Yüzbaşı
08 Mart 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 89 (Bu ay: 0)
Gönderileri

GeForce RTX 3060 GPU'ların hash oranını yarıya indireceğini (halving), madenciler için daha az cazip olmalarını sağlayacak şekilde sınırlandıracağını ve profesyonel madencilik için NVIDIA CMP'yi başlatacağını açıkladı. Stokların çoğunun madenciler tarafından adeta el konması nedeniyle son zamanlarda ekran kartı fiyatları neredeyse 2 katına çıkmıştı.

25 Şubat'ta GeForce RTX 3060'ın piyasaya sürülmesiyle, GeForce GPU'ların oyuncuların eline geçmesini sağlamak için önemli bir adım atacaklarını belirten Nvidia, aynı zamanda NVIDIA CMP'yi de duyurdu. Cryptocurrency Mining Processor (Kripto-para Madencilik İşlemcisi) madencilik sırasında gelişmiş hava akışına olanak tanıyan görüntü çıktılarından yoksun, böylece daha yoğun bir şekilde paketlenebilirler ve madencilik güç verimliliğini artıran daha düşük bir tepe çekirdek voltajına ve frekansına sahipler.

Kaynak

Arkadaslar merhaba. Ben 11. sınıfa geçtim mf seçtim fakat matematik ve fiziğim düşük. Ortalama 50lerdeÜstelik birde makina mühendisliği gibi bi hedefim var. Matematik ve Fizik için YGS'ye hazırlık kitabı alıp bunları yükseltmeyi düşünüyorum. Önereceğiniz kitap var mı?
Herkese merhaba. Yazın başında hiç araştırmadan aldığım salcano efes bisikletimi 3 ay sürdükten sonra sattim. şimdi yeni bi mtb bakiyorum bütçem maksimum 900-950 tl. İkinci el alacağım büyük ihtimal. ghost se1175, scott aspect 640 modellerini beğendim. Kullanicilardan yorum alabilirmiyim iyi veya kötü. Önereceğiniz başka modellerde varmı
Merhaba herkese, annem için android bi telefon bakıyorum tuşlu telefondan dokunmatiğe geçiyor sonunda:) menü geçişleri hızlı takılmayan bi telefon arıyorum oyunla pek işi olmaz en fazla candy crush indirir 400-550 tl arası bi telefon arıyorum sıfır, paralel ithalat olabilir. Önerilerinizi beklıyorum
Merhaba, xperia z kullanıyorum telefonu ilk açtıktan sonra 3-4 defa sorunsuz oynuyorum fakat sonralarda oyuna girerken internet bağlantım olduğu oyun yüklenirken halde %40 ccivarına geldiğinde oyun kapanıyor ve şu ana kadar bulduğum tek çözüm telefonu kapatıp açmak oldu. Bunu başka yöntemlerle çözebilir miyim cevaplarınızı bekliyorum
Hakkında
Meslek: Mekatronik Mühendisi
Forum İmzası:
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Monster
Takım
Beşiktaş
Steam
olympos
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 289
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 1.965 (Bu ay: 48)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 440 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.