Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (387. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.719.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: divino

quote:

Orjinalden alıntı: hodebabe

arkadaşlar benim bi sorunum var arabada yaklaşık 1 haftadır sabahları çalışırken 4-5defa marşa basmadan çalışmıyo ,
    eskiden 5-10günde bir olurdu çalışmadığı ama yaklaşık 1 haftadır her sabah oluyo
    bi tamirciye gösterdim bi sensör var motorun yan tarafında onu değiştirdi ondan yapma ihtimali yüzde70dedi bende değiştir dedim ama bakalım henüz sabah olup çalıştırma fırsatı bulamadık
    aranızda bööle bi sorun yaşayıp halledebilen oldumu

logan sorunsuz arabadır,taş gibidir.olmaz öyle şey.yakıttandır o yakıttan

yakıttan değil birkaç yakıtla aynı sonuç çıktı
    ama dediğimi gibi bi parça değiştirdik bi sensör adını bilmiyorum ama ufak bi parça tamirci bundan olabilir dedi bizde değiştirdik
    bu sabah çalıştı sorunsuz bundan sonrada sorun vermezse anlayacağız ki gerçekten o parça sorunluymuş

bu arada sanayiyi geçen gün alt üst ettim bagaja açma düğmesi yapmak için kimse yanaşmadı en az 10kişiye gösterdim baktılar olmaz dediler bu kilit sistemi otomatık açılmaz dediler
    en son sanayi mahallesinde bi ustaya göserdim adam harbiden ustaymış yani baktı ölçtü biçti olur yaparız dedi
    ve yaptıda toplam 40liraya yaptı toplam malzeme dahil
    güzel oldu

• Orjinalden alıntı: hodebabe

arkadaşlar benim bi sorunum var arabada yaklaşık 1 haftadır sabahları çalışırken 4-5defa marşa basmadan çalışmıyo ,
    eskiden 5-10günde bir olurdu çalışmadığı ama yaklaşık 1 haftadır her sabah oluyo
    bi tamirciye gösterdim bi sensör var motorun yan tarafında onu değiştirdi ondan yapma ihtimali yüzde70dedi bende değiştir dedim ama bakalım henüz sabah olup çalıştırma fırsatı bulamadık

ama dediğimi gibi bi parça değiştirdik bi sensör adını bilmiyorum ama ufak bi parça tamirci bundan olabilir dedi bizde değiştirdik
    bu sabah çalıştı sorunsuz bundan sonrada sorun vermezse anlayacağız ki gerçekten o parça sorunluymuş

bu arada sanayiyi geçen gün alt üst ettim bagaja açma düğmesi yapmak için kimse yanaşmadı en az 10kişiye gösterdim baktılar olmaz dediler bu kilit sistemi otomatık açılmaz dediler
    en son sanayi mahallesinde bi ustaya göserdim adam harbiden ustaymış yani baktı ölçtü biçti olur yaparız dedi
    güzel oldu

SANAYİ MAHLLESİNDE KİME GÖSTERDİN İSİM VERİRMİSİN BENDE YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUMDA

• BAGAJ AÇMA DÜĞMESİNİ YAPTIRDIĞIM YERİN KARTINI ALMIŞTIM ADRESİNİ VEREYİMDE İSTEYEN ARKADAŞLAR VARSA FAYDALANSIN

EĞİN OTO........Mahmut Usta var orda
    adresi:oto sanayi sitesi barbaros caddesi no:39 SANAYİ MAHALLESİ --- 4.levent
    telefon:0212 264 53 85

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naczet24 -- 9 Ağustos 2008; 21:57:46 >
  • quote:

BAGAJ AÇMA DÜĞMESİNİ YAPTIRDIĞIM YERİN KARTINI ALMIŞTIM ADRESİNİ VEREYİMDE İSTEYEN ARKADAŞLAR VARSA FAYDALANSIN

teşekkür ederim
  • arkadaşlarıma slm,
    aracının çalışmadığını söyleyen arkadaşı okuyunca benim,de başıma gelen olayı paylaşayım istedim.
    2008 , 1.4 klimalı aracım var.aracım marş basıyor ama çalışmıyordu,iki gösterge benzinde vardı.yol yardımı aradım yarım saat içinde servis geldi.teknik bir arıza olup olmadığını bilgisayarla kontrol etti.sorun bulunamayınca benzin pompasının işlev görmediği tespitinde bulundu.değiştirilmesi gerektiğini belirterek çekici çağırdı.bu esnada araç yaklaşık sol-sağ ekseninde 25-30 derece yan eğimli parketmiş durumdayım. aracı çekiciye hazırlamak için bulunduğu yer müsait olmadığı için az geri itekliyoruz, orası daha az eğimli kısmen düz bir yer ve ilk çalıştırma herşey tıkır tıkır çalışıyor.sorun yok.
    servis bunun teknik bir arıza olmadığını belirterek 38.44 ytl yol ve servis ücreti aldı.
    durumu servis fişine işlettim ve konuyu telefonle müşteri temsilcine "teknik açıklama istediğimi" şikayet formu düzenlettirerek ve geri bildirimi mutlaka istediğimi belirterek not aldırdım.yaklaşık bir hafta oldu bana herhangi bir açıklama gelmedi.
    bu tarz bir sorun yaşayan arkadaşım varmı.?
    bu tarz bir sorun " aracı eğimli parketmişsiniz servis ücreti ödeyeceksiniz" kabul edilebilirmi.
    böyle eğimde aracın çalışmaması teknik bir eksiklik değilmidir.
    arkadaşlarım görüşlerini iletirse sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Adem205

quote:

BAGAJ AÇMA DÜĞMESİNİ YAPTIRDIĞIM YERİN KARTINI ALMIŞTIM ADRESİNİ VEREYİMDE İSTEYEN ARKADAŞLAR VARSA FAYDALANSIN

teşekkür ederim

rica ederim

bu arada arabayı sabahları 5-6marş yapmadan çalıştırmıyodum
    daha evvel yazmıştım sorunu tamirci bi sensörü değişmişti önden bakınca motorun hemen sağ alt tafında
    ondan sonra bi sorun kalmadı araba o gün bugundür ilk marşta çalışıyo
    bu tarz bi sorun yaşayan olursa

bide arabamın sağ arka çamurluğunun değişmiş olduğunu öğrendim ah bu galericiler var ya zerre güvenim kalmadı galericilere arabayı alırken boyasız ve kazasız demişlerdi tesadüfen bi kaportacı arabaya bakarken dedi bu arabanın çamurluğu değişmiş uyuz oldum arabadan soğudum bir anda ama yapacak bişi yok ne yapalım nasip

• kardeş bagaj açma düğmen hayırlı olsun ben daha önce yazmıştım şu an benim araçta sadece kabloları çekili ama bi arkadaşın aracına taktırdık arkaya kilidin oraya bi clio kapı motoru takıldı öndeki far yükseklik ayarı olan düğmenin orayada bi küçük düğme bastınmı bagaj açılıyo toplam maliyet 20 ytl herşey dahil. bunun içinde arkalara hoparlörleri bizden olmak kaydıyla iki hoparlör bağlanmasıda var.
    Bu arada herkese iyi tatiller kazasız günler diliyorum

quote:

quote:

quote:

güzel oldu

• crepsiz kardeşim

merak ettim nasıl ya
    20 lira veriyon bagaj açma olayı ve 2 adette hoparlor mü takılıyo
    yoksa ben mi yanlış anlamışım
    yanlış anlamışsam eğer bagaj açma ve hoparlor takma işi toplam ne tututyo hoparlorun markasını ve modelini yazarsan sevinirim
  • slm arkadaşlar geçen hafta BALIKESİR AKTAŞLAR OTO da 10 bin bakımını yaptırdım.157 ytl ayrıca vade farksız 12 ay taksit imkanı (logan mcv dizel) nasıl fiyat uygunmu sizce ayrıca ön sağ ve sol camlarım yarı açıkken ses geliyordu garantiden krikoları değiştirdim ses kesildi hizmet ve alakadan çok memnun kaldımm
    KRİKOLARIN FİYATINI Bİ SORAYIM DEDİM DUYDUMA İNAMADIM ÇİFTİ 600 YTL valla garantisi bittikten sonrası için şimdiden kara kara düşünmeye başladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: fanuba10

slm arkadaşlar geçen hafta BALIKESİR AKTAŞLAR OTO da 10 bin bakımını yaptırdım.157 ytl ayrıca vade farksız 12 ay taksit imkanı (logan mcv dizel) nasıl fiyat uygunmu sizce ayrıca ön sağ ve sol camlarım yarı açıkken ses geliyordu garantiden krikoları değiştirdim ses kesildi hizmet ve alakadan çok memnun kaldımm
    KRİKOLARIN FİYATINI Bİ SORAYIM DEDİM DUYDUMA İNAMADIM ÇİFTİ 600 YTL valla garantisi bittikten sonrası için şimdiden kara kara düşünmeye başladım

bence o kollar serviste 600liradır dışarda çok daha ucuzdur
    ben bi iş için servise götürdüm arabayı 125lira istediler 35liraya dışarda hallettim
    servisler abartılı fiyatlar veriyolar 600lira dedikleri parça 150-200çıkarsa bu beni hiç şaşırtmaz

• quote:

crepsiz kardeşim

merak ettim nasıl ya
    20 lira veriyon bagaj açma olayı ve 2 adette hoparlor mü takılıyo
    yoksa ben mi yanlış anlamışım
    yanlış anlamışsam eğer bagaj açma ve hoparlor takma işi toplam ne tututyo hoparlorun markasını ve modelini yazarsan sevinirim

bende bekliyorum crepsiz kardeşim please ?
  • arkadaşlar bi tanıdığımın aracına yaptırdık olay aynen şöyle yukarıdada yazmıştım hoparlörler bizden olmak kaydı ile diye sanırım gözden kaçmış elimizde iki adet hoparlör vardı usta bi clio kapı motoru taktı bagaj kapağındaki kilidin oraya ön taraftaki far yükseklik ayarı olan düğmenin yanınada bi küçük buton monte etti ve önden arkaya kablo çekti biyerlerdende elektirik aldı hepsi bu şimdi düğmeye bastınmı arkadaki motor çalışıyo ve bagaj açılıyo. dediğim gibi maliyet 20 ytl fazla para ödemeyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crepis

arkadaşlar bi tanıdığımın aracına yaptırdık olay aynen şöyle yukarıdada yazmıştım hoparlörler bizden olmak kaydı ile diye sanırım gözden kaçmış elimizde iki adet hoparlör vardı usta bi clio kapı motoru taktı bagaj kapağındaki kilidin oraya ön taraftaki far yükseklik ayarı olan düğmenin yanınada bi küçük buton monte etti ve önden arkaya kablo çekti biyerlerdende elektirik aldı hepsi bu şimdi düğmeye bastınmı arkadaki motor çalışıyo ve bagaj açılıyo. dediğim gibi maliyet 20 ytl fazla para ödemeyin.

bide adres verirsen tam olacak benim arkadaşım var oda yaptıracak ben benim yaptırdığım yere götürecektim ama senin dediğin yer daha cazip fiyatlı adres ve telefon varsa yazarsan bi götüreyim arabayı

• Arkadaşlar ben Amasya Suluova dayım Burda sanayide bir elektrikçi usta yapıyo. Çok bi esprisi yok aslında
    quote:

quote:

arkadaşlar bi tanıdığımın aracına yaptırdık olay aynen şöyle yukarıdada yazmıştım hoparlörler bizden olmak kaydı ile diye sanırım gözden kaçmış elimizde iki adet hoparlör vardı usta bi clio kapı motoru taktı bagaj kapağındaki kilidin oraya ön taraftaki far yükseklik ayarı olan düğmenin yanınada bi küçük buton monte etti ve önden arkaya kablo çekti biyerlerdende elektirik aldı hepsi bu şimdi düğmeye bastınmı arkadaki motor çalışıyo ve bagaj açılıyo. dediğim gibi maliyet 20 ytl fazla para ödemeyin.

bide adres verirsen tam olacak benim arkadaşım var oda yaptıracak ben benim yaptırdığım yere götürecektim ama senin dediğin yer daha cazip fiyatlı adres ve telefon varsa yazarsan bi götüreyim arabayı

• SELAM ARKADAŞLAR
    ARABAM 33 BİNE GELDİ MAŞALLAH SORUNUM YOK
    BEN UZUN ZAMANDIR İNTERNET VE BİLGİSAYARDAN UZAK KALMIŞTIM
    HEPİNİZE BOL BOL SELAM EDERİM TEKRAR MERHABA.........
  • quote:

arkadaşı hepsi iyi hoş güzelde resim koysanda estetiğine bi baksak olmazmı birde ben elektrikçiyim (fabrika) merkezi kilit motoru ile yapılır anca açılma yönü ters olduğu için burda taşak istiyor onun için 2007 modellerinin açılış nasıl bilmiyorum pekte sağlıklı olmaz tahminimce ha bide ben sanayide sordum adamlar 70 ytl para istiyolar tabi kekleyecek adam arıyorlar.saygılarımla

• quote:

Orjinalden alıntı: aktapot

quote:

arkadaşı hepsi iyi hoş güzelde resim koysanda estetiğine bi baksak olmazmı birde ben elektrikçiyim (fabrika) merkezi kilit motoru ile yapılır anca açılma yönü ters olduğu için burda taşak istiyor onun için 2007 modellerinin açılış nasıl bilmiyorum pekte sağlıklı olmaz tahminimce ha bide ben sanayide sordum adamlar 70 ytl para istiyolar tabi kekleyecek adam arıyorlar.saygılarımla

arkadaşım öncelikle yazında geçen bi kelimeden dolayı seni şiddetle kınıyorum ama heralde sende farkında değilsin yazdığın kelimeden
    ikincisi bu işlem gayet sağlıklı bi merkezi kilit motorunu çekme değil itme yönünde çalıştırıyolar ve gayet de güzel çalışıyo ben 2005model aracıma yaptırdım çokda güzel çalışıyo 70lira fazla ben 40a yaptırdım

• Yeni logan satışına başlandı izmir -maise gelmiş.Fiyat 1.5 dci amb pack klimalı 24600

85hp 200nm lik 1.5 dci laurette logan da 27600 fiyat verdiler fiyatları mais diil başka yerden aldım maisde daha da ucuzdur.Avrupa sitelerinde hatta

romanya dacia sitesinde yenisiyle eskisi arasında fiyat farkı yok aynı.

85hp dizel motorlarda gelmiş mcv lerin yenilerini daha getirmemişler onlarda ileriki aylarda gelicek.Ayrıca eski loganlarda 1.5 dci klimalı amb pack 21800(izmir-ermat).
  • sl arkadaşlar sizlerle yeni aracımın ayrıntıları özelliklerini baylaşmak istiyorum aracım1.6 laurate 1 temmuzda aldım fyt 20700 ytl gerçi 1.4 u anlaşmışdık bu arac ağusto cıkacak dediler elimizde 1.6 laurate var onu verelim dedi biraz cekildim cünkü 1.6 lar cok benzin yakar diyo ama gercekten korkuncak bi şey yokmuş şu ana kadar 1600 km yol yaptım km 245 yakıyo yol bilgisayarı verilerine göre benim içi,n bu yakıtı cok görmüyorum çünkü bu araçın mnotoru 3000 3500 km ten sonra az yakar mış yeni motor olarak 245 yakması iyi bence yol tutuşu mükemmel ön konsolu cok değişik hoşuma gidiyo resimde arkadaşımız gösterdi onun aynısı mevcut bagaj acma ise herşeyi uzaktan kuman dalı kilite bağlı kapılar acındımı bagaj acık icerden kitleniyor daha bagaj kilitine anahtar sürmedim -.. hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim ayrıca kandiliniz mübarek olsun

• arkadaş hayırlı olsun yeni aracın..louretta alarak en iyisini yapmışsın..almışken donanımlısı olsun değilmi ? benimde louretta modeli 2006 kiraz kırmızı.sanıldığı gibi çok yakmıyor 1.6 mpi ler nedenine gelince kasa ağırlığı aynı olan bir aracı 1.4 mü yoksa 1.6 motorun mu kolay kaldırmısa fazla güç harcaması gerekir.tabikii 1.4 olan... buradan yola çıkarak özellikle uzun yolda 1.6 lar 1.4 lere göre daha az benzin yakarlar.standart kullanmda 180ykr a kadar yakıyor km başına..ama ortalama 230-210 ykr yakıyor buda gayet iyi bir değer bence. tüm arkadaşların kandilleri şimdiden mübarek olsun...

quote:

Orjinalden alıntı: eengo35

sl arkadaşlar sizlerle yeni aracımın ayrıntıları özelliklerini baylaşmak istiyorum aracım1.6 laurate 1 temmuzda aldım fyt 20700 ytl gerçi 1.4 u anlaşmışdık bu arac ağusto cıkacak dediler elimizde 1.6 laurate var onu verelim dedi biraz cekildim cünkü 1.6 lar cok benzin yakar diyo ama gercekten korkuncak bi şey yokmuş şu ana kadar 1600 km yol yaptım km 245 yakıyo yol bilgisayarı verilerine göre benim içi,n bu yakıtı cok görmüyorum çünkü bu araçın mnotoru 3000 3500 km ten sonra az yakar mış yeni motor olarak 245 yakması iyi bence yol tutuşu mükemmel ön konsolu cok değişik hoşuma gidiyo resimde arkadaşımız gösterdi onun aynısı mevcut bagaj acma ise herşeyi uzaktan kuman dalı kilite bağlı kapılar acındımı bagaj acık icerden kitleniyor daha bagaj kilitine anahtar sürmedim -.. hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim ayrıca kandiliniz mübarek olsun

• 
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.