Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (947. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.938
Cevap
205
Favori
1.068.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 943944945946947
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu oyunu xsx te oynuyorum grafik ayarı performansta. Bazen şehir içinde yada it yakada nüfusun fazla olduğu yerlerde fps düşer gibi oluyor. Oyunda mı yoksa konsolda mı sorun vardır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raven kullanıcısına yanıt
    Nüfus yoğunluğunu düşüren ayar varsa onu açmanızı tavsiye ederim
    Pcde de kalabalık yerlerde düşüş oluyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cpt. Miller kullanıcısına yanıt
    Oyna bak sanki devam oyunu oynuyormuş gibi hissedeceksin, bol bol ayrı save al, farkli tercihlere geri dönüp farklı finalleri deneyimle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

Örümcek yapılı bir robotun olduğu boss bölümü var orada takıldım, arada bitirmediğim diğer oyunları da oynuyorum. Biraz ilerledikçe hemen save alıyorum zaten, Idris Elba'yı henüz göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 30 Eylül 2024; 12:21:12 >
  • Cpt. Miller kullanıcısına yanıt
    Siz daha dlc'nin başındasınız galiba biraz daha ilerlemeniz lazım

• s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

Evet başındayım, bu tür RPG oyunlarının en güzel tarafı seçimlere göre farklı finallerde bitirmek.

• Yahu bu nedir böyle 😀

• Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber
    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RxCan -- 19 Ekim 2024; 20:4:47 >
  • RxCan kullanıcısına yanıt

Yahu böyle ekran görüntüleri görünce oyunu tekrar yükleyip tekrar oynayasım geliyor.

Bu oyunun atmosferi hiç bir yerde yok sanıyorum türüne göre. Gerçekten çok efsanevi.

• Ormanci kullanıcısına yanıt

Biraz mod yükledikten sonra kusursuza yakın bir oyun oluyor. Üstte paylaştığım ekran görüntülerini de 5700XT ile aldım ve 2K Ultra ayarlarda akıp gidiyor oyun. Gerçekten de harika bir atmosferi var, fırsat bulursam sıfırdan başlayacağım

• Daha siz durun insanlar şu oyuna daha nasıl bir mod'lama olayı bir PC sistemi gömdüyse artık bakın hele demek C2077 full "8K" böyle oluyormuş, gerçekten oyun içi görüntü mü bunlar diye diye hala kendi kendime soruyorum inanılmaz deli dehşet bişey olmuş.

Cyberpunk 2077: POV Realism Unleashed in 8K with DreamPunk 2.1 Graphics | Gameplay & Showcase

NextGen Dreamsyoutube
    Cyberpunk 2077 goes Hyper-Realistic : POV Night Life & Showcase with DreamPunk 2.0 Graphics in 8K
    https://www.youtube.com/watch?v=90oVkISQot8

NextGen Dreamsyoutube
    Cyberpunk 2077: POV Realism Unleashed in 8K with DreamPunk 2.1 Graphics | Gameplay & Showcase
    https://www.youtube.com/watch?v=uhVI5zMR1Y0

---
    Nvidia'nın şu meşhur "DLSS: Kalite" ayarı seçili bile olsa ekrana oyun içi görüntüdeki her yüzeye-texture'lara garip bir beyazımtıraklık parlaklık veriyor karanlığı aydınlatıyor gibi oluyor, çevrenin yüzeylere yansıması netliği de çamurlaşıyor. Peki sizler 2K anlamında nasıl ayarlarla oynuyorsunuz?. Cyberpunk 2077'de bu yüzden tüm grafikler hatta RayTracing en üst seviye Ultra/Sayko seçili (çöz.: 2K) DLSS/DLAA ne varsa hiç açmıyorum.

8K'da oynanan C2077 ayarları şöyleydi:
    -DLSS Scaling: DLSS Super Resolution
    -DLSS Sharpness: 0.50
    -DLSS Reconstruction: On
    -Frame Generation: Off
    -DLSS Texture Quality: High
    -Crownd Destiny: Low
    -Monition Blur, Film Grain, Depth of Field: Off

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 4 Kasım 2024; 13:25:55 >

• Ravenholm kullanıcısına yanıt

Ben GTX 1060 6 gb ile 1080p orta ayarlardan, 4k ultraya gelince fark aşırı oldu, başka bir oyun oldu adeta. Sizin kart zaten hali hazırda RTX ve 1080 p yüksek ayarlardan, 2k yüksek ayarlara geçtiyseniz belki o yüzden beklediğiniz kadar etkileyici olmamış olabilir. Ben şok olmuştum oyun normalde böylemiymiş diye.

• shupusbu kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyledir haklısın özellikle 1080p'den 4K'ya geçenler böyle söylüyor gerçekten grafikler detaylar çağ atladı dediklerini görüyorum hep. 2K için pek o kadar fark yokmuş maalesef can sıkıcı.

Ayrıca grafik ayarlarında DLSS/DLAA Kapalı veya Açık oynasam da birşey fark etmiyor. Hatta (1080p RTX 3070'de böyleydi) Nvidia'nın şu meşhur DLSS/DLAA açtığımda grafiklere-texture baktığın her yer (binalar duvarlar asfalt-toprak yollar ağaçların bitkilerin insanların vücut yüzeyleri vb) tüm yüzeylere hafif garip bir parlaklık/beyazlık katıyor sanki bulanıklık çamurlaşma oluyor kötü gözüktüğü için DLSS kapalı oynuyorum (1440p RTX 4070Ti).

Yine DLSS Açık veya Kapalı'dayken, etraftaki çevre görüntüsünün yüzeylere gerçek yansıma (RayTracing: Ultra/Sayko) detayları da değişmiyor yansıma netliği bozuluyor bulanık duruyor. Oyunu SSD'de oynadığım için mesela ayarlarda HDD Modu: Kapalı, Nvidia Reflex: Açık durumda hani belki grafik/görüntü menü ayarlarında bir yanlışım varsa diye yazıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 4 Kasım 2024; 13:22:22 >

• Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber
    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehberx (formerly twitter)
    ウマドモ (@jasminex21) on X
    https://x.com/jasminex21/status/1853034775893946512
  • Dreampunk grafik modunu denedim. Muhteşem gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 12 Kasım 2024; 12:42:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar rtx 4080 super ekran kartı var 2k için en iyi grafik ayarları nasıl olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 13 Kasım 2024; 5:31:49 >
  • Koks34 kullanıcısına yanıt
    Ben aynı soruyu 2K'da RTX 4070 Ti kartı için buraya yazdım kimse grafik ayarlarını paylaşmadı, (en üst düzey kalite/detay için) en azından ana menüden hem monitör hem grafikler kısımlarından ekran görüntüsü alıp buraya koysunlar o da yeter.

2K çözünürlük için DLSS ve DLAA ayarlarını kapalı oynuyorum, diğer grafikler RayTracing dahil Ultra/Sayko ayarlı DLSS kapalı. DLSS açık (Kalite) seçiliyken nedense oyun içi baktığın her yüzeye gölgeli yerlere saçma bir parlaklık beyazımtıraklık katıyor hoşuma gitmedi garip gözüktü hep, DLSS kapalı sanki daha iyi detaylı gibiydi.

Bu arada Nvidia driver install kurulumunda Nvidia Experience'ı sildim zaten hiç kullanmıyordum ve sadece NV driver kurdum. Win11 Görev Çubuğu sağ altta saatin oraya eklenen "Nvidia Ayarları" tıklayıp "Nvidia Denetim Masası" kısmından bakıyorum: sol kısımda "3D Ayarları" altında "Görüntü Ayarlarını Önayarla Yap" menüsünde "3D Uygulamanın(oyun içinden) Karar Vermesine İzin Ver" seçip bırakıyorum başka hiç bir şeye dokunmuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 13 Kasım 2024; 11:58:19 >

• Phantom Liberty DLC'sini oynadım. Ana oyunu 3 sene önce 1.5 güncellemesiyle oynamıştım. Sıkıntıları olsa da beğenerek oynamıştım. Oyun, 2.0 güncellemesi ve DLC ile birlikte daha iyi ve eğlenceli bir oynanış sunuyor. DLC'nin hikayesini çok beğendim. Özellikle son saatleri gerilim doluydu. Dogtown tehlikeli bir bölge. Bunu güzel yansıtmışlar. Songbird, Reed, Alex, Myers ve Hansen oyunun dünyasıyla çok uyumlu karakterler. Songbird'ün içinde bulunduğu durum üzücüydü. Reed, içsel çatışmalarla boğuşuyor. Myers ve Hansen, bu tür hikayelerde sıklıkla görülen karakterler. Alex ise geçmişinden uzaklaşmış ve kendi halinde bir yaşam sürüyor. Görevler keyifliydi. Güzel bir olay örgüsü ve sizi zorda bırakacak seçimler var. 2.0 güncellemesi ve Phantom Liberty DLC'si ile birlikte Cyberpunk 2077, olması gereken seviyesine ulaşmış. Grafiklerine diyecek bir şeyim yok. Ben oyunu 1080P'de oynadım. Gayet güzeldi. Ama 2K ve 4K çözünürlükte diğer oyunlara nazaran daha iyi görüneceğini düşünüyorum. Eğer RT ayarlarını da açabilecek bir kartınız varsa görsel bir şölen yaşatacaktır. Tabi farklı beklentileri olanlar başka yönden eleştiri yapabilir. İyi bir RPG olmasını bekleyenler vardı. Ama Witcher 3 de çok iyi bir RPG değildi. Günümüzde bunu en iyi yapan ise oynamadım ama izlediğim kadarıyla Baldur's Gate 3. Zaten Larian gibi detaylı RPG yapabilecek başka bir geliştirici de yok diye düşünüyorum. Bioware'in geldiği durum ortada. Kısacası, oyunu ve DLC'yi kesinlikle tavsiye ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 943944945946947
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.