Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (386. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.719.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ARABAMLA TAKAS TEKLİFİ ALDIM. 2000 MODEL AUDİ A4 1.6 OTOMATİK VİTES.

AŞAĞIDA RESMİ VAR. NE KADAR VERMELİYİM ARACIMIN ÜSTÜNE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOMUTAN -- 31 Temmuz 2008; 20:35:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: GOMUTAN

ARKADAŞLAR ACİİİİLLLL

ARABAMLA TAKAS TEKLİFİ ALDIM. 2000 MODEL AUDİ A4 1.6 OTOMATİK VİTES.

AŞAĞIDA RESMİ VAR. NE KADAR VERMELİYİM ARACIMIN ÜSTÜNE.

4000 YTL...
    http://www.sahibinden.com/bolessi_yookkk_a4WQQaXQQ4285972WQQpXQQdisplayitem

• Yanlış anlaşılmasın ama öyle bir aracı satıp böyle bir araç almanın nasıl bir sebebi olabilir onu iyi araştırmak lazım.Audinin bir kazası,vukuatı vb. birşeyi olabilir mi acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KARA ELMAS

Yanlış anlaşılmasın ama öyle bir aracı satıp böyle bir araç almanın nasıl bir sebebi olabilir onu iyi araştırmak lazım.Audinin bir kazası,vukuatı vb. birşeyi olabilir mi acaba?

+

Logan gibi dizel, sorunsuz, 2-2.5 yaşındaki arabayı satıp; 8 yaşında, otomatik vites bir araba alıyorsunuz. Acaba satan adam neden satmak istiyor? Audi neree, Dacia nere. Audi'nin kullanım giderleri kesinlikle Logan'dan daha fazla olacaktır. A4'ün bir arıza çıkardığını düşünsenize...Ayrıca 2 sene sonra A4'ü satabilme ihtimaliniz 2 sene sonra Logan'ı satabilme ihtimalinden daha düşük olacaktır. İyi düşünülmesi gereken bir karar bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seksanddirt -- 1 Ağustos 2008; 8:30:43 >

• ARKADAŞLAR BAKIYORUMDA ARACINI SATAN SATANA.
    BENDE BU KERVANA KATILACAM GİBİ GÖZÜKÜYOR AMA ARABAMI SEVMEDİĞİMDEN DEĞİL. EV ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜMDEN.
    KISACASI BENİM ARABAM 1.6 LAURETA, 2006 MODEL, İNCİ GRİ VE EK OLARAKDA LANDİ MARKA SIRALI SİSTEM LPG BULUNMAKTADIR. 37000 KM DE.
    ACABA KAÇ YTL DEĞER BİÇMELİYİM.
    VERECEĞİNİZ CEVAPLAR İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
  • slm arkadaşlar bayadır siteye girmeye vaktim olmadı bakıyom siteyi neredeyse galeriye ceviriyonuz arkadaşlar şu an 1.6 laurate aracım 1000 kmde süper bı araç ama benim sizlere sormak istediğim başka bi soru var bu logan laurate modellerin arcla giderken 1.5 km sonra merkezi kilitler otomatik kapanıyomu kapanıyosa nasıl ayarlıyonuz tşklr

• hayır kapanmıyor..servislerde ayarlandığı söylendi ancak ben sormadım..bi arkadaş araç çalışırken merkezi kilit düğmesine bir süre basılı tutarsanız devreye giriyor demişti ama ben denedim olmadı..

quote:

Orjinalden alıntı: eengo35

slm arkadaşlar bayadır siteye girmeye vaktim olmadı bakıyom siteyi neredeyse galeriye ceviriyonuz arkadaşlar şu an 1.6 laurate aracım 1000 kmde süper bı araç ama benim sizlere sormak istediğim başka bi soru var bu logan laurate modellerin arcla giderken 1.5 km sonra merkezi kilitler otomatik kapanıyomu kapanıyosa nasıl ayarlıyonuz tşklr

• lpg taktırmaktan vazgeçtim..zaten kısa mesafe kullanıyorum.bu sene uzun yol diye 1900 km yol yaptım memur kişi olunca senede bir kere anca uzak mesafelere gidebiliyorum.hergün yaklaşık olarak 6-10 km yol yapıyorum.bu mesafe için lpg taktırmaya değmez diye düşünüyorum.2006 model loureta aracım var ve 26000km de.
  • Piyasada ikinci el değerini ve aracın tutulup tutulmadığını gösteren en önemli gösterge sirkülasyondur. Yani çok alınıp satılmasıdır. Görünüşe bakılırsa Logan tahminlerin de üzerinde benimsendi. Bunda en önemli etken fiyatının emsallerine göre gerek 0 km, gerekse ikinci el olarak çok düşük olması ve sorunsuzluğu...

Tofaşın kuş modellerine gaz tenekesi, yürüyen tabut vs. denmesine rağmen piyasada en fazla alınıp satılan araçlar olmasını ucuzluğu ile açıklayabiliriz. Ucuz olmasına karşın yine de donanım ve durumlarına göre fiyatları iyi seviyede. Üretimden kaldırılmadığı yıllarda 0 km fiyatlarına en yakın araçlardı. İkinci el değeri en yüksek araçlar Tofaş modelleri idi.

Dacia modelleri de benzer bir gelişme gösteriyor. Tabii Tofaş'ın eski modelleri ile kıyaslama yapmıyoruz. İkinci el değeri zamanla daha da yükselecek gibi geliyor bana. Talebin olduğu yerde fiyatlar ister istemez yükselir.

Aracını satlığa çıkaran arkadaşlar için söylenecek tek birşey var: Ucuza satmayın, nasıl olsa elinizde kalmayacak!

• tşk ederim otomatik kilit için onu bende denedim olmadı.ayrıca erzurumlu arkadaşa katılıyorum aynen ben cede bu aracları ucuza satmazsak tabiiki gercek değerinde satabiliriz cünkü bu araclardan bizler cok memnunuz alanda tabiki memnun olacak şuanda izmirin neresinden bakarsanız bakın taksiciler ve taksi dolmuşlarn hepsi logan izmirin yolları hep loganlarla dolu bayağı bu arac izmirde cok tutuldu arkadaşlar bilginiz olsun istedim
  • arkadaşlar akü almak istşyorum hangi markayı önerirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarsuslu2410

arkadaşlar akü almak istşyorum hangi markayı önerirsiniz

MuTLu AKü KuLLaN BeN KuLLaNDıM ÇoK GüZeL AKü

burayada bak istersen bir
    http://forum.donanimhaber.com/m_7896262/tm.htm
  • http://sorgu.trafik.gov.tr/tbssorgular/aracsorgulama.aspx

EMNİYET İN YUKARDAKİ SAYFASINDA BİR ARABAYI SORGULADIĞIMIZDA, Sahip Belge Tarihi diye bir bilgi var o nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adem205

quote:

Orjinalden alıntı: tarsuslu2410

arkadaşlar akü almak istşyorum hangi markayı önerirsiniz

MuTLu AKü KuLLaN BeN KuLLaNDıM ÇoK GüZeL AKü

burayada bak istersen bir
    http://forum.donanimhaber.com/m_7896262/tm.htm

sagolasın kardeş herkes mutlu akü diyor sanırım onu alıcam

• cd çalar takmayın onun yerine fm transmiter alın
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihilkaya

cd çalar takmayın onun yerine fm transmiter alın

evet daha iyi bence ben mp3 player kullanıyorum hem arabanın orjinalide bozulmamış olur
  • valla bu kilitlerin otomatik kapanma olayını bende denedim olmadı bi türlü yapamadım zannedersem amb.pack lerde yok bööle bi özellik
    bu arada arabanın yakıt olayını deneme fırsatı buldum şehirdışında ne kadar yakıcağını merak ediyodum
    toplam 880km yol yaptım 205lira benzin harcadım oda yaklaşık 60 litre yapıyo 6,8litre yapıyo km başına hesapladım ..... arabada 6yetişkin 1çocuk
    ve bagaj zor kapanacak kadar yüklüydü yolun yarısında klıma açıktı otoban harici 120yi geçmedim ki otoban toplam yolun 10da 1i kadardı
    sizce bu yakıt performansı nasıl bana iyi gibi geldi yani araba bu kadar yüklüyken iyi yakıt bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhanbaba62

http://sorgu.trafik.gov.tr/tbssorgular/aracsorgulama.aspx

EMNİYET İN YUKARDAKİ SAYFASINDA BİR ARABAYI SORGULADIĞIMIZDA, Sahip Belge Tarihi diye bir bilgi var o nedir?

bundan bahsediyosan mesela kendi aracım için baktım o tarih benim arabayı satın aldığım tarih demekki ruhsatın değiştiği tarih sahip belge tarihi olarak geçiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naczet24 -- 5 Ağustos 2008; 13:01:31 >

• arkadaşlar benim bi sorunum var arabada yaklaşık 1 haftadır sabahları çalışırken 4-5defa marşa basmadan çalışmıyo ,
    eskiden 5-10günde bir olurdu çalışmadığı ama yaklaşık 1 haftadır her sabah oluyo
    bi tamirciye gösterdim bi sensör var motorun yan tarafında onu değiştirdi ondan yapma ihtimali yüzde70dedi bende değiştir dedim ama bakalım henüz sabah olup çalıştırma fırsatı bulamadık
    aranızda bööle bi sorun yaşayıp halledebilen oldumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naczet24 -- 7 Ağustos 2008; 16:20:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hodebabe

arkadaşlar benim bi sorunum var arabada yaklaşık 1 haftadır sabahları çalışırken 4-5defa marşa basmadan çalışmıyo ,
    eskiden 5-10günde bir olurdu çalışmadığı ama yaklaşık 1 haftadır her sabah oluyo
    bi tamirciye gösterdim bi sensör var motorun yan tarafında onu değiştirdi ondan yapma ihtimali yüzde70dedi bende değiştir dedim ama bakalım henüz sabah olup çalıştırma fırsatı bulamadık
    aranızda bööle bi sorun yaşayıp halledebilen oldumu

logan sorunsuz arabadır,taş gibidir.olmaz öyle şey.yakıttandır o yakıttan
  • 
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.