Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (869. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.004
Cevap
201
Favori
1.084.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 867868869870871
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rica ederim hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • torkema61 kullanıcısına yanıt

Denemedim ama, diyelim ki iki seçenek var ve her iki seçenek için de başarım mevcut. Bu seçenekleri seçmeden önce save alsanız, birini yapıp başarımı kazandıktan sonra eski save'e dönüp ötekisini yapsanız her ikisini de, ayrı ayrı oynamadan kazanmış oluyor olabilirsiniz.

Neticede kazanılmış başarım geri alınmaz. -Lao Tzu

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

Sadece o olsa iyi. Seçimlere dayalı kazanılamayan başarımlar var ve hangi görevde olduğuna bakmak istemiyorum spoiler olur diye. Biraz bakınırım ama çok ayrıntı olursa yapacak bişey yok artık ne yapalım.

• -Düzenleme-

Hay aksi, birkaç sekme açıktı yanlış yere yazmışız yorumu karışmış ortalık 😅
    Hemen de yallah falan yazılmış ne bu asabiyet arkadaş 😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venom59 -- 14 Mart 2022; 18:30:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venom59 V kullanıcısına yanıt

Siz çok yanlış yere gelmişsiniz galiba 

Bu hangi oyun hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

yallah rdr2 konusuna

• ohh sonunda amacıma da ulaştım ikramiyemi de aldım bir taşla iki kuş 

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Panam'ın yanına giderken bi ek iş bakayım dedim lamborgini gibi güzel bir araç buldum hem de panamla yattım ohh bir an yatamıcaz diye çok korkmuştum
  • Bütün işverenlerin görevini bitirdim , Tam oh dicekken odane! NPCD görevleri haritaya baktim gözlerime 34345 adet gözüktü. Aninda kapattim :) Yan görevler ve ana görev yeter. Polis görevleriyle zaman harcayamayacagim : ) Buda şey gibi oynayan bilir .Batman arkam knight'in bilmece toplamasi gibi.  .

• Arkadaşlar oyunun onuncu saatinde 10 seviyeyim ama sanki düşmanlar biraz zor ölüyor gibi geliyor. Normal zorlukta oynuyorum birini öldürmek için tabancayla 5-6 kere hs atmam gerekiyor. Oyun boyunca tabanca ile oynamak istiyorum hangi yetenekleri fullemeliyim? Bir de hurda sat yaptığımda sadece gereksiz şeyleri mi satıyor yoksa tek tek mi satmak lazım ürünleri?

• MustafaPoo99 M kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi silah kullanıyorsunuz bilmiyorum ama mesela revolvermı kullanıyorsunuz
    Youtuba cp 2077 legendary revolver location yazın gidin onun üretim klavuzunu alın üretin yada direkt kendiside olabilir
    Skillerde de tam hatırlamıyorum refleks kısmı mı neydi ordan vereceksiniz
    Tabancanın shotgunun akıllı silahların skilleri farklıydı diye hatırlıyorum
    Ben skilleri full zekaya vermeme rağmen revolver ile tek atıyordum :)

• Açıkçası en güçlü ne bulursam onu kullanıyordum eve gidince youtube a bakayım peki seviye sınırı falan var mı onun da?

• Arkadaşlar oyunda, baş üstünde çıkan konuşma yazıları kaldıramıyozmu yada yerini değiştirme, birde sarı kafa işareti çıkıyor, yine sarı görev ikonuda oda rahatsız edici, mini map ide küçültemedim bu seçenekler yok mu?

• Hikaye dlcsi bekliyorum. Ciksa da bi daha bitirsem

• MustafaPoo99 M kullanıcısına yanıt
    Sanırım skill verme ile alakalıydı

• youtube
    what 20 COOL looks like in Cyberpunk
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=fGDrcOGRceo

• evohan kullanıcısına yanıt

Oyun ryzen 5 1600 var 12 threadi %90 doldrduğu anlar oluyor. işlemcinin tek çekridek gücü zayıf kalıyır. şehir kalabalıklığını azaltarak performans atrtırabilir. İşlemci performansı kaynaklı droplar oluyor Şehir kalabalığında 50 fpse kadar droplar olaibliyor.

• Doğru. Buna ek, bu oyun için kesinlikle hem oyun içinden hem de kullanılan ekran kartının programı üzerinden, ayrıca birkaç ince ayarı da Windows'tan yapmak gerekiyor. İnternette bunların anlatımı var, en çok beğeni alan ve en yeni olanı uygulanmalı.

Şehir kalabalığının oyuna hiçbir yararı yok, gönül rahatlığıyla en düşüğe getirebilirsiniz.

• Arkadaşlar yıllar önce Halflife ve Duke Nukem 3D oynardım ve 15 yıldır oyunlardan kopmuştum. Şimdilerde bu oyuna başladım ve zevkle oynuyorum ama bir mouse tavsiyesine ihtiyacım var. Kablosuz klavye ve mouse var bende. Sol tarafımda klavyede sol elim ileri geri sağ sol yön tuşlarında, sağ elimde ise 5 tuşlu bir mouse var. ateş et nişan al, yandaki 2 tuşu da sağlık zımbırtısı ve el bombasına ayarladım. Ama klavyede F ye bas R ye bas ,yok telefonu aç, araba V, Harita, menüden çık C gibi tuşları klavyeden basacağım diye ikide bir klavyede tuş arıyorum. Halbuki mouse da daha çok tuş olsa klavyeyi sadece hareket tuşları için kullansam çok rahat olacak. Asus rog 7 tuşlu kablosuz bir mouse gördüm hem sol hem sağ yanda 2 tuşu var 700 tl civarı beğendim gibi. Daha çok programlanabilir tuşu olan mouse tavsiyeniz var mı?

• 1.3 patch mi daha çok fps veriyor yoksa 1.5 mi hangisi fps olarak daha iyi ?

• 
Sayfa: önceki 867868869870871
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.