< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (870. sayfa)

-
-
150 tane daha patch getirseler de bu çöp düzelmez.
-
Şu aralar oynayanlar artmışken ufak bir tavsiye vereyim: Giyim mağazaları, silah satıcıları ve özellikle siberkasaplarda şöyle bi durum var ki hepsi farklı item’lara sahipler. Yani bir tanesine gidip ‘demek bunlar varmış’ demek hata oluyor o yüzden. Bazı önemli vücut geliştirmeleri sadece 1-2 tane siberkasapta olabiliyor mesela, buna dikkat edin derim. Ayrıca bütün dükkanların satıcılarıyla bambaşka diyaloglara girebiliyorsunuz ve birkaç tanesinde yan görev bile çıkıyor, haberiniz olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 19 Mart 2022; 5:9:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu son gelen 1.5 patch ile çatır çatır oynuyorum , gayette oynanabilir seviyede
-
kardeşim iyi günler size oyunla ilgili bir iki sorum olacak
- ben haritada mesela mağazalar siber kasaplar vs. bunları tam göremiyorum bir ayarı mı var, hızlı seyhat noktalarıda bazen görünüyor bazen görünmüyor
- oyun esnasında mesela bir barmene/satıcıya yaklaştın ana ekranda onun imgesi çıkmasını istemiyorum sadece ben seçince çıksın bunun ayarı var mı
- yine aynı şekilde düşmanların ve npc lerin üzerinde
-
Trollü beslemeyin.
Mağazalar siber kasaplar haritada filtre seçeneği var onunla alakalı muhtemelen
Hızlı seyahat noktaları keşfettikce haritada çıkar
Hatta bununla ilgili başarım var
Diğerlerinin cevabını ne yazikki bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 19 Mart 2022; 16:39:47 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Belli bir tarih var mı dlc çıkışı için?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
eyvallah kardeşim
-
Hocam bir şey soracağım; mağazalardan satın alacağımız ürünler, oyundaki ilerleyişle birlikte daha kaliteli hale mi geliyor ? yoksa en iyi ürünler mağazalarda var fakat günden güne yada satıcıdan satıcıya değişiklik mi gösteriyor ?
Ana görevden ziyade aşırı şekilde yan görev ve polis görevleri üzerinden gittim. Teknik, Zeka, Vücut gelişimi de yaptım. 750 bin avrodolar param var ve baya güzel üretimlerde yapabiliyorum :) Oynanış keyifli gelince ana hikayeyi bitirmeye kıyamadım, muhtemelen 2. kez oynamam o sebeple her şeyi tüketiyorum. Oyunda gördüğümüz her şeyi üretebiliyor muyuz hocam ?
-
-
Mağazadaki ürünler, sokak kredisi puanı arttıkça daha kaliteli hale geliyor fakat sürekli aynı item’lar sabit kalmıyor, günler geçtikçe değişebiliyor ama dediğim gibi kaliteleri sokak kredisine bağlı. Bir kere bir satıcıda olan bir ürün, oyun içinde birkaç gün geçtikten sonra bulunmayabiliyor. Ama bu her zaman sürekli olan, belli bir sistematiği olan bi şey değil yani. Ayrıca evet bazı satıcılarda hep daha iyileri oluyor.
Üretme konusunda da eğer o item’ın taslağı elinizde varsa ve yeterli craft materyaline sahipseniz evet üretebiliyorsunuz. Gördüğümüz her şeyi derken neyi kastettiniz anlamadım ama taslak olmadan üretim yapamazsınız.
keşke olsa
-
Teşekkür ederim cevap için, hocam gördüğümüz her şey derken; şu ana kadar hızlı hack, silah, kıyafet her şeyi ürettim ama susturucu filan üretemedim yada üzerimize taktığımız donanımları üretebiliyor muyuz ?
-
Oyunun başarında lizzie nin silahını bulup satmıştım ama değerini sonradan anladım tekrar bulma şansım var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
kesinlikle kurulması gerek dediğiniz modlar neler?
-
Grafikler muazzam 👍
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen kardeşim cyberpunk atmosferi köküne kadar yansıtmışlar o neon ışıklar ve yansımaları, 80's tasarımlar, android sibernetik tasarımlar, gelişmiş silah ve ekipmanlar ... bu oyun ilk çıktığında bu haliyle çıkabilseydi keşke çok yazık olmuş
-
Yüksek ultrada falan deneyebilecek pcye sahip değilim
Ayarları kısıp fsr ile görüntüyü netleştirmiştim o şekilde yüzde yüzlemiştim
Ama şu oyunu rt ultrada oynayamadığım için içimde ukte olarak kaldı :))
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X