Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (385. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
64 Misafir (32 Mobil) - 32 Masaüstü32 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.719.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: redcheek99

naptın adem klimasız loganın sıfırının liste fiyatı 15800. 15000 ytl ye daha indirim istemeden düşüyolar. 15000 yltye 2. el klimalı dizel dolu piyasa.

Siz fiyat konusunda yanılıyorsunuz. Sizin bahsettiğiniz 15800 klimasız logan yukarıdaki arkadaşın bahsettiği logan değil. Sizin bildiğiniz fiyat LOGANIN düz olanı, hidrolik direksiyonu olmayan, radyo teyp olmayan, lastikleri 14 jant olan logan. Arkadaşın loganı Ambiante pack klimasız liste fiyatı 17 800 ytl. Arkadaşı yanıltmayın. Arkadaş fiyatı biraz yüksek belirlemiş bu doğru artık yeni araçlar bile bir yıl sonra en az 7-8 bin ytl düşük satılıyor. Hangi araç olursa olsun. Ortalama 11-12 bin ytl fiyat belirlerse daha çabuk satılır diye düşünüyorum.
  • araba araken bulduğum fiyatları not etmiştim buraya yazıyımda da fiyatlar hakkında araba arayanlara belki yardımı dokunur

baktığım arabaların bir tanesi hariç ambıance pack ve yaptığım son pazaarlık fiyatlarıdır
    2005 klımasız 70 000 de ...........10 500 ytl boyada çizikler vardı
    2006klımasız 44 000de .............12 000ytl boyası tertemizdi
    2005klımalı 40 000de..................12500ytl...boyası temizdi birkaç yerinde ufak çizikler vardı ...........bunu aldım zaten
    2006klımalı 36 000de................13500ytl...ön çamurlukta çizikler vardı
    2007klımasız düz amb.pack.olmayan ..hidrolik merk.kilit falan olmayan . ...2500kmde......12500 ytl .........
    2005klımalı 24000de..................12900ytl.........boyası temizdi birkaç çizik dışında
  • quote:

Orjinalden alıntı: kudal

logan 1.4 ambiance Pack almayı düşünüyorum. o yüzden motor klimayı kaldırırmı? merak ettiğim o.

Bu biraz da kullanıma bağlı bence. Mesela yokuşlarda klima açıkken ve araçta 3-4 kişi varken yığılma yaptığı oluyor. Mesela Sabuncubeli geçidinde başımıza geldi ama bunun bir sebebi de aracı yokuşa hazırlamamak diyebilirim. Yani devirlendirememekten kaynaklanan birşey...Onun harici klimanın bir etkisi yok...

Bir de merak ettiğim bir şey: Tarsuslu arkadaşımızın aracının modeli neydi ve kaça sattı?

Herkese iyi forumlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: seksanddirt

quote:

logan 1.4 ambiance Pack almayı düşünüyorum. o yüzden motor klimayı kaldırırmı? merak ettiğim o.

Bu biraz da kullanıma bağlı bence. Mesela yokuşlarda klima açıkken ve araçta 3-4 kişi varken yığılma yaptığı oluyor. Mesela Sabuncubeli geçidinde başımıza geldi ama bunun bir sebebi de aracı yokuşa hazırlamamak diyebilirim. Yani devirlendirememekten kaynaklanan birşey...Onun harici klimanın bir etkisi yok...

Bir de merak ettiğim bir şey: Tarsuslu arkadaşımızın aracının modeli neydi ve kaça sattı?

Herkese iyi forumlar...

benim araba 2007 model ambiance pack klimalı 17000 de artı alarm cd calar ses sistemi mevcuttu 14 750 ye verdim

• kardeş selamlar tarsuslu kardeşimizin sattığı aracı ile kıyaslarsak senin aracın değeri çok fazla ama ederi 12 binlirayı geçmez

bu arada bende Yakın zamanda kaybettiğim dayımın aracının ilanlarını verdim nete araç 1995 model isuzu kamyon herhangi bir kazası ve masrafı yok 13500 lira yazdım ancak şimdiye kadar hiç arayan olmadı. anlayacağınız piyasa çok kötü
    quote:

Orjinalden alıntı: Adem205

S.A ARKADAŞLAR BENDE 2006 MODEL DACİA LOGAN AMBİANCE PACK VAR ARACIMI SATMAK İSTİYORUM ALACAK OLAN ARKADAŞLAR VARSA GÖRÜŞELİM 1.4 ambiance pack(klimasız)
    (ARAÇ GARAJ ARABSI OLUP GÜNDE SADECE 6 KM YOL YAPMAKDADIR...UZUN YOL OLARAK 2 KERE ANRARAYA GİTMİŞ BULUNMAKDADIR)ARAÇDA UFAK 2 ÇİZİK VAR HARİCİNDE DEĞİŞEN PARÇA VS BİRŞEY YOKDUR ORJİNALDİR...
    (ARAÇ 200KM/H GÖRMÜŞTÜR)
    FİYATI:15,50 YTL

[img src=http://www.hizliresim.com/2008/7/27/2237.jpg] ARACIN RESİMİ

... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....

• slm dostlar bugun nette tesadufen logan la karşilşatim ve 1.4 basic fiyatinin 15.250 oldugunu gorunce bianda 180 derece donmeme sebeb oldu acikcasi bu ilk arabam olcak ve ikinci el baskası tarafından nasıl kullanadiliği bilinmeyen bi arac kullanmak istemiorum hersey dahil fyti 15.250 dedi.forumuda inceleyince ciddi ciddi almaya karar werdim.anacak bu modelde sanırım klima ve arka camlar otomotik değil galiba ?klima değilde full camlarin ototmotk olması bnm için onemli..

sizce 15.250 sifir bi arac için ustelik logan lı olmak mantıklı bı cozum değilmidir?

tesekurler.
  • evet haklısın fiyatı 15bin çekdim ama aracımın resimlerine bak daha yeni yükledim aracım sıfır gibidir çok temiz orjinal ve 17 bindedir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adem205

evet haklısın fiyatı 15bin çekdim ama aracımın resimlerine bak daha yeni yükledim aracım sıfır gibidir çok temiz orjinal ve 17 bindedir...

Aynı rengin klimalısı 2006 model bizde de var. 3 yıldır kaskosu yapılıyor. Kilometresi daha 10.000 yeni oldu. Kışın garajda, yazın da bahçe kapısında. Garaj arabası desem yeridir. Tarsuslu bile 14,750 ye verdikten sonra sen hayatta o fiyata satamazsın aracını. Ciddi satıcıysan istediğin fiyatı bir daha gözden geçir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kız ismet

slm dostlar bugun nette tesadufen logan la karşilşatim ve 1.4 basic fiyatinin 15.250 oldugunu gorunce bianda 180 derece donmeme sebeb oldu acikcasi bu ilk arabam olcak ve ikinci el baskası tarafından nasıl kullanadiliği bilinmeyen bi arac kullanmak istemiorum hersey dahil fyti 15.250 dedi.forumuda inceleyince ciddi ciddi almaya karar werdim.anacak bu modelde sanırım klima ve arka camlar otomotik değil galiba ?klima değilde full camlarin ototmotk olması bnm için onemli..

sizce 15.250 sifir bi arac için ustelik logan lı olmak mantıklı bı cozum değilmidir?

tesekurler.

Nerede yaşadığını bilmiyorum ama; klima olayını bir daha gözden geçir. Bir arkadaşım iyi bir fiyata Citroen C3 dizel modelini sırf kliması yok diye almadı. Artık klimasız araba almak saçma geliyor. Tabi yine de tercih sizin. Klima alırken de, kullanırken de, satarken de bir avantaj bence. Sizin için klimadan ziyade 4 camın da otomatik olması önemli sanıyorum; ama bu segmentte Accent Admire ya da Era gibi araçlar haricinde 4 camın otomatik olduğu marka pek yok. (Honda citylerde durum nedir bilmiyorum)
    Öte yandan sıfır araç almayı da bir daha gözden geçir, ilk aracın olacakmış. Acemi misin değil misin bilmiyorum; ama vurursan, çarpansan için yanar. İkinci el daha uygun fiyatlı bir araç düşün bence. 1 sene kullanır, daha sonra ne istiyorsan onu alırsın.

• quote:

slm dostlar bugun nette tesadufen logan la karşilşatim ve 1.4 basic fiyatinin 15.250 oldugunu gorunce bianda 180 derece donmeme sebeb oldu acikcasi bu ilk arabam olcak ve ikinci el baskası tarafından nasıl kullanadiliği bilinmeyen bi arac kullanmak istemiorum hersey dahil fyti 15.250 dedi.forumuda inceleyince ciddi ciddi almaya karar werdim.anacak bu modelde sanırım klima ve arka camlar otomotik değil galiba ?klima değilde full camlarin ototmotk olması bnm için onemli..

tesekurler.

bence pişman olabilirsin baz modeli alınca bende aracı almadan önce sıfır olsun baz olsun diyodum sonra caydım nedeni de
    baz modelde sadece ımmobilisier var
    klıma hidrolık direksiyon merkezi kilit hava yastığı otomatık cam 15"jant yok
    3-4daha ekleyip ambıance pack alsan yada para ekleme durumun yoksa 12-13e yukarıda saydığım özelliklere sahip bi 2005-2006bulabilirsin
    ben 12,5verdim 2005model aldım ve çok memnunum

• merhaba arkadaşlar.

ben logan sedan 1.5 dci ambiance pack+klimalı modeli almayı planlıyorum.(0 km)
    aracı en son 24000 YTL'ye bıraktılar.ama bu rakam bana yüksek geldi.
    bu arabayı en son kaça bırakıyorlar?
    yakın zamanda araç alan arkadaşlar beni bu konuda bilgilendirebilirler mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hodebabe

quote:

tesekurler.

bence pişman olabilirsin baz modeli alınca bende aracı almadan önce sıfır olsun baz olsun diyodum sonra caydım nedeni de
    baz modelde sadece ımmobilisier var
    klıma hidrolık direksiyon merkezi kilit hava yastığı otomatık cam 15"jant yok
    3-4daha ekleyip ambıance pack alsan yada para ekleme durumun yoksa 12-13e yukarıda saydığım özelliklere sahip bi 2005-2006bulabilirsin
    ben 12,5verdim 2005model aldım ve çok memnunum

Olamaz araaba tamamen boşmuş bu cewabin benım caymama sebep oldu :=)

ilk arabam olucakdi ve acemiyim snaırım temiz bi 2 el aramak en mantiklisi 10-12 bin arasi.

• Bizlere sınava tutulduğumuz bu dünyanın geçiciliğini hatırlatan; kardeşçe, dürüst, mütevazı bir yaşamın kapılarını aralayan bu mübarek gecenizi kutlarım.
    kandiliniz kutlu olsun eski bir logancı kardeşiniz
  • vazgeçdim satmakdan aracımı nasılsa memnunum ama eyer 15 bin verern olursa vereceğim tabikide aracıma jant attırıp binerim camlarada film birazda alçaltırım bide tesisat tmm işte zaten satıp civic almayı düşünüyordum ama benim aracım hiç deyilse bildiğim araç bide arkadaşlar logana hangi jant önerirsiniz 17 lik takıcam 900 ytl ye var jant ve lastik yad 15 lik jant ararım bana 15 lik jantlardan beyendiklerinizin atarsanız sevinirim 500-600 civarı birşey olsun şimdide tşkürler ve tüm herkezin kandili mübarek olsun
  • quote:

bir de bu 1,4 ambiance Pack modelinde yol bilgisayarı var mı? veya opsiyonel olarak alınabiliyor mu?
  • quote:

quote:

bir de bu 1,4 ambiance Pack modelinde yol bilgisayarı var mı? veya opsiyonel olarak alınabiliyor mu?

bildiğim kadarıyla alınamıyor.ama yeni kasada durum ne olur onu bilemem.
  • quote:

quote:

Aslında tüm Loganlar'daki bilgi ekranı modülünde yol bilgisayarı özellikleri mevcut. Lakin yazılımla Laurette harici donanım seviyelerinde bu özellikler engellenmiş. Romanya'daki forumda birisi bunu yazılımla çözmeyi başarmış. Bunun için sanırım yurtdışında ilave parça getirmek gerekiyor. Uğraşmak yerine Laurette donanımını da alabilirsiniz, 1.4 motorlarda Laurette donanımı mevcuttu yanılmıyorsam...

• ARKADAŞLAR

DACİA LOGAN 1.5 DCİ AMBİANCE PACK KLİMALI 50000KM DE ARACIMI SATIYORUM.

FİYATI 16500 YTL

İLGİLENENLER ARAYABİLİR.

http://www.araba.com/1243432.html
  • Dikkat ediyorum da son zamanlarda sitelerimizde aracını satılığa çıkaran arkadaşlarımız var.
    Araçlarımızın kayda değer sorun çıkarmadığını zaten biliyoruz ozaman kesin parayı buldunuz
    Satana da alana da hayırlı olsun
  • Hocam yoksa meşhur Adıyaman servisi mi gözünüzü korkuttu
    Gelelim bir iyilik düşünelim mi arkadaşlara?
    İyi tatiller diliyorum

quote:

Orjinalden alıntı: GOMUTAN

ARKADAŞLAR

DACİA LOGAN 1.5 DCİ AMBİANCE PACK KLİMALI 50000KM DE ARACIMI SATIYORUM.

FİYATI 16500 YTL

İLGİLENENLER ARAYABİLİR.

http://www.araba.com/1243432.html

• 
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.