Uzay kapsülünde ayrietten bir bug daha var. Uzay kapsülünden çıkanı satış kutularında sat çık, tekrar gir al-sat, çık tekrar gir al-sat... 5$'a alıyorsun 4000$'a satıyorsun. Kutu kutu gez dolar milyoneri ol :)) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snac Twingum -- 20 Aralık 2020; 14:16:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (738. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: s-adebisiGüncellemeyi yapamıyorum. "Eksik indirme dosyası" hatası veriyor. Dosya bütünlüğünü doğruladım 5 dakika bekledi yine bu hatayı verdi. Ne yapmam lazım? 60 gb'ı silip tekrar yüklemek istemiyorum.
Tekrar güncellemeyi denediğimde 15 GB+ üzeri güncelleme geldi. Gerçekten bravo ya. Bu oyun ön siparişle oyun almamam gerektiğini kafama vura vura öğretti.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lord De SeisTurkish yazma boşluk bırakmayı dene yani şöyle " "
Alıntıları GösterAynı, değişen bir şey yok maalesef, kendi kendine "english" oluyor...
-
-
Hocam o bahsettiğiniz başka bir görev. Bunun çözümü için versiyon 1.04’e dönüp, 1.04 te kaydedilen save dönünce düzeleceği yazılmış fakat bunu yapmam zor o kadar ilerledim baştan oynamak istemiyorum. -
-
Su an oynanilip bitirilir ama 2 sene sonra her sey yoluna girdiginde yine oynanilir yani eger bos bir zamanda olursak. Abartmayin bu kadar kim yuzune bakicak falan. Cogumuz oynadigimiz guzel oyunlari 2 sene sonra yeniden oynuyoruz zaten. Mesela cogu insan rdr2 yi ciktigi gun oynayip bir de pc e geldigi gun oynamistir. Keza gta5 de kac sefer bitirilmistir sadece bir kisi tarafindan. Cyber da oynanir 2 sene sonra merak etmeyin, bir artisi indirimli fiyattan verilir o siralari hem ucuza aliriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni patch ile oyunun anasını ağlatmışlar valla
-
Eyvallah işe yaradı.
-
dil değişim sorununu bile çözememişler şaka gibi
-
30 saatin ardından oyun bitti ama oyunun ana hikayesi çok kısaydı. Şunu diyebilirim ki oyunun hikayesi kısalığına rağmen çok güzeldi. Oyunun evrenini sevdiğinizde karakteriyle çok iyi bir bağ kuruyorsunuz. Ama gel gelelim hatalar can sıkıcı. 4-5 gün önce ön siparişte bulunduğum 2. oyundu ve pişman olmadığımı söylemiştim ancak 30 saatinin ardından şunu diyebilirim ki konsola özel çıkan oyunlar haricinde ön siparişte bulunmak çok büyük bir risk. Ben bunca hatanın olabileceğini tahmin edebilseydim acemice davranmasaydım kesinlikle bu oyunu haziranda falan alırdım. Hikayesi bana göre çok güzel olsa da bazı hatalar oyunun hikayesinden alınan zevki baltalayabiliyor. Alacaklara naçizane tavsiyem, en azından şubatı beklesinler.
-
Bende baktım şimdi 310 mb olmuş bir sıkıntı yok bende ama. Yalnız korkudan sürekli save yapıyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: b0Nidil değişim sorununu bile çözememişler şaka gibi
Dil değişim sorunu daha çok steam ile alakalı sanırım. Steam in bir güncelleme ile çözmesi gerekiyor.
Bir kaç mesaj önce attığım linkteki işlemi yaparak çözdüm. Orada müdahele edilen steam klasörü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 20 Aralık 2020; 14:46:25 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4
Bu mesaj silindi.Şuan kayıt dosyam 54 mb hiç sorun yaşamadım
-
Ne gibi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: 0rkaNe gibi?
eskisi gibi ara ara kasmalar çoğaldı yine daha önceden işlemci ayarı silindiği için cpu kullanımı yine yerlerde
-
Düzelmez Hocam,1 Ton Hata Var Sıra Sıra Bizim Dile Sıra Gelmiyor Daha
-
save dosyam 7mb olmuş,oyuna aramı versem acaba çözülene kadar :D 130 saat herşeyi craftlıyoz ediyoz ama elimizde patlıcak herhalde save,dahada yığınla yan görev var,ana görevlere neredeyse girmedim bile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremere117 -- 20 Aralık 2020; 14:49:44 > -
Paylaştığın bilgi, bilgilendirici değil spoiler'dır. Önce spoiler nedir ne değildir onu öğren, sonra burda insanların oyun zevklerini baltalama. Ben bilgilenmek istemiyorum sürpriz olsun istiyorum senin bilgi diye paylaştığın şeyi görmek zorunda mıyım.quote:
Orijinalden alıntı: VulonViingJudy'nin female special olduğunu söylüyorsan bunun spoiler kısmına girdiğine inanmıyorum, hatta bazı arkadaşlar için bilgilendirici bile olacaktır. Görselde, trophy adında ya da verdiğim isimlerde de bir şey anlaşılmıyor. Bitmesin dilinde tüy, paylaştığım içerikte spoiler yok, merak etme.
-
gog sürümünde 1.03ten 1.04e geçerken dil değişim sorunu çözülmüştü.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X