Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (924. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.015
Cevap
199
Favori
1.088.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 922923924925926
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyunun çevirisine hastayım ya. Her gittiğim yerdeki laptoplara girip mesajları okuyorum. Sanırım ana oyun bu yüzden 82 saat sürmüştü Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

• dlc bitti final beni benden aldı kesinlikle ana oyundan daha iyi hikaye yazılmış

• Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 5 Ekim 2023; 3:20:31 >

• ben bilgisayara format atmıştım. kayıtlı oyunlar appdata da imiş silinmiş haliyle ama buluttan yedek aldı. tabiki oda son saveler geri dönülemeyecek noktadan sonra olduğu için serbest bırakmıyor. sonunda da oyunda kayan yazılar çıkıyor tekrar serbest bırakmıyor bende teçhizatlarımla oynayamıyorum baştan başlamak zorunda kaldım. bunun bir yolu varmı ana hikayede tekrar vakit kaybetmek istemiyorum.

• 19yusuf05 kullanıcısına yanıt
    Yeni oyun dediğinizde hürriyet hayaletine atla seçeneğini seçerseniz dlcden başlarsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biliyorum o şekilde olduğunu ama ben envanterim ile yeteneklerimle başlamak istiyorum biliyorum o yüzden sordum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 19yusuf05 kullanıcısına yanıt
    Oyun bittikten sonra songbird arayıp dlcye çağırıyor ama bitmeden çağırıyor mu bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun bitti ama ana ekrana attı beni

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunu 76 GB'a taşıyan 2.0.1 sürümü geldi şimdi. İndiriyor bakalım. Yine birçok şey düzeltilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egonschiele -- 5 Ekim 2023; 15:29:15 >
  • Edgerunners mesela muazzam bir animeydi. Çok kaliteli dizilere ön ayak olacak bir evren var ellerinde bol bol değerlendirmeleri lazım.

• KARTALIZMA kullanıcısına yanıt

Bomba başlarda elinizde olmuyor, sonra bir yerlerden buluyorsunuz veya donanım gibi alınıyordu galiba.

Mouse orta tuşu ön tanımlı evet, ancak basıp bırakınca atmıyor yanılmıyorsam, basılı tutup gideceği yeri gösteren çizgileri bekliyorsunuz, sonrasında bırakınca ona göre gidiyor. Çok fazla kullanmadığım için ben de tam hatırlayamadım Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

• Ormanci kullanıcısına yanıt

Bomba çok büyük eğlence ya :D ortamda patlayacak ne kadar şey varsa zincirleme kaos oluşturuyor :D özelikle rastgele oluşan ek görevleri çok kolay hale getiriyor.

• AnondraX kullanıcısına yanıt

Muazzam senaryo, muazzam yan karakterler, harika evren ışıl ışıl en az 5 sezonluk malzeme var. HBO yapar mı bilmiyorum ellerinde şuan yüksek bütçeli House of The Dragon ve The Last of Us var. Gelecek bir sürü GOT projeleri de var. Netflix cast seçimi yüzünden istemiyorum açıkcası oyunda sevdiğim karakterler kesin siyahi olur. Amazon’da güven vermiyor. Belki Paramount+ olabilir bakalım umarım gelir ya. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F7EF373E9 -- 5 Ekim 2023; 16:15:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 dakika önce duyuruldu hocam... Tam bu konuşmanın üstüne duyurulması nasıl bir şans aklım almıyor. Müneccim şırdanı mı yedik naptık?

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe RehberThe Game Awards on Xtwitter
    A live action project set in the world of Cyberpunk 2077 is now in development.
    https://twitter.com/thegameawards/status/1709942404395217330
  • vay vay vay Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

Anonymous Content; True Detective, Mr. Robot ve The OA gibi projelerin yapımını üstlenmiş. Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F7EF373E9 -- 5 Ekim 2023; 19:1:45 >
  • 2.1 ile oyunun peformansı çok kötü oldu diyen var steam'da, hatta çoğu kişi 2.0'a geri dönmüş. Sizde bir fark oldu mu?

• 3 gündür DLC'yi oynuyorum, gece bitiririm dedim bitmedi. CD Projekt nasıl bir firmasın arkadaş yan oyun yapmış adamlar resmen. Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

• Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

CDPR çok para harcamış bu dlc için kesin idris yedi tüm parayı şimdi hisseler düşüşe geçmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 7 Ekim 2023; 2:17:53 >
  • 2.1 de ne değişmiş acaba, kıyafetlere neden eklenti takamıyoruz ve neden çoğu kıyafetin hiç bir faydası kalmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 7 Ekim 2023; 2:21:0 >

• Phantom Liberty'i bitirdim. Çok doyurucu bir DLC olmuş, DLC bile denmeyecek kadar kaliteli bir yan oyun diyebiliriz. Blood and Wine kalitesinde enfes olmuş. Beklediğime değdi. Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    oyunun bir bölümü Alien İsolation oldu gerim gerim gerildim resmen. CD Projekt bir anda korku & gerilim tarzına döndürdü oyunu. O ara sahne geçişleri olsun inanılmaz ya. CD Projekt iyice aştı kendini.
  • 
Sayfa: önceki 922923924925926
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.