇ 5 YILINI DOLDURDU.O YÜZDEN DEĞİŞİLMESİ GEREKİYOR.

HERKESİN BAYRAMI KUTLU OLSUN.İYİ GÜNLER,KAZASIZ SÜRÜŞLER.
  • bakımdan çıktıktan sonra da marşbielleri,aynaları,kapı çıtalarını, arka ve ön tampondaki siyah bantları boyatacam.gönülden jant almak da geçiyor ama jant işi yaş.bir öğretmen maaaşı ile zor gözüküyor.zaten 19 mayıs dolayısıyla ekdersler nanay.yoksa formda arkadaşlar güzel jantlar takmış.içim cız etti doğrusu.

bir de şu mataor temizlği olayı canımı sıkıyor.usta motora su vurma dedi.nasıl tamizleyecem bilemiyorum.bir kez görünen yerlerini tamizledim ama öyle de olmuyor.ayna gibi parlamalı diye düşünüyorum.dışı neyse içi de o olmalı.

bir de kılıf olayı var.koltuklar kirli.ne kadar silsem de istediğim gibi olmuyor.yüzleri eskimeye de başladı.kılıf taktırsam.çok hantal görünür diye takmıyorum.aslında eniyi çözüm orjinal kumaşının üzerine aynı onun gibi yüz diktirmek te o da pahalı bana gelmez.

deri yüz iyi yakışır ama sıcakta yakar.soğukta donar o da olmaz.nedecez bilmiyorum doğrusu.arabaya düşkün olsan bir dert olmasan bir dert....

• sayfa başı denilen şey bu mu oluyordu.sayfa başı olunca ne oluyor acaba?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.