< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Muhtemelen ana hikâyede belirli bir yere geldikten sonra açılıyordur. Ben sibersayko görevlerini hikâyede ciddi bir ilerleme katettikten sonra yapmaya başladım, birkaçını bitirdikten sonra hep yenileri çıktı 17 tanesi bitene kadar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Phantom Liberty'i satın almakdan vazgeçmiştim, sonradan tekrar indirime girdiğini görünce tekrar almaya karar verip aldım. Boyutu 22 GB'mış bu kadar büyük bir DLC olduğuna göre, hikayesi ana oyundan söyledikleri kadar güzeldir mutlaka. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 24 Eylül 2024; 19:15:8 > |
|
Örümcek yapılı bir robotun olduğu boss bölümü var orada takıldım, arada bitirmediğim diğer oyunları da oynuyorum. Biraz ilerledikçe hemen save alıyorum zaten, Idris Elba'yı henüz göremedim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 30 Eylül 2024; 12:21:12 > |
|
Evet başındayım, bu tür RPG oyunlarının en güzel tarafı seçimlere göre farklı finallerde bitirmek. |
|
![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RxCan -- 19 Ekim 2024; 20:4:47 > |
PS4 500GB Slim - i5 13600K - Z170A Gaming PRO - Asus GTX970 - XPG DDR5 2x16 6000MHz - Asus VC239H 23" - Zalman LQ310 - ZM600LX - Zalman Z11 PLUS HF1 - Razer BlackShark V2 - Logitech G430 - Bloody B2100 - Asus Laser 5.5 Beyaz
|
Yahu böyle ekran görüntüleri görünce oyunu tekrar yükleyip tekrar oynayasım geliyor. Bu oyunun atmosferi hiç bir yerde yok sanıyorum türüne göre. Gerçekten çok efsanevi. |
Biraz mod yükledikten sonra kusursuza yakın bir oyun oluyor. Üstte paylaştığım ekran görüntülerini de 5700XT ile aldım ve 2K Ultra ayarlarda akıp gidiyor oyun. Gerçekten de harika bir atmosferi var, fırsat bulursam sıfırdan başlayacağım |
PS4 500GB Slim - i5 13600K - Z170A Gaming PRO - Asus GTX970 - XPG DDR5 2x16 6000MHz - Asus VC239H 23" - Zalman LQ310 - ZM600LX - Zalman Z11 PLUS HF1 - Razer BlackShark V2 - Logitech G430 - Bloody B2100 - Asus Laser 5.5 Beyaz
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 4 Kasım 2024; 13:25:55 > |
Ben GTX 1060 6 gb ile 1080p orta ayarlardan, 4k ultraya gelince fark aşırı oldu, başka bir oyun oldu adeta. Sizin kart zaten hali hazırda RTX ve 1080 p yüksek ayarlardan, 2k yüksek ayarlara geçtiyseniz belki o yüzden beklediğiniz kadar etkileyici olmamış olabilir. Ben şok olmuştum oyun normalde böylemiymiş diye. |
_____________________________ |
|
arkadaşlar rtx 4080 super ekran kartı var 2k için en iyi grafik ayarları nasıl olmalı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 13 Kasım 2024; 5:31:49 > |
Phantom Liberty DLC'sini oynadım. Ana oyunu 3 sene önce 1.5 güncellemesiyle oynamıştım. Sıkıntıları olsa da beğenerek oynamıştım. Oyun, 2.0 güncellemesi ve DLC ile birlikte daha iyi ve eğlenceli bir oynanış sunuyor. DLC'nin hikayesini çok beğendim. Özellikle son saatleri gerilim doluydu. Dogtown tehlikeli bir bölge. Bunu güzel yansıtmışlar. Songbird, Reed, Alex, Myers ve Hansen oyunun dünyasıyla çok uyumlu karakterler. Songbird'ün içinde bulunduğu durum üzücüydü. Reed, içsel çatışmalarla boğuşuyor. Myers ve Hansen, bu tür hikayelerde sıklıkla görülen karakterler. Alex ise geçmişinden uzaklaşmış ve kendi halinde bir yaşam sürüyor. Görevler keyifliydi. Güzel bir olay örgüsü ve sizi zorda bırakacak seçimler var. 2.0 güncellemesi ve Phantom Liberty DLC'si ile birlikte Cyberpunk 2077, olması gereken seviyesine ulaşmış. Grafiklerine diyecek bir şeyim yok. Ben oyunu 1080P'de oynadım. Gayet güzeldi. Ama 2K ve 4K çözünürlükte diğer oyunlara nazaran daha iyi görüneceğini düşünüyorum. Eğer RT ayarlarını da açabilecek bir kartınız varsa görsel bir şölen yaşatacaktır. Tabi farklı beklentileri olanlar başka yönden eleştiri yapabilir. İyi bir RPG olmasını bekleyenler vardı. Ama Witcher 3 de çok iyi bir RPG değildi. Günümüzde bunu en iyi yapan ise oynamadım ama izlediğim kadarıyla Baldur's Gate 3. Zaten Larian gibi detaylı RPG yapabilecek başka bir geliştirici de yok diye düşünüyorum. Bioware'in geldiği durum ortada. Kısacası, oyunu ve DLC'yi kesinlikle tavsiye ediyorum. |