![]() |
Onu da denedim hocam o da olmuyor ya |
hoparlörün nedir ve memnunmusun? |
Efsanevi Z bıçağı bulduğum yer. İlgilenen arkadaşlar için. Bilmiyorum sizde de aynı yerde var mıdır sadece paylaşayım dedim... Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takami59 -- 19 Aralık 2020; 23:55:30 > |
|
e tamam işte bende böyle ucuz basit az yer kaplayan birşey arıyorum ondan marka model sordum. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 20 Aralık 2020; 0:24:21 > |
Son resim ayıp değil mi manitayı öyle bir pozisyon da paylaşmışsın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sadece oyun içi bir görsel hocam,başka bir anlam çıkarmayın |
|
Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.Ağır spoiler içerir ana görevi bitirmeyenler okumasın. |
![]() 98 saat sonunda 1 tane bugda kalan görev dışında tüm yan görev ve ncpd görevlerini bitirdim. 700k para yaptım ama parayı harcayacak bir şey yok. Araba alabiliyoruz neden satamıyoruz anlamış değilim. 2077 yılında geçen bir oyunda uçak helikopter vesaire kesinlikle olmalıydı. Ayrıca bar, lokanta, genelev, cafe gibi mekanları satın alabilme de olmalıydı. Güncellemerden sonra ana hikayeyi bir kez daha bitirir oyunu salarım ondan sonra. |
Aynı yerde bende buldum teşekkürler. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1.05 güncellmesi geldi Steam'e. |
Yapımcıların söyleşileri sızmış |
3.9 GB update gelmiş... |