Şimdi Ara

Cyberpunk 2077'nin devam oyununda ikinci bir şehir daha olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cyberpunk 2077'nin devam oyununda ikinci bir şehir daha olacak
    Daha tam hazır olmadan satışa sunulmuş olması Cyberpunk 2077'yi son yılların en çok eleştirilen oyunlarından birine dönüştürmüş olsa da sonraki yıllarda gelen yamalar ve ek paketlerle birlikte oyuna yönelik algı değişti. Cyberpunk 2077, bugün artık başarılı bir oyun olarak görülüyor. Çünkü hem satış rakamlarıyla CD Projekt RED'in yüzünü güldürdü, hem de günün sonunda oyunseverlerin beklediğine yakın bir oyuna dönüştü.

Cyberpunk 2077'nin itibarını zamanla toparlamış olması, devam oyununa dair beklentileri de yukarı çekti. Bu kez o beklentileri boşa çıkarmamasını umduğumuz yapım ekibi, bir yandan devam oyunu üzerinde çalışmaya devam ederken, diğer yandan oyuna dair ilk detayları paylaşıyor. Son olarak da oyundaki mekânlara dair önemli bir açıklama geldi.

Ayrıca Bkz.Hogwarts Legacy 2 hakkında ortaya çıkan yeni detaylar online moda işaret ediyor

Cyberpunk 2077'de Night City'nin Yanı Sıra Bir Şehir Daha Olacak

Cyberpunk serisinin yaratıcısı olan Mike Pondsmith, Cyberpunk 2077'nin devam oyununda Night City'nin yanı sıra ikinci bir şehrin daha olacağını açıkladı. Pondsmith, yeni oyunun yapımında o kadar aktif bir rol almadığını, bu yüzden daha fazla detay paylaşmayacağını ama oyunda Night City dışında ziyaret edeceğimiz bir şehir daha olacağını söyledi.

Pondsmith, bu yeni şehrin Blade Runner'dan fırlamış gibi görünmeyeceğini, bunun yerine Chicago gibi gerçek bir şehir işlerin ters gittiği bir gelecekteki hâlini yansıtacağını sölyüyor.

Kaynak:https://www.gamespot.com/articles/cyberpunk-2077-sequel-will-feature-a-second-city/1100-6531705/

• Phantom liberty dlcsi çok iyidir arkadaşlar oynayın oynattırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 21 Mayıs 2025; 22:44:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OptimizedSettings kullanıcısına yanıt
    Tanrı olduğumuz sahne > bütün sahneler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BektaşGökşen XLQD9 B kullanıcısına yanıt
    oynamayanlara güzel spoiler, aferin.

• Heyecanla bekliyoruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk başta çok eleştirilince dur bi adam gibi toparlasın öyle el atayım dedim, eski Deus Ex'ci tayfadan, bilimkurgu oyun/sinema hayranı olarak... Zati gelecek ile ilgili bilimkurgu oyunları zaten oldukça az, neyse sakin bir kafa ile başına oturdum, uzun ara ilk defa bir oyunda karakter ile aramda bir duygusal bağ oluştu(bir diğeri de Mass Effect 2'deki oyun sonundaki intihar görevinde tüm elemanlarımı kurtarmaya çalışırken olmuştu), bizim elemanın bir yandan adım adım ölüme yaklaşması, bir yandan neredeyse imkansız birşey olan bu durumun tedavisi... Bir de elemanın duygusal/aşk hayatında da inişli çıkışlı olması hikayeye iyi yedirilmişti, bu nedenle sakin kafa ile oynanması gereken nadir oyunlardan biri, ikincisini de sabırsızlıkla bekliyoruz...

• wollfy31 kullanıcısına yanıt
    Merak edip oynamış olur fena mı :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aç gözlü hissedarlar ve aç gözlü bazı yöneticiler yüzünden hali hazırda tamamlanmış oyundan bir sürü şey çıkartıp sonra da piyasaya eksik ve tamamlanmamış olarak sürüldü. Yine de gelmiş geçmiş en iyi açık dünya ve cyberpunk oyunlarından birisidir. Eksik ve hatalı çıkmasına rağmen piyasadaki bir sürü oyundan iyiydi. İkinci oyunda aynı hatayı yapacaklarını sanmıyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum.

• 2. oyunu mu geliyormuş sessiz sedasız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynamadım henüz.

• Başlangıçta sizi pek sarmayan fakat oynadıkça sizi içine çeken oyunlardan.

• 120 saatim var hala oynuyorum ikinci oyunu dört gözle bekliyorum

• Barış Manço kullanıcısına yanıt
    Daha fazla vakit kaybetme bence git oyna

• 10 numara oyun ilk harita kalkmasın zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.