Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (388. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.719.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bagajı içerden açtırmak için elektrikçiye gittiğimde taksicilerin uygulamış olduğu gibi bagaj kapağının içine tofaş merkezi kilit motoru taktı.uç kısmına bir parça çelik tel var bu kapı açmak için kullanılan kapı içlerinde bulunan tipten motorun ucunda tel yaklaşık 20 cm mesafe uzunluğunda.telin ucuda bagaj kapağının içindeki mekanizmaya bağlı artı eksi önemli değil mühürleme yapmıyor her basmda bi kapanıyor bi açılıyor.

ben 20 ytl motor 10 ytl işçilik vermiştim.ama gittiğin yere göre değişir.

arkadaşı hepsi iyi hoş güzelde resim koysanda estetiğine bi baksak olmazmı birde ben elektrikçiyim (fabrika) merkezi kilit motoru ile yapılır anca açılma yönü ters olduğu için burda taşak istiyor onun için 2007 modellerinin açılış nasıl bilmiyorum pekte sağlıklı olmaz tahminimce ha bide ben sanayide sordum adamlar 70 ytl para istiyolar tabi kekleyecek adam arıyorlar.saygılarımla

• arkadaşlar bişey soracağım:
    dacia 1.6 mpi louretta 2006 model aracım var.uzaktan kumandalı merkezi kilit... ben anahtarla çevirerek kapıları açmak istediğim zaman sadece anahtar kullandığım kapı açılıyor.diğer araçlarda logan olmayan measela;diğer araçlarda anahtarla açmaya çalıştığımızda tüm kapılar otomatik olarak açılıyor.biz anahtarla çevirerek açmaya çalıştığımızda kapılar neden merkezi olarak açılmıyor.veya bunu nasıl ayarlattırabiliriz..bilen veya yaptıran varmı acaba???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necoocen -- 15 Ağustos 2008; 23:00:05 >
  • arkadaşlar yanıtın için sağ olun ben daha anahtar kullanmadığım için bilemiyom bide denicem bakam resmini cekip en kısa zaman da eklıcem belasız şürüşler AKIN VAR LOGAN VAR
  • slm arkadaşlar resim yükleyemedim sitede teknik sorun varmış kilt i anahtarlas actığım zaman gercektende bende merkezi kilit acmıyo tahminim immoliser özelliğinden dolayı elektrik akımını sağlayabıyordur
  • eengo35 aracınız hayırlı uğurlu olsun,iyi günlerde kullanınız.Arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun.
  • DEĞERLİ ARAKDAŞLARIM

MÜBAREK BERAAT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.

MİLLETİMİZE VE DEVLETİMİZE HAYIRLAR GETİRSİN.
  • BU ARADA SİZE BİRŞEY SÖYLEMEK İSTİYORUM. GEÇEN HAFTA 50 BİN KM BAKIMI İÇİN

SERVİSE GİTTİM. İŞİMİ BİTİRİP TAM ÇIKACAKKEN, SİSTEM BİLGİSAYARINDA BİR BAKIM

ÇIKTI. GARANTİ KAPSAMINDA. BİZİM ARAÇLARDA KOROZYON BİRAZ ZAYIFMIŞ, NORMALDE

400 YTL YE YAPILACAK BİR BAKIM YAPACAKLAR. BU PAZARTESİ GİDECEĞİM. BU ARADA

ARACINI ÖZELLİKLE OCAK 2006 DA VE YA DAHA SONRAKİ AYLARDA TESLİM ALANLAR GİDİP

SERVİSTEN SORGULASINLAR. SELAMLAR...
  • AVUCLARIN ACILDIGI, GOZLERIN YASARDIGI, ILAHI ESINTILERIN KALPLERI OKSADIGI, ANIN BIR ASRA BEDEL OLDUGU BU GECE DUALARDA BIRLESMEK DILEGIYLE BERAT KANDILINIZI KUTLARIM.
  • TÜM İSLAM ALEMİNİN BERAT KANDİLİ MÜBAREK OLSUN
  • TÜM İSLAM ALEMİNİN BERAT KANDİLİ MÜBAREK OLsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: hodebabe

quote:

Orjinalden alıntı: aktapot

quote:

Orjinalden alıntı: crepis

arkadaşlar bi tanıdığımın aracına yaptırdık olay aynen şöyle yukarıdada yazmıştım hoparlörler bizden olmak kaydı ile diye sanırım gözden kaçmış elimizde iki adet hoparlör vardı usta bi clio kapı motoru taktı bagaj kapağındaki kilidin oraya ön taraftaki far yükseklik ayarı olan düğmenin yanınada bi küçük buton monte etti ve önden arkaya kablo çekti biyerlerdende elektirik aldı hepsi bu şimdi düğmeye bastınmı arkadaki motor çalışıyo ve bagaj açılıyo. dediğim gibi maliyet 20 ytl fazla para ödemeyin.

arkadaşı hepsi iyi hoş güzelde resim koysanda estetiğine bi baksak olmazmı birde ben elektrikçiyim (fabrika) merkezi kilit motoru ile yapılır anca açılma yönü ters olduğu için burda taşak istiyor onun için 2007 modellerinin açılış nasıl bilmiyorum pekte sağlıklı olmaz tahminimce ha bide ben sanayide sordum adamlar 70 ytl para istiyolar tabi kekleyecek adam arıyorlar.saygılarımla

arkadaşım öncelikle yazında geçen bi kelimeden dolayı seni şiddetle kınıyorum ama heralde sende farkında değilsin yazdığın kelimeden
    ikincisi bu işlem gayet sağlıklı bi merkezi kilit motorunu çekme değil itme yönünde çalıştırıyolar ve gayet de güzel çalışıyo ben 2005model aracıma yaptırdım çokda güzel çalışıyo 70lira fazla ben 40a yaptırdım

arkadaşım bunda kınanacak bişe yok biraz araç bilgisi olanlar kullandığım elimey çok iyi bilirler türkçe bu ne tarafa çekeresen o tarafa uzuyor.sen anlamak isttediğin gibi anlarsan tabi o zaman kınarsın

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bi tanıdığımın aracına yaptırdık olay aynen şöyle yukarıdada yazmıştım hoparlörler bizden olmak kaydı ile diye sanırım gözden kaçmış elimizde iki adet hoparlör vardı usta bi clio kapı motoru taktı bagaj kapağındaki kilidin oraya ön taraftaki far yükseklik ayarı olan düğmenin yanınada bi küçük buton monte etti ve önden arkaya kablo çekti biyerlerdende elektirik aldı hepsi bu şimdi düğmeye bastınmı arkadaki motor çalışıyo ve bagaj açılıyo. dediğim gibi maliyet 20 ytl fazla para ödemeyin.

arkadaşım öncelikle yazında geçen bi kelimeden dolayı seni şiddetle kınıyorum ama heralde sende farkında değilsin yazdığın kelimeden
    ikincisi bu işlem gayet sağlıklı bi merkezi kilit motorunu çekme değil itme yönünde çalıştırıyolar ve gayet de güzel çalışıyo ben 2005model aracıma yaptırdım çokda güzel çalışıyo 70lira fazla ben 40a yaptırdım

unutmadan merkezi kilit hem açma hem kapama yönünde diyorsunda itme gücünde güç ister çekme gücünde itmedeki kadar istemez kilitin açılma yönü ters senin yaptırdığın da bu sistemdense akşam farları yak düğmeye bi bas bakalım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşım bunda kınanacak bişe yok biraz araç bilgisi olanlar kullandığım elimey çok iyi bilirler türkçe bu ne tarafa çekeresen o tarafa uzuyor.sen anlamak isttediğin gibi anlarsan tabi o zaman kınarsın

Hocam haklısınız, unutmamak gerekir ki önemli olan "niyet"tir...

Ambalaja değil; içeriğe bakmak gerek...

• s.a iyi forumlar arkadaşlar
  • MERHABA ARKADASLAR FORUMU UZUN ZAMANDIR OKUYORUM .BENİM 1.5 DCI AMBIANCE PACK 2007 LOGANIM VAR 22 BİNDE YANLIZ KLİMASIZ VE KLIMALI ALMADIGIMA PISMAN OLDUM ARAC COK KULLANISLI VE HIC BIR PROGLEM YOK KIM NEDERSE DESIN GUZEL ARABA KLİMA TAKABILIRMIYIZ ACABA BENIM ARABAYA BILEN VARSA YARDIMCI OLABİLİRMİ HEE BİDE YUKARIDA OKUDUM BENDE 20 BİN BAKIMA GIDINCE ARAC ALTINA MUMLAMA GİBİ BİR SEY YAPTILAR KOROZYONA KARSI SERVISLERDE GARANTİ KAPSAMINDA YAPILIYOR BİLGİNİZE.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 16DL496

arkadaşlar selamlar artık loganım yok çünkü sattım niye diye sorarsanız maddi imkansızlıktan artık dayanacak gücüm kalmadı krediyle araba almak gerçekten çok zormuş o zaman söyledilerdi inanmamıştım allah sağlık versin inşallah ilerde birdağa alırım çünkü arabadan çok memnundum allah krediyle alanlara kolaylıklar versin fiyatını sormayın bende kalsın çünkü bayağbi zarar ettim yanlız bu formdan uzak kalamam çünkü bayağ bi alıştım benden bukadar herkeze çok selamlar allah kimseye arabasını sattırmasın yine söylüyorum AKIL VAR LOGAN VAR herzaman söylücem

kardeş okurken çok üzüldüm. bende kredi ile aldım ama almadan iki ay çnce durmadan hesaplar yaptım şu an herhangi bir sıkıntı yok hatta bahara kadar olan taksitler bile hazır. bu kredi yardımcı oluyor ama en ufak bir yanlış hesaplamada bitiyor iş. eee tabi birazda kısmet meselesi. senin yaptığın planlar tutmayadabiliyor. neyse uzun süredir uğramıyordum çünkü arabamın keyfini çıkarıyorum 5500 kmyim :)

• slm arkadaşlar
    Ben 2 sorun yaşıyorum.
    2005 model 1.4 loganımda ilk çalıştırırken sorunlar yaşıyorum.bazen sorunsuz olsade bazen çalışmıyor.yerinde vites ile oynayarak sallarak çalıştırabiliyorum.bizim sokaktaki tamirci okuyuculardan birinde problem olduğunu söyledi güvenmediğim için elletmedim.kendisi 1.4 clio motorlarındada sık sık bu sorunun yaşandığını söyledi.böyle bir sıkıntısı olan oldu mu? ve nekadara tamir ettirdi?
    Ayrıca aracın altına vurdum toprak yolda muhabbet ederken görmedim taş varmış.ondan sonra vites eskisi kadar akıcı değil sanki biryere sürtüyor.neden olabilir?
    Aracımın yakıtından oldukça memnunum.sabah uzun yoldan geldim 120 ytl ile 665 km yol yaptım.hemde 110-140 hız aralığında.normalde 100 ü geçmem fakat sıcaktan bunaldım bastım fazla farketmedi.
    iyi forumlar.
  • arkadaşlar arabalarımız yakıt tasarrufu açısından son derece başarılı bir araç.içi geniş ,bagajı geniş..daha ne olsun.türkiyenin yolları malum..arabanın altı yüksek olmasıda avantajkasislerde hız kesici tümseklerde sıkıntı yaşamıyoruz en azından.sonradan takılan klimalar nasıl oluyor bilmiyorum çıkma bulabilirsen daha uyguna takılır.servisler çok aşırı pahalı..herzaman dediğim gibi tanıdığın bildiğin bi usta varsa götür orada yaptır.
  • arkadaşlar ben forumu takip ediyorum walla anlamadım bu işten tasarruflu az yakıyor diyor çoğu arkadaş ben benzin parası vermekten bıktım valla benmi yanlış kullanıyorum aceba yada tasarruf şekillerinimi bilmiyorum.bu arada arabama anfi+wooofer felan takım çok güzel oldu sorunsuz çalışıyor ancak asker olduğum için resmini çekip koyamayacağım ama en kısa zamanda inşşallah 5 ay sonra koyarım bide park sensörü takacam bizzat takarken ayrıntılı şekilde resim koyarım. saygılar
  • Arkadaşım çalışmama konusunda bir fikrim yok ancak daha yeni eniştemin broadway ın sesi değişmişti egsozcuya götürdük bir baktıkki eksozun orta kısmı ezilmiş enişte yaylaya giderken taşa vurmuş. o sırada araç 2. viteste takılı kalmiş bir süre başka vitese geçmemiş. eksozu değişince düzeldi. muhtemelen biyerler sürtüyordur basit bişiydir. hemen düzelttirmeni öneririm.

Bu arada bugün bende korozyon için servise gittim arka çamurluklara plastik taktılar bagajın içlerine ve aracın altına bişi sıkmışlar faturada 156 ytl yazıyo bence herkes gitsin gitmişşken araç arka tekerler kasisten geçerken araç esneyince ses yapıyodu onuda ücretsiz hallettiler.

quote:

Orjinalden alıntı: fsarpken

slm arkadaşlar
    Ben 2 sorun yaşıyorum.
    2005 model 1.4 loganımda ilk çalıştırırken sorunlar yaşıyorum.bazen sorunsuz olsade bazen çalışmıyor.yerinde vites ile oynayarak sallarak çalıştırabiliyorum.bizim sokaktaki tamirci okuyuculardan birinde problem olduğunu söyledi güvenmediğim için elletmedim.kendisi 1.4 clio motorlarındada sık sık bu sorunun yaşandığını söyledi.böyle bir sıkıntısı olan oldu mu? ve nekadara tamir ettirdi?
    Ayrıca aracın altına vurdum toprak yolda muhabbet ederken görmedim taş varmış.ondan sonra vites eskisi kadar akıcı değil sanki biryere sürtüyor.neden olabilir?
    Aracımın yakıtından oldukça memnunum.sabah uzun yoldan geldim 120 ytl ile 665 km yol yaptım.hemde 110-140 hız aralığında.normalde 100 ü geçmem fakat sıcaktan bunaldım bastım fazla farketmedi.
    iyi forumlar.

• 
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.