Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (774. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
18.858
Cevap
210
Favori
1.058.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 772773774775776
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • John Sheppard kullanıcısına yanıt

    Bilgi için teşekkür ederim.


    Bu Legendary eşyaların 50 level muhabbetini bilmiyordum.Yalnız saçma biraz.En başta bulabilir oyuncu.50 levele göre craft yapmak bu kadar zor olmamalıydı.

  • Draqonn kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlar ilerlemeyi göstermiyor bence. Bastaki mesela bende yüzde 60 da. Ama daha act 2 nin baslarindayim. İlk kısım silverhand ile uyumumuz gibi bişey anladığım kadarıyla. Yani silverhand e ters gitmezsek zamanla ona benzemis oluyoruz gibi bişey. Oyunda 3 act var toplam. Toplamda da 33 mu ne ana gorev var quest olarak. İlerlemenizi ordan takip edin. 3.act son zaten. Epilogue var mi bilmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: psycho90




    Oyunda 70 saatim doldu ve hala Act 2’nin başındaki Takemura ile buluşma görevindeyim Haritayı tamamen sıfırladım, tüm NCPD ve İş denilen sarı ünlem-soru işareti görevlerini tamamladım (üstte videosunu paylaştığım görev hariç, o görevde oyun bug’a girdiği için çalmam gereken araç yerin altında kalıyor ve ne yaparsam yapayım spawn olmuyor, pek çok insan yaşamış bu sıkıntıyı, umarım yakın zamanda bi patch’le çözerler). Herhalde kalan hikaye ve ilerledikçe çıkacak ek görevleriyle birlikte 30 saate yakın bir tecrübe daha olacak. Yarından itibaren artık tam gaz ana görevler ve karakter hikayeleri odaklıyım...

    Valla sanırım aynı şekilde ilerliyoruz hocam. Haritayı temizledim sayılır. Takemura görevi yanda beklemekte :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 25 Aralık 2020; 12:4:27 >




  • ulaaaa kullanıcısına yanıt

    Oyun bitince seni o ana atıyor ki açık dünya da kalan görevleri ve etkinlikleri yapasın. Bu kadar bitti uğraşma yani 😀


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulaaaa kullanıcısına yanıt

    gerçek son diye bir şey yok, olası sonlar karakteri etkilediği için o görevin öncesine atıyor hemen. yan görevleri yapabilirsin ana görev bitti yani.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 25 Aralık 2020; 12:22:27 >
  • Acik dunyaya biraz daha canlilik ekleyip npc ve combat yapay zekasini gelistirirlerse 90 hakeden bir oyun olur.böyle oyunlarda acik dunyada etkilesim cok önemli ve sana yaşiyor hissi vermesi lazim.rockstar bunu okadar güzel yapiyoki normalde siradan oyunlari şahesermiş gibi hissetmemize sebeb oluyor.bir de bu oyunda vuruş hissi yok diyenler kafayi yemis heralde.ben catişmalardan müthiş zevk aldim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • magicans kullanıcısına yanıt
    Bende sizlerin yolundan gidecm tadını ala ala bititecm sonra oyunu sileceğim cd projksynun diğer oyunlarını bekleyeceğim:) adamlar bu oyunda her ne kdr bazı konularda sınıfta kalmışsada ben her daim yanlarındayım :) :)
  • The-Keysi kullanıcısına yanıt

    Bence zevk meselesi. Rd2yi 3-5 saat oynayıp bıraktım, CP 100 kusur saat oldu. Daha da oynayacagım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahrimar -- 25 Aralık 2020; 12:36:11 >
  • magicans kullanıcısına yanıt

    Bende bu tarz oynuyorum. 100 kusur saat oldu Takamuranın 2-5 tık önundeki görevlerdeyim. Ana görevi bıraktım. Şehir dışındaki yan görevlere grdim. hikayeyi tamamlayan olaylar vs var. Film gibi ...

  • eerdaalll0001. kullanıcısına yanıt
    Hocam Cdpr'ın asıl kahramanı Quest Designer, Pawel Saskø bence. Adam ilk önce Witcher 3 şimdide bunla çıtayı arşa çıkardı. CDPR bu adamı bırakmasın :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperMelon -- 25 Aralık 2020; 12:55:0 >
  • The-Keysi kullanıcısına yanıt

    rdr 2 > alayı

  • arkadaşlar anladım zaten oyunun bittiğini.benim demek istediğim farklı sonlarıda görmem için sanki ana hikayenin son işi bir türlü bitmiyor tamamen onun bir yolu var mıd emek istedim.yani tamamen ana hkiaye işleri kapalı görünmüyor son görev gibi duruyor her yan görevi bitirdiğimde de yine .... görüşmeye git çıkıyor

  • Çevirmenlerin iyi iş çıkardığını düşünüyordum, taa ki bu çeviriye kadar.

    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber
  • Bu linç tayfası yüzünden 2021'de oyun ödüllerine de girmez muhtemelen Geoff Keighley'e baskı kurarlar. RDR 2'i de GOTY yapmadılar bu oyunu da yapmayacaklar kesin. 2021'de yine Sony stüdyolarından çıkan oyun ödül alır.

  • ulaaaa kullanıcısına yanıt
    Ben de ayni fikirdeyim. Oyunu bitirmedim henüz ama insanlar bir oyunu bitirince tatmin duygusunu yaşamak istiyo. Yazilar aksın the end yazsın ve sonra oylece acik dunyada devam edeyim istiyo. Cdpr oyuncuya kolaylık olsun diye yapmis farkli sonlari gostermek icin ama keşke yapmasaymis :)
  • Sanmam hocam, siz bakmayın TR oyuncu kesimine. Aynı senaryo Witcher 3 de de yaşandı. Witcher 3'ün ilk çıkışı pek sorunluydu ama kendisinin 2015 de GOTY almasını geçtim bir sonraki sene DLC'si olan Blood & Wine da dahi en iyi RPG ödülü almıştı. Cyberpunk 2077, Witcher 3 kadar geniş ve sağlam değil ama milletin gömdüğü kadar boşta değil. Özellikle performans, arayüz vs dahi pek çok iyileştirmeyi mecburen gelecek yamalarla göreceğiz ki CDPR bunu Witcher 3 de de yapmıştı. Ama ben atmosferi, ana hikayesi ve yan görevleriyle kesinlikle Game Awards da bir adaylığını bekliyorum. Ha GOTY olur mu... Onu söylemek için de baya erken. Şu an için Sony'nin elinde ki en güçlü aday Demon's Souls gibi duruyor hani adaylığa gösterebilecek ama ona da vermezler gibi geliyor bana.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Draqonn

    Bunu bende merak ediyorum bilen cevaplayabilir mi, benim farkettiğim V olan yan görevlerle ilgili ilerleyiş ancak diğer ikisinden hangisi oyunun genel senaryosunun ilerleyişini gösteriyor bilmiyorum.

    hocam V olanın yan görevbler olduğuna emin misin? ben ana hikaye yapınca artıyor orası genellikle. yan görev yapınca da artıyor ama nadiren oluyor bu.


    kesin bilen birileri bizi spoiler vermeden aydınlatırsa seviniriz

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asahi Breweries

    Bu linç tayfası yüzünden 2021'de oyun ödüllerine de girmez muhtemelen Geoff Keighley'e baskı kurarlar. RDR 2'i de GOTY yapmadılar bu oyunu da yapmayacaklar kesin. 2021'de yine Sony stüdyolarından çıkan oyun ödül alır.

    Gow rdr 2 den çok daha iyi oyun olduğu için aldı ödülü baskıyla almadı. Rdr kötü demiyorum severek oynadım ama sony exc. kazandı diye çamur atmanın anlamı yok. Cyberpunk sağlam bir oyun çıkmazsa rahat kazankr goty yi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Türk oyuncusu değil de yabancılar twitter da baya linç ediyor 2021 de God of War gelecek büyük ihtimal o alır yine bakalım görücez artık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 772773774775776
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.