Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (389. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.719.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    vitesi düzelttirdim eksoz borusunun yanında bir borudaymış şanzıman.2si birbirine girmiş düzelttiler 10 ytlye sorun yok şuanda fakat aracın çalışmaması rezil ediyor adamı.en olmadık yerde kalıyorum onuda yaptıracağım bilgisini yazarım.
  • slm arkadaşlar bişe sormak istiyorum arabamın ön lastiklerini değiştirdim, arkalar daha iyiydi biraz daha kalsın dedim ama pek içime sinmedi, simdi size sormak istediğim stepne daha kullanılmamaış good year 5 yıl olmus ama daha takmamaışlar bile, yanına aynısından alıp onu kullansam acaba nasıl olur kimisi durduğu yerdede çürür diyor ama bana pekte mantıklı gelmedi daha yeni lastik sizce kullanmalımıyım
  • arkadaslar yaklasik bir aylik sureden sonra merhaba

artik size ordu unyeden sesleniyorum artik uzun bir sure buraliyiz karadeniz cok yesil bir yer begendim gibi

bu gun iti bari ile fatsa koy otomotivde yeni logani gordum ve inceledim kalite pek artmamis ama makyaj guzel olmus sandero irice bir arac

birde benim geri vites lambasi yanmiyor bu sorun daha once bir arkadasimda daha vardi sanirim o arkadasim acaba nasil cozdu bu sorunu yardimlarinizi bekliyorum
  • Ya ampülünüz geçmiştir ya da geri vites müşiri idi galiba şimdi tam aklıma gelmedi o arızalanmış olabilir.Kısacası kolay halldilebilecek bir olay sıkıntı yapmayınız,bu arada yeni görev yeriniz de hayırlı olsun
  • MERHABA ARKADAŞLAR.BİR HAFTA İÇİNDE ATİKER MARKA LPG TAKTIRACAĞIM.ATİKERLİ ARKADAŞLAR VARSA BENİ BİRAZ BİLGİLENDİREBİLİRMİ?BANA 1250 YTL 10 AY TAKSİT YAPARIZ DEDİLER.AYRICA 1 KM DE NEKADAR YAKIYOR?ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...........
  • arkadaşım taktırma
    atikeri
    en fazla 3.4 ay ii kullanırsın sonra arıza yapmaya başlıyor
    taktıracaksan italyan taktır brc veya tartarini benim lpg de 14 motor şehir içi 180 ykr şehir dışı 150 ykr yakıyor
    şimdiden hayırlı olsun
  • BİLGİLERİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLER...
  • Hocam yeni görev yerin hayırlı olsun Allah Utandırmasın.
    Geri vites lambası iki kez bozuldu. Müşürü değiştiler kısa süre sonra tekrar yanmamaya başladı servisteki baş usta bu sefer müşürü fazla sıkma dedi benim aracı onaran ustaya şuan bir yılı geçti Allah a şükür bir sorun yok muhtemelen müşürdendir sende ustaya fazla sıkmamasını hatırlatırsan daha iyi olur.
    quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

arkadaslar yaklasik bir aylik sureden sonra merhaba

artik size ordu unyeden sesleniyorum artik uzun bir sure buraliyiz karadeniz cok yesil bir yer begendim gibi

bu gun iti bari ile fatsa koy otomotivde yeni logani gordum ve inceledim kalite pek artmamis ama makyaj guzel olmus sandero irice bir arac

birde benim geri vites lambasi yanmiyor bu sorun daha once bir arkadasimda daha vardi sanirim o arkadasim acaba nasil cozdu bu sorunu yardimlarinizi bekliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: kimya-10

MERHABA ARKADAŞLAR.BİR HAFTA İÇİNDE ATİKER MARKA LPG TAKTIRACAĞIM.ATİKERLİ ARKADAŞLAR VARSA BENİ BİRAZ BİLGİLENDİREBİLİRMİ?BANA 1250 YTL 10 AY TAKSİT YAPARIZ DEDİLER.AYRICA 1 KM DE NEKADAR YAKIYOR?ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...........

ARKADAŞIM BEN BRC TAKTIRTIM YAKLAŞIK 11 AYDIR KULLANIYORUM. HİÇ BİR SORUNLA KARŞILAŞMADIM BERABER ÇALIŞTIĞIMIZ ARKADŞTA YAKLAŞIK BENDEN 1 YIL ÖNCE TAKTIRDI(BRC) ONUNKİNDEDE HİÇ SORUN YOK.LPG ÖNEMLİ İYİ DÜŞÜN TAŞIN ATİKER KONUSUNDA ÖYLE KARAR VER.BAŞIN ÇOK AĞRIYABİLİR.BENCE BRC

• Lastiği hiç kullanmamana rağmen 5 yıl geçmiş ,iyisiyle kötüsüyle ısınmış,soğumuş,ıslanmış,kurumuş vs.
    Lastiğin bir ömrü vardır kullansanda kullanmasanda,dişleri az yensede.onuda 3-4 yıl olarak söylerler.
    Havasını boşalttıktan sonra lastiği düz bir alana dik koyup üzerine baskı uyguladığında yanaklarda çatlak görüyorsan çöpe gönül rahatlığıyla atabilirsin ama çatlak yoksa 5 yıl oldu diyorsun ben kesinlikle tavsiye etmiyorum.
    Lastikler emniyet kemerinden daha önemli

quote:

Orjinalden alıntı: tarsuslu2410

slm arkadaşlar bişe sormak istiyorum arabamın ön lastiklerini değiştirdim, arkalar daha iyiydi biraz daha kalsın dedim ama pek içime sinmedi, simdi size sormak istediğim stepne daha kullanılmamaış good year 5 yıl olmus ama daha takmamaışlar bile, yanına aynısından alıp onu kullansam acaba nasıl olur kimisi durduğu yerdede çürür diyor ama bana pekte mantıklı gelmedi daha yeni lastik sizce kullanmalımıyım

• quote:

Orjinalden alıntı: crepis

Hocam yeni görev yerin hayırlı olsun Allah Utandırmasın.
    Geri vites lambası iki kez bozuldu. Müşürü değiştiler kısa süre sonra tekrar yanmamaya başladı servisteki baş usta bu sefer müşürü fazla sıkma dedi benim aracı onaran ustaya şuan bir yılı geçti Allah a şükür bir sorun yok muhtemelen müşürdendir sende ustaya fazla sıkmamasını hatırlatırsan daha iyi olur.
    quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

arkadaslar yaklasik bir aylik sureden sonra merhaba

iyi dileklerin icin tesekkur ederim diyarbakir renaultta cozemediler bu arada 30 bin bakimini uzun yola cikacagim icin diyarbakirda yaptirdim ve oyak indirimi ile 130 ytl gibi bir rakam tuttu aracim benzinli

ayrica arka tekerlelerin saclarinin kenarlarina plastik koruyucu taktilar ve para almadilar

oldukca yakisti yakinda fotograflarini ceker yayinlarim herkese iyi gunler dilerim

• quote:

Orjinalden alıntı: fsarpken

slm arkadaşlar
    Ben 2 sorun yaşıyorum.
    2005 model 1.4 loganımda ilk çalıştırırken sorunlar yaşıyorum.bazen sorunsuz olsade bazen çalışmıyor.yerinde vites ile oynayarak sallarak çalıştırabiliyorum.bizim sokaktaki tamirci okuyuculardan birinde problem olduğunu söyledi güvenmediğim için elletmedim.kendisi 1.4 clio motorlarındada sık sık bu sorunun yaşandığını söyledi.böyle bir sıkıntısı olan oldu mu? ve nekadara tamir ettirdi?
    Ayrıca aracın altına vurdum toprak yolda muhabbet ederken görmedim taş varmış.ondan sonra vites eskisi kadar akıcı değil sanki biryere sürtüyor.neden olabilir?
    Aracımın yakıtından oldukça memnunum.sabah uzun yoldan geldim 120 ytl ile 665 km yol yaptım.hemde 110-140 hız aralığında.normalde 100 ü geçmem fakat sıcaktan bunaldım bastım fazla farketmedi.
    iyi forumlar.

arkadaşım aynı sorunu bende yaşıyodum araba sabahları çalışmıyodu 5-6kere marşa basınca çalışıyodu sorunu çözdük önden motora bakınca motorun sağ alt köşesinde bi sensör var onu değiştirdi o gün bu gündür sorun yok çalışmamazlık yapmadı sorunun hala devam ediyosa istersen parçanın tam adını öğrenip yazabilirim
    aracın yakıtıda iyi bende dün uzun yoldan geldim toplam 2200 km yol yaptım harcadığım benzin 470lira 120nin altına hiç düşmedim ve klıma full açıktı 0,21ytl ye geliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naczet24 -- 23 Ağustos 2008; 13:37:36 >

• BENİM ARABA 1.4 LOGAN ŞEHİR İÇİ 400-500 YTL ŞEHİRLER ARASI 300 YTL YAKIYOR BU YÜZDEN TÜP TAKTIRMAK İSTİYORUM.NORMALDE LOGAN BU KADAR YAKMAZ DİYORLAR AMA BENİM ARAÇ YAKIYOR.TAM 2 SENEDİR KARARSIZIM.ARACI 2 YIL ÖNCE ALDIM O GÜNDEN BERİ RAKAMLAR HEP AYNI.BİR KERESİNDE BALIKESİR SERVİSİNİ TELEFONLA ARADIM BU SIKINTILARIMI ONLARADA SÖYLEDİM.BANA ARAÇ İÇİN BİR ŞEY YAPAMAYACAKLARINI ÇÜNKÜ ENJEKSİYON AYARININ OLMADIĞINI SÖYLEDİLER.ARKADAŞ FULL KLİMA 210 YTL DİYOR GIPTA İLE BAKIYORUM.BEN KLİMAYI HİÇ AÇAMIYORUM BİRDE ONU AÇSAM VAY HALİME.ARACIMI ÇOK SEVİYORUM SATMIYACAĞIM VE YAKIT SORUNUNU TÜP İLE GİDERMEYE ÇALIŞACAĞIM.....

• HOCAM ARACI ÇOK AGRESİF KULLANIYOSAN YAKAR EN SON OLARAK BENİM ARAÇ DİZEL 68 KM YOLU TAHMİNİMCE 20 YTL DEN FAZLA YAKARAK TÜKETTİ
    ŞÖYLE SÖYLEYEYİM 3 LAMBA YANIYODU BASTIM 68 KM YOL GİTTİM DURMAK ÜZEREYKEN YAKIT IŞIĞI YANDI EN YAKIN BENZİNLİK 25 KM ÖTEDEYDİ VE ARTIK BASMADAN NORMAL KULLANIMDA SÜRDÜM 25 KM SONRA 30 YTL LİK YAKIT ALDIM GENE 3 LAMBA YANDI VE SAKİN KULLANIMDA 215 KM YOL GİTTİM HALA IŞIK YANMAMIŞTI
  • Arkadaslar herkese merhaba, uzun suredir yazmasamda forumu surekli okuyorum.Yeni gelen butun arkadaslara hosgeldiniz demek istiyorum.Renault sandero modelinin SUV aracı olan sandero stepway 'i dunyaya tanıtmıs.Brazilya ve Arjantin de satısına baslanacak olan arac sanırım 1-2 seneye Dacia sandero stepway olarak ulkemize de gelir.Aracıwww.renault.com.br (http://www.renault.com.br/master.aspx?column=1&idSecao=317&idCarro=20 ) adresinde de gorebilirsiniz.Resimleri de asagida:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi se@ -- 26 Ağustos 2008; 10:47:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: se@

Arkadaslar herkese merhaba, uzun suredir yazmasamda forumu surekli okuyorum.Yeni gelen butun arkadaslara hosgeldiniz demek istiyorum.Renault sandero modelinin SUV aracı olan sandero stepway 'i dunyaya tanıtmıs.Brazilya ve Arjantin de satısına baslanacak olan arac sanırım 1-2 seneye Dacia sandero stepway olarak ulkemize de gelir.Aracıwww.renault.com.br adresinde de gorebilirsiniz.Resimleri de asagida:

Dacia yavaş yavaş 4x4 e ısınıyor demek ki...İlk ürünü de Sandero Stepway...Dacia'yla alay edenler beklemede kalsınlar...

İyi forumlar...

• quote:

arkadaşım aynı sorunu bende yaşıyodum araba sabahları çalışmıyodu 5-6kere marşa basınca çalışıyodu sorunu çözdük önden motora bakınca motorun sağ alt köşesinde bi sensör var onu değiştirdi o gün bu gündür sorun yok çalışmamazlık yapmadı sorunun hala devam ediyosa istersen parçanın tam adını öğrenip yazabilirim
    aracın yakıtıda iyi bende dün uzun yoldan geldim toplam 2200 km yol yaptım harcadığım benzin 470lira 120nin altına hiç düşmedim ve klıma full açıktı 0,21ytl ye geliyo

İlgin için teşekkür ederim.henüz yaptıramadım.rica etsem ismini öğrenebilir misin? birde fiyat bilgisini yazar mısın? bu arada eniştemin 2000 model cliosu var ona sordum bazen onun aracının da yaptığını söyledi.

Kimya 10 arkadaşım.senin dediğin rakamlar çok yüksek.litre hesabına geçince şehir içi 12-15 litre arası şehir dışı 9 litre yakıyorsun.Bu hiç normal değil.bizim değerlerimizde hayal değil 100 le uzun yolda 5.5-6 litre yakması normal olanı.Sen kesinlikle araca baktır.olmadı sat eski bir jiple gez aynı hesap olur:)

• slm arkadaşlar..mcv dizel 7 kişilik aracım var...aracım 6100 km olup rodaj dönemi bitti..ancak aracım hala şehir içi 100km/lt 7,3- 7,2 - 6,9 yaktığını gösteriyor..kitapçığında yazdığına yaklaşmıyor bile..sizlerin araçları ne kadar yakıyor? bu yakıt tüketim miktarı normal mi sizce...tşkrlr
  • Bir kaç arkadaş ile bu konuyu ben de görüştüm,10 000 km bakımından sonra yakıt sarfiyatının düşeceğini söylediler.Şu anda aracım 9000 km de
    Benim de tüketimim fazla ama trafik ve kısa mesafe kullanımdan kaynaklanıyor,seninde bu şekilde olabilir.
    Lastik basınçlarını kontrol et,düşük hava yakıt sarfiyatı artırır.
    Şi:6,5 - 7lt şd:4,5 - 5lt

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa4335

slm arkadaşlar..mcv dizel 7 kişilik aracım var...aracım 6100 km olup rodaj dönemi bitti..ancak aracım hala şehir içi 100km/lt 7,3- 7,2 - 6,9 yaktığını gösteriyor..kitapçığında yazdığına yaklaşmıyor bile..sizlerin araçları ne kadar yakıyor? bu yakıt tüketim miktarı normal mi sizce...tşkrlr
  • Sandero Stepway çok güzel gözüküyor,uygun bir fiyata(motor hacmi çok önemli,max:2000cc olmalı,dizel ve manuel vites,off ki off) tutulacağından hiç şüphem yok.
  • 
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.