Şimdi Ara

Battlefield 6 seri için dönüm noktası olacak; Hedef her yıl yeni bir oyun çıkarmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Battlefield 6 seri için dönüm noktası olacak; Hedef her yıl yeni bir oyun çıkarmak
    Son yıllarda Call of Duty serisinin gölgesinde kalmış olan Battlefield serisi, dört yıllık aranın ardından Battlefield 6 ile geri döndü. Serinin bir önceki oyunu olan Battlefield 2042'ye kıyasla çok daha iyi yorumlar alan Battlefield 6, bu olumlu yorumların da etkisiyle muhteşem bir çıkış yaptı. Anlık oyuncu sayısı beklentilerin çok üzerinde seyreden oyun, şimdiden yılın en başarılı oyunları arasına adını yazdırmış durumda.

Battlefield 6'nın başarısı sayesinde yeniden hayat bulan Battlefield serisi, önümüzdeki dönemde Call of Duty için çok daha ciddi bir rakip hâline gelecek gibi görünüyor. Çünkü Electronic Arts, aynı Call of Duty gibi her yıl yeni bir Battlefield oyunu çıkarmayı hedefliyor.

Ayrıca Bkz.Fallout 2. sezonuyla geri dönüyor; Yeni sezondan ilk görseller paylaşıldı

Electronic Arts, Battlefield Serisi İçin Üç Ayrı Stüdyo Görevlendirecek

Oyun dünyasıyla ilgili paylaşımlarıyla tanınan analist Michael Pachter, Battlefield serisinin başındaki isim olan Byron Beede ile konuştuğunu ve seriye yönelik planlarını öğrendiğini açıkladı. EA ve Beede, Battlefield serisi için üç farklı oyun stüdyosunu görevlendirmeyi planlıyor. Her stüdyo üç yılda bir yeni bir oyun çıkaracak. Böylece aynı Call of Duty serisinde olduğu gibi oyunseverlere her yıl yeni bir oyun sunulacak..

Tabii bu planların hayata geçirilebilmesi zaman alacak. Michael Pachter, bu planların tam olarak hayata geçirilmesinin beş-altı yıl sürebileceğini söylüyor. EA, bu beş-altı yıllık periyotta üç stüdyoluk sistemi oturtmuş olacak. Böylece aynı Call of Duty gibi yıllık bir döngüye geçilebilecek.

Her yıl yeni bir Call of Duty oyunu çıkartmak Activision Blizzard'a finansal olarak başarı getirmiş olsa da pek çok kişiye göre serinin kalitesini aşağı çekti. Bu yüzden Battefield'ın bu düzene geçmesi de serinin hayranlarının istediği şey olmayabilir. Neticede bu seriyi yeniden canlandıran Battlefield 6 da dört yıllık arayla mümkün oldu.

Kaynak:https://www.gamesradar.com/games/battlefield/ea-reportedly-has-big-plans-beyond-battlefield-6-wants-to-take-on-call-of-duty-with-a-yearly-release-but-itll-be-five-or-six-years-before-we-get-two-in-a-row/

• Bu haberle birlikte serinin sçtnı anlamış oldum

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• iamburak kullanıcısına yanıt

Neden BF3 ve BF4 arasında 2 sene var ama ikiside en sevilen oyunlar seri içinde genel olarak, İyi yapılamaz diye birşey yok.

• Yahu kardeşim neden her sene Call of duty gibi oyun çıkarıyorsunuz ki evvelki stratejiniz gayet iyiydi iki yılda bir oyun çıkarıyordunuz o iki sene içerisinde de normal oyuna 6 ayda bir DLC geliyordu gayette güzel gidiyordu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bok gibi oyun yapmislar softcore

• her yıl demeseydiniz iyiydi biz 4-5 yıl gidiyor diye ön sipariş verdik Allahsız EA fifa gibi bizi parçalamasan olmuyor mu bırakta 2 el ateş edip 1 gol atalım 2-3 yıl fak fakir bizim ülke

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdide şu stüdyo iyi yapmış bu kötü yapmış gibi şeyler çıkacak. Aralarındaki rekabet ortamı bazı güzellikler çıkmasına yardım eder belki.

Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu
  • Her sene kararı doğruysa saçmalık olur.Taze bir yemeği tekrar tekrar ısıtmağa benzer.

Son sözü oyuncular söyleyecektir,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 19 Ağustos 2025; 10:56:04 >
  • öyle olursa beni kaybedersin kral

• O zaman premium almanın mantığı yok

• Eğer cod'un yaptığı gibi devam ederlerse yani

Battle Royale'i ve multiplayer'ı devamlı güncelleyip ilerlemeleri saklar ve her yıl üzerine yeni hikaye koyup satarlarsa neden olmasın.

Bu şekilde kazandığımız ilerleme daha mantıklı ve değerli olur.

Misal şimdi bf42 de ne yazık ki Battlecoin'im var bunlar bf6 ve sonrasında saklanacaksa bu iyi bir şey bunu cod yapıyor ve activision gibi para göz firma bile bunu yapabiliyorsa ea da yapar.

Ayrıca dün güncelleme var diye bf42 kurdum gerçekten bf6 42'ye kıyasla büyük bir sıçrama ama bf4 hala çok iyi, 2. Haftayı beklerken bf4de vakit geçirdim hala çok zevkli.

• her oyunu oynamış biri olarak 6 saat oynadım pek beğenmedim açıkçası

• Düşme Ahmedim düşme. Ahmedim düşme. Bak onlar yaptı noldu siz yaparsanız nolur.

• Yanlış yaparlar!

• Yaklaşık 4 yıl batfield 1 oynadım grafikler ve oynanış güzeldi sonra 5 çıktı bf1 e göre begenmedim bf2042 çıktı oda vasat bu arada bf1 den sonra en çok oynadığım oyun cod mw2019 oldu

Cod a göre bence batfield serisinin hepsi cöp bf1 den sonrakiler

Bu arada bf6 açık betada 2 gün oynadım yine olmamış cod warzone batroyale rebirth İsland bedava olduğu halde bu bf6 ya bin basar onu soyluyum

• Bf4 sonraki tüm seriler çöp hele bf6 şaka gibi siyah beyaz gibi sarimtrak.delta force cam gibi görüntü+beleş

• Bf4 sonraki tüm seriler 1-5-2042+bf6 çöp hele bf6 siyah beyaz gibi sarimtrak iğrenç geldi bana.delta force cam gibi görüntü+beleş

• Gitti guzelim Battlefield. COD gibi olacaksa ben ne anladım bu isten? BF3 ve 4 gibi oyunları mumla aracagız gibi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.