Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.015
Cevap
199
Favori
1.087.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • on siarisi ettik. Hemen steamde en cok satanlarda ilk sirayi aldi
  • Türkçe desteği için sadece ön sipariş ile aldım .
  • rusya ip siden baglaninca 31 dolar oluyor gog da.

%100 of your money goes to CD Red yazisin gorunce steamden iptal edip burdan almak istedim. burda dijital content icerigide varmis
  • Bence Bilkom fiyatlandırması henüz gelmedi. Bilkom ülkemize getirdiğinde fiyatının yaklaşık 120 - 150 lira arasında olacağını düşünüyorum. Zira Witcher 3 gibi bir oyun zamanında 69 liradan çıkış yapmıştı. Bunun da dolardaki değişkenliği göz önüne alırsak bahsettiğim fiyatlardan resmi olarak çıkacağını düşünüyorum. Yoksa babam yapsa 250 lira verilmez bir oyuna.
  • Steam sayfasında "devamını oku" dedikten sonra ve biraz aşağı indikten sonra dijital içerikleri görebilirsiniz. Steam'de de olacak yani.
  • kutulu versiyon fiyatı ne olur acaba onu düşünüyorum. steam fiyatı oyun çıkışına yaklaştıkca 400ü bulur bence
  • tesekkurler hocam simdi gordum
  • Dijital aldım ama collection almak da şart oldu. Onun fiyatı uçuk olacak ama o kesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steamde oyun çıkmadan önce iade edilebiliyor. Bilkom’um yapacağı hamleye göre iade edebilirsiniz zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dijital içerikler önemli değil, internete düşer bir şkilde indirirsiniz onları zaten, kutulu versiyonda çıkartma, harita, posta kartı gibi şeyler var, bilkom ucuza satarsa steam'den iptal edip kutulu versiyon alabilirim çıkartması için, kasaya yapıştırmalık güzel olur.
  • Frost05 kullanıcısına yanıt
    witcher 3 90dan çıktı dolar 2.2ydi, şu an dolar 6 desek 245a denk geliyor. normal aslında onların fiyatlandırmasına göre bile
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Vallahi yerel fiyatlandırma konusunda biraz daha cüretkar olmalarını bekliyorum. Ama işte bilemiyorum Altan...

• ps4 459 tl, xbox 468 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 10 Haziran 2019; 1:22:35 >
  • Ön sipariş karşıtı birisi olarak bu oyun niye istisna görülüp ön sipariş verilebilir fikrimi paylaşacağım izninizle.

CDPR firmasını ve yaptıkları Witcher oyunlarını 10 yıldır takip ediyorum. Sadece oyuncuları dinleyip tatmin edici işler yapmalarından bahsetmeyeceğim.

Adamların yaptıkları ilk Witcher oyunu grafikleri dönemin 3 yıl gerisinde, oynanış 5 yıl gerisinde bir oyundu ancak hardcore RPG fanlarını ciddi şekilde tatmin eden ögeler barındırdığı için oyun tuttu ve CDPR en azından emeğinin karşılığını aldı. Peki ne yaptı bu parayı. Doğrudan yatırımlar ile ara vermeden Witcher 2 yapmaya yöneldi ve oyun dünyası için kısa süre sayılacak bir sürede ilk oyuna göre çağ atlamış bir oyun çıkardı, ki grafikleri günümüzde bile keyiflidir. (Çalışanlarını mobbing seviyesinde zorladıklarına ilişkin iddia ayrı tartışma konusu)

Aynı yatırım ve gelişim anlayışını Witcher 3'te de uyguladı ve ortaya çıkan oyunu çok fazla insan gelmiş geçmiş en iyi oyun kabul eder.

Şimdi bu adamlar Witcher serisinde 25 milyon satış adedini geçmiş vaziyetteler ve geliştirdikleri tek oyun var. Bu mantıkla bakarsak ortaya öyle bir oyun çıkacak ki oyun tarihinde bir eşiği aşmayı başarabilirler.

Tahminim tarihin en çok ön sipariş verilen oyunu olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Riddle -- 10 Haziran 2019; 1:34:35 >

• Hi2Games.COM | Ucuza oyun almanın birinci yolu
    Cyberpunk 2077 oyununda macera sizleri bekliyor. Cyberpunk 2077 Steamdan sonra en ucuza buradan temin edebilirsiniz.
    https://www.hi2games.com/stm-cyberpunk-2077.html
    170 tl steam gift olarak veriyor güvenilir mi ?
  • asdasdqwertyveyaalxyvance A kullanıcısına yanıt
    foruma reklam veriyorlardı bi ara, baya alışveriş yapan oldu. ben de fiyat hatalı ucuza sattıkları bir oyunu almıştım sadece sorun yaşamadım.
  • Ön sipariş vermenizin neden oyun firmasına duyulan sempatiden mi kaynaklanıyor?

• Ulan tamda bugün Steam indirimleri için forumdan wallet kod almıştım. Komple oraya yatırsam mı kararsız kaldım.
  • Steam önsipariş oyun çıkmadan iptal edilebiliyor şimdiden alıp artar martar ona göre adım atılabilir, kutulu çıkarsa uygun iptal edilip kutulu alınır.
  • Oyunun Epic'de açılmamasının neden büyük ihtimalle 13 Hazirana kadar devam edecek olan indirimler. İndirimler varken oyun her türlü 60 TL veya 10 dolar daha ucuz olacak, CDProjekt böyle bir şey gerçekleşmesini istemiyordur.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.