|
PS6 ve yeni Xbox ne kadar güçlü olacak? İlk tahminler paylaşıldı
1 Mobil
-
-
Xbox tokatlayıp geçecektir her nesil olduğu gibi
_____________________________ -
-
Güçlü olabilir. Mesela adım atıyorum sol ayağımı hareket ettirebilirim. Su içiyorum bardağı tutma ihtimalim çok yüksek. Vay anasını bunlar ne kadar gizli bilgiler böyle. Nutkum tutuldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
har ikisini de AMD yapıyor,
Playstation 9070 xt gücünde tamam onu anladık da; diğer nasıl oluyor da 5080 kerteriz alınıyor, nereden biliyorlar 5080 ayarında olduğunu.
9070 xt'den %20 daha güçlü de geç.
-
Ps5 ilk çıktığında bir ps4 kullanıcısı olarak çok heyecanlı idim. Sonradan sonraya playstation oyunlara zam üstüne zam yapınca steamde 100 liraya satılan oyunlar orda 2500 falan olduğunu görünce epicte bedava verilen veya yüzde 95 indirime giren oyunların psde indirim zamanı bile indirime girmediğini görünce iyiden iyiye pcye kaydım.epic gamesde hiç para vermeden 400 e yakın oyunum vardır. Yine Steam humble bundledan aldığım oyunlar ve kasalarından düşürdüğüm paralarla aldığım oyunlar bedava dağıtılan oyunlar sayesinde 5000 lira falan para harcamışımdır en fazla ve kütüphabem 100000 liranın üstündedir.
E bu durumda ben niye konsol alayım abi enayi miyim? Kurarım bazzite OS al sana konsol.
-
Ps satış rakamları ile her dönem olduğu gibi yine ezip geçecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mettzell -- 6 Ağustos 2025; 17:23:1 >
Geçenlerde yazmıştım haber dünyası yine dedkodular üzerinden yürütülecek bir başlığı masaya aldı, sürekli bu minvalde sızıntı dedikodu tahmin beklenen vb isimler adı altında haber okumaya devam edeceğiz..
Şimdide RDNA4 / 9070XT üzerinden bir haberimsisi ile karşı karşıyayız, okuyun geçin...
Şahsen mevcut konsolların 4-5katı hız ve kapasitede bir konsol çıkarılmazsa almayı düşünmüyorum, adamları dertleri tek bir konsol üretip uzun süre oyun çıkarmaya odaklanmak değil işlerine geldiği gibi ticaret yapmak.
-
2028de çıkacak konsolların bu kadar güçsüz olması kötü olacak. Şu an için iyi kartlar da o zaman normal sıradan kalacak.
Umarım bu nesilede 30 fps oyun gelmez
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bence el konsollarının yerini tutmayacak. Devir artık değişiyor. O yüzden elde oynamalık güzel cihazlar üretsinler sadece
Nerden çıkıyor bu asparagas haberler. Taaa en az 2 yıl sonra çıkacak konsollar için şimdi piyasada olan ekran kartını mı kullanacaklar. Yani hiç inandırıcı gelmiyor. Şu an ekran kartları arasındaki nesil farkı gpu nanometresi 5nm olduğu için arada büyük farklar olamıyor. 2 nm yeni çipler ile farklar belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Yeni nesil konsollar, büyük ihtimal bu çip üretimi ile gelir.
Bu videoda detaylı bir şekilde anlatılıyor.
Güç Savaşları
Benim epicte oyun doldu ama açıp oynamıyorum bile keşke steamda o derece ücretsiz oyun verse.
Steamos konsol çıkana kadar konsolların kolesiyim ama çıktığı an iki konsolda camdan aşağı
Neden bekliyorsunuz ki AMD sistem kurun RX 580 li içine bazzite kurun alın size steamos konsol 20 bin lira.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Series S kullanmış sonrasında da ps5 e geçmiş birisi olarak söylüyorum bomboş bir nesli geride bırakıyoruz…
Ps5 ilk sony konsolumdu ondan bütün klasik excleri bitirdiğim için bi sonrakine xbox’dan devam etme fikrim var çünkü ps artık exc de çıkarmıyor ps plus da oldukça vasat benim için bi mantığı kalmadı
Orjinal PS one kasadan beri PS kullanırım, şu anda da pro modeli var. Yeni nesilde Sony tercih etmek için mantıklı hiçbir neden bulamıyorum. Exclusive oyunların yokluğu konsolun tüm albenisini yok etti bence.
-
Şuanki mevcut konsollardan daha güçlü olacağı kesin :D
_____________________________ There's always a reason to live. The gods would set you on the proper path.
武士度
PSN GalacticHope
#Playstation -
Tamamen öyle bu sony’nin cimri ve tembel kafası sonlarını getiricek haberleri yok
konsolu alırken dedim ne güzel şimdi birikmiş excleri 1 yıl boyunca oynarım ki öyle de oldu uncharted’ın eski oyunlarını bile keyifle oynadım ama gel gelelim şuan ne oyun çıkıyor ne bişey, senede 2-3 sağlam exc oynarız diyodum bir de..
zaten çıkan oyunda bi süre sonra pc ye de geliyor ki bu gidişle xbox’a da gelmeye başlayacak o duvarda yavaştan yıkılıyor gibi
alır xbox’ı keyfime bakarım bu sony’i biraz cezalandırmak lazım ki birşeyleri değiştirsinler
önceki nesilden daha güçlü olacaksa ortadoğuda kartlar yeniden dağıtılabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
Benzer içerikler
- instagram müşteri hizmetleri
- instagram beğendiğim gönderiler
- apple maps android
- whatsapp belge tarama
- whatsapp hesap silme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt