|
Yeni Superman filmi, Man of Steel'i geride bıraktı

-
-
Bu yeni superman filmini çok başarılı buldum , zira bütün zımbırtıları atlayıp direkt aksiyonun göbeğinden başlaması isabetli oldu. Zira 3 jenerasyon kendi ülkesinin milli marşını tam bilmezken superman'in hangi gezegenden geldiğini ,çocukluğu gençliği vb. hususlara hakimdi .
Çizgi roman tadında bir film olmuş da diyemeyiz ,zira çizgi romanı takip edenler ilgili kahramanın ciddi bir mücadele içerisindeyken kalkıp da sincabı kurtardığına şahit olmamıştır.Yönetmenin çok rezil hataları da var ,mesela 80m yüksekliğindeki bir kertenkele ile dövüşürken ikisinin dibinde 15-20 m lik mesafeden armut armut dondurma yiyen küçük kız çocuğu ne menem bir kurgu hatasıdır...
Oysa man of steel'de böyle bir kurgu hatası yoktu ,tüm şehir kaotik bir ortamın gereklerini yapıyordu , burada ise halk normal yaşantısına devam ediyor....
Her hâlükârda çok dengeli bir yapım olmuş , Şu ana kadar yapılanlar arasında Man of steel zirveye oturur ve başka yapım erişemez kanaatindeyim zira sosyologlardan , şehir planlamacılarına kadar tavsiye ve düzeltme almış ,danışılmış bir yapımdı .Bunda ise daha çok bir tv yapımının daha dinamik ve daha bütçelenmiş kısaca daha light bir versiyonuydu LAKİN yetişkininden çocuğuna kadar her kesimi gayet tatmin eden eğlenceli bir yapımdı....
AÇıkçası Sarhoş supergirl filmini daha şimdiden merak ediyorum....
sıradan vatandaş görüşürüdür...
-
Çöp film :) :)
Man of Steel'in döşünün kılı olamaz
-
Enflasyon sayesinde geride bıraktı 12 yıl önceki dolarla şimdiki dolar aynı değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Snyder'ın gerçekçiliği derken hocam o kısım gerçeklikten çok uzak yani Çizgi romanları okuyan ve bilen herkesin dediği tek şey şuanki filmin gerek konu gerek karakter olarak gerçek superman olduğu yönünde, Tabi zevk meselesi biraz.
_____________________________ -
Perdeye yansıyan kendi içinde tutarlılığı, görsel gerçekliği kastediyorum, daha karanlık, kostümüyle, duruşuyla, tavırlarıyla vs. Kripto nedir yahu, 60 sene önceki golden age Superman dönemlerinden kalma. Renk paleti cıvıl cıvıl, bu yüzden Phantom Manace'a benziyor, ama dediğiniz gibi zevk meselesi.
Çizgiorman'a uyumlulukla ilgilenmiyorum, zira çizgiromanlarda bin bir çeşit Superman tiplemesi var. Siyahisi var, kötü olanı var...
Önceden Atom karınca vardı, düşmanları arasında Süper Pire vardı. Krypton'ın son köpeğinin piresi. :)
Kusura bakmayın, ciddiye alamıyorum bu filmi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoradasein -- 30 Temmuz 2025; 16:39:30 >
-
Sana göre her film çöp olduğu için görüşünün hiç bir önemi yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Çok kötü bir filmdi. Superman şamar oğlanı gibi sürekli dayak yedi. Ne superman olduğunu gördüğümüz o gücün kudretin ihtişamın etkisi ne de adam gibi bir düşman. Man Of Steel'de öylemiydi , Zod ile kapıştığı son sahne , Zod'un annesini hırpaladığı sahneden sonraki trenli sahneler vs. hepsi başlı başına efsaneydi. O güzel film şuan 4-5.'sini izliyor olmamız gerekirdi.
-
Yine yeni yeniden ....
Beğeni kişiseldir ama şunu belirtmek isterim 1930 yıllardan beri yine yeni yeniden diye diye para kazanmak nedir. 10-15 yılda bir başa sarıp sarıp bilemedim. Bu arada 2013 yılındaki 300 milyon dolarla 2025 yılındaki 500 milyon dolar kıyaslanıyor. Onlarında parası değer kaybetti buna göre bakmak lazım. Milyon dolardan ziyade kaç kişi seyretmiş bence onun bilgisi verilmeli....
-
"$402,929,514.89 in Jun. 2025 equals $291,000,000 of buying power in 2013 (Average)."
Inflation Calculator'a göre 2013'teki 291M USD bugün 403M USD yapıyor... Demek ki Man Of Steel filmini geçmeyi bırakın yaklaşamamış...
Toplam hasılatta da bugünkü rakamla yaklaşık 928M USD yapmış Man Of Steel...
-
Man of Steel için bunun %10 reklamı yapılmadı bildiğin çöp haydi çok zorlarsak tatil dönemi çocuk filmi diyebiliriz. Başrol oyuncusunun Hollywood'un yeni şişirme balonlarından biri olacağını öngörmek için falcı olmaya gerek yok (Yahudi olduğunu söylemeye de gerek yok )
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çocuk filmi olduğu için çok izleniyor haliyle :-) Biz man of steel devamı beklerken adamlar filmlerin yaş ortalamsını para için düşürdüler...
-
PR'a o kadar para harcadılar ki bu film için. Hatta bu haber de PR kokuyor çünkü gerçeği yansıtmıyor. Mümkün değil Man of Steel'i geçmesi.
-
Ya lütfen burdakiler lütfen siz yorum yapmayın ya ne olur herkes film eleştirmeni olmuş bırakında onu eleştirmenler düşünsün
-
Film eleştirebilmek için para alan pro-eleştirmen mi olmak gerekiyor? Sana tavsiyem son kullanıcı yorumlarını daha ciddiye almandır, gerisi büyük oranda seni ve senin gibileri manipüle etmek için uğraşırlar.
40 senedir film seyrederim, haliyle naçizane bir birikimimiz vardır; dediklerimizi işkembeden sallamıyoruz. :) Bu forumda bulunma amacın ne bu arada, ayrıca forumda neler yapılabilir, biliyor musunun?
Yemin ederim izlediğim en iğrenç süperman filmiydi. Film boyunca dayak yedi herif. Köpek olmasa sıçtı.
-
Geride bırakmıştır ama bu filmin kar etmeye başlaması için en az 800 milyon dolar gişe yapması lazımmış.
-
Max 14 yaş filmi.
_____________________________ BMW 320i First edition M Sport
Çöp film :) :)
Man of Steel'in döşünün kılı olamaz |
Enflasyon sayesinde geride bıraktı 12 yıl önceki dolarla şimdiki dolar aynı değil
|
Yemin ederim izlediğim en iğrenç süperman filmiydi. Film boyunca dayak yedi herif. Köpek olmasa sıçtı. |
Çok kötü bir filmdi. Superman şamar oğlanı gibi sürekli dayak yedi. Ne superman olduğunu gördüğümüz o gücün kudretin ihtişamın etkisi ne de adam gibi bir düşman. Man Of Steel'de öylemiydi , Zod ile kapıştığı son sahne , Zod'un annesini hırpaladığı sahneden sonraki trenli sahneler vs. hepsi başlı başına efsaneydi. O güzel film şuan 4-5.'sini izliyor olmamız gerekirdi.
|
Perdeye yansıyan kendi içinde tutarlılığı, görsel gerçekliği kastediyorum, daha karanlık, kostümüyle, duruşuyla, tavırlarıyla vs. Kripto nedir yahu, 60 sene önceki golden age Superman dönemlerinden kalma. Renk paleti cıvıl cıvıl, bu yüzden Phantom Manace'a benziyor, ama dediğiniz gibi zevk meselesi.
Çizgiorman'a uyumlulukla ilgilenmiyorum, zira çizgiromanlarda bin bir çeşit Superman tiplemesi var. Siyahisi var, kötü olanı var... Önceden Atom karınca vardı, düşmanları arasında Süper Pire vardı. Krypton'ın son köpeğinin piresi. :) Kusura bakmayın, ciddiye alamıyorum bu filmi. |
Man of Steel için bunun %10 reklamı yapılmadı bildiğin çöp haydi çok zorlarsak tatil dönemi çocuk filmi diyebiliriz. Başrol oyuncusunun Hollywood'un yeni şişirme balonlarından biri olacağını öngörmek için falcı olmaya gerek yok (Yahudi olduğunu söylemeye de gerek yok )
|
Benzer içerikler
- tiktok izlenmeye para veriyor mu
- silo 2. sezon ne zaman
- apk nedir
- adresimde kimler var
- apple maps apk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X