Şimdi Ara

D. Gray Man

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allen Walker is a young Exorcist who has a cursed eye that can see the suffering of the Akumas created by The Millenium Earl. He travels to England to the Headquarters of the Exorcists where his Master has sent him to meet with the other Exorcists. The battle with the Millenium Earl and the Noah Family vs. the Exorcists intensifies when some of the best Exorcists begin to get killed by hoards of Akuma. Japan takes center stage in this end of 19th Century plot in order to not let the entire human race be turned into Akumas and the Exorcists have the power of "Innocence" that was given to them by God on their side.

Kusuruma bakmayın üşendim çevirmeye... Ama özetle Bleach'e benzeyen, farklı olarak kötü değil ama kötü amaçlar için kullanılan ruhların kovalandığı güzel bir anime. Şahsen pek bir beğendim. Bleach kadar güzel olmasa da ona alternatif olabilecek bir anime. İzlenmesi pek bir tavsiye edilir.

Bu arada an itibariyle 42. bölümü bitirdim ve bu son iki bölüm İstanbulda geçmekte. Ama ilginçtir Galata kulesi, aksaraydaki su kemeri hep Anadolu yakasına taşınmış :) Kahramanmaraş dondurması yiyorlar ve karakterlerden biri dönere pek bi iştahla bakıyor :) İstanbul da bildiğiniz Safranbolu...

Neyse; derim ki izleyin, şenlenin. An itibariyle 82. bölümü çıktı.

• Animanist grubu FanSub'ını yapıyor. Üstelikde çok kaliteli. Fakat seri beni çabuk sıktı. 7 bölüm izledim öylece kaldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

Animanist grubu FanSub'ını yapıyor. Üstelikde çok kaliteli. Fakat seri beni çabuk sıktı. 7 bölüm izledim öylece kaldı.

o kadar kötümü bende indirmeyi düşünüyordum
  • Zevkten zevke fark var hocam. Beni baydı açıkçası. 1. Bölüm ile 7. bölüm aynıydı resmen. Devamını izlemedim ama istersen dene.
  • Güzel bir anime animanistten takip ediyorum başlar biraz sıkıcı olabilir ama hikaye ileride dahada ilginçleşiyor
  • umarım kötü değildir.. listeye aldım bakalim uzun bi seri diyemeyiz ama inşallah bişeyler yaşatır..
  • d gary man in ilgi çekici bi konusu var ilk bölümü zevkliydi.... naruto ve bleach gibi uzun soluklu bi seri....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [sizer=blue]Mega Man 10 İnceleme
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kanda çok karizma abi ya 1. Bölüm çok güzel. 2 kere izledim ama sonrası sıkıcı geldi. Devam etsem belki sarar ama bakıcaz artık...
  • valla bir konuda haklısın ilk bölümler hakikaten bayıyor. Güzel noktaya değinilmiş uyarı haklı. Ben de zaten "ulan bunun nesi bu kadar çok izleniyor acep" diye başladım baktım baya baya izliyormuşum. Karakterlerin enine boyuna - doyurucu bir şekilde irdelenmesi (genelde diğer dizilerde kasıtlı olarak yapılır merak uyandırsın diye ama..) bir çok şeyin havada bırakılmaması benim bu animede hoşuma gidenler...

Ne diyim izleyin görün :)
  • Son bölümlerine kadar izlemiş biri varsa biraz spolier verebilirmi.

Bölüm 56 da Allenin inosesi noah ailesi tarafından yok ediliyor Allen orda ölüyor mu yeni inosesi nerden buluyor.
  • Bana göre biraz uzun bi seri ama belki indiririm
  • Ben uzun süredir bu seriyi takip ediyorum ama bu başlığı kaçırmışım. Tavsiye ederim etmesine ama bleach gibi bazen bir kaç, bazen 10-20 bölüm hiç birşey olmuyor nerdeyse. Fakat şu an animenin geldiği nokta gerçekten heyecanlı. son 10 bölümdür aksiyon hiç düşmedi ve bir süre daha böyle devam edecek gibi. Bleach izleyen ve seven kitleye tavsiye edebilirim.

quote:

Orjinalden alıntı: Hayalét

Son bölümlerine kadar izlemiş biri varsa biraz spolier verebilirmi.

Bölüm 56 da Allenin inosesi noah ailesi tarafından yok ediliyor Allen orda ölüyor mu yeni inosesi nerden buluyor.

Spoiler:
    quote:

Allen orda ölmüyor. Tiky innocencei yok edip, orada allenin kalbinde bir delik açıp ölüme terk ediyor. Fakat innocence aslında yok olmuyor ve toz zerrecikleri olarak bir kısmı Allenin kalbindeki deliği kapatıyor. geri kalanı ise bir toz bulutu olarak alleni takip ediyor. Allenin innocensini tekrar kontrol edip aksiyona dönmesi baya bir bölüm sürüyor fakat dönüşü izlemeye değer gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8thsin -- 10 Haziran 2008; 19:56:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 8thsin
    Spoiler:
    quote:

Allen orda ölmüyor. Tiky innocencei yok edip, orada allenin kalbinde bir delik açıp ölüme terk ediyor. Fakat innocence aslında yok olmuyor ve toz zerrecikleri olarak bir kısmı Allenin kalbindeki deliği kapatıyor. geri kalanı ise bir toz bulutu olarak alleni takip ediyor. Allenin innocensini tekrar kontrol edip aksiyona dönmesi baya bir bölüm sürüyor fakat dönüşü izlemeye değer gerçekten.

Parçalanmış inoses geri birleşiyor mu biraz saçma geldi bana ben yeni inoses bulur diye tahmin etmiştim parazit tipli ruh kovucuların öyle bir özelliğide olabilir mi?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 8thsin
    Spoiler:
    quote:

Parçalanmış inoses geri birleşiyor mu biraz saçma geldi bana ben yeni inoses bulur diye tahmin etmiştim parazit tipli ruh kovucuların öyle bir özelliğide olabilir mi?

spoiler:
    quote:

Dediğim gibi olay Allen ve onun innocensine özgü bir durum. Parazit tipi olmasıyla bağlantılı değil. İnnocence tekrar geri birleşip tek parça kristal haline geri dönmüyor. Ama Allen'in innocence ile senkronizasyonu sayesinde, Allenle birlikte varlığını ve güçlerini koruyor. Birbirlerini hayatta tuttup, var ediyorlar da diyebiliriz:) Zaten oraya kadar geldiysen izlemeye devam. Seri ordan sonra bir açılıyor pir açılıyor

• O zaman noah aileside piyasaya çıkar artık, en fazla kaç level akuma var ya da en fazla kaç level akuma göründü,Allenin generali ne zaman görülüyor,Kalp denilen inoses bulunuyor mu?
  • Seri gerçekten çok mükemmel.İlk başlarda bende sıkılıp bıraktım ve birkaç hafta izlemedim.Animanist ilerleyince ve çok tutulduğunu görünce izlemeye başladım.Sonrada dayanamayıp ingilizce altyazılı olarak son bölüme kadar izledim.seri 53. bölümden itibaren mangasıyla paralel olarak devam ediyor.

şuana kadar izlediğim en iyi serilerden biri oldu diyebilirim.En azından bana göre bleach'ten birkaç gömlek üstün bir seri şuan.Naruto ve bleach'teki gibi ne kadar yara alırsan al yaşa olayı yok.yada 10 bölüm süren birbirine 10 dakika bak sonra bir jutsu tekrar bir on dakika bakışma tekrar bir jutsu tarzı dövüşler yok.

quote:

O zaman noah aileside piyasaya çıkar artık, en fazla kaç level akuma var ya da en fazla kaç level akuma göründü,Allenin generali ne zaman görülüyor,Kalp denilen inoses bulunuyor mu?

Ağır spoiler.

quote:

noah ailesi ortaya çıkıyor hatta 3 tanesi öldürülüyor.1.yi kanda biçiyor(tatlı manyağı olanı) ikizleri ise(jasdevi) krory öldürüyor.ama kendilerininde akibeti belli değil.büyük ihtimal onlarda ölüyor.

Akuma olarak ise en fazla 3. level görünüyor.Allen'in generalini henüz bulamıyorlar çünkü Allen ve yanındakiler kontun tuzağına düşüyor.noah'larla olan savaşlarda orada oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasaki Kojiro -- 11 Haziran 2008; 0:02:00 >

• Kandayla Krory ana karakterlerden öldürmezler onları inşallah.Mangasını takip eden varsa şunların akibetini söyleseniz
  • Spoiler

quote:

Kanda'yla Krory ne yazık ki öldü... Tikky'yle Road'un konuşmalarında da 2 noahın ve 2 exorcistin öldüğü geçiyordu zaten.Diğer bir kanıtsa o bölgede sadece ark'ın yıkılmamış olmasıydı, geri kalan bütün bölümler yıkıldı.En son kanıtsa Miranda'nın 2 exorcistin yok olduğunu hissetmesiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perseus -- 11 Haziran 2008; 19:36:52 >
  • Pehhh Kandayı geçtim Kuro-chanı öldürülürmü ya lavide ölür lenalee de ölür geriye tek Allen bırakırlar artık
  • quote:

Pehhh Kandayı geçtim Kuro-chanı öldürülürmü ya lavide ölür lenalee de ölür geriye tek Allen bırakırlar artık

Spoiler:
    quote:

Allen 9 canlı zaten.Ama Lenalee'nin öleceğini sanmıyorum.Eğer gerçekten heart innocence ondaysa ve ölürse anime burada biter.Ayrıca Lavi 2 taraflı oynuyor galiba...Jasdebi bookman şimdi sizin tarafınızda mı falan dedi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.