Şimdi Ara

D. Gray Man (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Hayalét

Pehhh Kandayı geçtim Kuro-chanı öldürülürmü ya lavide ölür lenalee de ölür geriye tek Allen bırakırlar artık

Manga spoiler:
    quote:

Şimdilik ölüler. Bizim Allen ölüyü dirilten cinsten:P Mangaya göre hepsini tekrar geri getirecek. Animede sınır sizin hayalgücünüz. İsterseniz 235214 kere öldürüp diriltin; her zaman sarkastik bir açıklama bulurlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8thsin -- 11 Haziran 2008; 21:14:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 8thsin

quote:

Orjinalden alıntı: Hayalét

Pehhh Kandayı geçtim Kuro-chanı öldürülürmü ya lavide ölür lenalee de ölür geriye tek Allen bırakırlar artık

Manga spoiler:
    quote:

Şimdilik ölüler. Bizim Allen ölüyü dirilten cinsten:P Mangaya göre hepsini tekrar geri getirecek. Animede sınır sizin hayalgücünüz. İsterseniz 235214 kere öldürüp diriltin; her zaman sarkastik bir açıklama bulurlar

quote:

Biraz saçma olacak gibi oralar ama olsun Krory'yle Kanda'nın dönecek olması güzel.Peki bu 2 noah geri dönecek mi ?

• @perseus
    Doğrusu ben mangasını okumuyorum ama dayanamayıp okuduğum bir spoiler yüzünden ölen exorsistlere ne olacağını biliyorum. Fakat noah ne olacak emin değilim. Nitekim son bölümü izlediysen, ne olacağı açık gibi gözüküyor D.gray-man gaz kesmeden devam ediyor. Şu an durum bleach teki espadalarla savaşa benziyor. Umarım yarıda bırakıp 20 bölüm filler sıkıştırmazlar araya.
  • İnşallah filler girmez araya gerçekten.Bu tempoyla güzel gidiyor.Road çok ciddi acaba bir dahaki bölümde ne olacak ?

• Road öldü geri geldi öbür ölenler niye geri gelmedi , Tiky desen tam bir canavar oldu, meşhur adam Crossu görebildik adamında 2 tane anti akuma silahı varmış.Mangayla anime arasında kaç bölüm var.
  • Giray Han diye okudum Bu arada o nerde uykum gelmiş benim, yazılar halay çekiyor sanki. yatayım en iyisi
  • Son bölümü izledim.
    Allen eskiden noah'mış ! Ama ben öyle düşünmüyorum.Alfabeyi bildiğinden dolayı piyanoyu tek çalabilen Allen'di.Bu alfabeyi de ona Mana öğretmişti ve bu alfabeyi bilen bi Allen bir de Mana vardı.Bence asıl eski noah Mana.
  • Allen 14. noah veya değil şu an hala kesinlik kazanmadı ama 14. noah sürgün edilmiş. Bu da işler göründüğünden karışık demek. Bildiğimiz gibi noah lar Nuh Peygamber'in soyundan geliyorlar. Ayrıca İsa'nın yaralarını temsil eden stigmata izleri taşıyorlar ve noah'a dönüşürken stigmata yüzünden büyük acılar çekmişler. Sonradan kazandıkları peygambervari güçler yüzünden de kendilerini üstün ırk ilan etmiş ve insanoğlunun sonunu getirerek tek ırk olmak istemişler. Burada "14. noah kim?"den ziyade neden sürüldüğünü öğrenmek daha önemli bence. Allen'in 14. noah ile bir exorcistin çocuğu olma ihtimalini de düşünmek lazım(abarttım mı?)

Spoiler çalışmıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8thsin -- 14 Ağustos 2008; 16:09:30 >

• quote:

Allen 14. noah veya değil şu an hala kesinlik kazanmadı ama 14. noah sürgün edilmiş. Bu da işler göründüğünden karışık demek. Bildiğimiz gibi noah lar Nuh Peygamber'in soyundan geliyorlar. Ayrıca İsa'nın yaralarını temsil eden stigmata izleri taşıyorlar ve noah'a dönüşürken stigmata yüzünden büyük acılar çekmişler. Sonradan kazandıkları peygambervari güçler yüzünden de kendilerini üstün ırk ilan etmiş ve insanoğlunun sonunu getirerek tek ırk olmak istemişler. Burada "14. noah kim?"den ziyade neden sürüldüğünü öğrenmek daha önemli bence. Allen'in 14. noah ile bir exorcistin çocuğu olma ihtimalini de düşünmek lazım(abarttım mı?)

Spoiler çalışmıyor..

Dün gece dikkatli izlememişim.Noah'ın sürüldüğü kısmı atlamışım.Evet sürülmesinin arkasında önemli şeyler var gibi.Diğer noahlara noldu acaba ? Şuana kadar sadece 6-7 tane noah görebildik.Geri kalanları Black Order mı öldürdü ?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perseus -- 14 Ağustos 2008; 18:20:11 >

• Ben neden spoiler butonu ekleyemiyorum. Spoilera basınca altı çizili yazı işareti çıkıyor
  • quote:

Ben neden spoiler butonu ekleyemiyorum. Spoilera basınca altı çizili yazı işareti çıkıyor

Ben ekleyebiliyorum.

Öff şimdi de spoilerdan kurtulamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perseus -- 14 Ağustos 2008; 19:01:59 >

• quote:

Allen'in 14. noah ile bir exorcistin çocuğu olma ihtimalini de düşünmek lazım(abarttım mı?)

www.animanist.com 'dan Türkçe altyazısıyla baştan izlemeye başladım. Kaçırdığım bayağı şeyler olmuş.Mana Allen'in öz babası değilmiş aslında.Bu da Allen'in 14. noahın çocuğu olma ihtimalini kaldırıyor.(Tabi eğer Mana 14. noahsa)

Ya Allen'in gerçek babası 14. noahsa... O ihtimali de düşünmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perseus -- 17 Ağustos 2008; 18:35:15 >

• Haftaya 100. bölüm geliyor. Spoiler vermeyeceğim ama aksiyonu ve yeniliği bol birkaç bölüm bizi bekliyor.
    Nice 100 bölümlere demiyeceğim. Bitse de kurtulsak keşke...
  • 4.level akuma ne yaptı öyle ortalığı darmadağın etti.
  • Bu animeye bir türlü başlayamadım. Naruto,Slam dunk,Bleach derken birde kingdom of the winds'e başladık.Ekimde de yeni oyunlar gelecek. Sanırım 1-2 ay daha başlayamayacağım.

Ama arada bir innocent sorrow'u dinlerim
  • Ben başladım artık naruto altyazı beklemek sıktı şuan 14. bölümdeyim sarıyo valla
  • Anime bitti üzüldüm bitmesine mangayla arasını açıp yeni sezon gelir inşallah.Tyki nin durumu beni çok meraklandırıyor bakalım ne gücü var birde partide gördüklerimizin hepsi Noahmıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 6 Ekim 2008; 18:27:30 >
  • Bittiğine inanamıyorum. Mangasının filler görünümüne bürünmesinden anlamalaıydım biteceğini. Daha Noah vardı, Earl'ü yenecektik..?
  • Çok güzel bi anime tavsiye ederim
  • kaç aydır şu animeyi izlemeliyim diyorum. bi türlü açıp izleyemedim. işlerden boş vaktim olursa oturup 10-15 bölümü izlemek lazım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.