Şimdi Ara

Anime Tanıtımı: Monster (2004)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
6.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni bir anime incelemesinden herkese merhaba. Arkadaşlar yurt dışında şahaser olarak nitelendirilen bu animenin Türkiyede bu kadar az biliniyor oluşu gerçekten şaşırtıcı. Bitireli 3 hafta oldu halen etkisi geçmedi.

     Anime Tanıtımı: Monster (2004)


    Tanıtım:

    Dr.Tenma, Almanya'da oldukça iyi bir konuma gelmiş, ünlü ve yetenekli bir beyin cerrahıdır. Daha öncelikli bir hasta yüzünden eşini kaybetmiş bir kadının, kocasının ardından ağlamasını gördükten sonra bundan sonra hiç bir hastasına sosyal statüsüne göre öncelik tanımayacağına dair kendi kendine karar verir. Bu kararından sonra, kafasından vurulmuş bir çocuğu, belediye başkanına tercih eder. Bu kararı ona hastanedeki pozisyonuna, kariyerine, geleceğine ve nişanlısına mal olur. Tedavi ettiği çocuk bir süre sonra ortadan kaybolur. Bunu izleyen günlerde hastane müdürü ve Dr. Tenma'yı suçlayan bir kaç doktor öldürülür. Tenma, eski pozisyonuna getirilir; ama bu, onu cinayetlerdeki bir numaralı şüpheli yapmaya yeter.

    Derine Dalış:

    Arkadaşlar anime gerçekten mükemmel diyebilirim bazı arkadaşlar çizimleri kötü diyebilir ama değil çünkü daha iyisini hayal edemiyorsunuz sıradan anime çizimleri bu animeye cidden yakışmaz. Sesler atmosfer karakterler ve hikaye hepsi mükemmel hele hikaye gerçek hayattan bazı unsurlar taşıyor bu da animenin konu derinliğini daha da artırıyor. Dizi olarak Breaking Bad ne ise anime olarak Monster o dur. Fantastik ögeler yok olaylar günlük hayatta olabilecek şeyler. Kısacası anime severler tarafından mutlaka izlenmesi gerekli olan bir seri olduğunu düşünüyorum. Ayrıca benim gibi 100+ üzeri seri bitirmiş olanlar bilir artık olayların sonunu tahmin edebiliriz çoğu son tatmin etmez ve animede karakter yetersizlikleri yapmacıklıklar sezeriz Monster böyle değil sanki olaylar gerçekten alınmış gibi hissediyorsunuz ve bölümleri ardı ardına izliyorsunuz.

    Puanlama:

    Konu: 10
    Karakterler: 10
    Müzikler: 10
    İşleniş: 10

    Genel: 10 şahaser

    Referanslar

    http://www.imdb.com/title/tt0434706/ 8.6
    http://myanimelist.net/anime/19/Monster 8.73
    http://www.anime.gen.tr/animetanitim.php?id=324 9.17

    Extralar



    Not: Arkadaşlar anime bildiğiniz çok kaliteli bir roman tadında 100lerce karakter çok kaliteli tahlil edilmiş ve hepsi bir biriyle bağlantılı konu derinliği çok yüksek ve bolca çıkarım yapabileceğiniz bir anime.

    Yorumlarınız benim için çok önemli.

    Kaynaklar:

    1-www.anime.gen.tr
    2-www.youtube.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazeran -- 28 Temmuz 2014; 1:50:43 >



  • Guzel bir animeye benziyor tesekkurler paylasim.icin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler konusu ilgimi çekti,listeye ekledim,kesinlikle izleyeceğim.Bölüm sayısı 74 görünüyor.Konusunu okuyunca daha kısadır diye tahmin etmiştim.
  • Yıllardır izleyeceğim diye bir köşede duruyor nedeni bölüm sayısının çok olması yüzünden.Çok duyduğum bir anime umarım yakın zamanda izleme fırsatı bulabilirim.
  • 7 Bölüm izleyip bırakmak zorunda oldugum serilerden malum YGS yüzünden pek seri izleyemiyorum Sınavlar bitsin direk kaldığım yerden devam edicem

    Edit:Yazım yanlışı :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YamiNoGame -- 8 Mart 2014; 19:48:37 >
  • İndirdim 6 aydır izlenmeyi bekliyor. Boş zamanımda mutlaka izleyeceğim. İzledikten sonra burayı editlerim.
  • Daha izleyen çıkmadı forumdan iyi ki yazmışım
  • Aynı şekilde benim de 6 aydır izlemeyi düşünüp bölüm sayısı biraz fazla olduğu için sürekli ertelediğim bir animeydi.
  • Benim de izlediğim en iyi serilerden birisiydi. Koskoca 74 bölüm boyunca heyecanı bir an bile düşürmemeyi başaran inanılmaz bir yapımdır.

    10/10 veririm ben de...
  • xLordRealx kullanıcısına yanıt
    Madem izledin sana özel bir OST gönderiyorum

  • Gizemi,aksiyonu bol bir seri,yılına göre çizimleri gayet iyi ama günümüzdeki animeler ile çizimi karşılaştırılamaz.Türündeki en iyi örnek ama 10/10 abartı gibi geldi,10/7 veririm.
  • 15 bölüm izledim henüz.
    Nasıl bir ending'e sahip öyle :s
    Konu harbi çok sağlam.
  • Güzel bir anime ama konu biraz fazla dolandırılıyor ve sonu da beni pek memnun etmedi açıkçası.O kadar olaydan sonra sonu biraz bitse de gitsek havasında hazırlanmış.
  • Yapım yılı 2004 değilmi ?
  • enes010201 kullanıcısına yanıt
    Evet 2004 yapımı.
  • aklımın hep bir köşesinde ama nedense izlemeye takatim yok..
  • Lazeran kullanıcısına yanıt
    Başlıkta 1996 yazıyor
  • enes010201 kullanıcısına yanıt
    mangasi 1996da animesi 2004te yanlış yazmışım
  • Baya oldu izleyeli ama konu yukarı çıkmışken yazayım.İzlediğim en iyi animelerden biri benim için.Seneryosu, kurgusu, karakterleri ve serinin başından sonuna kadar hakim olan o ciddiyet.Seri boyunca süren heyecan ve gizem.Tam bir şahaser benim gözümde.Hem mangasını okudum, hem de animesini izledim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 28 Temmuz 2014; 8:05:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fingolfin.

    Baya oldu izleyeli ama konu yukarı çıkmışken yazayım.İzlediğim en iyi animelerden biri benim için.Seneryosu, kurgusu, karakterleri ve serinin başından sonuna kadar hakim olan o ciddiyet.Seri boyunca süren heyecan ve gizem.Tam bir şahaser benim gözümde.Hem mangasını okudum, hem de animesini izledim.

    Hocam mangası ile animesi arasında farklar var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.