< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (923. sayfa)

-
-
Oynayamadığım tek far cry olan far cry 6 da böyleydi sürekli telefon konuşması hatta diyalog seslerini ve altyazıları kapatıp oynamayı denemiştim. O arıyor hey oraya gel şu arıyor hey şuraya gel bu arıyor hey buraya gel.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araba radyosunda, IMPULSE - DJ SET'te, Idris Elba'nın parçaları çalması çok iyi olmuş.
Idris Elba - Topicyoutube
Provided to YouTube by 7Wallace Walk of Shame (Night City After Hours Mix) · Idris Elba · Idris Elba · Idris Elba The Phantom Files (From Cyberpunk 2077) ℗ 7Wallace Released on: 2023-09-21 Auto-generated by YouTube.https://www.youtube.com/watch?si=fAMrtYBXh76cjsx2&v=L2IYfMz1oYo&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F7EF373E9 -- 2 Ekim 2023; 9:18:57 > -
Kerenzikov u çözdüm sayılır, bu Cyberdek i hiç etmişler yeni yamayla resmen, eski haline döndürmek için nexus da modlar var
Dlc'yi aldım yarın en baştan başlıyorum. En zorda oynamayı tavsiye eder misiniz? Çok mu dengesiz yoksa oyunu daha mı güzelleştirir zorda oynamak?
-
Dlc'ye başladım direkt, baştan başlamak istemedim artık ama hazır yeteneklerimizle bi normal mod gireyim dedim fakat daha ilk rota üzerindeki rastgele çatışmada haşat ettiler. Oyun bu bölgesi harbiden ayrı bi havaya sahip, beni gerdi biraz kalabalık ortamlar 😅
Normalde oyunun ortalarında zor modda kan revan ederdim ortalığı, şu an bi garip oldu ya da ben bi süredir oyun oynamıyorum diye mi oldu anlamadım 🤷🏻♂️
Hocam bana biraz değişik geldi dengesi, bi normal girip anlayabilirsin ortamı ya da zor gir zaten ayarlardan değiştirilebiliyor zorluk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 2 Ekim 2023; 10:31:21 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Song So Mi'ye düştük.
-
Araba sürerken farkettim mphyi km/h ye çevirmenin bir yolu var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yuh öh oyun bi an occt power testine dönüştü
-
-
Arkadaşlar ana oyunu güzel bir teçhizat ile bitirmiştim. Phantom Liberty DLCye nasıl başlıyoruz yeni ve standart bir teçhizat ile mi yoksa ana oyundaki son teçhizatlarımız ile mi ?
-
bu adamlar gibi dlc yapani gectim, yanina yakinlasan bir tane bile firma yok.
-
ana oyundaki son teçhizatlarımız ile.
-
Seksi kıyafet satan mağazalar hangi bölgede bilen var mı ?
Basit bir sorum var,
Bomba nasıl atılıyordu :)
Mouseun orta tuşunu gösteriyor sanki ama basıyorum olmuyor. Benim mousta mı sorun var acaba
-
LORD on Xtwitter
LORD on Xhttps://twitter.com/Lord1461/status/1709125114522956020?t=9Z2qrd8ili0_pA2cv6Cchg&s=19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Çok teşekkür ediyorum hocam. Arkadaşın hesabını alacaktım ama biraz indirim bekleyip kendi hesabıma alırım DLC 'yi daha mantıklı
-
CD Projekt, acil HBO ile anlaşıp dizi çalışmalarına başlamaları lazım. Netflix’in batırdığı Altered Carbon dizisi vardı 2.sezon ile mahvettiler sonra iptal edilmişti. Bu tarz dizi lazım piyasada maalesef yok. Bir an önce Cyberpunk 2077’’nin dizisi gelmeli. Cast seçimi, GOT kadar kaliteli olmalı. Hatta Keanu abimiz aynı rolünü canlandırmalı.
Bu fikre bi fena oldum ben... Ama allah bilir gidip netflix ile anlaşırlar dizi konusunda. Sonra oturur ağlarız.
-
Press Start 🎮 on Xtwitter
Mükemmel yerelleştirme ya HAJAHAKSHDhttps://twitter.com/pressstartexe/status/1709205389072290137
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X